2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tom 9.9.2009 13:01

Re: Volit Bobošíkovou nebo Železného

Presny postrech.DIKY

tom 9.9.2009 13:02

Re: Volit Bobošíkovou nebo Železného

Presny postreh.DIKY

jr 9.9.2009 11:42

paní

paní Bobošíková je hnána každý den touhou být na významném postu - v politice, vedení firmy, vedení něčeho. Nedaří se - není významná. Místo toho je (jen) výrazná. To co píše, je hloupé (někdy i to , co říká). Ale pro některé je to chytlavé. Zatím se zdá, že to bude množství statisticky nedostačující.  

JH 9.9.2009 13:02

paní BOBO je významná

zvláště svým předkem :-) Zadek je menší než slovanský :-)

čm 9.9.2009 11:38

Správná žena na správném místě

Ústecký kraj s vysokou koncentrací prostituce je to přesně to pravé místo pro tuto "dámu". kam se na ni holky hrabou 

KarelV 9.9.2009 11:31

Nereálné požadavky voličů?

Voliči by chtěli, aby tu byla k mání nějaká NOVÁ strana, schopná, férová a v budoucnu nezkorumpovatelná. Jenže to je zřejmě pěkná Chiméra ... vlastně takový protimluv - protože do politiky se se slušností nedostanete, na to jsou potřeba ostré lokty a silný žaludek - jako ostatně i na to tolik potřebné vykydání chlíva , bez něhož se tato země neobejde, má-li dojít ke skutečnému zlepšení hospodaření se státními penězi. - Známá pravda říká, že starého psa novým kouskům nenaučíš. Každý tušíme, že to platí o parlamentu a všech, kdo v něm sedí.

Lájoš B. 9.9.2009 11:42

Re: Nereálné požadavky voličů?

A už něco zakládáte nebo jen kecy ?

KarelV 9.9.2009 13:41

Na politiku nemám dost silný žaludek.

A bohužel nejsem sám, kdo se necítí na to, zachraňovat tuto ubohou zemi. Pud sebezáchovy je silnější.

JH 9.9.2009 12:59

Pane Karle 5tý, vy jste zřejmě idealista,

NOVÝCH stran je dost, ale nedostanou se do parlamentu a když se dostanou, tak nelze dopředu většinou odhadnout, jak budou pro co hlasovat :-(

Václav Semerád 9.9.2009 13:05

A co nějakou úplně novou stranu?

Napadá mě třeba Česká pirátská strana. Je už založená, přesto nemá v sobě korytáře (ještě je nenapadlo, že by se tam měli zhoufovat). Nejsou v ní komunisti (dnes, navzdory názvu, velice čestná výjimka!). Má poměrně čitelný program (který nedodrží ne vlastní vinou - prostě ji ostatní převálcují). Ale nestála by aspoň za pokus? Kdyby nic jiného, aspoň pro ty prodloužené xichty bafuňářů ze "zavedených" partají...;-D

JH 9.9.2009 13:12

Pane Semeráde, to je právě ten problém:

každý slibuje hory doly, jen aby urval co nejvíce voičů (=co nejvíce příspěvků od státu=od nás :-( . Protože nebude mít v zastupitelských orgánech většinu, tak nic neprosadí a tak se může vymlouvat na to, že to nešlo ... Ale slíbit šlo vse :-)

KarelV 9.9.2009 11:24

Různé příspěvky - základ stejný

Když někdo napíše o paní Bobošíkové, že používá manipulaci, možná má pravdu. - Jak se ale má bránit té zjevné takymanipulaci - totiž záměrnému ignorování existence Suverenity, kterou praktikují všechna média? - Má snad tato šéfka strany či koalice možnosti slušné obrany? - Metody politického boje se mi nelíbí. Ale být politicky korektní ještě nikomu úspěch ve volbách nepřinesl. Snad naposledy Občanskému fóru, jenže to byla doba plná iluzí a snů. - Dnes jde opravdu o to, zrušit monopol dosavadních parlamentních stran. Zahnívání a rozkrádání státních peněz už snad bylo dost.

Lájoš B. 9.9.2009 11:44

Re: Různé příspěvky - základ stejný

Kandiduje cca 30 subjektů, proč z těch mimoparlamentních zmiňujete jako mediálně znevýhodněnou jen Suverenitu ?

klára 9.9.2009 12:13

Re: Kandiduje ...

Vaše poznámky jsou přesné!  Je maličko uklidňující přečíst si po tom strašném článku některé názory v této diskusi.

KarelV 9.9.2009 13:54

Suverenita získala v posledních volbách 100tis.hlasů

Kolik hlasů ve volbách získali pánové z TOP09 (o Zelených ani nemluvě) .... ???

JH 9.9.2009 12:56

Škoda pane Karle 5tý, že jste si nevšiml, že BOBO

toto zdánlivé ignorování používá pro svoji a jen svoji propagační manipulaci a na ostatní strany vyváženě kašle :-). Jaká obrana? Nikdo na ni neútočí! Jen na její lži a to je něco naprosto jiného!

Milena 9.9.2009 11:17

A to jsem si myslela...

A to jsem si myslela, že mě paní Bobošíková nemůže ničím překvapit ...ale jak vidím, tak arzenál nesmyslných tvrzení, kterým vládne, je bezedný !!!!!!!!!!! Škoda, že na to není nějaký sprej................. 8-o

děteněkam 9.9.2009 12:20

Re: A to jsem si myslela...

