2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
muf 5.10.2009 13:18

Re: již vzhůru psanci této země

http://hn.ihned.cz/c4-10150570-37886110-500000_d-bemuv-muz-u-nas-pral-penize-tvrdi-svycari

tohleto není zase až tak stará věc aby jsi zapomněl či aby ti unikla

muf 5.10.2009 13:20

Re: již vzhůru psanci této země

a ještě další odkaz  http://domaci.ihned.cz/c1-37882030-vysetrovani-kont-romana-janouska-miri-k-prazskemu-magistratu

muf 5.10.2009 13:08

Re: již vzhůru psanci této země

Bémův kamarád, podpisové právo ke švýcarskému kontu s dvěma mld Kč, vyšetřování švýcarskou policií..pořád nic?

Uznávám, že jsou to argumenty stejného ražení jako Mlátička Přibyl..já bych je také nepoužil, pokud by jsi  ty reagoval na úvodní příspěvek jinak..

zajímalo by mě kdypak se ODS distancovala od Řebíčka?  On už žádnou funkci zastávat nemusí, protože po  necelých 3 letech ve vládě ODS je prostě za vodou...ke konci vlády ODS v 97 byl HDP hrubo v mínuse(a to prosím nebyla žádná hospodářská krize  - zřejmě to opravdu lukrativní již bylo dávno prodáno a projedeno) a po vládě zůstaly jenom dluhy a kostlivci ve skříních...řešila se vysoká nezaměstnanost, restrukturalizace průmyslu, ke které neměla ODS dost odvahy..skutečností je, že  pozdější vláda ČSSD žehrala na vysoký růst HDP  a v domění, že to takhle půjde donekonečna, nepřibrzdila výdajovou stránku rozpočtu..nicméně ony stamiliardy o kterých tu píšeš jdou na vrub  pravicových polistopadových vlád a jejich útěku  ekonomů před právníky...tohleto "právní prostředí" se  negativně podepsalo na celém polistopadovém vývoji..  

joko 5.10.2009 14:39

Re: již vzhůru psanci této země

R^R^Po listopadu se několik let projídaly výnosy z privatizace.Pokud jde o Kalouska a jeho nohsledy z VKR, je třeba připomenout, že Boží mlýny stále melou.

muf 5.10.2009 14:03

Re: již vzhůru psanci této země

Řebíček žádnou funkci nezastává z jediného prostého důvodu - padla vláda..jinak by tam seděl doteď a šklebil se nám do xichtu..

mirda 5.10.2009 16:47

Re: již vzhůru psanci této země

Je to tak. KSČSSD totiž začíná zjišťovat, že by TOP 09 mohla přeskočit komanče a tak začíná s pomlouvačnou kampaní proti ní. No a kdo jiný než Jelen, když  teletem líznutý Zaorálek zaorá, co se dá. A Parob to silně přešéfoval a jeho ovečky ho budou muset brzo vykopnout, chtějí-li ve volbách uspět.

Jožin 7.10.2009 19:34

Re: již vzhůru psanci této země

Napsal pouze pravdu.!!!!!

rudolf 5.10.2009 10:53

Klasický bolševik.

Mephisto 5.10.2009 10:42

panebože

mě se chce zvracet :(((

la verite 5.10.2009 9:55

nejlepsi doporuceni

Pokud nekoho takto spini tento "masarykuv delnicky akademicky" pisalek, stoji za to ho volit :-)

Pingl Jiří 5.10.2009 8:51

hele Lukáš

říkají o robě, že už neš ukáš!;-D

chv 5.10.2009 8:42

Pane Jelínku, to, že vám ROKO namáčí ruku s násadkou do kalamáře

až po loket, z vás a vašich výtvorů čouhá jak sláma z bot. Takže si dejte pohov a nechte to na lidech a na volbách.

J.S. 5.10.2009 8:56

Re: Pane Jelínku, to, že vám ROKO namáčí ruku s násadkou do kalamáře

Pinglové vždy kradli a krást budou. No mají to v převážné většíně zažrané až do morku kostí.

22 5.10.2009 12:37

Re: Pane Jelínku, to, že vám ROKO namáčí ruku s násadkou do kalamáře

Oni už kradou také křesťani a nejen dnes, Kalousek, Svoboda, Parkanová, knížátko Trautenberk, jsou toho jasným důkazem, zejména jejich sponzorování je opsdané od zločinecké ODS a jejich předsedy Mirka Mamulánka, Holt Kalousku, jsi jednička, jak říká modrý striptér, alias hrdina od Hustopeče, co?????(Y)(Y)(Y)(Y)

Pingl Jiří 5.10.2009 8:39

Největším škůdcem tohoto státu

je soudruh Paroubek s jeho stranou, všemi komunisty a levičáky! Tato nenávistná a líná pakáž strhává tuto zemi do hlubin bídy a utrpení!8-o

muf 5.10.2009 9:29

Re: Největším škůdcem tohoto státu

když  mluvíš o nenávisti a líné pakáži - přečetl jsi si vůbec co jsi napsal? Z tebe ta nenávist totiž přímo čiší - každý  kdo myslí jinak je nenávistná a líná pakáž..ještě dříve se říkalo, kdo nejde s námi jde proti nám...jediný rozdíl je snad jenom v tom, že zatím nechceš nikoho věšet..i když v tvým případě opravdu nevím..

matů 5.10.2009 10:27

Re: Největším škůdcem tohoto státu

Příteli,té bídy a utrpení je je tady už dost,kdo ji tady zavedl nepamatujete nebo jste zapoměl.nemusí nás tam nikdo strhávat,jen někteří se drží zuby nechty,víte kteří to jsou?Líná pakáž určitě ne.

