9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nup 3.1.2007 13:18

Re: Klid na práci,tím posílíme Svěový mír!

To už není ani selektivní paměť, Vy jste prostě prachobyčejný lhář. 4 roky vládla ČSSD s ODS, další 4 roky s KDU+US. Ano, v druhém období ČSSD prosadila některé zásadní věci ze svého programu přes odpor US díky výrazné většině levice v parlamentu. A jiné zákony zase ODS blokovala jako jeden muž v šiku s komunisty. Vaše blábolení má stejnou hodnotu jako otázky "novinářů" na Zemana v 1996 a 1998, s kým že to chce postavit tu koalici. Vládnout se dá i menšinově.

A jak furt máte osypky z KSČM: tak už ji konečně zakažte, pravičáci! Jenže to neuděláte, protože byste jednak neměli čím strašit a jednak by se ta vaše partaj dívala ve volbách ČSSD na záda s hezky uctivou dvoucifernou ztrátou.

hodne neRath 3.1.2007 13:14

Re: Sdružení Hybáškové IED

jezisikriste.....

Robi 3.1.2007 12:30

to je moc jednoduché

Vážený pane, politici tady jsou od toho, aby se podle rozdělení názorových proudů, které stanoví voliči po volbách, se dohodli na kompromisech mezi těmito názory a podle vzniklého programu spravovali zemi. Prokázalo se, že pan Topolánek a jeho tým, poté, co rozpoutal nenávistnou kampaň proti ¨názorovému protivníku, není takových kompromisů schopen. ODS si totiž spletla volbní boj s gladiátorskými zápasy, kde jde opravdu o to, soupeře udolat a zabít. Volební boj je pouze souboj názorů a to modří chlapci nepochopili, anebo nechtěli pochopit. Strašení komunismem byla účelová hra, která měla přitáhnout hlasy netušících občanů. Prostý obač, volící ODS, stále ještě nepochopil, že "reformy" neznamenají nic než zhoršení životní úrovně průměrného člověka, a další obohacení již bohatých. Reformy jsou falešná hra proti již takhle zuboženými lidem!

šakal 3.1.2007 11:51

...Chi, chi, chi...

..."...hadrama se fechtovali!" Takhle to tam je správně ;-)

Ale jinak příspěvek prima! :-)

tomfuk 3.1.2007 11:40

blázni byli.....

"Blázni byli,kordy měli jelitama se sekali."Tohle zlehčování politické situace Radíme Perlíne,může být Vaším názorem,ale hodil by se spíše do Halo novin hned pod článek Jaroslava Doubravu s názvem "Novoroční komedie  hradního pána" z 2.ledna 2007.Jeho "intelektuálně bystré úvahy",odhalují "hloupost a povídačky" hradních pánů.Svatého Disidenta Václava I. von Havla,sluhy německo-fašistického smíření."Trapnost"povzdechů monarchy Václava II.Takže pane Perlíne nevím jak Vy ,ale nejméně 40% občanů ČR je s Doubravy a jim podobným ve studené občanské válce.Neboť stále více spolehají Doubravové a jim podobní různí bývalí Stbáci na špatnou lidskou paměť.Stále více svými komunistickými líbivými nesmyslnými ideologickými hesly ohlupují občany a vyhrocují situaci,dál nechci ani domyslet.Vaše názory  a články pane Perlíne k ohlupování občanů taktéž přispívají.!!

jirka.s. 3.1.2007 11:24

Re: Re: Václav Klaus jako vždy

Ano, bohužel, ještě ne superarbitrovaný!

jirka.s. 3.1.2007 11:22

Re: Krásný projev

Teď jsi to tedy tím přiznáním posr*l. Za zapomenutí textu internacionály tě totiž soudruzi určitě vyloučí ze strany.

máša 3.1.2007 11:18

Re: Václav Klaus jako vždy

Blb?

jirka.s. 3.1.2007 11:13

Re: Re: Re: Jedinou cestou je co nejvetsi ucast ve volbach

R^R^R^Není co dodat!R^R^R^

lynx 3.1.2007 10:45

Re: Re: Jedinou cestou je co nejvetsi ucast ve volbach

Sice máte pravdu, ale to je taky bohužel všechno. Tady rozhoduje (a dlouho bude) tzv průměrný čtenář Blesku spolu se zaníceným divákem tv Nova. A pro ty je Vaše řešení moc složité - musí se u něj myslet. Zjednodušení politiky na duel Sparta - Slavie je přece přehlednější a pohldnější. Můžou se taky založit fankluby a provolávat jednoduchá hesla. Co si může průměrný český konzumáček přát víc? Opravdovou svobodu přece nikdo nechce - nese sebou totiž nutnost odpovědnosti za sebe a okolní společnost a to je tak únavné ...

