30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Poklop 14.11.2007 12:56

Re: Re: No to jsou mi noviny . . .

BuBu ,ty jsi doopravdy hovado.Hned každého urážíš,že je bolševik,ale jak ti říkají tvoji známí?Asi nějak stejně.Proč mi neodpovíš už několikrát položený dotaz-koho jsi volil před rokem 1989?Doufám,že jsi byl takový hrdina a posla jsi bolševiky do pr...

BuBu 14.11.2007 13:12

Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

. . . že mi bolševici - nota bene bývalí kádrováci KSČ . . . že mi nestojí ani o otření si boty od psího ho*na - natož, abych se jim zpovídal . . . . zrovna jim - Rudým, kvičícím podsvinčatům !

Takže naposledy - já se za nic, co jsem dělal před listopadem nemusím - na rozdíl od různých Poklopců a Rudých zeber - nemusím stydět ! Ani, co se týče voleb !

To ale takové Rudé Hovado . . . . stejně není schopno pochopit - protože to celé jde . . . "mimo jeho chápání světa" !

Howg ! 

P.S. : A pakliže soudruhu chcete o něčem diskutovat - tak to musí být vždy k věci . . . a k článku ! To není, jako když jste v bývalém režimu vylučovali členy strany !

Poklop 14.11.2007 13:56

Re: Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

Tedy BuBu,teď jsem to od tebe dostal.Už mám jenom takový dotaz.Ty jsi blb od narození a nebo jsi se k tomu dopracoval při školení KSČ?Ale ani jedno nevylučuje to druhé.Já bych tě chtěl vidět alespoň na fotce.Ty musíš být takový vzorový blbec BuBu.

Frank 14.11.2007 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

No, soudě podle pravopisu, tak on debil nejspíše bude.

gerontusinza 14.11.2007 15:57

No jo to ale říká Vondruška taky. Re: Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

Že jste tam byli vy kluci bachařský spolu, co?   Jinak vyloučení ze strany milé blbé BuBu to asi byl váš  problém nikoli náš.... To vy můžete posoudit líp.. Domluvte se se Štětináčem, ten přes své styky s KGB je teď vzorem antikomunisty a člen výboru SSM Mejstřík neví jak by svou blbost i patolízalství zastřel......   1.máj vzniklý ve spojených státech s tradicí u nás od roku 1890 je pro toho vola komunistický svátek.... Inu co chcete od blba, kterého jste si vy volové zvolili....;-D;-D

Poklop 14.11.2007 16:06

Re: No jo to ale říká Vondruška taky. Re: Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

Co jsem provedl,že mě někdo dává do spolku s BuBu.?

gerontusinza 14.11.2007 16:18

Poklope to je rakce o jeden výš... Re: Re: No jo to ale říká Vondruška taky. Re: Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

Vy na rozdíl od BuBu projevujete jistý druh inteligence pokud lze o inteligenci mluvit u člověka který se producíruje na tomhle portále. Ale asi to je nemoc.... hez;-)ký den bez psa

Štváč 14.11.2007 10:34

Ne

Ne, ne, nechce integrovat komunisty, to jen vy p. Bartoň, zde sejete políčko pro vašeho hradního guru. Jak vidno, přidal vám z fondu. Snad nám řekne, co povídal Klaus u Filipa. Nebo myslíte, že nám to napíšete ?

Táta 14.11.2007 10:52

Re: Ne

Bartoni jdi se vycpat to co píšeš jsou blbosti ¨snad víš kdo pomohl Vševědovi do prezidenské funkce.Ale ta paměť že??;-(

jochap 14.11.2007 11:44

Re: Re: Ne

Pane Bartoň.Modrý zákal je bohužel neléčitelný!Jinak jste mne opět nezklamal.

Marat 14.11.2007 11:47

Re: Re: Ne

Klausovi pomohli na Hrad ti,kteří pořed tím pomohli na Hrad Vaškovi Havlovi.A že komouší můžou pomáhat na Hrad kde komu,tak to je jen a jen zásluhou českých voliču,kterým se zase tolik stýská po komunistickém biči.Češi jsou prostě nepoučitelní.Na koho budou čeští vlastenci svádět vinu,až se komunisté dostanou k moci a celému národu zase nasadí náhubek? Hitler,K.H.Frank či Henlain ani Stalin už nežijí.Asi za to bude moci USA,páč voni zase vo nás a bez nás.Že ano?

