3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Fiala 22.5.2011 9:47

ODS - ČSSD s podporou KSČM

Tyto politické strany ODS (TOP09 - odpadlíci z ODS) a ČSSD, jejich lídři a členstvo nechtějí, aby se dělilli o kořist, aby se k nim ve vládě a tvorbě zákonů přidávali jiné politické strany. Ekonomické zázemí obou stran ODS a ČSSD je však zřejmě natolik silně-slabé, že má strach i z takové malé ekonomické myši jako je firma ABL. Takže vzkaz pro malé politické strany - tvořte koalice, vvzpomeňte jak to bylo s těmi pruty Svatoplukovými.

K. Lhoták 21.5.2011 22:46

Můj názor

Já si myslím, že Karolína Peake by mohla straně přinést záchranu, John sice není špatný, ale v poslední době jeho popularita dost upadla, ale zase se dokázal vzdát úřadu, který je v podstatě zbytečný...

K. Janyška 22.5.2011 8:43

Re: Můj názor

VV jsou kompilátem amatérů, zločinců a pokrytců, včetně oné Karolíny Peake... Dzp.

J. Kyselková 21.5.2011 14:46

Souhlasím.

Velice se mi líbí Vaše názory, pane Mareš. Věci veřejné  se drží zuby nehty a propadá se jim půda pod nohama čím dál víc. Radost z toho, že v poslanecké sněmovně má pravicová vláda silnou většinu je tatam. Taky slábne naděje, že se udělá pořádek a pokrok. Media situaci nasvěcují pitoreskně, nevynechají jediný kamínek, který ještě drží strukturu nastavenou volbami i kdyby byl poslední.

Myslím, že nové volby, nové sliby, které nejde splnit, (protože nebude rozhodovat monarcha anebo diktátor)  -  dopadnou tak, že bude vládnout levice soc.dem. a jak už koketuje pan Sobotka (Bohuslav) s KSČM. Všecko se přeorá,  ministerstva obsadí noví, nezkušení lidé. Že vyletí dluh, je jasné. Trochu už víme, co to je bankrot, exekuce - kam vede marnotratné hospodaření.

Nevěřím na zázraky sociálně bezbolestné spravedlnosti. Věřím na zodpovědnost , disciplínu a objektivitu.  Báchorky a pohádky to nezachrání, ani silné fráze.

J. Martinek 21.5.2011 11:55

VV jsou strana politických naivů

VV jsou strana politických naivů a jednoho ambiciozního a bezskurpulozního člověka - Víta Bárty. VB je určitě inteligentní, chytrý, ale ne až tak, aby si nepočínal v politice jako hlupák. Jak si mám vysvětlit, že nedokázal reflektovat způsoby, které panují v té naší politické džungli, tj. že všichni na všechny něco vědi a následně toho politicky využívají. Kdyby to reflektoval, tak by přece nemohl sepisovat ty své elaboráty o svých záměrech propojit podnikání s politikou, dělat přednášky/školení svým kolegům jak mají řešit v budoucnu výběrová řízení na zakázky......atd. Měl by jako majitel bezpečnostní agentury vzít do úvahy cílenou infiltraci "štěnic" do svého týmu, tj. sběrače kompromitujících materiálů, které by mohli sloužit k jeho vydírání, k vydírání VV. Asi příliš spoléhal na to, že všichni kolem něho budou loajální, protože si vzájemně vybudují a zajistí skvělou budoucnost přes VV. Asi mu to začalo docházet, ale pozdě, ani dodatečné "odmšny" mu loajalitu škárků a koček nezajistilo, spíš se to obrátilo opět proti němu. Je mi osbně líto, že opět byla zneužita touha lidí/voličů po pořádku ve státě a v politice, že už se nebude krást předražováním zakázek ve shodě s kmotry ze spřízněných firem, tj. že budou prostředky zůstávat pro infrastrukturu (školství, zfravotnictví, policii, dopravu....) - ne opět to zaplatí právě prostý volič formou zvýšených daní, poplatků všeho druhu, snížením objemu a kvality poskytovaných služeb = rozbité silnice, nižší důchody, placení pobytu v nemocnicích, horší léky, nižší bezpečnost v našich městech...,.atd. Byla opět zneužit voličův pocit odpovědnosti za budoucnost státu, viz Řecko, Španělsko....to volič nechtěl připustit. A politici z voliče opět dělají blba. A ještě k VV. Jaktože žádného novináře nezajímá ta skutečnost, že VV byla infiltrována "štěnicemi", dávno před volbami - cíleně a účelově. To mě děsí ještě více, než to, že ze mě jako voliče někdo zase dělá blba. To je defakto zakonzervování stavu - nezákonného stavu! 

K. Janyška 21.5.2011 8:35

Spravedlnosti mají dnes všichni plné huby. Je to móda. Aniž by věděli, co to spravedlnoist vůbec je... Dzp.

P. Fiala 22.5.2011 9:38

Proč si myslet, že existuje?