2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 31.1.2008 16:47

Také miluju plná slova: Jen více takových Kožených!!!

Za Čunka musí padnout hlavy.;-D;-D;-D

balthasar 31.1.2008 16:40

Re: Postdemokracie

Asï od tý doby, co jsme rezignovali na demokracii ?8-o

balthasar 31.1.2008 16:40

Re: Re: TRAMTARARÁÁ!...Tady to je: "Já také kandiduji na prezidenta"

Takhle podle Steigerwalda vypadá akorát myšlenkovej svět Steigerwalda. Nic moc, bych řekl, a už delší dobu. ;-)

huhu 31.1.2008 16:28

Re: Re: Re: Re: Re: Vaše komentáře jsou výmluvné

Zeman toho zmršil více, ale oproti jakémukoliv jinému předsedovi čssd nebo socanovi byl velikán...;-)

Pavel 31.1.2008 16:27

Re: Re: Re: Re: Vaše komentáře jsou výmluvné

V mé ČSSD? Ani jeden!! Já totiž, vážený soudruhu, žádnou ČSSD nemám. Já ji dokonce ani nikdy nevolil. Problém je v tom, že vy, modrý komunisto, znáte jen 2 alternativy: ODS (vaše milovaná), to jsou ti hodní, všechno ostatní jsou zlí komunisti z ČSSD. Inu, asi máte poněkud jednoduchý pohled na svět. A pak, jediný president a jediný člověk, který tu funkci může zastávat, je Klaus. Všichni ostatní mu nesahají ani po paty. Nevím, co budete dělat až nebude moci být zvolen (kdyby nedej Bohu byl zvolen znovu), nevím, co budete dělat, až ten páprda natáhne bačkory. Hodíte si to? >-

huhu 31.1.2008 16:26

Re: chce se mi zvracet...

vy za 17 let neznáte Klause ? Navíc ta diskuze už byla a jen ukázala, že jsou senátoři čssd a švejnar paka. Vám nejde o diskuzi a o to poznat Klause, Vám jde o to nějak se mu dostat na kobylku, nějak ho pokořit....prostě máte choutky zamindrákovaného blba..(Y)

Pavel 31.1.2008 16:23

Re: Re: Re: Re: Vaše komentáře jsou výmluvné

Zemana bych do toho netahal. Když si vzpomenu jak zmršil svou vlastní blbostí poslední presidentské volby ... Mohli jsme mít dnes zcela jiného presidenta, než tu mezinárodní ostudu co tam je.

Fafa 31.1.2008 16:23

Postdemokracie

ztráty, které u nás existovaly, byly menší než kdekoliv jinde v postdemokratických zemích

Moc pekny vyraz. Autor by nam mel vysvetlit, kdy presne jsme se stali postdemokratickou zemi.  ;-D

kajabata 31.1.2008 16:22

stará moudrost 2

Pro pana spisovatele Hvížďalu, pro pana uchazeče Švejnara :

"Co je nerozumnějšího než prázdný  zvuk nejlepších a nejpěknějších slov, které postrádají myšlenku a vědění "

Váš Cicero 

jirka.s. 31.1.2008 16:13

Re: Re: Re: Re: Výstižně píše zn. strejda:

Mám takové neblahé tušení, Iljiči, že i za vás, komunistů se, psalo "splývat" s tvrdým! Ale chápu, že na VUMLu se asi neprobírala vybraná slova, ani ta po "L" !

Malý Aston 31.1.2008 16:13

ČSSD v tom má zmatek!

Já jsem předpokládal,že se ČSSD nějak pokusí přiklonit na svou stranu KDU. A ten debil Zaorálek tak řval při svém vystoupení v rámci dotazů na premiéra tak,že i ten Čunek a Šojdrová snad pochopili,že s nimi je nebezpečné nejen spolupracovat ale dokonce i sedět v poslanecké lavici.Paroubek to blbě řídí nebo to již nemá pevně v rukou jak se tváří.:-D

jirka.s. 31.1.2008 16:01

Re: Re: Bohužel neznám,

R^R^R^

Eva D. 31.1.2008 15:59

Re: TRAMTARARÁÁ!...Tady to je: "Já také kandiduji na prezidenta"

Ten text je skvělý, přímo perfektní! Už se nad ním chechtáme pár dní. Tohle je to nejlepší, co kandidatura páně Švejnara přinesla. Bez něj by Steigerwald tenhle článek nenapsal, no nebyla by to škoda?

