7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Spojování pravice

Ihned po volbách na mě začaly na facebooku, ale i v mnohých komentářích vykukovat výzvy ke spojování pravicových stran od Pirátů až k ODS. Vynikající filosof a ex-politik Daniel Kroupa argumentuje ve svém textu nutností čelit nástupu stran s jedním tématem nebo s jedním vůdcem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Bystrý 27.10.2017 12:59

Re: Souhlas s autorem: ZNIČIT proevropskou pravici!

Proč blbnete, občane Ráži, s vysloveně SMĚŠNÝM (i když implicitním) tvrzením, že ještě někdo jiný než bruselantští lokajové z TOP 09 chce udržet neudržitelné – okupaci naší vlasti silami EU a NATO?!

Podívejte se laskavě na CELKOVÉ volební výsledky: K ziskům našich stran připočtěte těch skoro 40 % občanů, kteří raději do volebních místností vůbec nedorazili (dobře vědí, že v kapitalismu a demokracii volby nic nezmění), a máte zhruba 70 % (slovy SEDMDESÁT PROCENT!!!) dospělého obyvatelstva naší zubožené vlasti.

A těch 70 % voličů JASNĚ ODMÍTLO okupaci ve všech jejích formách: Od zbídačování lidu chamtivými kulaky a živnostníky-parazity, po zatahování naší vlasti do ŠÍLENÝCH sankcí a agresivních válek proti Velikému Rusku.

Pokud nevěříte, tak uvěříte nejpozději po zvolení našeho národního Vůdce Miloše prezidentem republiky: Náš Miloš vypíše referendum s otázkou „Chcete žít v míru a bezpečí před vražednými běženci a hrozbou zatažení do agresivní války proti Rusku, bez nadvlády EU a NATO?“, a bude hotovo.

Ať věčně žije Veliký Putin, naše jediná opravdová záštita proti EU a NATO!

L. Novák 28.10.2017 22:50

Re: Souhlas s autorem: ZNIČIT proevropskou pravici!

"dobře vědí, že v kapitalismu a demokracii volby nic nezmění"

???

J. Jurax 27.10.2017 20:55

Re: Souhlas s autorem: ZNIČIT proevropskou pravici!

"nesmyslný ekonomický i politický konflikt s Ruskem" jež EU spoluvytvořila podporou Majdanu a nerealistickými sliby, jež přispěly k destabilizaci Ukrajiny, čehož následkem byly separatistické tendence ukrajinského východu, což vše vytvořilo záminku k okupaci Krymu, na což EU reagovala sankcemi, které se ukázaly být neúčinnými a EU poškozujícími. A Německo - tedy EU, protože ta si bez Německa ani nepšoukne - chce ten konflikt ukončit.

Toť jasná, pevná linie politiky EU vedoucí nás ke světlým zítřkům ...

M. Rejman 28.10.2017 10:03

Re: Souhlas s autorem: ZNIČIT proevropskou pravici!

Německo má k Rusku vazalský vztah, a to není pro Evropu žádná dobrá zpráva. Jestli si EUROpolitici neuvědomují, že snahou Ruska je obnovit svoje imperiální ambice, je to k uzoufání.

T. Pansky 27.10.2017 3:28

Dnes sklizime plody minule prace ODS, velkych koalic s CSSD

("opozicni smlouva", "urednicka vlada", ...) ODS tak rozvarila pravici, ze jen blazen by neco mohl od ODS ocekavat. Petr Necas byl pouze obetnim berankem, ktery to odskakal.

M. Těhanová 27.10.2017 8:04

Re: Dnes sklizime plody minule prace ODS, velkych koalic s CSSD

Rozdrobení pravice spíš způsobil Kalousek tím, že chtěl být prvním na pravici, a proto před 2 minulýma volbama systematicky okopával kotníky ODS. Ztratila tím celá pravice.

E. Erat 27.10.2017 8:06

Re: Dnes sklizime plody minule prace ODS, velkych koalic s CSSD

Jo, skákal na Nagyové, a ona dřela jako kůň, v poloze na koníčka.