20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: Stát plný zločinců

Jo, jo. Už je to tak. Jsme státem, který je plný strašlivých zločinců, na které musí nabíhat týden co týden, někdy den co den, jak nám hlásí ČT, ozbrojená komanda naší čacké policie a různých ÚOOZ.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Ševeček 9.3.2019 21:00

15. březen

a 80. výročí okupace Naší Vlasti neznámými hordami barbarů se blíží https://t.co/b3r1zc7Zq5

S. Ševeček 9.3.2019 20:55

kabelky 2.0

nic víc.

/být dnes volby, ANO má 50

K. Janyška 9.3.2019 20:41

Když státní správě šéfuje 18 % zločinec, nemohou jimi nebýt.

Tlačí je k nekalému jednání. To je přece logické... Dzp.

J. Krejčí 9.3.2019 18:27

Jasně, žijeme v zemi, kde trestná činnost neexistuje.

Nerad bych na stáří dopadl tak jako autor. To je snad lepší sebevražda, dokud to člověku ještě trochu myslí..

V. Vlk 9.3.2019 18:21

A co tahle informace chytrolíni

http://www.ceska-justice.cz/blog/bomba-ci-blamaz/

P. Pavel 9.3.2019 19:23

Jaká informace?

Názor opravdu ale opravdu není informace, chytrolíne.

F. Kusák 9.3.2019 14:02

Další kauza a zase je do toho namočené ANO,

já to prostě nechci vnímat. Blíží se volby a nedej Bože, aby Babiš uspěl. A tyto metody, ty odpovídají Langrovi, a ten se vrací. Zatím jen do místní organizace, ale vliv tam má. Všichni, kdo to nyní Faltýnkovi přejí, by si měli uvědomit, že rozehrávat politický marketing tímto způsobem, je opravdu nebezpečné. Bez řádného vyšetření, bez hodnověrných důkazů a o nějakém soudním řízení ani nemluvě. Tak z toho je mně úzko a v tomto směru dávám panu Vlkovi jednoznačně zapravdu.

P. Han 9.3.2019 16:39

Re: Další kauza a zase je do toho namočené ANO,

Tyto metody neodpovídají Langrovi, ale Ištvanovi, který má v jejich používání bohatou praxi.

K. Salajka 9.3.2019 12:15

Odstoupení Svobody

podle prezidentovy dcery Zoe odkládal sám Husák, protože funkce přecházela na ministerského předsedu nikoli na generálního tajemníka a tak napřed musel svoji pozici upevnit.

Paralela se stíháním za komunistů moc nesedí-za Váš příspěvek o trestním stíhání byste určitě dostal nepodmíněný trest a padesátých letech ?

Navzdory poslednímu judikátu v této věci se domnívám, že pokud se nedodrží stanovený postup při odposlechu poslance, je důkaz a na něj navazující úkony nepoužitelný v trestním řízení. Dovedete si představit kolik poslanců by musela policie řešit, kdyby je odposlechla bez předchozího varování jako Ratha ? Široká imunita je samozřejmě nesmysl - měla by být omezena jen na jednání přímo ve sněmovně, ještě horší je ale prolomení imunity v jednotlivém "vybraném" případě. Podobně pokračující trestní stíhání Nečase za nabízení úplatku je nelogické, jestliže k ukončení trestního stíhání proti předpokládaným příjemcům úplatku došlo z jiného důvodu než je účinná lítost.

U případů, které uvádíte /podobně jako v kauza Chadimové - viděl jsem padělané listiny, které předložila, / včetně lomu v Lánech/ je z publikovaných informací jasné, že šlo o porušení právních předpisů. Ve fázi trestního stíhání je prolomena presumpce neviny a právě např. dialog se soudcem, o kterém jsme se bavili, je způsobem jak ovlivnit politicky rozhodnutí, které má být ve výlučné kompetenci soudní moci.

L. Severa 9.3.2019 11:24

Pane Vlku přeháníte.

Když se jedná o malé ryby, tak s ním policie zachází velmi mírně. Kdepak klepeta, nebo nějaké hlídání. Sice je pak v Africe obviněn z vraždy, ale co je to proti našim "zločincům".

J. Lepka 9.3.2019 11:20

Dovolím si parafrázovat proslulý Kantorkův vtip:

tak vy tvrdíte, že Ištvan, poslušná marioneta Babišových manipulací, čekal až šéf odjede do Washingtonu, aby se podíval Faltýnkovi do počítače?

Hm, to je vážné.

V. Čermák 9.3.2019 16:52

Re: Dovolím si parafrázovat proslulý Kantorkův vtip:

Takže podle pana Lepky poslal poslušného Ištvána na Faltýnka Babiš? A aby měl alibi, tak se uklidil do USA? Vám to pálí, pane Lepko.....

J. Pospíšil 10.3.2019 3:35

Re: Dovolím si parafrázovat proslulý Kantorkův vtip:

Ano, tak to skutečně bylo.

