26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Suverénní Klausovci? Špatný vtip

Přesněji Suverenita a prosperita - Klausovci. Kdosi už tento námět překřtil na Supr Klausovci. Ač plně chápu, že Jana Bobošíková je velkou obdivovatelkou Václava Klause, nemyslím si, že by to byla věc, která by oběma přinesla prospěch.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 26.8.2013 12:54

Re: V čem je problém?

To se jeste uvidi kdo koho vypece Neazpominejte  ze pan Schwarzenberg je moudry a hlavne oblibeny muz cinu Zustante verny Klausovi myslim si ze pro Vas to amnestii uz udelal dost..  Kolik Vam odpustil??   a kolik jste zacvakl?? Prozradte nam to

J. Matuška 26.8.2013 13:54

Re: V čem je problém?

Mno, nevím, jestli si neměla ty Vaše tři řádky nejprve přečíst než jste klikla na enter. Před časem jsem Knížete /vypisování jeho jména je tortura.../ považoval za osobnost. Zejména po jeho vyjádření o rakouských demonstrantech proti Temelínu, že jsou magoři. Stoupnul u mě v ceně, bránil naši republiku. Později jsem se ale cosi dočetl o jeho roli v koupi Becherovky, o rozhodnutí našeho soudu o miliardovém majetku, které vycházelo z rakouského práva o možnosti adopce v dospělosti. Začal jsem vidět tohoto hodného strýčka jako někoho, kdo se secsakra vyzná. I ty fousky má jako sňatkový podvodník.

Kdysi jsem také jednu amnestii zažil, ale to bylo za bolševiků. Ještě s kamarádem jsme jako hodně mladí se pokoušeli dokonce 2x ilegálně opustit republiku. Ale nyní na Vaše otázky nemohu odpovědět a ani nic prozradit. VK jsem vděčný, že právě vyhlášením amnestie ukázal na nutnost, aby justice se podívala do světa, jak dlouho tam se řeší různé i zapeklité případy. Podvodník Madoff byl zatčený v roce 2008, ale už v následujícím roce dostal 150 let na tvrdo. A to obral tisíce lidí o pouhých 65 mild. dolarů. Jak dlouho by naši vyšetřovatelé sepisovali tisíce protokolů, jak dlouho by to naši státní zástupci studovali a potom soudci soudili? U nás 8 let a více...

J. Kanioková 26.8.2013 14:16

Z ministerstva zahraničí -

SK je zatím nejhorší ministr

M. Prokop 26.8.2013 14:55

Re: V čem je problém?

Přečíst neznamená pochopit, pokud takový blábol vůbec lze pochopit.

J. Boleslav 26.8.2013 10:34

Pěkný článek, naprostý souhlas

R. Brzák 26.8.2013 10:29

Dnes s autorem souhlas, s výjimkou

jeho kádrování členů vrcholného orgánu politické strany. "Každý pes jiná ves" - nelíbilo by se panu demokratu, kdyby stranu Suverenita vedla jen vybraná společnost pánů v oblecích, kteří neopustili politickou scénu alespoň po desetiletí? Takovýchto stran je v parlamentu přeci dost - a jejich úroveň z nich, například při rozpravách v parlamentu, přímo cáká. Možná se panu Polanskému líbí, jakými společnými názory oplývají a jak jednotně vystupují ve prospěch samozřejmě České republiky...

S Bobošíkovou sdílím euroskepticismus. Volit ji nebudu. Ale i kdyby měla "její" strana ve vedení pastevce koz, popeláře a cirkusového klauna, jediné, co by mne zajímalo, je, jaký mají názor na správu věcí veřejných.

M. Pechr 26.8.2013 10:12

...

...docela uvítám, až Václav Klaus rozřeší hádanku okolo své dnes už pravděpodobné účasti na politice ČR, jelikož některé spekulace ať na straně novinářů tak na straně diskutérů jsou přitažené za vlasy... ...stát se jen modlou, ikonou a přívlastkem politických subjektů pod vedením lidí bez hlavy a paty, nízkých zájmů, archaických vášní by byla blbost, Klaus je nedokonalý, chybující, ostatně jako všichni lidé, ale má co naší scéně dát...

R. Kluzák 26.8.2013 9:15

Klaus, amnestie a zámeček

Polanecký má pravdu v tom že ta Bobošíková,( která chtěla být dokonce prezidentkou) je osoba v podstatě komická a nutno pochybovat, že by se Klaus  hodlal degradovat spojením s ní.

