10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 22.4.2011 18:19

TOP 09 má šance uspět

Na pravém spektru voličů není namočená do různých průšvihů jako ODS.  Počínaje koalicemi se socany ve velkých městech a maléry na ministerstvech konče.  A nebude-li za TOP už pak kandidovat M.Kalousek či Parkanová, pak mohou být silnější než ODS.

F. Janíček 22.4.2011 14:33

Cizí peníze

Souhlas. Taky jsem se divil, proč takový povyk, když rozdává ze svého. To by se  Bártovi muselo prokázat, že ty peníze nakradl. Pokud vím, dosud se nikdo o to nepokusil. Proč  n ě k o m u   připadá přijatetelnější  rozdávat ze státního ? 

R. Kulík 22.4.2011 12:35

Re: A problémy ČSSD ? Ani nemluvit, autore ! Dzp.

Už jste poslal Klausovi pero?

E. Heusinger 22.4.2011 12:20

Jste nejen hlupák,

to by se dalo prominout, ale jste i nácek a to prominout nelze.

Z. Bureš 22.4.2011 10:55

Hlásný Trouba Lihového domu . . . . .

. . . . jaksi (asi z vrozené skromnosti) . . . . . opomněl na FAKT, že úplatky, zlodějinu, podvody, prasečiny, lži a demagogii . . . . . že do naší politiky zavedli (jako základní nástroj vládnutí) jeho soudruzi bratři z Liháku - jmenovitě pak Jyrka z Raje, Standa od mašiny, Kavan alias Kato, Kraus "Boby kakao", Dluhouš Sobotka, tombolový Hašek, Schling od židů, Palas z lesů, Kočka od kolotočů, Doležel s českými na stole, pozemkový Zgarba, střelec Srba . . . . . . . a další nekonečný výčet oranžovo-rudého hnoje !!!!

To našemu politrukovi z Liháku jaksi uniklo z paměti . . . . . . a šťárá v něčem - o čem ví akorát tak velké kulové . . . . a tak spekuluje . . . . . a spekuluje !!!

F. Doušek 22.4.2011 10:42

Re: A problémy ČSSD ? Ani nemluvit, autore ! Dzp.

on to myslí dobře. S koalicí jako takovou.

K. Janyška 22.4.2011 10:23

A problémy ČSSD ? Ani nemluvit, autore ! Dzp.

P. Čulík 22.4.2011 9:03

Když Tvrdík dostane jako trafiku fungující ČSA,

a udělá z nich podnik zralý na krach, tak to vzbudí takové hodně mírné rozhořčení a jede se dál. A když Bárta prozradí, že chce vybudovat velkou firmu a vcelku otevřeně napíše jak, tak se všichni pohoršují. Vždyť to dělají všechny politické strany, po vítězných volbách obsadí všechny trochu lukrativnější trafiky, nic jiného pod sluncem. Takže Karel měl pravdu, je blbec, že to řekl nahlas a ještě prozradil, že voda je mokrá.

J. Konrád 22.4.2011 8:47

Myslím, že to pan Karel říká trefně

Úplatky ve formě míst v dozorčích radách a z vlastní "šrajtofle" se moc neliší, nevím, proč by ty druhé měly být horší. Jinak je to realita, stará jako civilizace. Mě se to nelíbí, ale tak to chodí a je na veřejnosti a médiích, aby s korupcí bojovali, to je nekonečná válka.

T. Šmilauer 22.4.2011 8:47

Re: Cizí peníze

Máte můj souhlas. Bárta platí své lidi za poslušnost z vlastní kasy. Má jistě spočteno, že na tom neprodělá.

Ostatní strany uplácejí své poslance ze státních peněz, ať je  to formou členství v představenstvech či dozorčích radách různých společnosti, či funkcemi ve výborech a podvýborech( Březina, Blažek, Bém). To je z veřejných penez. Zajímavé, že to tolik nepohoršuje.

R. Sedláček 22.4.2011 7:00

Re: Nejednalo se náhodou o posty, na které dotyčný NEMÁ

Jaké vlastní peníze?????????

Podnikatel dávající radnímu úplatek za přiklepnutí zakázky jej dává také z vlastnívch perněz. Je to podle vás tedy jeho věc?????

J. Chládek 22.4.2011 6:59

Zeměžluč

Jen maličko k reformě důchodové. Snížit povinné odvody do fondu sociálního zabezpečerní, potom zákonitě vybrat míň financí a následně řvát, že nejsou peníze na důchody(ikdyž tento účet byl do r. 2009 vždy v přebytku a úhrnem 79 milikard skončilo v státmí rozpočtu), potom snížit daně a řvát, že není na nic, následně vyhazovat miliardy v tunelech Blanka, za předražené léky(a chtít spoluúčast pacienta) opencardech, Pandurech atd. Tohle srozumitelně vysvětlit lidem,  je opravdu úkol pro nějakého umělce, nejlépe Davida Coperfielda. A ovčané nic - Bože co my jsme to za národ!

J. Vavrochová 22.4.2011 6:26

Nejednalo se náhodou o posty, na které dotyčný NEMÁ

předpoklady, když kníže hovořil o úplatcích bývalým politikům? A nezlobte se, ono se o dění na naší politické scéně už spisovně hovořit nedá, pokud má být vystižena podstata. Mně se formulace pana Schwarzenberka nezdají přehnaně vulgární; jak lépe byste Vy popsal globální vulgaritu našich vrcholných politiků?

Rozdávání peněz z vlastní kapsy, jako to údajně činí pan Bárta, je proti rozkrádání státního rozpočtu naprostou banalitou. A jestli půjčuje nebo i dává vlastní peníze svým kamarádům, kteří se ocitli ve finanční tísni, je to jen jeho věc, neboť on si ty peníze vydělal PRACÍ, neukradl je.

Politickou stranu Věci veřejné jsem nevolila, nic mi neříkala, ale po tom mediálním honu, který byl uspořádán na její ministry i stranu samou, myslím, že v příštích volbách budou mými favority.

D. Křikava 22.4.2011 4:26

Cizí peníze

Asi na to blbě vidím. Opravdu Vám přijde rozdávání vlastních peněz horší než rozdáváni ze státniho? To znamená i z mýho, daním toho docela dost. A já bych těm holomkům nedal ani kounu. Bárta ať si rozdává, když ho to baví.

Souhlasím s výhradou k vulgarismům, to je i pro mě na hraně. Naopak poplatky ve zdraotnictví - proto jsem je přece volil, ne?

DK