15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hrabě krzan 25.8.2007 19:05

no kopněte

pane RUDOLFE vy jste normální HŇUP!!! Vy jste naprosto ideální vzorek českého člověka :sám jseh hov..(exrement) tak všem dáváte návod jak si přivodit těžkou formu závisti a mindrákú!

Martin 25.8.2007 19:02

Bobo......

Bobošíková,vy nikoho nekritizujte,vy jste takovej hamoun,že jste si do EU parlamentu pro peníze natáhla skoro celou rodinu.

hrabě krzan 25.8.2007 18:52

no kopněte

si do p.Bobošíkové ale s odstupem ;radši bych dnes "TV BOBO než současnou ,soudruha Janečka socialistickou televizi.Když přepnu na TV (údajně veřejnoprávní TV )nevím v kterém roce jsem se ocitl. Možná by měl někdo fundovaný zveřejnit  nejlépe v Blesku nebo v AHA (J. Krampol by jistě rád přispěl se svým vzděláním)kolik každý den posíláme panu  Janečkovi na ten hnůj co nám každý den podsouvá a ještě nám vnucuje představu o nějakkých hodnotách!!!!

Žulový Aston 25.8.2007 18:39

Re: No, zaplatit mesicni prijem za oslavu narozenin,

...no je to obdobně inteligentní, jak ten blábol od Bobiny....

Žulový Aston 25.8.2007 18:38

Re: Re: Re: JAK BY TO DOPADLO V AMERICE. /ciste spekulace /

Proboha, ani náhodou jsem se nechtěl dotknout Mexičanů. Jen jsem chtěl vyjádřit svůj obdiv k paní Bobošíkové - domnívám se, že ona jako úplný celek je přesně to, co ukázala na sekundu ta dáma ve filmu Basic instict .  Abych to zjednodušil, je stará pí...z minulého režimu...

čtenář zdrojů 25.8.2007 18:35

Jape

Paroubek NENÍ premier. Paroubek je ŘADOVÝ poslanec sněmovny.

čtenář zdrojů 25.8.2007 18:21

Mildo

daň z nemovitosti se u pozemků platí podle tabulek, které oceňují nemovitosti podle místa, kde se nachází. Měsíc v těch tabulkách není. Ale možná, že poté, co Paroubek získal kus Měsíce, bude zákon o dani z nemovitosti urychleně novelizován a rozšíří se i na Měsíc.

Nemovitost Paroubkovi kdosi koupil. Prodávající má podle českých zákonů povinnost uhradit daň z převodu nemovitosti. Nabyvatel (Paroubek) neplatí nic, pokud prodejce svou daňovou povinnost splní.

Žulový Aston 25.8.2007 18:13

Re: Re: Re: Re: Re: Bobošíková

Jo, oni ji vyloučili za protikomunistický odboj....no to je tedy  hrdinný disident.....a oni prý spolu s Mohoritou, člůenem ÚV KSČ byli v nějaké tajné organizaci??A prodávali v ní sklo?

Žulový Aston 25.8.2007 18:11

Re: Re: kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

resp. R^R^ platí pro topolánkovce, paroubkovce a bobošíkovce stejná verbež

kacir 25.8.2007 18:09

Re: kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

podnikatel = někdo z  BOBO rodiny

JJ 25.8.2007 18:03

No, zaplatit mesicni prijem za oslavu narozenin,

k tomu platit manzelku a milenku plus ucty za syna, to je panecku frajerina.

Rudolph 25.8.2007 17:59

Mylí Podnikateli

V jádru je váš výpad správný a až dostudujete jazyk český a zmáknete to bez hrubek, budete ještě přesvědčivější :-)

Nicméně sedíte trochu nastranu: tady se lidé většinou snaží vyjádřit svoje znechucení nad paní Bobošíkovou. Vy jste podnikatel. Dobrá. Paní Bobošíková je taky podnikatelka. Dobrá .... COŽE??? Kouknou, pane: Nic proti vám, ale já žádného podnikatele v politice nechci. Aby mi bylo v češtině rozuměno: nikoli člověka podnikatele, ale "podnikatele politikou". ANO, všechno je vposledku jenom kšeft. OK. Ale ten kšeft se taky dělá s určitou grácií a ne metodami předměstského zelináře, který celkem bez uzardění přiznává, že jeho zákazníci jsou bezvýznamní blbci, se kterými si může dělat co chce.