Na druhé straně ale Polanecký se velice mýlí když tvrdí že Klaus měl vždy pravdu. A co ta strašlivá amnestie? Je myslitelné, aby taková amnestie byla vyhlášena aniž by pan Klaus měl předtím styky s těmi nejhoršími ekonomickými zločinci nebo jejich emisary? Jestli z té amnestie něco káplo, pak to byla pořádná kapka. A dále: Nestydí se pan Klaus žebrat u miliardáře Kellnera? Ten mu zaplatil nejen ústav s příslušnou immobilií, ale dokonce pro pana Klause soukromý luxusní zámeček. Za co je ten Kellner panu Klausovi tak nesmírně vděčen??? 

D. Polanský 26.8.2013 11:37

Re: Klaus, amnestie a zámeček

Amnestie nebyl omyl, to byla cílená akce. Jenom vzpomínám, když Klusovcům vykradl někdo dům, Klaus okamžitě, že je to politická akce. Nebyla, bylo to dílo obyčejného zloděje. Takže se také mýlí, považuje se za důležitějšího než je. Ale takových bylo. Mně sedí spíš skromňáci, jako např. Otto Wichterle.

Z. Sohorova 26.8.2013 12:56

Re: Klaus, amnestie a zámeček

R. Kluzák   Musim s Vami plne souhlasit..

V. Němec 26.8.2013 9:14

Nevěřím

Moc by mne překvapilo kdyby Václav Klaus dovolil použít své jméno v názvu strany vlastně to pokládám za nemožné. Klaus není Zeman. Veřejně zde prohlašuji že pokud se tak stane vykonám pěší cestu z Mariánských Lázní do Prahy

V. Hajková 26.8.2013 11:15

Re: Nevěřím

Sdílím   Vaše  názory   a  pokud  by  se  tento  nesmysl   stal-  pak  to  prosím  vezměte  přes  K. Vary  -  jdu  s  Vámi!

J. Kanioková 26.8.2013 14:20

Přesně !

A. Reček 26.8.2013 6:17

Už to tak chodí, že opačné póly se přitahují

Právě před rokem jsem viděl, jak komunisti pomáhali sbírat podpisy občanů pro umožnění kandidatury Bobošíkové do prezidentských voleb. No proč by ne, když pět let předtím byla jejich kandidátkou a teď jim udělá takovou politickou piruetu, že to nevydýchají,  zvláště tam v pohraničí, kde nějakou podporu Suverenita trošku měla. Autor má pravdu, že ideově není Suverenita dosud nijak ukotvená, podobně jako SPOZ.  Ovšem pan Klaus byl a ještě je ideově někde ukotven?  Jedině asi tam, kde šlo o posílení jeho ega!

Z. Sohorova 26.8.2013 6:20

Re: Už to tak chodí, že opačné póly se přitahují

Presne tak!!!!

M. Šejna 26.8.2013 8:57

pane Řečku

pokud by Klaus vstoupil do Suverenity, tak by to nerozdýchala ODS, zatímco komunistům by to bylo celkem ukradené. nakonec je to poznat i podle reakcí. Jedním z prvních, kdo kritizuje teoretickou možnost spojení Klause a Suverenity, je bigotní odesák Polanecký.

J. Mannheim 26.8.2013 11:35

Re: pane Řečku

bigotní ódéesák znamená ódéesák zbožňující Klause až za hrob? až se ódéeska takových zbaví - viz Boris Š. tento víkend - tak se z ní bude postupně stávat docela volitelná strana. A Klaus patří k Bobině - vše, co nám pomůže k vynesení k moci, případně udržení se u moci (komunisté, usedavý nářek, ...) - je v pořádku - věřím, že tato nechutná mesaliance brzy v nějakém tvaru vznikne

Z. Sohorova 26.8.2013 4:11

Malo kdy

 s Vami pane Polanecky nesouhlasim,ale k Vasemu nazoru na Klause me pripadne Vas nazor smesny Hlavne u clanku ze Klaus vzdy kdyz proti necemu protestoval  ve vsem mel pravdu :) to je lez!!! Klaus v prve rade ve vsem co delal videl prospech pro sam sebe.Jeho nejvetsi podvod byla vyhlasena amnestie pro korupare zlodeje...To nepisi o jeho chovani v cizine.... kolik skandalu nadelal ve svete a tim se pricinil ze nas Cechy maji ve svete za blbce

J. Barto 26.8.2013 8:23

Re: Malo kdy

Ve světě, Češi moc známí nejsou.Čím dál od hranic, tím dál méně, až už vůbec. Nemají nás tedy většinou za co držet !!

