3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Tisíc malých bolestí

Tak se kdysi říkalo českému vozidlu Škoda 1000 MB, což bylo na svoji dobu docela moderní, výkonné, pohodlné vozilo s malou spotřebou. Sedačky to mělo normální a ne jak to dneska dělá Škoda, že je to jako dřevěná vana s vystouplými tvrdými okraji.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Kudrnová 17.8.2013 0:43

Re: Nagyová mezi kmotry shromažďovala iínformace (Nečas) a Kuba také

No a co? Kde je sháníte vy?

H. Lukešová 17.8.2013 0:28

Za politickou situaci si jistě ODS může do jisté míry sama, ale levicová média se také vydatnou měrou činila na špinění ODS. ODS je líčena jako démon poslanecké sněmovny, to můžeme číst z per mnohých levicových novinářů i rudochů v diskusích.

Smutné, moc smutné. Ta lživá mediální propagana, holt jsou lidé ochotni věřit levicovým antisionistickým médiím. Česká televize se hrdě hlásí k svému pohrobku bolševické Československé televizi, to je jako kdyby se německé noviny hrdě hlásily k deníku pana Streichera (popraveného válečného zločince) Der Stuermer. Lidé by se měli zamyslet, chtějí skutečně vládu KSČSSDSPOZ? Uvidíme. Každému, co jeho jest. Každému své.

P. Pavlovský 17.8.2013 0:11

Nagyová mezi kmotry shromažďovala iínformace (Nečas) a Kuba také

Úřadující předseda občanských demokratů Martin Kuba se před kongresem strany loni v listopadu setkal s lobbistou Ivo Rittigem. Mapoval prý situaci ve straně.

"Nikdy jsem nezastíral, že jsem se v rámci mapování předkongresové situace potkal i s lidmi, kteří jsou označováni jako takzvaní zákulisní hráči, tedy i s Ivo Rittigem. Nemám zapotřebí hrát pokryteckou hru jako mnozí jiní politici, že jsem se s těmito lidmi nikdy neviděl," uvedl Kuba.

Doplnil, že pro něj bylo důležité dokázat si před kongresem porovnat reálné informace z regionů s informacemi, které se v médiích a v zákulisí vždy před každým kongresem šíří.

Které další strany potřebují před kongresem sbírat informace u kmotrů?

Obávám se, že dokud se neuskuteční kongres ODS neovlivněný kmotry, nemá tato strana morální právo na sněmovnu (není v tom ovšem sama).