5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 1.7.2006 11:40

Nezapomínejte...

...že poslanci za socany mají neveřejný seznam a rozpis,  kdy a který den jsou na řadě s vytíráním puchejřovy prdele. Někteří dokonce předbíhají.

Mirek Šejna 1.7.2006 11:40

Pane Bartoni,

plácáte nesmysly a dobře to víte. V ČSSD je normální demokracie a žádná totalita.Problémem je pouze nedůvěra v jednotu poslaneckého klubu, což je po zkušenostech s volbou Zemana docela pochopitelné. Kdyby jakýkoli poslanec ČSSD hned na začátku oznámil, že bude volit Vaši modrosoudružku Němcovou, nikdo by mu v tom nemohl zabránit, nikdo by ho nezavřel, nikdo by ho nezbavil mandátu. Takže nestrašte. Když modrosoudružka nebyly zvolena v prvním kole, padlo podezření na Cyrila Svobodu. Takže on pro jistotu šel při druhém tajném hlasování ukázat svůj listek nejvyššímu inkvizitorovi Kalouskovi. Také to nepovažuji za totalitu, ale za potrvzení Kalouskovi, že Svoboda drží s koalicí basu.

Rad 1.7.2006 11:40

Re: Neurážejte

HAHAHA Kubice je podrazák! Tady někdo zapomněl, že jeho vyšetřovatelům štípli počítače s informacema, aby nemohli makat. Kdopak asi?

Marat 1.7.2006 11:39

Re: volici odSS pamatujte ze hitler se k moci taky

Martínku,to co ty přisuzuješ ODS.tak to přesně,přesně to samé sdělají tvoji mioáčci z socdem a kaesče.

Ještě jsem jsem nikdy nečetl od "pravičku" aby o ČSSD,psali jako o čSSd! To je něco tak ubožíckého,ale u komunistu zřejmě normální. Hlupáku,SS byla ozbrojená složka NSDAP,během války rozšířená na bojové divise a to dobrovolníku všech Europských národu , nikoliiv politická strana.Kromě toho,by jsi měl vědět,že dobrovolnicých SS divisí slovanské národy poistavili jedenáct.A nevíce těch SS divisí a nejvíce dobrovolníku dodalo SSSR.Zasloužili se o to sovětští komunisté.

Když chceš nějakou organisaci přirovnávat k SS,tak to by byli komunisté.Ovšem i to by bylo nepsprávné.Komunisté měli jen komunistické SA,číže LM ! Měli i komunistické jednotky SS.To byla vojska PS,VS,CO a stráže lágráu a věznic.Ti všichni se SS vyrovnali.Jenže těm už o život na frontě nešlo. Bolševický mizero!

Rad 1.7.2006 11:36

Re: Re: Re: Re: Za,

Myslíte že Paroubek je jen loutka? Já ne, já myslím, že si o sobě myslí že je vyvolený nadčlověk (koneckonců to i říká).

CR 1.7.2006 11:32

Re: Re: Re: Re: Za,

UTO,jako student CVUT jsem se v Praze zucastnil prvnich pounorovych komunistickych demokratickych tajnych voleb.Predseda komise me rekl "kdyz s tim souhlasite,vhodte to tady do urny,kdyz ne,jdete to tamhle do kouta za plentu skrtnout.Vhodil jsem .Byl bych vyhozen ze skoly,ale dodnes se za to stydim.Poslanci vcetne soudruha Paroubka asi ne, charakter  maji jiste v poradku.Volby byly tajne, KSC mela ve volbach 99,9%,strana byla jednotna a byla na to hrda. Diky Paroubkovi se vsechno zase opakuje.

jirka.s. 1.7.2006 11:32

Re: hokejista

Prokristapána, je to vůbec možné???

cipísek 1.7.2006 11:22

Re: Re: Právo jednat z pozice síly

Spíš bych viděl hlavní problém v tom,že Jirkovi sebrali voliči kyblíček.

Franta 1.7.2006 11:05

hokejista

Pamatuji si reprezentanta v hokeji Bartoně,ten měl o mnoho rozumnější názory.

dph 1.7.2006 10:00

Re: Neurážejte

jaký mají názor chudáci levičáci nikdo neví,dokud neřekne Paroubek a Filip.

Malý Aston 1.7.2006 9:43

Tajná volba je projev demokracie,zejména v době kdy hrozí diktatura!

Ani Stalin a to byl velký politický manipulátor si nedovolil zrušit tajné volby a nikdy se nesnížil k tomu,aby jeho soudruzi nemohli na sjezdu hlasovat. To píši pro komunisty,aby nenadávali,že jim nadávám. Po hlasování,pokud neměl 100% nechal všechny delegáty postupně postřílet ale to bylo až potom.To píši pro poslance ČSSD,pokud budou hlasovat jinak než jim přikáže diktátor Paroubek.Jako občan protestuji,že občané,kteří svobodně a tajně volili své poslance za ČSSD v přesvědčení,že budou prosazovat program sociální demokracie byli přinuceni sledovat v přímém televizním přenosu jak jejich poslancům diktátor Paroubek jim tuto ústavou chráněnou možnost zakázal. Může to zdůvodnit čímkoliv,jako bývalý činovník socialistického systému  je schopen vysvětlit vše,tak jako komunisté za socialismu i nám zdůvodnili nedostatek toaletního papíru,jako řízené kejkle imperialismu.Jeho nejlepší argument,že tím prokázal jednotu ČSSD je skutečný argument hodný idiota. Ještě je možnost dosáhnout větší jistoty o semknutosti,když je všechny nechá zavřít. To je ta demokracie podle Paroubka a Ratha. Pan Paroubek a jeho strana Česká socialistická strana diktátorská (ČSSD) má 74 poslanců. Do jeho 100 jej doplňuje KSČM. Nyní se všichni tetelí blahem,že v řadách koalice je jeden nebo dva,kteří hlasovali jinak. Počkejme,až pustí z řetězu své poslance pan diktátor,možná že jim svou povahou hulváta včetně Ratha již jde hodně a hodně na nervy. A když pomocí některých z koalice ustanoví předsedu poslanecké sněmovny pana Zaorálka,tak se také nic neděje.Konečně a já doufám navždy bude muset pan Paroubek podat demisi. Pak bude možné jmenovat novou vládu a ta bude jednat o podporu již fungující sněmovnu,vše podle ústavy. Takže žádná tragedie se nekoná,jen ČSSD stále více a více ztrácí jak podporu svých členů,tak i normálních občanů. Občané nešli k volbám,aby hrstka poslanců v KSČM rozhodovala,kdo tady bude vládnout.

