2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mephisto 5.10.2009 11:26

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Omlouvám se, ta věta měla znít:

Ale je to jejich jednání kvůli tomu, že nespáchali TRESTNÝ ČIN snad méně zavrženíhodné?!

muf 5.10.2009 12:16

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

co myslíš, co je lepší - být hloupej nebo lhát a obhajovat či  používat vylhané "argumenty"? V rovině právní je ten člověk čistý a v rovině morální  dělal pro tehdejší vrchnost to, co  pro současné mocipány dělají jejich současní poskoci... a proto mě tyhlety odsudky netankují..

Minutus 5.10.2009 12:28

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Kdoví, jak to bylo ..

Mephisto 5.10.2009 12:33

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Ba ne příteli. 99,9% obyvatelstva fakt nedělala šéfy zásahového komanda proti oprávněným politickým protestům.

Ale nevidět na tom nic špatného je legitimní názor - já mám ale s dovolením názor odlišný. Prostě pokud se člověk zapojil do REPRESIVNÍHO aparátu tehdejších složek, a to navíc na vedoucí pozici, a přímo v terénu - tak tohle je už něco spešl... Podle mého pojetí pojmu "slušný člověk" se prostě takto slušný člověk s tehdejším režimem zaplést nesmí.

muf 5.10.2009 13:35

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

všechno je to jenom věc výkladu..polož si otázku - co je to objektivně "slušný člověk"...prostě změní se situace a co bylo včera bílé je dnes černé a obráceně..a bez záruky, že to bude platit i zítra..jedna stará pravda říká - vítěze nesoudí..včerejší vrah a terorista je dnes hrdinou..prostě ode zdi ke zdi..lidi jsou  v tomhle směru nepoučitelní..a těch 99,9 % tehdějšího obyvatelstva se prostě s tehdejším režimem  nějakým způsobem zapletlo..kdo je bez viny ať hodí kamenem.

Mephisto 5.10.2009 11:12

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Ne, to se mi opravdu, ale opravdu nezdá ;-D

Mephisto 5.10.2009 11:21

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Sakryš vždyť ono to vyjede jako hned první odkaz na googlu, když dáš hledat "mlátička přibyl"! Tak na co se vlastně ptáš? BTW, jak tak koukám, tak on to není skandál jenom Standy, ale i Bublana

http://zpravy.idnes.cz/mlaticka-pribyl-bude-skolit-policisty-dhe-/domaci.asp?c=A050128_205734_domaci_miz

za kterého Pavlíkovi Přibylovi externě svěřili přípravu policistů... Prostě bohaté zkušenosti, nabrané za minulého režimu "v terénu" je třeba patřičně zúročit, že? ;-)

Bokonon 5.10.2009 8:29

Čest práci, soudruhu Jelínku!

Je zbytečné psát tyhle moudré rešerše. Voliči ČSSD a KSČ zajisté k TOP09 nepřeběhnou, pro ty ostatní jsou vaše svazácké postřehy dobrým doporučením, aby TOP09 podpořili.

Pingl Jiří 5.10.2009 8:26

I di ty rudý popleto!

Přečti si Urbanův příspěvek a budeš vědět víc, moulo. Vy rudí neumíte nic jiného než druhé dehonestovat. Přitom, sami jste ty největší kreatury, jaké svět nosí! Běž někam za roh a dej si tam pár facek!;-D

J.S. 5.10.2009 8:40

Re: I di ty rudý popleto!

TOP 09, že by nová strana, to snad ne. Nový název ano ale tváře stále stejné. Nebo že by s tímto názvezm změnili i myšlení své.Jo ono ovlivňovat dění ve státě je lákavé, rod pana knížete by vyprávět mohl.

V. 5.10.2009 8:58

Pingle, víš co je to protimluv?

Tak si přečti svůj příspěvek

jj 5.10.2009 8:22

Pro TOP je to dobrý

Jelínek kňučí. Ty "aféry" osloví stejně jen blbce, kteří neumí sečíst 1+1 a ti stejně volí socialisty, takže o nic nejde.

