30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JE 14.11.2007 8:30

Re: Re: Levicovy intelektual

"Vážený", když se v USA řekne liberální profesor ekonomie, je to jen eufemistická přezdívka pro komouše.

červotoč 14.11.2007 7:48

Re: Levicovy intelektual

Pinouku asi tak.Oni také mají obrovské možnosti publikovat své levicové názory po celém světě a v tom je také onen problém že slovo kapitalismus a podnikání vyvolává u těchto lidí a jejich příznivců takové nepřátelské reakce.:-(

Abonent 14.11.2007 0:36

Integrace rakovinného nádoru ???

Komunismus je zrůdná teorie a zločinná praxe. Tohle pan Švejnar velmi dobře ví. Přesto chce kompartaj "integrovat" do demokratické společnosti ? Jeho touha po prezidentském křesle musí být až děsivá.

Komunismus, komparataj, je rakovinným nádorem každé společnosti. Rakovinu je třeba léčit, jinak vede organismus ke smrti. Maligní nádor nestačí přejmenovat na benigní. Je třeba jej zničit i s metastázemi.

Kompartaj nelze integrovat do společnosti, i kdyby se třeba přejmenovala. Je třeba pracovat na zmenšení vlivu komunistů. Nelepší by bylo rudý nádor rovnou vyříznout : KSČM zakázat.

Ivan 14.11.2007 2:04

Re: Integrace rakovinného nádoru ???

Vzhledem k tomu, že fungování kapitalismu je založeno na nutnosti neustálého růstu hospodářství, zatím co živé organismy v evoluci usilují o rovnováhu, tak jediný útvar živého organismu, který neustále roste je právě rakovinný nádor. Tedy pokud by se kapitalismus měl k něčemu přirovnávat, tak je to právě rakovina. To ovšem propagandisté musí nějak zaretušovat a obracet pozornost někam jinam. A proto místo toho, aby se zabývali průšvihy kapitalismu, útočí na bolševiky (které úmyslně nazývají komunisty, aby pokračovali v bolševické lži, protože bolševici s komunismem nemají nic společného a komunismus tady taky nikdy nebyl). Bolševici přitom nikoho už dávno nezajímají.  

ps 14.11.2007 8:22

Re: Re: Integrace rakovinného nádoru ???

"zatím co živé organismy v evoluci usilují o rovnováhu, tak jediný útvar živého organismu, který neustále roste je právě rakovinný nádor." To je tedy pěkná kravina vylíhnuvšíse v bolševikově palici. Každý živý organismus má snahu se co nejvíce rozšířit. Pokud se zrovna nešíří znamená to, že ho omezuje jiný živý organismus (například nějaký dravec) nebo k šíření nemá dostatek zdrojů (potravy). Stejně tak to dělají lidé v kapitalismu i socialismu jen s tím rozdílem, že socialismus to dělá (ve srovnání s kapitalismem) neefektivně (a proto zkrachoval) a velmi brutálně (proto se udržel tak dlouho).

RomanL 14.11.2007 9:44

Re: Re: Integrace rakovinného nádoru ???

Hmm, moudrost hodná Ivana...

Aleš 14.11.2007 7:32

Re: Integrace rakovinného nádoru ???

PAn Bartoň lže jako už po mnohokráté. Je to smutné, ale lepší už to nebude.,

Jeden z dotazů nabídl i senátor za KSČM Eduard Matykiewicz. A sice, zda by Švejnar v případě zvolení neměl "k některým politickým stranám vyhraněný postoj". Pro ekonoma nebylo složité v dotazu uhodnout senátorovu obavu, zda by v případě zvolení neostrakizoval komunisty. "Zatím nedošlo k tomu, že by KSČM byla stranou státotvornou. Důležité je proto najít řešení," odpověděl Švejnar.

"Jsem člověk, který je ze všech zvažovaných kandidátů pravděpodobně nejdál tomu, aby fandil totalitnímu systému. Je tu ale fundamentální otázka, kdy se strana typu KSČM bude schopna integrovat do normálního politického života, jako to udělaly obdobné strany jinde - přejmenovaly se, přijaly určité principy... Skoro dvacet let po revoluci se tím společnost - a sama KSČM - může zabývat. V příštím prezidentském období se tato debata nepochybně rozvine. Nejsem schopen předpovědět, s jakým výsledkem skončí" .

Bo 14.11.2007 0:34

Kolaborant

Na Hrade je kolaborant a mozna dalsi kolaborant ho vystrida.

Kdo v Česku rozhoduje o příštím tatíčkovi