4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Stíny korupčního léta

Pokus ČSSD o vyslovení nedůvěry vládě podle očekávání neuspěl. Sociální demokraté v současné době nemohou spoléhat na vyděračský potenciál Věci veřejných vůči ODS či TOP 09. LIDEM se ukazují jako mnohem spolehlivější koaliční partner, protože strana Karolíny Peake si je vědoma toho, že s vládní účastí stojí a padá její existence.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pavlovský 25.7.2012 1:56

Nečas a Kalousek nestojí na opačných stranách barikády,

jak by se mohlo z textu zdát!  Vždyť v sebeobranném útoku na policii mluvili prakticky jedním hlasem - oba naznačovali, že policie jedná účelově, zaujatě, nezákonně.

Skutečná "barikáda" vede naopak mezi Kalouskem a Nečasem na straně jedné a Klausem, opozicí a "veřejností" (potažmo Lessym) na straně druhé. Troufnu si totiž tvrdit, že z Klausovy podpory promluvil "hlas lidu", jehož mluvčím je Klaus velice rád - politické preference mu tím nesporně utěšeně stouply.

Klaus, NEČLEN ODS (!) v tom svou rodnou stranu vymáchá s gustem,, od zvolení Topolánka do jejího čela se přece kontinuálně snaží ukázat, jak je bez něj ztracená.

Konflikt mezi ODS a TOP 09 o ministra spravedlnosti, popř. o Bradáčovou, je tedy jenom zastíracím manévrem, anebo nedostečnou koordinací darebáků, hrozících se následků vyšetřování kauzyCASA.