18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Inocent victim 28.2.2008 10:16

Re: Hlavní problém Švejnara byl, že se spoléhal na podoru NESLUŠNÝCH LIDÍ!

...i ty brepto, plácaš to tady jako pěťák na základce, kterému hrozí koule. ;-D

muf 28.2.2008 10:37

Re: Re: Hlavní problém Švejnara byl, že se spoléhal na podoru NESLUŠNÝCH LIDÍ!

Proč ? Já myslím, že je to pravda :

Američan Švejnar se skutečně opřel o podporu zvláštních lidí. Už to, že by mu nevadila 100 % podpora komunistů. klausovi se vždy vyčítalo několik málo hlasů - které možná dostal v tajné volbě od komančů. U Švejnara by najednou jejich 100 % podpora vůbec nikomu nevadila.

Holt účel někdy světí prostředky. (Y)

Inocent victim 28.2.2008 10:46

Re: Re: Re: Hlavní problém Švejnara byl, že se spoléhal na podoru NESLUŠNÝCH LIDÍ!

...oh, ty boži prostoto, a Klaus nehledal před volbou podporu u KSČM?? text

...si myslím, že tady si někdo účelově nevidí do mordy. ;-P

Pete Brich 28.2.2008 11:56

Naopak, nevinná oběti vlastní nenávisti, Klaus poslal Weigla za Šloufem, aby proti vůli ODS prosadil veřejnou volbu

a dokázal, že ke zvolení nepotřeboval ani jediný hlas komunistů (na rozdíl od Švejnara).:-P

PB

kopec 28.2.2008 13:13

Re: Naopak, nevinná oběti vlastní nenávisti, Klaus poslal Weigla za Šloufem, aby proti vůli ODS prosadil veřejnou volbu

ale bez hlasu 3 estebaku se neobesel.

lucina (pes) 28.2.2008 9:55

máte recht

I když Švejnar Klausovi nesahá ani po kotníky, je k němu potřeba připočíst jeho protlačovatele za každou cenu, a to už něco váží. Je radost, že jim to nevyšlo (jako obvykle). Bohužel, zase (jako obvykle) napáchali značné škody v povědomí národa. Tak aspoň zase zasmrdět BLBOU NÁLADOU a zpochyb'nováním férového a poctivě!!! podle zákonů vyhraného boje. Člověk by  zaplakal, kdo se ohání kultivovaností. MKonečně se ukázalo veřejně, že ani na sprostá slova nemá ODS monopol, i když se nám to snažily namluvit media ze všech stran. O sprostém chování opozice snad není třeba mluvit, na to mají monopol zase oni, media nemedia.

wbgarden 28.2.2008 9:53

Kultivované vystupování

Nic proti panu profesorovi z Michganu, ale rád bych viděl jeho kultivovaný projev před americkými voliči. Mohl by přece kandidovat na prezidenta v USA. Už vidím jak američané nadšeně burácejí nad jeho řečmi o nadstranickosti a jak se svíjejí rozkoší, když je bude nabádat ke vzdělanosti. A ta drobnůstka s komunistickým agenstvím jeho rodičů, no pochopte mi milí američané, že za to opravdu nemůžu..., to bych docela rád zažil.

Doufám, že pan profesor ví, kdy byla u nás založena první univerzita.

Jinak zdravím najaté zelenorudé diskutující, jsou jako obvykle slyšet až u sousedů....

taky imunolog 28.2.2008 12:14

Re: Kultivované vystupování

to se mýlíte, prezident se musí v USA narodit, guvernér už ale ne (viz Schwarzeneger aj.).

wbgarden 28.2.2008 22:31

Re: Re: Kultivované vystupování

Omlouvám se, máte samozřejmě pravdu, ale modelově, dovolil by si profesor Švejnar takové kecy před američany. Otevřu vám cestu do světa....atd. Ke komu hovořil.., k severokorejcům...???

