28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Špunt Andrej

Stojíme. Už půl roku. Žádná vláda s důvěrou, nicméně ta čistí veřejnou správu a dosazuje své satrapy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Frys 9.4.2018 13:38

S premiérem v demisi až do smrti

estébákem Burešem, a s pussydentem Mylošem Kun*ovičem Zemaněnkem jsme se dopracovali ke křišťálově čisté kakistokracii.

V. Čermák 9.4.2018 14:48

Re: S premiérem v demisi až do smrti

Většinoví voliči na Vás hážou Bobek. Musíte se víc snažit aktivisto....

P. Kmoníček 9.4.2018 16:41

Re: S premiérem v demisi až do smrti

Čermáku, o Vás je v článku právě řeč.

K. Vyšata 9.4.2018 12:50

Jsme hlupáci a Vodvářka je chytrák.

Jenže pane chytrý, těch "některých" je přes 1,5 milionu a když k tomu připočítám také některé kolem 0,5 milionu z SPD a pár set komunistických voličů, měl by i chytrý Vodvářka poznat, že někde argumentačně kulhá. Že by se zázrakem objevila prosperita když by se podařilo vytlačit Babiše? Co jste chytráci dělali těch necelých třicet let "budování" prosperity bez Babiše?

J. Farda 9.4.2018 20:36

Re: Jsme hlupáci a Vodvářka je chytrák.

Šlechtí Vás, vážený pane Vyšato, že se ke své inteligenci veřejně hlásíte. Kobliha zadarmo sa zíde a vždy skvelo chutí, kobliha forever, sorryjako! A doporučujem Vám prečítať si knihu Jaroslava Kmentu "Boss Babiš", možno Vám od radosti pôjdu zimoriavky po chrbáte! :-)

K. Vyšata 9.4.2018 21:26

Re: Jsme hlupáci a Vodvářka je chytrák.

Váš příspěvek je pokud pominu obsah, mimochodem ubohý, nejaká halmatika slovensko-česká- angličtina. Tak příště srozumitelně a pokud jde o obsah, no to nechám na jiných aby posoudili.

A. Nový 9.4.2018 23:51

Re: Jsme hlupáci a Vodvářka je chytrák.

Ta hatmatilka je babiština, kobliháři. :-))

A. Reček 9.4.2018 11:57

Je to tak.

Navíc Babiš by byl bez sebe, kdyby nebyl velitelem své vlády. Jen on je ten jenž dává rozkazy. Těžce snášel post místopředsedy vlády v Sobotkové vládě. Nechám se překvapit jaký bude výsledek zítřejší jeho debaty se Zemanem, uvidíme!

M. Krátký 9.4.2018 11:11

Vydání Nikulina a novičok - to jsou ty pravé

akce, které je potřeba řešit aby se jaksi zapomnělo na daleko větší průsery, které nás ohrožují - do muslimské invaze nemá nikdo odvohu se pustit. Hezký den přátelé

M. Pesat 9.4.2018 11:04

soudruh pater Vodvarka

"V normálním světě (tedy myšlen ten na západ od Šumavy) by podobný jedinec neměl vůbec šanci se svou stranou uspět."

Soudruh Pater Vodvarka "zapomnel", ze v normalnim svete se uznava vysledek demokratickych/svobodnych voleb. Coz jeho parta Lzi a nenavisti pochopitelne nuznava, pro partu Lzi a nenavisti totiz volby plati jen tehdy, kdyz vyhraje jejich kun.

Cest :-)

D. Nowodny 9.4.2018 13:49

Re: soudruh pater Vodvarka

./...... jo Adolf byl taky svobodne "uznan " !

V. Čermák 9.4.2018 14:40

Re: soudruh pater Vodvarka

A ?