A opravte si už laskavě příjmení. Nebo se vážně píšete smalým písmenem ??

E. Sevrát 26.8.2013 9:12

Re: Malo kdy

S paní Sohorovou nemá diskuse žádnou cenu.Jejím jediným motivem je závist k úspěšným,inteligentním a bohatým lidem.Předpokládám,že je zdravotní sestra nebo něco podobného,příspěvky píše většinou v noci na počítači svého zaměstnavatele (bez česky nastavené klávesnice) v pracovní době,někdy mám pocit,že pod vlivem alkoholu či nějákých prášků (ty by mohla mít zadarmo). 

P. Brodský 26.8.2013 1:21

Klaus má dvě reálné možnosti

Jít objímat stromy či řečnit v zakraničí, anebo do ODS. Ostatní jsou nesmysly.Nicméně kdyby šel nesmyslně k Bobošíkové nebo alespoň k Machovi, udělal by mi radost.

P. Brodský 26.8.2013 1:24

Re: Klaus má dvě reálné možnosti

Je dobré, že ho Němcová v ODS nechce. Pokud svůj názor prosadí(Němcová), podstrhne tím Klause i ODS. Moc paní Němcové fandím.

J. Holiš 26.8.2013 5:06

Re: Klaus má dvě reálné možnosti

Jak může někdo fandit Němcové, vždyť je to Klaus v sukni.

Z. Sohorova 26.8.2013 6:22

Re: Klaus má dvě reálné možnosti

 To jste se preklepl  Snad Bobosikova Klaus v sukni ne?   Pani Nemcove fandim i ja i kdyz zasadne budu volit Top09

J. Holiš 26.8.2013 14:44

Re: Klaus má dvě reálné možnosti

    Nepřeklepl, jen si vzpomeňte na doby nedávno minulé jak obdivovala Klause a nyní zprofanovaná ODS nemá koho vystrčit do čela za svého lídra, tak si vzpomněla na "čistou" Němcovou. Tato dáma, rovněž není tak čistá jak si ODS myslí, její zneužívání druhého služebního auta, které využíval její syn ke své osobní potřebě. Na tento automobil měla nárok, dle nenormálních prebend, které ústavní činitelé mají, když na to poukázali novináři, následovalo její zdůvodnění, že v případě dovolené jejího řidiče ji odveze její syn. Nebo její pokřik na B. Sobotku, který přiznal, že poslanecké náhrady použil na zakoupení bytu, podívejte se na čerpání těchto náhrad téměř všichni je vyčerpají do poslední koruny. Každý občan má právo se svobodně rozhodnout komu dá svůj hlas, je však nepochopitelné dát hlas Top09, tato strana v tomto svém  volebním období měla tolik přehmatů, že je to až k nepochopení, viz Drábkovy reformy, II penzijní pilíř, S karty a to ještě byla zaštítěna spícím knížetem, kterého si přizval Kalousek jako fíkový list.

V. Němec 26.8.2013 9:04

Re: Klaus má dvě reálné možnosti

Fandovství do voleb nepatří volit se má dle programu.

L. Novák 26.8.2013 0:40

Plitická pornohvězda Bobošíková potřebuje Klause

stejně jako kdysi potřebovala Železného. Tak vystrkuje své vnady na pivní strejce s příznaky demence. ... :-P

J. Huml 26.8.2013 2:34

Re: Plitická pornohvězda Bobošíková potřebuje Klause

Bobo by mela usilovat o volebni hlasy nahata, mela by urcite uspech..

Z. Sohorova 26.8.2013 3:59

Re: Plitická pornohvězda Bobošíková potřebuje Klause

Neprala bych Vam  ji videt nahatou Je to rozjeta duchna a jeste k tomu falesna Klaus s ni chce bojovat proti komunismu a ona prave za komunisty kandidovala na prezidenta Zde je videt jak si odporuji ve vsem jen aby ziskala moc a nechce se ji delat to je hlavni ucel jejiho deni