3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavel 27.9.2010 8:47

Re: panečku

Vondráčku! Dcera je MUDr. Psychiatr, jako její matka. V čem v tom spatřujete mé "vytahování"? Nepřipadá mi to z vaší strany normální.

R. Tesařík 27.9.2010 8:45

Re: Autor je pokleslý novinář

ovšem tady jste, pane Pavle, nezklamal. Uf!!!

M. Vondráček 27.9.2010 8:45

panečku

Dcera na psychiatrii, Vy sám demokraticky vychován... Vás nikdo nemusí chválit , nejlépe se umíte pochválit sám...

PS. Pište dál, ani mě příspěvky pitomečků nevadí :-)

V. Pavel 27.9.2010 8:36

Re: Autor je pokleslý novinář

Vondráčku! Podle mne to není nijak vtipné, ale připouštím, že některé podobné primitivy, jako jste sám, tím zde pobavíte a dokonce inspirujete k následování. Patříte do zdejší "rodiny" i přesto, že úrovni diskuzí neprospíváte. To je demokracie v praxi. Mně ani příspěvky pitomečků nevadí, jsem demokraticky vychován.

M. Vondráček 27.9.2010 8:27

Re: Autor je pokleslý novinář

Vážený pane, to se to Vaší dceři studuje psychyiatrie, když má doma ve Vás studijní materiál nejméně na tři doktoráty ...

V. Pavel 27.9.2010 8:04

Re: Autor je pokleslý novinář

Eugele! Nikoliv domácí léčba! Nýbrž znalost opravdového odborníka a z toho plynoucí znalost, jaký trouba je každý, kdo na netu o někom uvádí diagnózy.

V. Pavel 27.9.2010 8:02

Re: Autor je pokleslý novinář

Soudruhu Chládku! Nebyl jsem s vámi v KSČ, tak proč mi tykáte?

P. Eugel 27.9.2010 7:58

Re: Autor je pokleslý novinář

Takze domaci lecba? Gratuluji.

P. Chládek 27.9.2010 7:51

Re: Autor je pokleslý novinář

Tak si u svý dcery objednej aspoň 100 sezení - potřebuješ to jak sůl....

V. Pavel 27.9.2010 6:23

Autor je pokleslý novinář

Nemohu se opět ubránit pocitu a názoru, že autor je pokleslý novinář. Rovněž sice nemám rád Paroubka, ani "dílo" Michala Davida, avšak forma dehonestujících osobních útoků, která je pro Vlka seniora typická, je mi odporná. Nehledě k tomu, že je tak uboze pokleslý, že zde nedávno pokládal dokonce za etické na mou adresu opsat z vyhledavače lékařskou diagnozu o "kompulzivní obsesivní" poruše a předepsal mi i medikamentózní léčbu! On - lékařský analfabet, mně, který má dceru lékařku a dokonce psychiatričku!

V. Michl 27.9.2010 1:04

Stávající koalice

by mohla přežít a dožít se i příštího volebního období. Část neschopných představitelů se vymění a pokud nebude snižovat platy ve státní sféře, ale sníží podstatně jejich stavy a těm zbývajícím přidá. Ty co vyhodí půjdou z trucu volit socany. Ti co zůstanou podpoří s díky koalici. Vím, že to nebude na 100%. A podnikatelský sektor může tuto koalici také podpořit, pokud se bude vláda chovat tak, jak slibuje. Včerejší socanská konference je rozumným lidem pouze k smíchu. Ne všichni, ale velká část voličstva si pamatuje, že "zdroje jsou" a podobné výlevy. Dnešní Bohúšovo prohlášení, že stát musí šetřit, je pouze k smíchu. Další důležitou okolností bude i boj mezi socany. Pokud vyhraje Bohuš s Rathem,(který dokáže veřejně prohlásit, že utracením 4 mil za svou kancelář pomáhá z krize jako Obama), za zádami s Jyrkou, tak určitě socani nevyhrají. Mládež jim na to neskočí. Pokud však vyhraje Hašek, tak to by mohlo být pro socany podstatně lepší, ale chybí mi tam možnost spojení s rudochy.