Václav 3.1.2007 10:45

Sdružení Hybáškové IED

Zase vzniklo přicmrdálkové sdružení. Česko odevzdalo do Bruselu dvacet milionů a toto sdružení z toho sežralo pro ČR 10 milionů. Podívejte se jak úchvatně plkají. www.ied.cz Pane prof. jděte s tím plkáním do.....Hlavně že jste se vožral za tzn. dotace. V Bruselu musí mít radost. Pojmový plkač kopnul do pojmového dětka.

ok 3.1.2007 10:37

Re: ???

Nejak jste nepostrehl, ze politickych stran je nekolik desitek. Mate na vyber. Kdyz vam nevyhovuje ani ODS ani CSSD, muzete volit nejakou jinou stranu - tim bude mit jak ODS, tak CSSD mensi vliv - a o to vam asi jde, kdyz vam tyto dve strany nevyhovuji?

lynx 3.1.2007 10:35

Re: Klid na práci,tím posílíme Svěový mír!

Sebestřednost voliče ODS spojená s paroubkofobií. V čem je Topolánek kvalifikovanější jako premiér než Paroubek? ODS má jako jediná šanci sestavit kvalitní kandidátku na předčasné volby (a následnou vládu), ale rozhodně ne s tou současnou garniturou. Má spoustu kvalitních regionálních politiků neodtržených tolik od reality, jako většina současná reprezentace ODS. Zastávat se současných špiček ODS je stejně rozumné, jako tvrdit o Paroubkovi, že je upřimný proreformní demokrat.

BAL 3.1.2007 10:24

Re: Jedinou cestou je co nejvetsi ucast ve volbach

Ale pane kolego, to je ten nejvetsi omyl, ktery se muze stat pri jeho naplneni osudnym. S tim oni prave pocitaji. Takze opak je pravdou. K volbam a to ke kterymkoliv je treba chodit v co nejvetsim poctu a co nejvice vyuzivat sva volicska prava na sprave veci verejnych a nenechat se otravit soucasnymi zprofanovanymi politiky. Soucasna podoba volebniho zakona neumoznuje obcanovi jednotlivci sice nijak vyrazne michat s kandidatkami, ale je tu moznost volit predstavitele nepolitickych chci rici obcanskych sdruzeni a z kandidatek politickych stran vybirat nove tvare. Vyuzivat preferencni hlasy a davat tim moznost lidem ze spodnich pater. Me take nebavi koukat na stale stejne tvare radobypolitiku opkaujici se na tv obrazovkach uz druhou desitku let. Chodim k volbam pravidelne, volim jine lidi a stejne vidim nakonec tytez a zadna zmena neprichazi. Presto ze vsichni maji revolucnich zmen a frazi o nich plne kapsy. Chceme-li obcanskou spolecnost nesmime volit strany, to je jednoduche. Spolehat na zmenu spolecenskych pomeru nejakou jinou cestou je chimera, revolucni pospolitost je zcela eliminovana a lide uz nikdy nenajdou cestu na pomyslne barikady. A tato nove spolecenskou politicka situace nahrava stavajicim politickym stranam na trvale zabydleni se v politickem chleve na vyhodnych mistech u zlabu s nejlepsim krmenim.

Ti, kteri v 89 a 90. roce planovali budoucnost, vedeli, ze ze vseho nejdriv je nutne se zbavit revolucionaru a hlavne prostredi kde se denne setkavali. A tak atomizovali tezky prumysl, ktery byl pateri ekonomiky na stovky eserocek a akciovek. Tyto firmy se posleze zacaly za velkeho pokriku zbavovat nejen neefektivn’ch vyrob, ale take svych zamestnancu. Tim se zbavili revolucnich pesaku a bylo to. Zde je treba hledat priciny konce revolucnich nalad v ceske spolecnosti.

I-Worm 3.1.2007 10:09

Re: Reseni problemu

proti plíživé hrozbě tu máme přízemní mrazíky...

Malý Aston 3.1.2007 10:02

Klid na práci,tím posílíme Svěový mír!

Tady je ten problém.ČSSD se spojilo s KSČM a to dávno před konáním voleb.Po volbách to znovu potvrdil Paroubek a za ním stojící ožralý Škromach.Pak nastalo masírovaní občanů,politikové se musí domluvit.Není to pravda.My jsme nevolili 5 politických stran aby pro dosažení svých koryt se museli a to za jakýchkoliv podmínek domluvit.V tomto případě volby nejsou nutné.Postačí jen aby se každé 4 roky domluvili a nás neotravovali.Není možná programová dohoda s ČSSD+KSČM.Vládli tady 8 let a nic moc.Pokud nějaký socan bude tvrdit,že se o KSČM neopírají a nemají stejný politický program,tak ať nám vysvětlí co chtějí se svými 74 poslanci dělat a s kým mají zájem spolupracovat.

Milda 3.1.2007 9:38

Re: Re: ..."Nás to nebaví",...