J. Farda 9.4.2018 21:08

Re: soudruh pater Vodvarka

A? No, možná že také začal řídit Německo jako své Prozřetelností mu svěřené léno "Eins Reichs, eins volk, eins Führer"! Dejte mi Německo a do deseti let ho nepoznáte! Historia Magistra ... :-)

P. Lenc 9.4.2018 10:04

No,

ve státě, kde soud s nějakým Ráthem se již táhne 6let, ve státě, kde partička st. zástupců může za pomoci jistého Šlachty beztrestně svrhnout vládu za pomoci vymyšlených argumentů,viz. Ištvanovo "musel jsem vytvořit zvláštní právní konstrukci", kdo si vzpomene, že? Myslet, že fízl Babiš bude odsouzen v okamžiku, kdy má pod palcem ty stejné st. zástupce je naivnost.Je něco velmi shnilého v tomto státě.Když zlouš Klaus amnestoval případy, které se táhly 12-14 let, to byl řev.Kde jsou všichni ti novináři a "demokraté", co tehdy tak řvali?

P. Rudolf 9.4.2018 9:56

Neustálé omílání

toho, že za vše může Babiš a svým odstoupením by problém vyřešil, je extrémně naivní.

Především, 30% voličů o jeho problémech vědělo a přesto ho volilo. Naprostá většina straníků ANO a všichni jeho poslanci se shodli na tom, že by měl být premiérem právě on. Všichni navíc vědí, že kdyby žezlo předal nějakému spolustraníkovi, tak by vše stejně řídil on, ať už třeba jako ministr financí, nebo zahraničí. A s tím už by evidentně ostatní "odmítající" politici problém neměli, neb to od nich nikdy nepadlo.

Takže si to řekněme na rovinu - je to jenom politická hra, komedie, kterou se s námi ti ostatní "čestní" a zkrachovalí politici snaží hrát a oslabit tím jejich konkurenta ANO. A když si jen tak namátkou napíše člověk na papírek pár jejich jmen a vzpomene si na jejich politickou minulost, tak jednomu začne připadat, že název té hry je CHUCPE!

A v té cizině, třeba v takové Itálii, Izraeli, Francii či Rakousku (a i jinde, nemluvě o USA) se autore pletete, tam by mohl taky klidně vládnout dál.

D. Nowodny 9.4.2018 13:50

Re: Neustálé omílání

Dokaž to !

K. Janyška 9.4.2018 9:06

Pro mne zločinné spolčení mělo

už dávno být u Ústavního soudu. Kdyby ovšem poslanci a senátoři nebyli bez znalosti kompozitivní teorie ťulpasové. Neznají ji a tak jimi jsou... Dzp.

J. Chaloupka 9.4.2018 8:56

To by ta naše "justice" nesměla být tak pomalá.

Kolik let uplynulo od doby, kdy jsme téměř v přímém přenosu mohli vidět Ratha se sedmimilionovou krabicí? Nebo případ Parkanová, jestlipak se dostala vůbec před soud?

"Po očištění se pak může vrátit, mnohem silnější v kramflecích, protože proběhl soud a řízení jej shledalo bez poskvrny." To by dříve umřel, je mu 63 let a tak pár let může věnovat státu, ale čekat na českou "spravedlnost"? To by mohl také dopadnout jako Miloševič v Haagu. A to nebyl žádný "pan čistý".

J. Karlík 9.4.2018 8:15

Melete jako kolovrátek

máte zaspuntovany mozek. O co jiného asi šlo tomu géniovi, který vytáhl 15 let starou dotaci. Naštěstí nakonec ČSSD projela volby po zásluze, teď s pomocí demokratů se snaží dokončit svoji ubohou akci.

Š. Hašek 9.4.2018 8:50

Re: Melete jako kolovrátek

Přesné.

M. Valenta 9.4.2018 9:24

Re: Melete jako kolovrátek

...,pak ovšem Babiš neměl lézt do politiky a v klidu si užívat těch 50 ukradených mil., nemyslíte?

J. Karlík 9.4.2018 18:27

Re: Melete jako kolovrátek

Ukradnout můžete flašku rumu v samoobsluze, toto byla přidělená dotace.