statik 28.2.2008 9:52

to jsou věci

Někde jsem četl , že americký Honza s tituly zase pracuje v dozorčí radě banky co se soudí s naším státem o miliardy . Tak uvažuji , že až si zase něco vydělá , zaplatí si kampaň za největšího slušňáka a zachránce našeho státu . Tak to by byla síla , židové prý pro to mají slovo chucpe (nesuďte mě za to , že jsem zabil rodiče , vždyť jsem sirotek). Jsem sice technik ,ale z místních příspěvků , si dělám představu , že někteří diskutující jsou chudáci , kteří si své problémy řeší nadávkami na presidenta Klause a pak se cítí očištění  jako po zpovědi . To je úroveň 4. cenové skupiny.

MarBal 28.2.2008 9:35

uprimne zdeseni

Proboha, kde se tady vzal takovy pan Holasek, z jake zumpy vylezl ????

Inocent victim 28.2.2008 9:39

Re: uprimne zdeseni

... už podle jeho invence v nadpisu bych tipnul na bezpřehého fanouška tv nova.;-)

mira 28.2.2008 12:07

Re: uprimne zdeseni

Z žumpy ODS,Vy to nevíte?

ŽA 28.2.2008 9:29

Holásku pište dál - působíte dojmem, jakobyste studoval tzv politologii v Hradci Kálovým -

výplody vašeho střeva jsou jistě cennější než Vašeho mozku...ale je-li předsedou ODS komunistický lampasák, tak jakou úroveň může mít jeho politruk.

JH 28.2.2008 9:24

I prostitutka Holásková byla slušnější a inteligentnější!

Je tragedií, že v naší zemi se ještě vyskytují "publicisté" komunistické hrubosti a sprostoty z 50-tých let jako je Holásek!!! Hnus!! Hloupost! Tupost! Sprostota toho nejubožejšího ražení!!

PRASI DENT 28.2.2008 9:34

Re: I prostitutka Holásková byla slušnější a inteligentnější!

Porovnání s bolševickými agitátory v případě Holáska i mnohých jiných je na místě....Jejich zaslepenost ani netuší, že  zcela jednostranné a zcela nekorektní hodnocení soupeře, padá na hlavu v tomto případě opět PODIVNÉHO VÍTĚZE.....

jirka.s. 28.2.2008 11:00

Re: I prostitutka Holásková byla slušnější a inteligentnější!

Je poměrně signifikantní, jaké známosti mezi kur/vami má Jeho Hovadstvo! ;-D

ubu 28.2.2008 15:17

Re: I prostitutka Holásková byla slušnější a inteligentnější!

Kdo je prostitutka Holásková? Jestli je slušná, bude taky kandidovat?

Inocent victim 28.2.2008 9:17

Ku předu, praváááá......!!!

No hezky to pravil při prezidentské volbě M. Bursík - "Možná by tenhle odpudivý obraz politiky už téměř nikomu nepřišel divný, kdyby nepřišel Jan Švejnar a nešlápl do tohoto nevábného bahna tím nejúčinnějším možným způsobem. Namísto, aby přijal pravidla zákulisních obchodů, rozjel se mezi lidi. Nepřijal místní tezi, že volí

volitelé a není tedy třeba cokoli vysvětlovat veřejnosti. Pochopil, že veřejnost vyvíjí tlak na své poslance a senátory, aby vyslyšeli její vůli." ...

...no a pak přišel Ivan na hysterický popud hradního despoty, známé to antisociální osobnosti, a začal jako smyslu zbavený vyhrožovat všem a hlavně Bursíkovi, že půjdou bručet, protože hrají špinavou hru, na kterou má on účinný lék, svůj vnitrácký archív...no a kde je zdejší pisálkovský hrdina šestákovských politických dedukcí, snaží se rozklíčovat tak bohaté a novinářsky atraktivní téma?? Kdepak, raději se zařadí do houfu plivajících a pro svoji prezentaci si vybere slovník adepta pomocné školy.

