17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 18.2.2008 11:03

Re: Pan Václav Klaus

Jak můžete někoho obvinovat z bezcharakternosti a sám pro svá tvrzení nemáte jediný důkaz,jen jedna paní povídala.Toto charakterní člověk nedělá.

ladik53 18.2.2008 11:13

Re: Re: Pan Václav Klaus

Jen blbec věří tomu, že si kancléř prezidenta a pan Šlouf povídali o narozeninách. Je mi líto, že Zeman využívá toho, že je mu spousta lidí v ČSSD zavázána a podráží Paroubkovi nohy!

franta 18.2.2008 11:13

Re: Re: Pan Václav Klaus

Martine, máte naprostou pravdu. Mohl byste mi laskavě říci, jaké argumenty uvedl pan Topolánek, když v televizní diskuzi před prezidentskou volbou nařkl Švejnara z korupce ? Nebo to o těch důkazech platí jen pro nečleny ODS ? Jako za komunistů ?

Mára 18.2.2008 12:48

Re: Pan Václav Klaus

franto, pan Paroubek se při vyjednávání o vládě proslavil výrokem : "Co z toho budu mít já?" Je to tedy rovněž bezcharakterní mafián a jenom jste ho zapomněl zmínit?

souhlasak 18.2.2008 10:18

Dost bylo Svejnara.

Jeho volebni expoze bylo zcela vymluvne. Jeste vymluvnejsi vsak bylo jeho vystoupeni na schuzi CSSD. Buh nas ochreanuj pred Svejnary. A to jsem ateista.

sinatra 18.2.2008 10:23

Re: Dost bylo Svejnara.

Souhlasáku neber Boží jméno nadarmo aby na Tebe nevletěl Halík s Luxovou a nedopad jak lidovci.Podívej Šojdrová taneví dodnes koho volila.;-P

3směsi 18.2.2008 10:12

Omyl

Dobrý den, ó, pane Vlku, jak já jsem Vás ráda čítávala!

sinatra 18.2.2008 10:35

Re: Omyl

Ó 3směsi z čeho pak se nám to skládáš?:-)

A. Kofroň, veterinární pedagog 18.2.2008 11:04

Re: Re: Omyl

3směsi jsou jasné: ZKSČČSSD.

S potěšením konstatuji, že po dobu mé nepřítomnosti na zdejší farmě se nic vážného nestalo.Většina osazenstva bučí jako obvykle.

A. Kofroň, veterinární pedagog 18.2.2008 11:08

Re: Re: Re: Omyl

Za dob družstevního hospodářství bylo propagováno "zelené hnojivo". Tato "3směs" jím jistotně je.

Ivan Nový 18.2.2008 10:01

Pan Švejnar nemá

ani na to, stát se hejtmanem.

erre 18.2.2008 9:45

Dojmy možná i pojmy,

musím chtíc či nechtíc složit velkou poklonu zákulisním vyjednávačům ODS. Byl to opravdu velmi kvalitní výkon s dobře připravenými scénáři. Složky poklesků na jednotlivé volitele byly po celé roky pečlivě připravovány a udržovány v použitelném stavu. Nic se neponechalo náhodě. Nejdříve bylo potřeba udělat dusnou atmosféru, posloužily kulky. Pak přišly na řadu osoby. Barták měl posloužit v případě tajné nebo veřejné volby jako potřebný hlas- nehlas, který mohl rozhodnout. Kdyby to nestačilo přišlo na řadu zjevení na WC u Kalbáče. O týden později se vše přitvrdilo na upoceného Shnítilého vytáhli svazky STB a on prozřel kdo je vlastně tím pravým kandidátem. Oba z kola prvního zůstávali v pohotovosti. Pojistka byla Zubovová. Ta to měla velmi dobře promyšlené, díky lékařskému zákroku mezi dvěma volbami. Pravděpodbně byla na smrtelné posteli, že se zákrok nedal o pár dnů odložit. Tím získala velmi dobré alibi a mohla lavírovat volit-nevolit, podle potřeby. Co bylo pravým důvodem je ve hvězdách. Snad chtěla vytrestat Bursíka nebo se něco slíbilo jejímu ruskému nanželovi, jinak reginonálnmu politikovi, nebo na něj něco vytáhli. To se asi nedozvíme.Když je Rus regionální politik už to samo o sobě je podezřelé. Tak to chudinka radši prospala. Bylo to pojištěno pro všechny případy. Špičkový výkon. Bravo pánové Dalíku, Šloufe, Surňáku a další.. Paroubek s Kočkou na vás nemají. Podotýkám, že mě osobně je úplně jedno kdo bude příštích 5 let klást věnce olizovat stoly na recepcích a potřásat rukama. Omlouvám se, jestli jména volitelů nejsou přesná, nebo jsem je popletl, to v tomto případě není důležité, protože oni jsou důležití jenom jako nástroj takových praktik.

sinatra 18.2.2008 9:52

Re: Dojmy možná i pojmy,

No hele Erre ty mje bereš dech.Di za Havlem ať Tě přijme do svého dramatického kroužku který vznikl ve sdružení pravdy a lásky.To sou mje vjeci.8-o

huhu 18.2.2008 10:03

Re: Dojmy možná i pojmy,

no jo, Paroubek, Rath, Dimun a Tvrdík jsou prostě horší.  Jsou to typičtí normalizační šéfové a také tak postupují -

1. vyhlášení velkých nesmyslných cílů

2. prohráli jsme, ale ze společenského hlediska jsme vítězi a další objektivní okecávání