Štváč 14.11.2007 12:24

Re: Re: Re: Ne

V první volbě prezidenta /r.89/, nikdo jiný než komouši, v parlamentu neseděl. Tak se báli, že zvedli ruku pro svého nepřítele. V dalších volbách už jej komunisti nikdy nevolili /otrnulo jim/.. Tak neblbněte mladým lidem hlavu s Havlovou volbou. Víte přece jak to bylo.

Poklop 14.11.2007 12:59

Re: Re: Re: Re: Ne

To je pěkná blbost.Copak mistr Hrušínský byl komunista?Byli tam přeci zástupci OF:Ta paměŤ a nebo úmysl?FS bylo doplněno o zástupce OF:

promirul 14.11.2007 15:46

Re: Re: Re: Re: Re: Ne

Poklope,Poklope,musíme tě poklopat,aby jsi se vzpamatoval.Přece jsi se narodil dříve,než začal Havel vykřikovat,že nejsme jako oni.I kdyby tam byli zástupci OF či další,rudá holota měla v parlamentě většinu a opravdu jen ze strachu volila Havla. 

Poklop 14.11.2007 15:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ne

Co tahle si přečíst  na co jsem reagoval a potom teprve něco napsat.tem pisatel psal,že tam seděli jenom bolševici,ale to přeci není pravda.Měli převahu,ale zástupci OF a studenti/myslím,že za ně tam byl Bubeník// už tam při volbě seděli.Na to jsem reagoval.Tak žádné poklopání nebude,ale omluva je na místě.

Svašek 14.11.2007 9:57

Volba komunisti

Moc se mi líbí výkřiky, že se někdo nemá nechat zvolit komunisty. A kdo tedy zvolil současného presidenta? Přece komunisti, kdyby znovu volili pana Klase, bylo by to určitě v pořádku, že?

lordpavka 14.11.2007 12:36

Re: Volba komunisti

Počítat tedy neumíte! Ani s hlasy KSČ by nebyl p.Klaus zvolen. Byly to hlasy ČSL,ČSSD a ostatních.Jestli nemáte problémy se sčítáním,tak neblbněte lidi kecama,co vymysleli někteří novináři a politici!  (Y)Rv(Y)

A. 14.11.2007 9:53

Nějak tomu nerozumím

Pokud se komunistická ideologie zbaví násilí, GULAGů a revolučního teroru, zůstane z toho ideologie sociálních demokratů. Přece tak vzdělaný člověk jako pan Švejnar nemůže věřit tomu, že by si kapři sami vypustili rybník?

Frank 14.11.2007 9:23

Voliči

Komunisté mají poměrně velkou skupinu voličů. Co s tím budete dělat pane Bartoni? Zakázat, zavřít nebo popravit? Spíš by bylo dobré položit si otázku - proč mají stále dost voličů? Ale to byste taky musel na tuto otázku odpovědět - co dělají proto ostatní strany, aby voliče "přetáhly"? Co dělá vaše rodná ODS pro slušné a pracovité lidi tohoto státu? Jaké mají tito lidé vyhlídky do budoucna? Ale to je na takového demagoga, jako jste vy, patrně moc složité. Co dělá ODS pro to, aby upevnila právní stát? Zatím dělá vše pro to, aby se tak nestalo. A sama se na těchto podvodech podílí. Totéž platí ovšem i o jiných stranách. Václav Klaus koketoval s komunisty dávno před tím, než pan Švejnar by v TV. Nevzpomínám si, že jste za to pana Klause kritizoval. Přece skutečnost, že když novinář  tíhne k nějaké straně nemusí znamenat, že je hnůj a póvl. Ale jak je vidět, mýlil jsem se.

Beldor 14.11.2007 10:19

Re: Voliči

Vim ze to bude znit tvrde,ale v pripade volicu komunistu je treba pockat az proste pomrou.Kdo nekdy delal ve volebni komisi ,ten vi ze volici komunistu jsou v 80% pripadu duchodci kteri se za poslednich 18let nevzpamatovali.A ty NEJDE nijak presvedcit ze stare dobre casy nebyly az tak dobre...Rv:-P

Pytel 14.11.2007 10:35

Re: Voliči

R^ Zakázat, zavřít nebo popravit? Jistě!