Teda bejt cenzor z Jánského vršku či Langrovy kanceláře, tak mu těch stříbrnejch moc nedám, místo pravohnědého pozitivního nastavení místního lidu, spíše vyvoláva pohrdavý úšklebek a pocit špatně odvedené propagandy. ;-)

Fošna 28.2.2008 11:19

Re: Ku předu, praváááá......!!!

Panebože Ty jsi opravdu nevinná oběť své vlastní blbosti.

Inocent victim 28.2.2008 12:02

Re: Re: Ku předu, praváááá......!!!

fošna - to snad hovoří samo za sebe. ;-D

Ladislav 28.2.2008 9:03

Velmi pravdivý a pěkný článek

Jen lidé, kteří vidí jen to co chtějí vidět nesouhlasí s tímto názorem. Pan Švejnar není ani slušný, je to korouhvička která se točí na všechny strany a člověk který by dobrým prezidentem ani být nemohl, protože je schopen ovlivňovat a měnit vlastní názory na objednávku tomu co mu kdo nalinkuje a co ukázal v míře vrchovaté jen proto aby se zalíbil.

M. Zima 28.2.2008 8:37

Holásek,

když jde o "primitivitu", jste ve svém tématu, je jenom dobře, že se kutury konsekventně straníte.

František 28.2.2008 8:32

Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

Velkým nedostatkem pro naši politiku je to, že poctivost, slušnost, otevřenost, pravdivost atd. se u nás nenosí. S tím nelze u nás uspět! To byla největší chyba u pana prof. Jana Švejnara.

Že neříkám pravdu? Tak se zeptejte pana Jiřího Čunka!  Hau hau, náčelník!

Sumo 28.2.2008 8:39

Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

Poctivě si napsal dva rozdílné životopisy, slušně nafoukl svou účast na reformách v 90, letech, otevřeně nám sdělil, jak to hodlá zařídit se svým občanstvím, pravdivě nás informoval o neexistující komisi pro NC, atd, zaplať pánbůh že se tohle u nás nenosí.

Václav 28.2.2008 9:22

Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

Kdyz se o nekom jako hlavni charakteristika rika, ze je slusny clovek je pro mne signal ke zvysene ostrazitosti.

Jirka Tábor 28.2.2008 9:22

Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

Pane Františku, pan Švejnar možná je slušný, otevřený, pravdivý atd. První problém je, že to víme jen z jeho projevů. Žádné jeho činy se v ČR nekonaly. Druhý, ještě závažnější problém je jeho naprostá politická "tabula rasa". Prezidentská funkce je všude na světě vrcholem, ne začátkem  politické práce pro svou vlast. 

PRASI DENT 28.2.2008 9:41

Re: Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

Pěkná blbost, prezidenty se mnohdy stali i ti, kteří se v zemi možná ani nenarodily - Pobaltí, Bulharsko atd....Jan Švejnar se o dění v republice nejen zajímá, ale jak známo podílí se i na určitých projektech v rámci státu.....Není ovšem tak drze velkohubý, aby se prsil i tím co neudělal, nebo úplně zoral, jako na př.VELKÝ KORMIDELNÍK všeho šmoulstva.....

jirka.s. 28.2.2008 10:46

Re: Re: Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

No, ač je podle mne pan Švejnar obyčejný mamlas, který se naivně nechal vmanipulovat Bufem bufem a zeleným Raulem do pozice jakéhosi Antiklause, při čemž ani nebyl schopen vyhodnotit ony zákeřné manipulace, jejichž možná i nechtěných objektem se stal, rozhodně si nezaslouží, aby se jeho obhájcem stalo něco tak obludně pitomého jako jsi ty, prasečí zube-prokopnutej měchu!

P.S.: Máš ovšem pravdu v tom, že je celkem lhostejné, kde se ten který president narodil, pokud se ovšem všichni narodily jako chlapečkové! ;-(;-(;-(

vita 28.2.2008 11:02

Re: Re: Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

zajímavý, stále slyším že "jak známo podílí se i na určitých projektech v rámci státu....." ale dosud jsem neslyšel nic konkrétního..tedy mimo ČSOB..