21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pozorovatel 13.6.2006 21:55

Re: Re: Re: Vážený pane Paroubku,

Milý Jiří, brzy Tě přejde sranda,neboť poznáš co je ODS za loket. Až budeš plakat,napiš mi o kapesník, rád Ti hi poskytnu.

Jiří 13.6.2006 21:14

Re: Re: Vážený pane Paroubku,

á, soudruhům zase tečou nervy:-D a dokonale přejímají slovník generálního tajemníka úv ksčssd soudruha generalisima paroubka, jen tak dál soudruzi, možná vám z vaší mozkovny vyteče i ten zbyteček rozoumečku, který vám ještě ve vašich neuvěřitelně blbých a nevzdělaných palicích ještě zůstal, čau ;-€ hovada, ať žije svoboda a demokracie, vaši úhlavní nepřátelé >-

ladasC 13.6.2006 20:55

Re: Re: Nefér

když ono je tezké s vysokoškolským vzděláním třeba jen tolerovat socialistické žvásty o všeobjímajícím spravedlivém socialistickém státu

dph 13.6.2006 18:39

Re: A ta fakta jsou jako která.? Re: Re:Kde nefunguje šéf pro stát, ale pro podsvětí

teď už vím,jak se vyjadřují blahoslavení chudým duchem.Opravdu k politování.

Puk 13.6.2006 18:34

Re: Re: 8 odstavců žvástů,

Vaše logika je také napadnutelná a  obávám se, že dost. ;-)

pařez 13.6.2006 18:20

Ten to má ale jednoduchý

"Uvažovat o zelených je předčasné. Děkujme za to, že jsou. Přinášejí zpestření" ;-D;-D;-D

Balů 13.6.2006 17:12

Re: Snůška hloupostí

Ale jen ho nechte. Trocha zpestření neuškodí. Jen ho nesmíte brát tak úplně vážně.Takového kašpara by Zaorálek snad už nenašel.;-D

Veteran 13.6.2006 15:57

Re: 8 odstavců žvástů,

Jenže povolební logika praví, že buď bude velká koalice nebo předčasné volby. Že je Topolánek proti oběma možnostem jen ukazuje, že je s logikou na štíru. A to byl vždycky. 

Veteran 13.6.2006 15:55

Re: Vážený pane Paroubku,

Co ten Šinágl vůbec v této republice má co dělat? A´t si jde demonstrovat do jeho Švýcarska. Štváčů tady máme dost a dost!

Veteran 13.6.2006 15:52

Re: Nefér

Nestranní novináři. Synku odkud jsi se zřítil. Viděl jste v Mladé Frontě, Lidovkách, Respektu, Reflexu, v České televizi nějakého nestranného novináře?  Probuď se, procitni!

Vladimír 13.6.2006 14:58

Nefér

Autor se chová nefér. tváří se jako novinář, zapomíná přitom, že novinář by měl být nestranný. Nestrannost je podmínkou k objektivitě. A nestrannost je to, co panu Jelínkovi chybí. Za ČSSD by měl kopat někde jinde, nikoli na stránkách nezávislého tisku.

Lucka 13.6.2006 14:50

Re: A ta fakta jsou jako která.? Re: Re:Kde nefunguje šéf pro stát, ale pro podsvětí

Hele, tak vy jste i tady  a furt blábolíte o čtenářích Blesku? No tak to jsem veselejší, protože už jsem doma.Argumenty docházejí, ale Blesk a Krejčíř, ti to jistí.Vaše výkřiky mě ujišťují v tom, že jen nutno obdivivat ty, co tu jsou ochotni ještě ztrácet diskusí čas. Tak to jdu radši na ten Václavák, to aspoň nebude zabitý čas! Papa geronte!

mak 13.6.2006 14:30

pred soudruhem paroubkem se strachy netresu, ja se za nej stydim kdykoliv vyjde z baraku

toto byl verim velky duvod, proc byla volebni ucast tak velika.

Lojza Kohos 13.6.2006 14:20

Je třeba nasadit úplně jiné talenty, než které zatím vytáhl z klobouku Paroubek,

a nejlepší by bylo, kdyby i on sám zmizel v propadlišti dějin ČSSD a nahradila ho serióznější figura. Jinak stáhne celou stranu do polohy bezvýznamného apendixu KSČM, jako to už jednou udělal nebožtík Zdeněk Fierlinger blahé paměti. Jestli chce ČSSD imponovat i vzdělanějším a kulturnějším voličům, než IV. cenové skupině, musí se zbavit žoviálních strejců typu Paroubka a Jandáka a arogantních narcisů typu Ratha, bývalých a znovu trpěných spolupracovníků StB i loutek bez vlastní vůle a ctižádosti typu Bublana. Pak (možná) bude vzata částí voličů na milost.

Hanuš 13.6.2006 13:59

Snůška hloupostí

Jak zařídit, aby tento poradce na NP už nikdy nepublikoval? To by nebyla cenzura, ale ochrana před bláboly a žvásty, jinak nelze myšlenkový vodopád tohoto podprůměrného autora nazvat. Navíc stylistická úroveň jeho příspěvků je rovněž zoufalá a zákonitě tak ovlivňuje reakce čtenářů, kteří jsou právem zděšeni.