šakal 31.1.2008 15:53

TRAMTARARÁÁ!...Tady to je: "Já také kandiduji na prezidenta"

http://mfdnes.newtonit.cz/default.asp?cache=546734

"...Jsem pro otevřenost. Znám svět. Rád naslouchám lidem, kteří mají jiný názor. Když se mě ptají, neodpovídám ukvapeně. Říkám: to je správná otázka. Každý je rád, když se dozví, že se ptal správně. Nemyslete, že lidé chtějí slyšet odpověď. Chtějí slyšet něco hezkého o sobě.

Do bojů o minulost se nepouštím, jsem člověk budoucnosti. Sepsal jsem strategii ekonomické transformace. Prezentoval jsem ji kdysi v jednom zámku, ale Klaus tam nepřišel. Zdůrazňoval jsem, že jít na půl cesty je horší než nedělat nic. Razil jsem ekonomické heslo: Nic se nemá dělat na půl ptáka. Neposlechli mě a dnes vidíte, kam to vedlo. Řečeno lapidárně, kdybychom dělali o 20 procent méně chyb, mohl každý z nás dneska mít o 20 procent víc, než má...

Často se mě lidé ptají, jak máme postupovat. Musíme se zamyslet nad tím, jak postupovat nejlépe. Musíme dosáhnout shody v tom, jaké jsou naše zájmy, čeho chceme docílit a jaká je nejlepší strategie. Tu pak zvolíme, ale nikoliv zbrkle či pomalu. Mohlo by dojít k odklonu od pozitivního přístupu i za cenu toho, že by se věci dál zlepšovaly..."

...Takhle podle Karla Steigerwalda vypadá myšlenkový svět Jana Švejnara ;-P ;-D

vojcek 31.1.2008 15:53

.

"Švejnar hovoří věcněji " Tak takový blábol jsem už dlouho nečetl. Jediné co Švejnar říká, jsou obecné, nicneříkající fráze, které s věcností nemají nic společného. Chápu, že to dělat musí, když se má zalíbit na jednu stranu Zeleným i některým pravicovým poslancům a na druhou stranu musí vyhovovat komunistům a socdemákům. Ale ať tu pak proboha někdo netvrdí, že Švejnar mluví věcně, když je to naprosto mimo realitu.

realista z vesnice 31.1.2008 15:51

chce se mi zvracet...

řekl generál v Černých baronech.mě taky,když vidím nechuť pana ekologa Klause k pořádné televizní diskusi.jak hledá výmluvy,vytáčky,a výhovorky jen aby nemusel diskutovat.

nikdy to tady nebylo,tak proč dělat diskusi.prostě jsem jedinej frajer tak volte zase mě.jak hluboko klesl pan Klaus..bojí se,vytáčí se...změna na Hradě je opravdu žádoucí....

vojcek 31.1.2008 15:50

Re: Re: Re: Vaše komentáře jsou výmluvné

Modří komunisti? To je proboha kdo zase? Když už takhle blbě kecáte, mohl byste se podívat kolik bývalých komunistů je ve vaší čssd.

zt 31.1.2008 15:49

Re: Pohled realistky

Maskujete zklamání ze Švejnara negací všeho. Prezidentská funkce jsou pro Vás nyní kyselé hrozny.

Jirka 31.1.2008 15:49

Re: Pane...

Vážený Sinatro, ty jsi asi jenom koukal, ano, uznávám, že pokud jsi měl ztlumený zvuk, tak Klaus se mohl zdát trochu dynamičtější. Kdybys ale kromě koukání na svého Guru taky poslouchal, tak by ses dozvěděl to, co my víme už dávno. Klausovy názory ohledně klimatu jsou extrémní, privatizace v 90. letech v jeho podání úplné fiasko, jeho názory na EU hodny Lukašenka. To vše nás 5 let poškozovalo, a pokud bude zvolen, bude ještě 5 let poškozovat.