3. potrestání nevinných

Vy se svým příspěvkem tohle myšlení máte také ;-)

erre 18.2.2008 10:25

Re: Re: Dojmy možná i pojmy,

v jednom souhlasím. Paroubek, Rath,Dimun, Tvrdík  a další jsou prostě horšími hráči než Topolánek, Langr,Dalík a další. O ničem jiném jsem nepsal. Napsal jsem jenom pár postřehů. Bodu 1-3 nerozumím, o nich jsem nepsal. To jsou jenom Vaše dojmy.

drak 18.2.2008 10:54

Re: Dojmy možná i pojmy,

:-D:-D:-D Plně souhlasím s diskuterem  /erre/ vystihuje to přesněj Je to vlastně souboj 2 mafií, ta druhá byla slabší i když ji fandím, protože její sociální cítění je přece jen o něco větší, než u modrých. Podle toho, kdo fandí modrým, jsme státem milionářů a v tom případě by měl lpravdu náš vážený, který na Nový rok prohlásil, že nikdy se nám nedařilo tak dobře, jako teď. Já si to nemyslím a pokud jde o atmosféru ve společnosti, je to na blití, začíná to vypadat, jak z a totality!!!:-D

liberal shark 18.2.2008 9:44

perfektní rozbor situace

Co autor napsal, to sedí jak (Y) na hrnec ;-)

sinatra 18.2.2008 9:56

Re: perfektní rozbor situace

Liberále jak to sedne na Tvojí ctěnou mozkovnu?;-D

KUK 18.2.2008 9:43

modre prrrrdy autora a paranormalni analni jevz

muzete nekdo potvrdit objev pana Bemouse ohledne modrych paranormalnich jevu v okoli pana pres.Pruzinskeho?Vsimli jste si zajiste pouzivani analniho slovniku v posledni dobe napr u p. Topopouse a p.Langouse ? To je dusledek toho ze pokud maji modrych perdu moc, jdou přes pateř do hlavy a odtud jako analni slova do huby. Pruzinskij to byl zavcas lecit v Rusku, ti se to naucili lecit na rudych perdech, ještě že na to Bém přišel....jinak by to bylo v pr... , jo ted modrasci zacali emitovat i u autora....jen aby nebyly nakonec zelene,ci rude.....

sinatra 18.2.2008 9:55

Re: modre prrrrdy autora a paranormalni analni jevz

Kuku trošku to uspořádej.No prostě tomu dej formu.;-P

lydie žalostná 18.2.2008 9:40

katka jau jau

ovšem   copak  jst e nám  sdělil   vy  pane  vlk.  Ach!   Že  byste   podporoval   zelené?  ano.ano.

sinatra 18.2.2008 9:58

Re: katka jau jau

Žalostná a eště k tomu Liduško tak dnes to bylo z Tvé ctěné ručky žalostné.:-(

Haf 18.2.2008 9:39

hradní fraška

Díky pane Švejnare, že jste se zůčastnil hry na demoikracii, ve který se mohli diváci přesvědčit vo tom, že vysoce honorovaní herci sou jen špatně zvolená zástěrka k vodírání a ovládání diváků. Teď jde jen vo to, jak dlouho si to nechaj líbit a zda z toho vyvoděj nějaký důsledky .

A víte co bude ? Nechaj a jedeme dál, močálem temným....:-/

sinatra 18.2.2008 9:59

Re: hradní fraška

Haf.Baf.;-P

Jura Jurax 18.2.2008 9:35

Včera na ČT1 v debatě pana Moravce

Katka Jau Jau upustila mezi sprostný lid vskutku perlu svých úvah - ráčila totiž vyjádřit přímo myšlénku, že pro prezidentského kandidáta Švejnara není dost dobré ani senátorské koryto, když už jednou byl málem prezidentem. Pak se sice rychle omlouvala v tom smysl, že i senátor je koryto důstojné takového titána - mimochodem ono taky jediné možné, lid zvolil za senátora i Bobo a Železného, tak proč ne Švejnara; v normálních stranách by se stěží prosadil - v ODS není populární, pro Jyrku splnil již mouřenín svou úlohu a dál jen překáží, komančům je pro srandu a k Zeleným nemůže - ti nemají dost koryt ani pro dlouholeté zasloužilé.

Ledaže by Švejnar založil vlastní stranu - v našich podmínkách je to spolehlivá cesta ku zesměšnění a pádu do hlubin zapomění. Kdo si pamatuje ty cesty změny, edáčky a jim podobné různé, co měly zvítězit ...

A horší než opravdový levičák je salónní levičák - ten tomu obvykle nadšeně věří ... (na rozdíl od opravdového levičáka, který ví, že to jinak jít nesmí, protože to by si to škaredě odkašlal)

huhu 18.2.2008 10:05

Re: Včera na ČT1 v debatě pana Moravce

švejnar přeci svoji senátorskou kandidaturou nebude ohrožovat své americké občanství a hlavně vyžírku v čssob, která mu nese víc...

Jura Jurax 18.2.2008 11:22

Re: Re: Včera na ČT1 v debatě pana Moravce

o to je výšplecht zelené Káti srandovnější ... :-D

Michal 18.2.2008 9:31

Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne.

Tohle kouzelně vystihl B.Doležal, když napsal, že Švejnar se řídí heslem "Vaše řeč budiž ano ne, ne ano."

AJ 18.2.2008 9:27

Naprosto souhlasím.

Jasně a krátce řečeno.R^

Tom 18.2.2008 9:22

Díky za článek.

Moc dobře a pravdivě napsané,dokonce si myslím,že je to ještě o hodně horší,ale to jistě ukáže čas.