4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Strany posilují práci se svými příznivci

Jako blesk z čistého nebe na mnohé zapůsobila zpráva o snaze české sociální demokracie vybudovat aspoň 1500členný sbor organizovaných sympatizantů. Záměr to není zdaleka originální, přichází však v době, kdy důvěra lidí v politiku a politické strany tře bídu s nouzí. A kdyby Lidovému domu vyšel, mohl by ukázat cestu, jak posilovat pouto mezi partajemi a jejich příznivci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 23.6.2012 23:52

Hlavně, pane Jelínku, se nezapomeňte

vybavit před volbami patřičným počtem kickboxerů z Kočkovic stáje. Děláte to stejně, jako NSDAP v Německu ve třicátých letech. A protože lidé jsou nepoučitelní, možná zase vyhrajete. Ale ty konce vaší vlády mohou být jen velmi, velmi tristní.

J. Brunner 23.6.2012 0:52

Myslel jsem si,

že podobné hrůzy už nebudu nikdy číst.To jsem se sakra spletl.A zrovna na Neviditelném psu.

Z. Rychlý 23.6.2012 6:19

Re: Myslel jsem si,

Já ho čtu pravidelně. Každý v sobě máme nějaké to divné zákoutí - já asi mám v sobě nějaký sado-maso koutek. Jinak si to neumím vysvětlit. Je to děs !

M. Trhlík 23.6.2012 7:33

Re: Myslel jsem si,

No vidíte to pane Rychlý a tak se dá pochopit i to, že ne všichni lidé uznávají jen své vyvolené. Lukáš Jelínek píše o něčem, co se řadě lidí nelíbí a právě proto je třeba chápat, že druhým lidem se nelíbí zase někdo jiný a je to pro ně také děs. Tím se nezastávám pana Jelínka, ale snad i jeho příspěvky má právo publikovat. Jinak bysme se zase dostali tam, kde jsme byli před rokem 1989.Úsudek  a názor na něj , by si měl každý vytvořit sám. 

P. Lenc 23.6.2012 7:44

Re: Myslel jsem si,

Ale pane Trhlíku, on někdo zakazuje Jelínkovi psát jeho bláboly?Úsudek a názor si také tvoříme sami.Takže zkuste psát o něčem konkrétním.

K. Drobková 23.6.2012 10:20

Takže zkuste psát o něčem konkrétním.

Že Vás tohle nenapadlo u příspěvků pánů Brunnera  a Rychlého ? Jenom, náhoda, že ?

F. Doušek 23.6.2012 10:37

Re: Myslel jsem si,

Jelínek si publikuje na ČRO6 - kdo mu brání?

Z. Rychlý 23.6.2012 13:08

Re: Myslel jsem si,

Myslím pane Trhlíku, že to berete stranicky. Ale mě vůbec nevadí levičáctví pana Jelínka, mě vadí blábol a chaos, kterého je v jeho příspěvku požehnaně. Já si rád přečtu levičáka Mitrofanova, jehož příspěvky mají hlavu a patu. Nebo i p.Hanáka. Ale tohle je myšlenkově pustý blábol. Stejný blábol pak z pravicového pohledu vytváří zde často přispívající J.Payne, abychom nezůstali jjen u té levice.

Nevím z čeho berete přesvědčení, že Jelínkovi někdo upírá právo publikovat. Myslím, že ho publikují až moc na to, jaká prázdnota z něho leze.

M. Trhlík 23.6.2012 15:07

Re: Myslel jsem si,

Samozřejmě si úsudky každý může udělat sám, stejně tak jako o všech ostatních.Já jsem také nepsal, že mu někdo něco zakazuje, jen, že si může psát co chce a opravdu si každý úsudky dělá sám.Stejně tak to platí o všech ostatních co diskutují.Tím, že občas něco někdo napíše, ještě neznamená, že s dotyčným souhlasí čí nesouhlasí. A je mi jedno, jestli to píše Jelínek, či Steigerwald,Klaus, Nečas,ale i Paroubek, ale i Vy pane Rychlý.Jsem strašně vzdálen od něčeho stranického, prostě píši co se mi líbí i nelíbí.Jen snad s tím rozdílem, že pisatele netituluji tak "honosně" jako paní Hajková, či Varadinková. To co z Jelínka leze,si opravdu každý přebere sám.A co je pro Vás prázdnota, druhý to vnímá jako rozumné.No a o tom je diskuse. A občasný blábol  se občas objeví opravdu u každého.Jenom to nechtějí někteří přiznat a říkají tomu přesvědčení.Velkým "oblíbencem" je také JUDr Křeček. Ten může napsat co chce, všechno špatně.