Santa Klaus? Ten přece splní každému, co si přeje...:-P

vláďa 3.1.2007 9:25

Re: Obcanska valka

Sto bodou!!

solic 3.1.2007 9:11

Re: Perlín je blb

sice jsem veledilo pana perlina necetl, ale ze klaus cancal picoviny si myslim taky. ano nemam ho rad, rozkradli a rozesrali spolu se zemanem republiku a ted se nam snazi namluvit ze on nic, on muzikant. kritizuje politiky a z nas si dela blazny. pritom se na stavajici situaci podili nejen tim, ze spolu se socany zmrsil volebni zakon, kterej nam pripravil soucasny pat, ale soustavnymi intrikami brani slozeni stabilni vlady a kverulaci se snazi prosadit pouze sve vlastni mocenske ambice, tedy prezidentske kreslo na dalsich pet let. a nejhorsi je ze mu to vetsina lidi vcetne vas porad zere i s navijakem. myslim ze jako blb se chovate vy a tito vam podobni. ;-€Rv

ucitelas 3.1.2007 9:10

Re: ???

a co by jste chtěl ? aby se spolu dohodli rozdělili si ministerstva  a vy měl klid na práci? ja ne

PRASI DENT 3.1.2007 8:41

Re: Reseni problemu

Dějiny pak napíší v armádě ten nejvyšší a i jinak NEJ-NEJ - NEJ co by ZOMBIE na prodej.....

lynx 3.1.2007 8:41

???

Předčasné volby jsou řešením. Smysl ale nemají. Proč volit tu samou pakáž? Už sedm měsíců nám názorně předvádějí svojí neschopnost a aroganci (zvláště duo Topolánek - Paroubek). Jediné co volby vyřeší je pohldlné usalašení jednoho nebo druhého do připravených pelechů. Politické strany nám stále nabízejí výběr: Všehoschopný Paroubek nebo neschopny Topolánek. Pokud se alespoň jedna strana neočistí od současné reprezantace (a u ČSSD by to byl zázrak) nemá cenu k těm volbám vůbec chodit. U vyhánění čerta ďáblem nemusím asistovat.

L 3.1.2007 8:15

Reseni problemu

Mam reseni problemu. Dalkovy Profesor by mel byt zvolen na prezidenta az do roku 2500. To neni preklep, byl by to prezident na 500 let. Tim by se vyresila otazka neustale hrozby obcanske valky. Ta hrozba skutecne existuje, jen je skryta, takova pliziva.

Alfons 3.1.2007 7:50

Rozděl a panuj

o to jde a to funguje.

L 3.1.2007 7:48

Obcanska valka - pokracovani

Jenze ta bocanska valka byly ve skutecnosti silvestrovske oslavy.

To je konec vtipu pro ty, kteri jej nepochopili.

L 3.1.2007 7:46

Obcanska valka

Mozna si dalkovy Profesor na Silvestra trochu zdrimnul a zdalo se mu, ze parlament je zrusen a ze on se zvolil za Vudce naroda na vecne casy. Tu najednou slysi strelbu a rany z del. "To je asi obcanska valka,"  rekl si. Pak to vyresil:  "Dam jich deset tisic popravit a bude klid." Tim se jesitny starec uklidnil a zase si zdrimnul. Jenze mu ta obcanska valka v hlave uz zustala, tak jako mnoho jinych bludu, jak ekonomickych, tak ostatnich.

J

eTony 3.1.2007 7:02

co je to za

termín - normální občan ? A další myšlenková podivuhodnost - Radime Perlíne, vás sice nic nezajímá,  ale hlavně víte, že vás to nebaví.

ODSák 3.1.2007 6:55

Perlín je blb

Každému soudnému je jasné, jak to Klaus myslel a použitý příměr o studené válce na ryze konfrontační atmosféru, kterou zde vytvořil Paroubek, sedí. Perlína neznám, ale je zjevné, že nemá rád Klause a použije cokoli, aby to dal najevo. Tak se chová jen blb.

třetí 3.1.2007 6:55

Krásný projev

Zavřel jsem oči a zcela se pohroužil do projevu páně prezidentově. Nádherná slova. Maně se mi vybavily projevy naší ideologické tajemnice. Také to bylo samé musíme, je nezbytně nutné, je třeba, zbraně řinčely, za všechno mohly nepřátelská seskupení (nyní EU), plameny šlehaly a když přišel konec, nevědělo se stejně jak na ty problémy jít. A tak jsem si po ukončeném projevu prezidentově z plna hrdla zazpíval internacionálu. Skoro už jsem ji zapomněl. Však jsem si také po prvím verši "již vzhůru psanci této země" také tak připadal.

Ladislav N. 3.1.2007 4:46

I pan prezident Klaus maximalizuje své (osobní) zisky...

... tak proč se tomu divit? ;-)