20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Henry 18.8.2009 8:56

Re: K smíchu

Za prvé, svrhnout vládu v době předsedání EU může jen naprostý vůl. Nemohlo to ještě několik měsíců počkat?

Za druhé, tím, že se to podařilo byl nejvíce překvapen sám p. Papaláš. Bylo zjevné, že kromě destruktivních aktivit nemá připravený žádný alternativní program.

Kiri 18.8.2009 8:55

Re: Kabáti

Která je to strana? To se rozhodněte sám. Nestranný výklad najdete na http://volby.kategorie.cz  Tam se dozvíte, co která partaj dělá a jak to s Vámi myslí. No a Vy se pak rozhodnete podle vlastního uvážení. A TO JE MYSLÍM,    F É R  !

VP 18.8.2009 8:49

Re: Dědku, já taky nebudu volit ČSSD, ale proč bych o tom měl psát romány?

Franku, autor je sice dědek (ostatně, to já jsem taky), ale zato si zachoval schopnost samostatného uvažování, a to je něco, co začíná být vzácné. Alespoň soudě podle některých diskusních příspěvků. Koneckonců, dědků a babek tady bude přibývat, tak byste na ně neměl koukat přes prsty. Pamatujte na to, že sám taky jednou budete dědek. Pokud už nejste. A navíc, chlap nejvíc zdědkovatí spíš způsobem uvažování než věkem, nemyslíte? Takže když na to přijde, tak můžete být mentální dědek třeba v pětadvaceti. A to vám nepřeju nic zlého.

Pešek 18.8.2009 8:47

Re: K smíchu

Zajímavé Diano je to, že chcete důkazy o Zgarbovi, ale o Wolfovi a Dalíkovi máte jasno i bez nich. Nebo jsem je jenom přehlédl? Jakou typickou barvu dáte svému postoji? :-P

Honza 18.8.2009 8:44

sociální demokracie u nás neexistuje

Já nejsem ze staré sociálně demokratické rodiny a také sociální demokracii volit nebudu jednoduše proto, že tu žádná není. Tady je jen parta polointeligentních vyžírků spojených se sítí bývalých estébáků, kteří si privatizovali socialismus. Ti mají zájem na neustálém prodlužování zmatků, legislativního chaosu a podobně, protože v tom prostředí se jim nejlíp krade. A to ve spojení s postsovětskou mafií, ve kterou se proměnili ti, co u nás předtím nosili i nenosili uniformy. Lidi vzpamatujte se!!! Kam chceme jít - zpátky na východ, k jejich stepní kultuře nekultuře, nepořádku, alkoholismu, kde život nemá cenu? Nebo ke kulturnímu západu, který i když s chybami, stále má mnohonásobně víc co nabídnout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haui1 18.8.2009 8:43

Re: Kabáti

Ale která strana to je?

harris 18.8.2009 8:38

Re: Dědku, já taky nebudu volit ČSSD, ale proč bych o tom měl psát romány?

To, co jste tomu pánovi napsal, jsou z části slova hulváta a nevychovaného fracka - a z části slova blba. Nic neříkající rozhodně není předsednictví EU - naopak Vám nic asi neříkají slova jako odpovědnost, férovost, solidnost. To jen vyčuraně každému podrážet nohy, že? - to je férová politika, hmmm...?

karlos-král 18.8.2009 8:38

Re: No to je tedy blábol

Ten článek jsi ojednal ty Ladíku?

PavelC 18.8.2009 8:35

Re: Dědku, já taky nebudu volit ČSSD, ale proč bych o tom měl psát romány?

A k tomu všemu  jste Vy neotesaný balvan. Stydím se za Vás.

karlos-král 18.8.2009 8:35

Re: Dědku, já taky nebudu volit ČSSD, ale proč bych o tom měl psát romány?

Chytráku,abys se těch voleb dožil ty.Tady je vidět co jsi za zlého člověka.Snad se také frajere dožiješ toho věku.Nebo se v lihovém domě upiješ mlád.

eTony 18.8.2009 8:27

Re: No to je tedy blábol

lžete, jste lhář.

ladik53 18.8.2009 8:21

Re: Kabáti

Vy mu děláte mluvčího?

Pišta 18.8.2009 8:20

Padla vláda.

No jistě!  Takový zaklinač hadů bývalý komunista Tlustý, který každou svou filipiku v parlamentu končil patetickým: "Tato vláda škodí této zemi"! Ten by to určitě nikdy neudělal! Raději by si tu ruku urazil, než by zmáčkl potřebný čudlík! Svatá prostato! 

ascari 18.8.2009 8:17

Re: Kabáti

zmetek znamená pokřivenost charakteru.

Petr1 18.8.2009 8:15

Re: K smíchu

Oranžová Diano, jaké důkazy chceš pro Zgarbu? Nestačí, že musel odejít?

ascari 18.8.2009 8:13

Re: No to je tedy blábol

Ta vláda pravda nebyla silná,nicméně její svržení uprostřed předsednictví nám zajistilo "nehynoucí  slávu".A ti  , kteří to tak slavně zorganizovali ukázali,že na zájmy státu dlabou.Copak Paroubek,to je  jen mocichtivý závistivec,který žárlil na Topola,že místo něj objíždí Evropu a třese pravicemi jiným politikům.Pravé slepičky jsou obě zelené,neboť svrhli "nejzelenější"vládu v dějinách ČR a dlouho se nic zeleného do parlamentu nedostane.Tlustý a spol.měli Topola za málo pravicového a tak svrhli vládu asi proto,že Paroubek bude pravicovější.

ladik53 18.8.2009 8:09

Re: No to je tedy blábol

A proč by mně měl něco platit Dimun? Mně je ukradená jak ČSSD tak ODS! Napsal jsem jenom svůj názor na vládu a na tento článek na objednávku. Když to nechcete vidět. S nadávkami jste začal Vy!!!