cipísek 1.7.2006 8:45

Re: Re: Re: Re: Za,

Předseda strany odpovídá za chování strany.

uta 1.7.2006 8:12

Re: Re: Re: Za,

Proc si myslite, ze to zavedl Paroubek. Co kdyz to navrhnul nekdo jiny a ostatni to prijali? Vy jste jeden z poslancu CSSD, ze o tom mate takovy prehled?

uta 1.7.2006 8:10

Re: Re: volici odSS pamatujte ze hitler se k moci taky

Vam to vudce kontroluje? Vy nepisete sam za seme, Vam vede nekdo ruku?

martin 1.7.2006 8:09

Re: volici odSS pamatujte ze hitler se k moci taky

Já jsem idiot

uta 1.7.2006 8:08

Re: Právo jednat z pozice síly

On problem je asi v tom, ze zadni dospeli nemluvi. Jenom kluci si mysleli, ze si rozdelili piskoviste a pak se ukazalo, ze to popletli.

cipísek 1.7.2006 7:45

Právo jednat z pozice síly

Ať pan Paroubek nejprve otevřeně uzavře koalici s komunisty - pak teprve bude mít právo jednat z pozice síly 1:1 (jak se o to snaží teď).

Zatím je jen předsedou strany,která volby prohrála.Má tedy právo "sedět a šoupat nohama,když mluví dospělí".Nic víc,nic méně.Tlachání o tom,že "zastupuje levici" je na nic.

J.B.Marconi 1.7.2006 7:34

Hoffman

je to co co mě přesvědčuje o skutečnosti, že veřejnoprávní rozhlas a TV jsou draze placené organizace založené na žvanírně.

Nebo snad Hoffman a další za své kecy ve veřejnoprávních prostředcích platí ??? Kolik stojí 1 minuta vysílání ??? ;-O;-O;-€;-€;-O;-O;-O(Y)(Y);-(

cipísek 1.7.2006 7:15

Re: Re: Za,

Ať se to okecává jak chce,Paroubek zavádí manýry "socialistické demokracie",kterých jsme si dost užili za komunistů.Tento způsob voleb nemá s demokracií nic společného ani náhodou.

Eugel 1.7.2006 7:13

Re: volici odSS pamatujte ze hitler se k moci taky

To pisete sam za sebe, nebo Vam to prekontroloval vudce Vasi partaje?

Jarda 1.7.2006 4:30

Re: Re: Za,

Nepochybne vis jen to co ses dozvedel na schuzich tve rodne strany nebo cviceni milice a s Hitlerem se dali dohromady tvoji sovetsti soudruzi. Nikoli v roku 1933 nybrz v roku 1939. Jiste vis ze udelali smlouvu spojeneckou a pak spolu prepadli Polsko a zahajili 2 sv. valku za kterou jsou spolu s Hitlerem uplne stejne zodpovedni. Cest praci soudruhu.

Martin 1.7.2006 2:52

Re: Za,

Jestli odSS utvori vladu tak to bude stejne jako s Hitlerem v 1933. Jen se nebude jmenovat Adolf ale Mirek. Je to stejne kvalitni a pravdepodobne jako to co pises ty.

Jarda 1.7.2006 2:34

Za,

Paroubkovych mladych let se tomu rikalo "demokratiky socializmus" nebo socialisticka demokracie, inu neni nad stranickou disciplinu. Jakmile blok KSCSSD zvitezi bude se jako za  Parobkova predchudce Z. Fierlingra volit aklamaci neboli manifestacne. Jen aby soc demaci nasli nekoho jako Mayer (podal s ostatnimy v unoru 1948 demisi).

SLAVA 1.7.2006 1:42

Pan Bartoň uráží, protože to ná v popisu práce...

Zatím jsem od něj nečetl nic, kde by se nechoval jako špatně naprogramovaný kolovrátek.

Cedr 1.7.2006 1:13

Neurážejte

Pane Bartoň, proč urážíte lidi, kteří mají jiný názor, názvem levičáci. Vám tedy máme říkat pravičáci? Nebo třeba podrazáci (viz. Kubice).

JePe 1.7.2006 0:48

Zkušební volby

Jen tak mimochodem. Kterýsi funkcionář ODS řekl po tomto fiasku, že to byla zkušební volba. Nevím, proč by poslanci ČSSD měli nějak participovat na tom, že si poslanci ODS zkoušejí vyplňovat volební lístky. Socialisti to už asi (na rozdíl od poslanců ODS) umí.

Martin 1.7.2006 0:40

volici odSS pamatujte ze hitler se k moci taky

dostal v demokratickych volbach, to je o vasem relativizovani rizik modre totality

ne kazdy sni o tom ze vsude vladne jedna strana