J. Svoboda 9.3.2019 10:53

Jasná Hradní linie, jsou to čučkaři :o)

P. Pavel 9.3.2019 10:39

Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

burešův poskok ištvan, který pomohl sundat Nečasovu vládu, se má prý podle vlka "dostat na babiše". To je sranda až na půdu. Že je faltýnek křivák a hajzI, domlouvající špinavé kšefty s kapschem pro svého stějně křiváckého šéfa a zároveň, že se ten debiI cítil natolik beztrestně, že si pouštěl hubu na špacír na tolik, aby se to na něj provalilo, si vlk nepřipouští.

P. Lenc 9.3.2019 10:50

Re: Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

Mám takový dojem pane Pavle, že jste článek pana Vlka, řeknu to velice slušně, četl ponkud povrchně.Nebo nemáte pana Vlka prostě rád.

P. Pavel 9.3.2019 12:45

Re: Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

C je správně. Mám takový dojem, že jen máte agenta bureše a jeho podržtašky natolik rád, že evidentní a díky řadě případů zcela prokázaný fakt, že to jsou zloději a podvodníci (a navíc diletantni neschopní uřídit ani trafiku na nádraží) si nepřipouštíte.

B. Hančl 9.3.2019 14:36

Re: Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

Raději Kalouska, blbe.

P. Pavel 9.3.2019 19:15

Re: Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

Co ti brání, smrade, abys mu lez do řitě místo toho aby sis na netu zesíral držku?

P. Gábriš 10.3.2019 20:14

Re: Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

Pavle, bez těch kanálových výlevů to neumíte???

M. Kosejk 9.3.2019 10:37

-------

Ono to má ještě druhou rovinu. Tyhle opakované medializované policejní monstrakce bez reálného výsledku, které jsou vždy spojené s voláním opozice po rezignacích vládních politiků, mají ten důsledek, že lidi už ničemu nevěří - a skoro každý si řekne: "Kdo ví, jak to bylo, tak na to dlabu". A až přijde skutečná reálná a vážná kriminální kauza, tak orgánům činným v trestním řízení stejně nebude nikdo věřit.

J. Svoboda 9.3.2019 10:55

Re: -------

Nečasova vláda padla a vy se vytasíte, že bez reálného výsledku. No potěš koště ...

Pěkný den.

M. Kosejk 9.3.2019 11:08

Re: -------

Rozhádaná Nečasova vláda bez důvěr voličů by dříve nebo později padla tak jako tak.

Ale reálným výsledkem policejní akce by mělo být pravomocné odsouzení dotyčných obviněných za skutky, kvůli kterým se tak policejní monstrakce rozjela. Ale skončilo to policejním trapasem.

J. Svoboda 9.3.2019 11:10

Re: -------

Aha, pád vlády je vlastně nezajímavá epizoda, kterou označíte za "bez reálního výsledku". Fakt dobrý :o)

Pěkný den.

M. Kosejk 9.3.2019 11:21

Re: -------

Jde o to, že kdyby ta se ta vláda nepotácela ve vnitřních sporech a neměla důvěru občanů kolem 18% (což znamenalo, že jí nevěřili ani vlastní voliči), tak by to Nečas ustál a ani by nerezignoval. Mrkejte například na to, co všechno ustál Babiš - a ustál to, protože nebyl v trapné pozici Nečase.

Nečasova vláda by padla tak jako tak. Už před tou policejní akcí neměla podporu ani od vlastních poslanců. Některé některé poslance se Nečasovi podažilo uplatit nabídkou trafik - ale mnohé nikoliv. A rozumím tomu, proč se dnes ODS snaží vytvářet legendu, že jejich vláda padla jen kvůli Ištvanovi - je to pro ODS lepší PR. :))

P. Pavel 9.3.2019 13:20

BLábol,

Jde o to, že Nečasova vláda dělala to co je třeba, tedy nepopulární ale zcela nezbytné reformy (důchodová, omezení solárních zlodějin, církevní restituce), a to ještě v době krize, zatímco ksčssd si udělala program z kydání z prstu vycucané špíny na tuto vládu. Naproti tomu burešovy podržtašky nedělaly a nedělají nic jiného než, že rozhazují veřejné prostředky a problémy zametají pod koberec. Rozumím jejich PR o tzv. makání, nerozumím těm co takovým srágorám věří a při tom se umí podepsat.

J. Svoboda 9.3.2019 14:59

Re: -------

Vylezte z bubliny, už se to na vás poznamenává a věříte spekulacím.

Pěkný den.

P. Han 9.3.2019 16:46

Re: -------

Takže přiznáváte, že účelem té policejní monstrakce byl pád vlády.

O. Uživatel 9.3.2019 11:39

Uživatel požádal o vymazání
J. Svoboda 9.3.2019 15:00

Re: -------

Podle vás to jistě na vládu nemělo nejmenší vliv :o)

Pěkný den.