Frank 18.8.2009 8:09

Dědku, já taky nebudu volit ČSSD, ale proč bych o tom měl psát romány?

Buďte rád, že se voleb vůbec dožijete. Ale jinak máte pravdu. Opilec Kalousek, je opravdu uznávaný ekonom. Ani nevím, jestli stále tvrdí, že se nás krize nedotkne. Špičkový ekonom nastavil rozpočet na hospodářský růst. A taky Topolánek byl špičkový premiér, který řekl to, co měli jiní jen na jazyku. Horší ale bylo, když někdo řekl něco o něm, co jiní měli na jazyku. Dědo, pokud to nevíte, tak opozice je všude na světě od toho, aby vyslovovala vládě nedůvěru. Bez ohledu na nějaké nicneříkající předsednictví. Přeji vám, abyste se těch voleb opravdu dožil a taky si je užil.

jana 18.8.2009 8:09

Re: Kabáti

Tady přeci nejde o Paroubka, ale o vás, lidi. Kdo vám co dá, až nebude. Paroubek vám řekne: sorry, není. Tak už konečně vezměte zodpovědnost za sebe a své blízké do svých rukou a nečekejte na žádné milodary. Volte stranu, která vám nic neslibuje, nechte žít politiky svým životem, jejich jachty jsou pro vás naprosto nepodstané. Podstané je, zda vy máte práci, zda jste schopni peníze vydělat a rozumbně s nimi hospodařit. Volte stranu, která vám v tom bude nejméně překážet  a bude vám slibovat tak maximálně krev, pot a slzy. Přátelé, život není o zábavě, ale o práci.

Diana 18.8.2009 8:06

Re: K smíchu

Přesně jako Topolánek jenom napadáš a obviňuješ bez důkazů. Typický modrý postoj!!

Anti :°-( 18.8.2009 8:04

Re: K smíchu

A co takhle Zgarba se svými harakiri s pozemky, díky nimž si Paroubek se svou bývalou ženou přišli na pěkné majetky?

Anti :°-( 18.8.2009 8:02

Re: No to je tedy blábol

A proč by mi měl Dalík něco platit? Mám rozum (na rozdíl od vás) a je mi jasné, že vítězství ČSSD ve volbách je cesta do pekel.

Mgr. Milda 18.8.2009 8:01

Volme programy a lidi, ne partaje

máme před sebou období, ve kterém je nutné snížit zadlužení státu, upevnit vazby na EU, zejména vstoupit do Eurozóny. Vše ostatní se pak odvíjí samo. Naší státní suverenitě by velmi prospěl i lepší vztah k USA, zejména ochotou ke spolupráci na obraně Západu před nevypočitatelnými islamisticko-komunistickými darebáckými státy.

U volených politiků platí- podle činů poznáte je! Politikové bývalé Národní Fronty už dávno měli z politiky zmizet, KSČ je sice dosud trpěna, slouží jako koš na hlasy nespokojenců, nesmí se však dostat ani do blízkosti politické moci.

Pokud si tyto body ujasníte, pak přistupte odpovědně k volební urně.

Diana 18.8.2009 8:00

K smíchu

Pane Krejčí, vaše rádoby únteligentní články jsou k smíchu, raději se věnujte bádání o vlivu žížal na počasí - v tom určitě obstojíte. Svržení vlády - opozice pouze využila svého práva, nebo si snad myslíte, že by se ODS zachovala jinak? A nezapomněl jste taky na důvod? "Čestný" Wolf se plácal ve svých aktivitách, takže mu honem honem musel přispěchat na pomoc Dalík a se souhlasem - nebo na popud - Topolánka se snažil ovlivnit média, aby o této špíně nepsaly. Ovšem to vám nevadí, jako nakonec nikomu z modráků, pro ně jsou tyto aféry, kauzy, podpásovky, podplácení a všechny ostatní zhůvěřilosti  normálka přesně podle hesla: Co ODS činí - dobře činí!

Frank 18.8.2009 7:58

Re: No to je tedy blábol

Nejste vy placený modrý idiot a informátor krycím jménem Pepek kozí vyskoč?

ceskej Honza 18.8.2009 7:58

s debilitou CZ politiku je nutno pocítat jako s Faktem !

u poloviny z nich je patrná jeste velká dávka kriminální energie.

Je docela jedno, zda to vezmeme zleva, nebo zprava. Opravdové osobnosti verejného zivota se politiky stítí a hlupáci,  vykukové a lokální matadori do ní vstupují. Malou nadejí by mohla být strana nová. No uvidíme.

pozorovatel 18.8.2009 7:58

Re: A stačilo skutečně jen říct :

Asi jste si nevšiml, že je vic stran než matka ČSSD a třídní nepřítel ODS.toto bude tučně

ladik53 18.8.2009 7:57

Re: Kabáti

Že Vy máte na mysli invalidy!?!

pozorovatel 18.8.2009 7:56

Gratuluju !

O tom to přesně je!

ladik53 18.8.2009 7:51

Re: Kabáti

Ubožáka bych  pochopil, ale co to prosím znamená, když o někom prohlásíte, že je zmetek?