A zajímalo by mě, co znamená ta česká vlaječka. To je jako "za národní zájmy"? Jestli jste rozumný člověk, tak se omlouvám, musím prostě do všeho rýpat ;-)

Žulový Aston 25.8.2007 17:56

Re: kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

R^

podnikatel 25.8.2007 17:43

Re: Re: Re: Re: Bobošíková

další blbina, kde jsi vzal, že Bobo byla v KSČ ??? kdo tě platí za šíření pomluv???

podnikatel 25.8.2007 17:40

kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

je tragické pro národ a jeho inteliginci, že se chytí na nějakou pitomou lež nebo vhodně dezinterpretovanou a na hlavu postevanou blbinu a už se vášní. Ať už jsou to výmysly o Paroubkovi nebo Bobošíkové. Hodili jsme národu hru, a on už dá pokoj.... a dá se pak snadno manipulovat. A nikdo už nekouká co takový politik skutečně udělá, zařídí a jaký to má dopad pro lidi.

Nevím kdo má zájem na šíření lži, že Bobošíková s manželem žijou v Bruselu z peněz daňových poplatníků. Pokud vím, tak Bobošík jezdil do Bruselu i do parlamentu dřív než byla ČR  v EU - za různé organizace a teď dělá byznys ve střední a východní Evropě a "svazákuje" v různých světových spolcích, takže se asi na boj s těmito pomluvami může vykašlat a nechat nás se nadále opájet takovými výmysli.

Ale štve mi, že se necháváme opájet podobnými výmysly o našich soudruzích politicích, ať už jsou to paroubkovci nebo topolánkovci, místo toho, aby jsme je kopali do zadku za jejich výkon státní správy a za legislativní amatérštinu v parlamentu a jejich tupou neschopnost zapojit naší zemi do mezinárodních procesů, tak, aby se v ČR dobře žilo, vytvářela "dobrá společnost" a bylo i na ty důchody a sociální dávky. Místo toho se vášníme nad blbinami (i když někdy symptomatickými) ale hlavně nad předkládanýma kupama hnoje a lží k pobavení národa a zapomenutí na podstatu!!!!!!!  >-

en 25.8.2007 17:37

Re: jak to vlastně je?, není to lež a pomluva?

Nevím jak vy a Bobo jste informovaní, ale tiskem proběhla zprávička, že "paní Zuzana" o žádném příspěvku od "pana Jyrky" na svou nadaci neví..Dnes ráno se to objevilo.A i kdyby udělal úlitbu a teď přispěl na sirotky, nic to nemění na tom, že tak učinil až po pořádné propíračce v médiiích. Kdekterý chudák s desetinovým příjmy si dokáže na svoje trachtace našetřit či slušně vypůjčit a nedělá haura za cizí peníze. Hostit,  neplatit a ještě se chlubit tisku, kolikže to "celebrit"přišlo vinšovat, to dokáže jen moc velká špína.

en 25.8.2007 17:32

Re: Jo, ať se demagogové mydlí navzájem,

R^

abc 25.8.2007 17:28

jak to vlastně je?, není to lež a pomluva?

Podle prohlášení pana Paroubka vše hradil z vlastní kapsy, příspěvek ze zahraničí věnoval dobročinné nadaci. Takže: nedopouštíte se, paní B., pomluvy, není Váš příspěvek lež??  Jak to vlastně je? Prosím o odpověd!!

Žulový Aston 25.8.2007 17:14

Re: Hádanky:

3)R^R^R^

Rudolph 25.8.2007 16:57

Hádanky:

1) A není náhodou politika zaměstnání jako každé jiné?

2) Musí mít politik svatozář?

3) Proč nadáváme chytré B. a ne blbým voličům?

Wabi. 25.8.2007 16:47

Napište nám někdy pro změnu,

co jste za ta léta a za ty peníze udělala v EU pro tento stát. A můžete přidat to samé o Vovkovi Železném. Ať příště lidi vědí , proč vás nevolit.