Š. Hašek 9.4.2018 7:51

Pane Vodvářko,

nepoučujte mě prosím o tom, že svět mimo Vás/Vaše vnímání a názory, že ten svět není normální!!!

Jsem nevolič Babiše. Zkr.

J. Vintr 9.4.2018 1:28

S tím "normálním světem na západ od nás"

se autor poněkud spletl. To snad platilo před pár desítkami let ...

J. Fridrich 9.4.2018 7:23

Re: S tím "normálním světem na západ od nás"

Souhlas, normální už byli.. Jen poznámka - neměli by být občané naší země seznámeni s výsledky toho velmi dlouhého trestního stíhání ? To nikoho - kupodivu ani naše " skvělé " novináře a redaktory nezajímá k čemu se ti naši " úžasní trestní stíhači " tak dlouze a klopotně dopracovávají..

V. Klepetko 9.4.2018 1:19

Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

pro variantu vlády s jiným premiérem, než je Andrej Babiš. A velká většina to odmítla! Nesouhlasil bych s tím ani já - jako stranicky neorganizovaný prostý volič.

Tak co má Andrej asi dělat? 78 jeho poslanců ani jeho voliči si prostě nikoho jiného za premiéra nepřejí. Ať si klidně prezident jmenuje předsedou vlády třeba Fialu - jak si ale získá ve sněmovně většinu? Chtělo by to nějakou vládu s důvěrou a s Andrejem Babišem v čele, jedině takhle nějak se to může odšpuntovat - a to není Andrejův šprajc, tak to chtějí voliči!

J. Franke 9.4.2018 6:58

Re: Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

ANOnisté či jejich voliči jsou zrcadlem svého vůdce. Že to nevidíte Vy, pane Klepetko, to mě nepřekvapilo, dáváte to tady k dobru dnes a denně. Ostatně mně tento stav vyhovuje. Každý další den vlády v demisi ANO oslabuje a to je dobře.

Babiše by se ve vlastním zájmu mělo ANO zbavit samo.

V. Klepetko 9.4.2018 7:39

Re: Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

Pane Franke, proč používáte bolševickou a nacistickou terminologii? "Zbavit se člověka", "vůdce"... podivná slova, podivná a totalitní.

Jasně že by se dal zvolit i jiný předseda hnutí nebo nominovat jiný kandidát na premiéra! Proč by to ale Aňáci dělali? Babiš se se stále jeví jako nejschopnější a nejpracovitější symbol hnutí, symbol a motor úspěchu! Navíc je zjevně nespravedlivě stíhán, křivě obviněna je i jeho rodina,a už jen z tohoto důvodu si zaslouží podporu!

Máte ale pravdu - dlouhá vláda v demisi může ANO i oslabit. Zatím je totiž například v zahraniční politice a ve vztahu k příliš extenzivně pojaté "přímé demokracii" velmi nepopulistická! Řadě příznivců hnutí vadila v posledních dnech i ochota dohodnout se s ČSSD. Ani Babiš vůbec není dokonalý, a na ne-dohodě jistě nese svůj podíl viny! On se politickému řemeslu zatím jen učí - a možná že si neuvědomuje, že v politice je nutná větší míra kompromisu, než je zvyklý z businessu. A že každý kompromis vždy znamená ztrátu části voličů! To je normální. Nechápe ti ale třeba i takový Fiala, i ten se zatím chová jako politický učeň... I Piráti jsou noví a nezkušení. Příliš mnoho učňů vedle příliš přestárlých mistrů s falešným výučním listem! :-))))

Tož tak. Dobré ráno do té Vaší prosluněné svobodné Republiky, pane Franke!

A. Nový 9.4.2018 12:47

Re: Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

Babiš nejschopnější? Všeho schopný! :-))

V. Čermák 9.4.2018 14:53

Re: Všichni Aňáci vyplňovali anketu, kde se mohli vyslovit

Snad podle Vašeho Menšinovéh názoru....