B 5.10.2009 8:15

ČSSD

Paroubek zalezl jako potkan  v naději, že se zapomene na jeho zásluhy tomto zmatku, který tady panuje. Protože je nepoučitelný,  zas bude intrikvat. Ale přísloví, kdo seje vítr, sklízí bouři platí i pro něho a jeho kliku. Většina lidí se sice chová jako stádo, ale vždycky se mezi nimi najdou lidé, kteří občas používají selský rozum a nenechají ze sebe dělat blbce. S tím by měl Paroubek počítat. Ono se sice říká sejde s očí, sejde s mysli, ale to by se Proubek nesměl vracet. V bobě internetu je to značné riziko.!!(Y)(Y)

Pingl Jiří 5.10.2009 8:49

Re: ČSSD

proč jako? On potkan je. A těžko, stejně jako potkany, ho s jeho milionovým pelechem vyhubíme!;-D

No... 5.10.2009 8:10

Masaryk rotuje nadzvukovou rychlostí v hrobě...

neviditelnypes.lidovky.cz/media-jirkovo-kolotocarsko-vekslacka-kultura-f41-/p_politika.asp?c=A091003_203513_p_politika_wag

Astonova Vila 5.10.2009 7:57

Ještě je tu pár naivů

kteří s jelínkem vážně diskutují.

PAvel 5.10.2009 7:34

Nejdůležitější informace - člen představenstva

Ani vyšší funkce nemění charakter člověka. A Vy jst toho doklade pane Jelinku. Zloba, závistž, zášť.

-F 5.10.2009 8:07

Re: Nejdůležitější informace - člen představenstva

Kde chcete hledat charkter u oranžového seskupení typu Paroubek, Rath, Zaorálek, Pecina? Namočil se s oranžovou sebrankou a teď musí skákat jak oni pískají. Užitečným idiotem se stal dobrovolně v kvůli příslibu koryta. Teď ho má a musí platit.Jelínek stojí a padá s oranžovou mafií.(Y)(Y)

mirek 5.10.2009 7:08

Zítřejší morové rány na TOP 09

Hlásný trouba Paroubkova vedení ČSSD, Jelínek, prorokuje "zítřejší morové rány TOP 09" a hloupě tak potvrzuje skutečnost, že PR agentura Lidového domu chystá další provokaci.

"Komentátor" Jelínek po goebelsovsku, či spíše po způsobu komunistů, mlátí do hlav davům opakované lži o sponzorech TOP 09 a to navzdory tomu, že v této době již vyplavaly z hlubiny času přesné informace o tom, kdo stál u zrodu těchto kauz. Ani v jednom případě to nebyl Kalousek. Obě události mají původ za vlády ČSSD, byli to ministři ČSSD, kdo rozhodoval o těchto údajně sporných věcech.

Standa 5.10.2009 7:04

Když

se nebude dařit, tak Kalousek-Schwarzenberg (budou dál snít o nadějné budoucnosti) a přeběhnou k ODS.

Pingl Jiří 5.10.2009 8:30

Re: Když

Kde se objeví Standa, tam je vždy sranda!;-D

Vilda 5.10.2009 6:40

Hele Jelene,

zkuste nám něco napsat o strhnutí masky Paroubka, které způsobilo poslední hysterické vystoupení s troubou Zaostálem na tiskovce proti Kalouskovi. Nebo podezření, že vše co napíšete musí odsouhlasit Jyrka, bude hraničit s jistotou!!

Tomas Pansky 5.10.2009 3:23

Akcie TOP evidentne stoupaji, nebot i levice uz zacina knucet.