Rudolph 25.8.2007 16:46

Ale no tak, Gonzálesi :)

Každá země má svoje. Zase tady nepořádáme "lidové" revoluce, jsme země čistě imigrantská a (kromě Chánova možná :) tady nemáme žádné povstalecké území. A nemáme tak strašně drahý cigarety ;-D

Rudolph 25.8.2007 16:38

To bylo k Australanovi, pardón

Rudolph 25.8.2007 16:37

Re: Zaostali burani

Zase jeden fešák, co si myslí, že když má vánoce uprostřed léta, že sežral šalamounovo eé ;-D Už mi to začíná lézt na nervy: to si fakt myslíte, že když si našetříte 40 tisíc na letenku a uvidíte živýho klokana, že se z vás musí všichni ... to...?

Víte vy vůbec, sire, kdo je to Bobošíková, že tady do toho kecáte? Good day, přeju.

Rudolph 25.8.2007 16:35

A jééje, Crocodile Dundee :)))

Zase jeden fešák, co si myslí, že když má vánoce uprostřed léta, že sežral šalamounovo houno ;-D Už mi to začíná lézt na nervy: to si fakt myslíte, že když si našetříte 40 tisíc na letenku a uvidíte živýho klokana, že se z vás musí všichni pokakat?

Víte vy vůbec, sire, kdo je to Bobošíková, že tady do toho kecáte? Good day, přeju.

Rudolph 25.8.2007 16:14

Politicky korektní!

Pokud vím, paní Bobošíková, ani paní Pavlowská nikdy nic proti šunce ani kremrolím veřejně neměly. Držte se, prosím, politické korektnosti! ;-D

Rudolph 25.8.2007 16:10

Kamarád soudruh

Ono se totiž soudruh řekne kamerad, myslim, že jo? Historie tohohle slova je vůbec divná.

Nicméně neodbočujme od paní (soudružky) Bobošíkové: na koho by asi naše bojovnice dštila síru, kdyby její PR zjistilo, že nejvíc potenciálních voličů si její jméno přečte ve slevovém letáku A_bert? ;-D

Pete Brich 25.8.2007 16:03

Ještě se na americkém radaru nekoplo a už jsou patrná těžká poškození, které způsobuje!

;-D;-D;-DPB

Jap 25.8.2007 15:18

Re: Re: JAK BY TO DOPADLO V AMERICE. /ciste spekulace /

Nechapu proc se posmivas Mexicanum. Jsou to slusni pracoviti lide, kteri velice dbaji na rodinu, cti tradice  a viru svych svych predku.  Pravda, presto, ze uz si zavedli pred 100 lety odluku cirkve od statu,  staveji  si hodne kostelu,  a uprostred jejich hlavniho mesta na  nejvetsim namesti  stoji  jejich nejvetsi  katedrala,   ale nikdy tam nestal  zulovy, 30m vysoky Stalin, jako v Praze, / ktery pry odolaval i dynamitu / a  u ktereho by se Mexicane  na 1. maje o svatcich a oslavach schazeli a buceli  ve sboru jako stado krav....... "at zije SSSR"  .  

V Mexiku   zalozili komunistickou stranu uz v 1919 a zakazali ji hned v 1925,  pozdeji mexicti komunisti opet ozili a vegetovali  na okraji politickeho zivota zeme. V Mexiku to komunisti nikdy nedotahli ani do celostatnich voleb, jednou jim take uplne zrusili registraci,  protoze nemeli v 50 milionove zemi ani 30.000 clenu a nemeli clenske organizace  v  21 z 31 provincii, coz byly podminky registrace .   A nakonec se sloucili se socialisty a zanikli. A pro tvoji informaci, v CSR v 1946 dostali komunisti 42% hlasu a po 50 letech v 2007 pri volbach v CR  dostala KSCM kolem 15% .  To se v Mexiku nemuze stat , mozna prave proto, ze buduji tolik kostelu.

 

Žulový Aston 25.8.2007 15:09

Re: Káže vodu, pije...

Soudruh Ševčík, nyní šef Liberálního institutu, byl delegátem posledního sjezdu KSĆ a dokonce tam kandidoval na generálního tajemníka (!!!) ÚV KSČ (neuspěl zvolen byl režisér Svoboda), a tak byla jen soudružská výpomoc...............,

r