29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Špunt Andrej

Stojíme. Už půl roku. Žádná vláda s důvěrou, nicméně ta čistí veřejnou správu a dosazuje své satrapy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 9.4.2018 8:50

Re: Melete jako kolovrátek

Přesné.

J. Karlík 9.4.2018 8:15

Melete jako kolovrátek

máte zaspuntovany mozek. O co jiného asi šlo tomu géniovi, který vytáhl 15 let starou dotaci. Naštěstí nakonec ČSSD projela volby po zásluze, teď s pomocí demokratů se snaží dokončit svoji ubohou akci.

Š. Hašek 9.4.2018 7:51

Pane Vodvářko,

nepoučujte mě prosím o tom, že svět mimo Vás/Vaše vnímání a názory, že ten svět není normální!!!

Jsem nevolič Babiše. Zkr.

V. Klepetko 9.4.2018 7:39

Re: Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

Pane Franke, proč používáte bolševickou a nacistickou terminologii? "Zbavit se člověka", "vůdce"... podivná slova, podivná a totalitní.

Jasně že by se dal zvolit i jiný předseda hnutí nebo nominovat jiný kandidát na premiéra! Proč by to ale Aňáci dělali? Babiš se se stále jeví jako nejschopnější a nejpracovitější symbol hnutí, symbol a motor úspěchu! Navíc je zjevně nespravedlivě stíhán, křivě obviněna je i jeho rodina,a už jen z tohoto důvodu si zaslouží podporu!

Máte ale pravdu - dlouhá vláda v demisi může ANO i oslabit. Zatím je totiž například v zahraniční politice a ve vztahu k příliš extenzivně pojaté "přímé demokracii" velmi nepopulistická! Řadě příznivců hnutí vadila v posledních dnech i ochota dohodnout se s ČSSD. Ani Babiš vůbec není dokonalý, a na ne-dohodě jistě nese svůj podíl viny! On se politickému řemeslu zatím jen učí - a možná že si neuvědomuje, že v politice je nutná větší míra kompromisu, než je zvyklý z businessu. A že každý kompromis vždy znamená ztrátu části voličů! To je normální. Nechápe ti ale třeba i takový Fiala, i ten se zatím chová jako politický učeň... I Piráti jsou noví a nezkušení. Příliš mnoho učňů vedle příliš přestárlých mistrů s falešným výučním listem! :-))))

Tož tak. Dobré ráno do té Vaší prosluněné svobodné Republiky, pane Franke!

J. Fridrich 9.4.2018 7:23

Re: S tím "normálním světem na západ od nás"

Souhlas, normální už byli.. Jen poznámka - neměli by být občané naší země seznámeni s výsledky toho velmi dlouhého trestního stíhání ? To nikoho - kupodivu ani naše " skvělé " novináře a redaktory nezajímá k čemu se ti naši " úžasní trestní stíhači " tak dlouze a klopotně dopracovávají..

J. Franke 9.4.2018 6:58

Re: Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

ANOnisté či jejich voliči jsou zrcadlem svého vůdce. Že to nevidíte Vy, pane Klepetko, to mě nepřekvapilo, dáváte to tady k dobru dnes a denně. Ostatně mně tento stav vyhovuje. Každý další den vlády v demisi ANO oslabuje a to je dobře.

Babiše by se ve vlastním zájmu mělo ANO zbavit samo.

J. Vintr 9.4.2018 1:28

S tím "normálním světem na západ od nás"

se autor poněkud spletl. To snad platilo před pár desítkami let ...

V. Klepetko 9.4.2018 1:19

Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

pro variantu vlády s jiným premiérem, než je Andrej Babiš. A velká většina to odmítla! Nesouhlasil bych s tím ani já - jako stranicky neorganizovaný prostý volič.

Tak co má Andrej asi dělat? 78 jeho poslanců ani jeho voliči si prostě nikoho jiného za premiéra nepřejí. Ať si klidně prezident jmenuje předsedou vlády třeba Fialu - jak si ale získá ve sněmovně většinu? Chtělo by to nějakou vládu s důvěrou a s Andrejem Babišem v čele, jedině takhle nějak se to může odšpuntovat - a to není Andrejův šprajc, tak to chtějí voliči!

I. Kozák 9.4.2018 0:38

Ale kde vazne vlastne vysetrovani Capiho hnizda?

No dobre. Ale kde vazne vlastne vysetrovani Capiho hnizda? Uz trva mozna i 2 roky a vyjadril se k nemu i OLAF. Az tak spletite vysetrovani to byt nemuze, to mi nikdo nevymluvi: je to o papirech a cislech.

Neni to podobne, jako v tom vtipu o advokatovi, ktery odchazel do penze a odovzdal prosperujici praxi synovi. Po tydnu za nim prisel rozzareny syn ze prave vyhral kauzu, kterou tata nedokazal ukoncit za 10 let. Advokat je povzdechl: "Ach synu, ta kauza nas mohla zivit jeste 10 let" :-)