Ludva 5.10.2009 10:46

Re: Největším škůdcem tohoto státu

No jo, ale za Paroubka a jeho předchůdců bylo nejlíp. Řekl to tehdy i prezident - žijeme v nejlepších možných časech. Po vládě Topolánka a ODS by to už tak převědčivě neznělo.;-D

Ludva 5.10.2009 8:32

A to ještě neprokádrovali Kalouska

Kdyby se novináři pustili do majetkových poměrů pana Kalouska tak, jako kdysi do pana Čunka nebo pana Grosse, mohli by to TOPové rovnou zabalit. Stačí se podívat, co se najde na Internetu o Kalouskově bytu za 6,5 miliónů. I když, stejné praktiky zřejmě používá spousta lidí, tak proč by ho nevolili..

Pingl Jiří 5.10.2009 8:47

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

To jako soudíš podle sockomoušů? To jsou největší zloději 20. století! Lidé je volili celých čtyřicet let a většina je volí stále! Není ten český národ padlí na makovici?;-D

Kylchap 5.10.2009 8:57

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Na makovici jsi padlý ty. Nauč se pravopis.

jirka.s. 5.10.2009 9:28

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

No, když jsi tak zběhlý na internetu, ludánku, tož si zkus též pohledat něco o tomhle:  Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Pandury, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vlkádnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku na Grosse i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi, kvartýrek smradlavé tlamy atd. atd. atd.

BTW: Až to všechno vyhledáš, zkus si odpovědět na následující otázky !!! ;-P 

muf 5.10.2009 9:43

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

jiříku opravdu netuším co tím chceš říct...ODS byla 3 roky u lízu  a co z těch údajných "afér" dořešila, dotáhla do konce, či kolik z těchto případů skončilo u soudu( o vynesení rozsudku nemluvě)..tyhleto nevyřešené "kauzy" jsou totiž daleko lepší a pro ODS výhodnější - vždycky totiž může ODS (nebo spíše jejich příznivci)těmito " kauzami"  "argumentovat" ..navíc je velmi pikantní, když  člověk  na postu ministra vnitra(zaplaťpánbůh už minulý), sám  s máslem na hlavě  v kauze Mrázek, člověk, který rozprášil finanční policii, hovoří o spisu Krakatice  a operuje se "zaručenými fakty" z Kubiceho zprávy...jak to nazvat - vrchol cynismu, nestydatost, ztráta soudnosti, král pitomců....jen tak mimochodem, co to má být Mlátička Pavel Přibyl?

Ludva 5.10.2009 10:42

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Ano, politika je svinstvo, ale nevšimnul jsem si, že by někdo z těch lidí nyní vedl politickou stranu, všemožně podporovanou médií.

Mephisto 5.10.2009 10:50

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

R^R^R^

nádherný souhrn! Děkuji :-)

muf 5.10.2009 10:53

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

tahleta křeč o něčem svědčí, nezdá se ti?  Mimochodem - co to je Mlátička  Přibyl?

Mephisto 5.10.2009 11:06

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

Mlátička Přibyl? No pokud si pamatuju tak to je bývalý Grossův bývalý spolupracovník, na kterého se provalilo že za minulého režimu byl členem, nebo dokonce vedl nějakou zásahovou jednotku, která rozháněla demonstrace... ovšem musel bych zagooglit, nejsem si úplně jistý, že si něco nepletu :)

Mephisto 5.10.2009 11:08

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

http://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Přibyl

Jasně že se nepletu, on ho Standa dokonce udělal Vedoucím úřadu vlády R^ Ještě ti není jasné, o co v kauze Pavel Přibyl jde? I když, pro tebe to možná ani není kauza, viď? Taková normálka... ;-)

muf 5.10.2009 11:18

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

jestli jsi nepochopil, já se ptal na to z čeho byl  jakožto mlátička obviněn či za co byl odsouzen...jinak tyhlety křečovitý výkřiky mě opravdu netankují, ale svědčí o mnohém..

Mephisto 5.10.2009 11:24

Re: A to ještě neprokádrovali Kalouska

jéje ty jsi ale hloupej! Odkdy jsou dnes trestně stíhatelní policisté bývalého režimu, i přesto že rozháněli demontrace?! Stíhatelní by byli, kdyby někoho zabili nebo vážně zranili, jenže to se jim nestalo/neprokázalo... Ale je to jejich morální kvůli tomu, že nespáchali TRESTNÝ ČIN snad méně zavrženíhodné?! O čem PODLE TEBE svědčí, že tě to netankuje? Ach můj bože, jak ses tímhle nádherně odkopal ;-D