Pete Brich 31.1.2008 15:40

Netahejte s sebou pytle drobných, Magore.

Stačí kreditní karta, když stále cestujete po zahraničí.;-)

PB

Ivan Nový 31.1.2008 15:37

strejdo,

moderní doba je co ? Bublina nové ekonomiky, krize hypotéčního trhu, ....

huhu 31.1.2008 15:34

Re: Re: Re: Vaše komentáře jsou výmluvné

pokud jde o levicového kandidáta a jeho výběr zhodnotil to přesně Zeman..

Joska 31.1.2008 15:29

Re: Re: přechod na EURO

Děkuji za věcný příspěvěk...R^

Pavel 31.1.2008 15:28

Re: Klausovu trapnost vaše řeči nezakryjí.

Dalo by se říci, že zatímco Švejnar v klidu a důstojně seděl, Klaus naskakoval jako tajtrdlík. >-

Pavel 31.1.2008 15:26

Re: Re: Vaše komentáře jsou výmluvné

Kult osobnosti Švejnara?  Vy asi nevíte, co to je kult osobnosti, že? :-/

Vážený huhu, pokud chtějí poslanci (ne ti modří komunisté, ale kdokoliv jiný) postavit protikandidáta proti Klausovi, nemohou vybrat nějakou uklízečku z nádražní putyky. To by totiž byl formalismus. I když připouštím, že mít takového protikandidáta by pro Klause teoreticky mohlo být takovou ostudou, že by se šel raději oběsit. ;-P

Eva D. 31.1.2008 15:23

Re: Re: Pane Starý,

Ano. Z lidí, kteří si našetřili na stáří, prožili dvě světové války a přes všechny problémy dokázali naspořit sobě a svým dětem alespoň něco, udělali "budovatelé socialismu žebráky a pak, časem, neperspektivní "přestárlé", jak se jim dlouho říkalo. To vše v těch "úžasných" šedesátých.

Pavel 31.1.2008 15:22

Re: Re: Petr Pithart...

Rázné zacházení a jednoduchá řešení? Třeba jako nabídl Adolf?

Franta Tyčka 31.1.2008 15:21

Já nevím

o co se tady ty moudré hlavy dohadují? Zvolte mě a máte po problémech. 25000 základní plat, z toho bych si i koupil šaty na slavnostní návštěvy.Akorát bych požadoval slavnostní uniformu na náklady státu.Znám krejčího, který by ji ušil ale neuměl by ty šňůry jako má hradní stráž. Takby mi je velitel půjčil. Salutovat na přehlídkách umím jsem se to učil dost dlouho.Nevím jak by se první dáma zhostila uklízení všech těch prostor na hradě za nějakých 15000 které má jako učitelka ale myslím si,že by to zvládla kdyby alespoň dostala nějaký příplatek na čisticí prostředky. Šašky se sňůrama bych propustil a poslal je na nějakou zahraniční misi když jsou tak bojeschopní.Nehodí se a by mi první dáma běhala s kastrůlky pro oběd.Na to by stačil ten Hujer co drží deštníky. Jen se obávám toho jestli jsem si ten plat nenasadil nízko ono platit z těch metrů čverečních na hradě taky není pro chudého.No tak si vezmu hypotéku.Ale budete vidět,že se ovás ovečky postarám. Jo taky drahou ochranku nepotřebuji protože když mě někdo bude chtít zabít nic se nestane stejně jako by chtěl někdo zabít z těch současných.

šakal 31.1.2008 15:20

Jo...link na tu Steigerwaldovu parodii Švejnara...

...jsem nenašel. Je to k mání v registrované části archivu  :-/

sinatra 31.1.2008 15:17

Re: Modrá a rudá úderka zase v sobě...

Kelvine znám písmen tré jež v slovo BLB se svíjí.(Y)