Jako na Bobo?

No to by bylo něco!

Ludva 9.9.2009 11:12

Kdo to řídí ?

Zajímavé, jak snadno lze voliče zmanipulovat, ať volí určitou stranu. Minule to byli zelení, teď TOP 09. Přitom jsou i jiné (mě) sympatické strany - třeba Johnovy věci veřejné nebo i pirátská strana. A člověk se o nich téměř nic nedozví. TOP je už vlastně stranou parlamentní, přestože ji nikdo nevolil. Dostává ve sdělovacích prostředcích stejný nebo i větší prostor než strany parlamentní. Přitom bych zejména od veřejnoprávní televize očekával, že všechny kandidující subjekty dostanou stejný vysílací čas. Ani náhodou - pořady Václava Moravce jsou toho zářným příkladem. Otázka tedy je - kdo to řídí nebo dokonce platí ?

j 9.9.2009 11:40

Re: Kdo to řídí ?

tato otázka už je mnohokrát zodpovězena. A použít řečnickou otázku kdo to platí můžete demagogicky  na jakýkoliv problém i neproblém

eAA00 9.9.2009 20:20

Re: Kdo to řídí ?

Havel a jeho parta. MAjí pod palcem všechna média.

REX 9.9.2009 11:04

Paní Bobošíková, paní Zubová a spol.

Obě tyto dámy a jim podobné (Janáková, Řápková) dokazují, že ženy si také umí v politice "poradit". Je jen zajímavé, že se zatím tento všehoschopný druh političky tak silně neprosazuje v ČSSD.  Asi je to proto, že na  Rátha a Paroubka  ještě nemají.

toogood 9.9.2009 11:18

Re: Paní Bobošíková, paní Zubová a spol.

No, tak paní Zubová už se v ČSSD právě prosazuje, ne? Dokonce (a to je zvrácenost na druhou) má ČSSD kompenzovat image bezskrupulózních, arogantních buldozerů pánů Raha a Proubka.

JH 9.9.2009 12:32

Pane komisaři, tu Řápkovou bych s dovolením vynechal,

snaží se získat pro město dlužné částky a bránit normální populaci proti nenormální

promirul 9.9.2009 10:53

Paní Bobošíková

Tuto dámu jsem kdysi obdivoval v ČT 1,byla mi docela sympatická,Časy se mění,započala nejdříve neslanými,nemastnými bláboly z EU,potom svou kandidaturou za KSČM při volbě presidenta a nyní svými monology v tisku a kdekoli ji dají  možnost promluvit.Změnila se velice -  na domovnici a drbnu, ale velice útočnou a drzou.Doufám,že jí voliči náležitě ocení,jak činili dosud.

Z 9.9.2009 11:13

Re: Paní Bobošíková

Bobošíková byla populární, protože to byla bulvární novinářka už v ČT1. Udělat skandál z čehokoliv - to bylo to, čím si získávala a získává popularitu. Nic konstruktivního od ní člověk čekat nemůže.

mil.bartos 9.9.2009 10:45

chodící lež

Paní Bobošíková lže, kudy chodí. Těší mne, že nejsem sám, kdo to vidí. Je  hnusné strašit sudetskými Němci, kteří nám pomáhají i přesto, že byli okradeni o domov i majetek.

JH 9.9.2009 12:25

Naprostý souhlas, jediné, co ji omlouvá je, že se jedná o psychopatickou formu

tzv. bájné lhavosti nebo jinak prostě lidově vychcanosti. Ovšem neomlouvá to naprosto její voliče, kromě oligofreniků. Nešlo o sudetské Němce, jak se snaží SdL indoktrinovat, ale o české Němce, kteří nebyli okradeni o domov, ale odsunuti, nebyli ani jako vlastizrádci popraveni, a měli se po odsunu do své domoviny po počáteční píli jako Posselt v žitě, majetek jim podle reparačních smluv vítězů byl nahrazen vládou BRD na rozdíl od nás, co jsme dostali dle rozhodnutí mezinárodní komise jen nepatrné procento z uznaných reparací.

Vodička-sapér 9.9.2009 10:44

Rada pí Bobošíkové.

Jestli má paní Bobošíková nějakého domácího mazlíčka,  pejska , kočičku. papouška či fretku, který bude v budoucnu potřebovat nějaké zvěrokékařské ošetření, ať se raději  neobrací v této starosti na veterinární kliniku AA-Vet s.r.o.,Praha 10 Zahradní Město, jejíž spolumajitelem je právě autor článku, velice všestraně činorodý pan MVDr. Hanuš Velebný, protože s tím co napsala o naší naději TOPu 09 a hlavně jak brutálně pohanila K. Schw.., si u něj opravdu velice a patrně navždy "rozlila ocet", asi by jí tam s radostí  neuvítal.  Ještěže v tomto bezkrizovém  druhu "zdravotnického" lukrativního a velice žádaného podnikání (bez  pojištění, jedině okamžitá platba na dřevo), existuje obrovská konkurence, jinak.... 

karel 9.9.2009 10:58

Re: Rada pí Bobošíkové.

Pan Velebný má určitě pravdu.Protože ty jsi se nezmohl na jediný protiargument.Jediné ,co jsi dokázal je,že jsi uveřejnil jakousi neověřenou adresu.Jseš obyšejnej ksyndl.Ale to, už jsem ti napsal dříve.