Ne však těla - ta Bartoň a spol potřebují, aby na ně měl kdo dělat.

Takže popravit ducha, vymýt mozky! Taková je ta jejich demokracie, kdy protivůli lidu zvou do země cizí armády!

ver 14.11.2007 10:43

Re: Re: Voliči

přesně vám nerozumím . Tou poslední větou zajisté popisujete  praktiky komunistů , takže kde vlastně stojíte ? Příjde mi to chaotické

Pytel 14.11.2007 12:07

Re: Re: Re: Voliči

Pochopitelně, že to příjde chaotické někomu, kdo skočil na špek dnešní propagandě. Vy si určitě myslíte, že dnes žijete v demokracii, že máte svobodu, že vám média nelžou, že vás politici nepodvádějí, že je správné pracovat přesčas zadarmo atd. Přesně toto oni potřebují pro svůj klidný bohatý život.

Von 14.11.2007 13:12

Re: Re: Re: Re: Voliči

Pytli - Pytli - tak jste nám to pěkně vysvětlil, bez chaosu a se správným přehledem o všech typech demokracií, zejména té "lidové"! Ano, tuto svou propagandu asi potřebujete zase Vy pro svůj neklidný chudý život.

Pytel 14.11.2007 14:03

Re: Re: Re: Re: Re: Voliči

Nás chudých a neklidných je čím dál tím více ;-) Bohatí a klidní budou mít za chviličku problém ;-P

Ale nebojte se. Nová revoluce bude humánní. Žádné gulagy už nebudou. Dnešní bohaté a klidné budeme posílat na "školení o demokracii" ;-D

Von 14.11.2007 17:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voliči

Pytli - budete se divit, já se počítám k chudším, ale ne k neklidným a závistvcům. Jinak jsem rád že ujišťujete, že gulagy nebudou, / lidé zvláštního ražení také hned neslibovali znárodnění všeho/ a školit o demkracii nepotřebuji. Takže si docela rozumíme, že? Jinak vidím, že se na ten problém bohatých opět těšíte! Budiž Vám přáno.

Pamětník 14.11.2007 10:43

Re: Voliči

S komunisty je ovšem tato historická zkušenost ( a ne  z jedné země): kdo je "nezakáže, nezavře nebo nepopraví" (jak se sofistikovaně ptá Frank), je jimi sám zakázán, zavřen nebo popraven. Mě je bližší moje košile než komunistický kabát.....

gerontusinza 14.11.2007 15:48

Souhlas, Re: Re: Voliči

mě je vaše košile taky bližší než si myslíte, je totiž z mého šatníku...... jak předpokládám;-)

Sumo 14.11.2007 11:09

Re: Voliči

Člověk, který v minulosti prokazatelně kradl a vraždil, a to bez polehčujících okolností, nemá v řízení státu co pohledávat, tím spíš, když těchto skutků nelituje a netají se ani velmi tím, že by je opět v nějaké podobě spáchal.

Není důvod, aby totéž pravidlo neplatilo pro politické strany. Proto komanči ne.

Malý Aston 14.11.2007 9:06

Komunisté nejsou problém!

Pokud by ČSSD jasně deklarovala svůj odpor až nechuť proti KSČM nejsou v naší politice zásadní problémy.Obě strany jsou levicové a v podstatě stejné.Pokud KSČM již opustilo heslo o třídním boji a touze zakroutit kapitalistům krkem,jsou to normální socani.Jenže komančové se pořád drží učení vraha Lenina,oslavují VŘSR a zůstavají pořad stranou Gottwalda.Jsou zašití v opozici,prachy jim z našich daní posíláme a oni mohou kritizovat a kritizovat,jako by zapomněli,jak tady vládli a jak dlouho.Za všechny vraždy se omluvili a Havel jim dal milost svým heslem " Nejsme jako oni" Proč občané řvali po náměstích,když  15% voličů zase touží po jejich vládě?:-D