Nejprve ztratil nervy pan Topolanek a jeho smecka a opreli se do TOP, ze jim krade volice (uplne ignorujice fakt, ze tim obcanum upiraji schopnost se rozhodovat samostatne).  Navzdory slovum pana Jelinka, TOP drave roste dal - pan Jelinek by tu o TOP nemluvil, kdyby se strana pohybovala na hranici nezretelnosti.  TOP vyresila svuj korupcni skandal velmi efektivne - s dotycnymi se velmi kratce rozloucila.  Rozhodnou se ostatni strany k nasledovani?  Ze je Kalousek konzervativec, o tom neni pochyb.  Ale ze je Schwarzenberg liberal?  Ale, ale ...  Pan Jelinek ma jedinou pravdu na kanci clanku - TOP ma naslapnuto na hodne vysoko.  top0625top@hotmail.com

muf 5.10.2009 7:05

Re: Akcie TOP evidentne stoupaji, nebot i levice uz zacina knucet.

dám ti takový příměr - postavíš nový kravín, vymaluješ, dáš nový líbivý logo...a pak tam naženeš starý krávy s rozjetou tlamou a vytahanýma vemenama...budou ti místo mlíka dojit čistou smetanu?

-F 5.10.2009 8:09

Re: Akcie TOP evidentne stoupaji, nebot i levice uz zacina knucet.

Super.R^R^;-D;-D;-D;-D!!

Pingl Jiří 5.10.2009 8:36

Re: Akcie TOP evidentne stoupaji, nebot i levice uz zacina knucet.

Musíš ale dodat, že tvůj příměr platí pro všechny polistopadové, postbolševické, politiky. Tak jaké řešení navrhuješ? Vybít ty staré krávy i s jejich příznivci! To by asi bylo tím nejlepším řešením. Potom by se nám tady žilo mnohem mnohem lépe!;-D 

muf 5.10.2009 9:24

Re: Akcie TOP evidentne stoupaji, nebot i levice uz zacina knucet.

vadí mě na tom skutečnost, že  se TOpka staví jako něco novýho, neokoukanýho, pasuje se do role spasitele a bohužel spousta lidí jim to žere...otázkou je jak dlouho..do voleb je ještě daleko, takže čas hraje proti ní...podotýkám, že takových spasitelů co si postavili nový kravín a nahnali do něj staré krávy tady už bylo plno..namátkou US-DEU, zelení...jinak s tebou souhlasím jen z části - pokud pominu zelené, zbývající parlamentní strany se už stačily za 20 let vyprofilovat  a i když nás občas něčím překvapí, dá se říct, že jsou čitelné...nakažené stádo je  opravdu třeba vybít ..při nejbližších volbách...

Minutus 5.10.2009 12:24

Re: Akcie TOP evidentne stoupaji, nebot i levice uz zacina knucet.

Ano, nový kabát na staré děvce. Tak to je. Souhlasím ovšem, že Kalousek se vypracoval do jiné klasy, než ostatní politikové. Je ho škoda. Kdyby šéfoval ODS, bylo by to zajímavé.

jirka.s. 5.10.2009 1:22

No konečně, sudokopytníku!!!

"Smůla se nové straně TOP 09 lepí na paty. V předčasných volbách do Poslanecké sněmovny mohla zabodovat jako cosi čerstvého, nadějného, neokoukaného.

S touto ambicí evidentně vznikla, tudíž nepřekvapí zklamané obličeje jejích představitelů po sociálnědemokratickém veletoči, který vyřadil podzimní měsíce coby volební ze hry. "

To se náčelník Bosá hlava evidentně "upsal" a konečně nevědomky vysvětlil onen veletoč jyrkyšuplíka! (Ač se to rektálně speleologicky snaží hodit na všechny sosáky!) ;-( Za to ho asi zloděj salámů moc nepochválí!!! ;-(

Dr.Sid 5.10.2009 0:20

Proc to bude fungovat ?

Top09 se stavi do opozice proti vsem dnesnim stranam. A to znacna cast lidi chce. Je mozne ze vim vic do Top09 budou stare strany sit, tim lip.

Zatim jsem klidny.