27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lea 17.8.2007 5:41

jestli by si měl nějdo na takto triviální věc

brát k ruce učetní,pak nemá v parlamentu co dělat. Tohle je matematický příklad pro dítě z vyššího stupně ZŠ. Sazba daně pro r. 2008 i 2009 byla uvedena. Zrovna tak výše slevy pro oba roky. Mimochodem,asi právě to napadlo Sobotku ,který v parlamentu upozorňoval,že pro r. 2009 ve skutečnosti daň stoupne. Než aby si vzal Topolánek kalkulačku a během pěti minut zjistil,jak se věci mají,uchýlil se raději k nejapným posunkům za zády Sobotky.Když už se k tomu nesnížníl

Topolánek,ani Kalousek,divím se,že tak neučinil jediný poslanec z vládní koalice.Je vidět,že tam jsou jen na to zvedání pracek,kdy jim předsedové poručí.

mol 17.8.2007 2:07

Re: Chyba už je, že Kalousek je ministr financí

Tomu se říká krátká paměť. Topolánek přece Tlustýho ve vládě nechtěl sám a tak ho radši dal lidovcům.

Socka 17.8.2007 0:47

Chyba už je, že Kalousek je ministr financí

Když jde ODS o tak důležitou dańovou reformu, tak by hlavně měla mít svého vlastního ministra financí. A ne se skrývat za kalouskem. Chápu, že mu možná ten post museli nechat kvůli udržení koalice, ale snad je kalousek dost rozumný, že by mu stačila prestiž třeba ministra obrany místo Vlasty, a mohl by se tak předvést jako úspěšný nákupčí padáků. Takhle se pak opravdu stane, že si danovou reformu nenechají zkontrolovat zkušenou mzdovou účetní a látají paskvil na paskvil a vypadá to jak to vypadá.