Ota First 13.6.2006 12:54

Re: Re: Vážení,

... a renegátů vědeckého světového názoru! ;-D

gerontusinza 13.6.2006 11:52

A ta fakta jsou jako která.? Re: Re:Kde nefunguje šéf pro stát, ale pro podsvětí

Že má ODS sympatizanta i na Seyshelách a na Bahamách? Ono je opravdu úsměvné spojovat Krejčíře a Kubiceho s Paroubkem? Že Krejčíř má informace snad i od Paroubka a nejen od policie? A komu tato policie vlastně slouží, když policajt přeskočí i svého ministra, aby vynesl na světlo boží tak šíleně sesbírané bláboly a výmysly, jak se stalo. On by totiž ten ministr měl rozum a toho magora zadržel.  Je vskutku (jak tvrdí různě agentury) ODS podporována lidmi s VŠ více než ČSSD? Vždyť jejich vyjařování je odpovídající úrovni čtenáře BLESKu

jeník 13.6.2006 11:33

Re: Re: Vážení,

Drahé JH, oprav nick na JP !!!

cedr 13.6.2006 11:31

Nový červen

Pane Šinágl, vy chcete demostracemi zvrátit výsledky svobodných voleb? O tom byl přece vítězný únor nebo nástup fašismu. Podívejte se do historie.

Malý Aston 13.6.2006 11:11

Talenti již se ukázali a nevyhráli!

Paroubek předvedl své talenty-nové ministry již před volbami a nic moc to nezabralo.Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu aý se ucho utrhne a to se v případě pana Kubiceho stalo.My nikam pozorovat žabky nepojedeme,my si počkáme až Vesecká a část normálních policejních důstojníků prověří,co uvedl pan Kubice. To je důležitější než tanečky politiků.Volby vyhral ten co se nebojí a to byl občan. Někteří dokonce volili i z panoptika nabídky ČSSD.Stoupenci levice se semkli okolo Paroubka a Filipa ale mám dojem,že toto spojení Filipovi žádnou radost nedělá.Zejména Gross a Špidla hodně pomohl ČSSD k volebnímu vítězství a proto byl pan bývalý premiér a jeho igelitka plná peněz od strýce Vika znovu povolán aby rozehrál své zpravodajské hry.ODS má hodně fanoušků u vzdělaných občanů a mladých lidí,to je taky dobrá zpráva.Komunisté si sáhli na dno svých možností.Oni jsou levicoví ale Paroubek je ultralevicový.Taky dobrá zpráva.Poměr 100 ku 100 není poměr levice proti pravici,také dobré.To znamená,že ČSSD nemá 100 jak tvrdí.Slibovat Klausovi,že bude znovu zvolen,když bude poslouchat Paroubka,taky dobrý signál.Volební kampaň byla šmírou,taky dobře vystižené. Takže článek byl velmi dobrý a pana poradce musíme pochválit. Ale já na jeho hodnocení kašlu. Já si počkám jak dopadne šetření policie a pak se rozhodnu.

Xaver X.X. 13.6.2006 11:04

hrome, to JE mi ale argumentů...

.....;-P

Nešlo jinak a jinde 13.6.2006 10:49

Re:Kde nefunguje šéf pro stát, ale pro podsvětí

Pokud váš šéf a další okolo vše zametají pod koberec a hájí zájmy druhé strany, tak pak nemáte jinou šanci než udělat totéž, co Kubice.Nebo poplavete s proudem a italská mafie bude proti vašim spřáteleným úředníkům jako mateřská školka proti vědeckému ústavu. S tím rozdílem, že mafie zabírají část trhu, ale tady to vypadá na většinu.Krásný den a důsledné vyšetření (ne sebevraždy uříznutím obou rukou a následně uříznutím uší , nosu a vydloubnutím očí v tomto pořadí konče).;-DNebo sebevraždy typu pobodaný a pak oběšený, jako se vrací do vyšetření, že? Nebýt Kubioceho, trval by bordel věčně.Zajímavé je,že nikdo nepodává trestní oznámení související s uveřejněnými fakty, ales uveřejněním informací !!!! TO JE ŠÍLENÉ !!!

Xaver X.X. 13.6.2006 10:35

hrome, to mi ale argumentů...

zalozak 13.6.2006 10:03

Tentokrat dekuji , potvrdil jste muj nazor o tom ze se vas sef rozhlizi...

Ted uz jen zbyva aby CSSD nakopla do prdele, medialni predehra se jiz odehrala.

Je pravdou ze hlasne trouby svych sefu bez vlastni schopnosti sebereflexe jsou v necemu uzitecne. Protoze vime koho chleba ji tak take vime jako pisen maji zpivat (a co toto nahle zvolneni v puvodni "kritice" znamena)

Křupan 13.6.2006 9:27

Re: Re: Tak jsem si říkal co je to za vola a on je to poradce!!!

Zato vy nám tady předvádíte pořádnou porci levicové "slušnosti".;-D

petrs51 13.6.2006 9:04

Lanaření zelených.

text

JH 13.6.2006 8:50

Re: Tak jsem si říkal co je to za vola a on je to poradce!!!

Kde chybí argumenty tam se vždy projeví pravičácká sprostota!!!

JH 13.6.2006 8:49

Re: Vážení,

To určitě, táhněte sami odkud jste přišli -jste stejně jen banda štváčů, zloděju a lumpů.

JH 13.6.2006 8:47

Re: Vážený pane Paroubku,

Vypatlanec Šinágl by měl jít štvát do USA -tam má pole norané. Divím se, co tu v Čechách ten senilní kverulant a vypatlanec neustále chce. Proč se neléčí - to co předvádí už skutečně není normální a navíc je to k smíchu.

ferry 13.6.2006 8:20

Tak jsem si říkal co je to za vola a on je to poradce!!!