16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel Kořenský 26.8.2007 7:46

Re: Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

No, já nepsal o tom, kdo nebo jak by měl určovat nějaké normy. Psal jsem o tom. že by bylo vhodné diskutovat na téma článku a nikoli na téma autora článku.

I kdyby ten článek napsal Jack Rozparovač, nic to nemění na věci, že nechat si za sebe zacvaknout oslavu narozenin od někoho cizího je mírně řečeno debilní.

A rozpočítat oslavu narozenin na 300 za osobu je ještě debilnější.

Žulový Aston 26.8.2007 7:45

Re: Ta Bobošíková

Nenádevejme, ale voličům,k teří tam tuto modrou soudružku zvolili....

Žulový Aston 26.8.2007 7:37

Re: Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Omlouvám se opravuji: přijmeme,...ča, Klause, Železného, ani..tak jsem se polepšil

Žulový Aston 26.8.2007 7:36

Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Pokud přimeme Váš předpoklad, že staré prostitutky mají určovat normy mravnosti, pak máte pravdu....Jinak samozřejmě ta stará pí....z ÚV SSM, přechdoně slepě podporující klaus, pak Vovu Izákoviče železného - anio bych se nedivil, kdyby za rok byla .v ČSSD......

Alena 26.8.2007 7:28

Ta Bobošíková

To je téma ! Bezcharakterní Bobošíková jako mravní veličina. Pokud Narozeniny pana Paroubka platili Rakušané tak je mi to jedno, ale proč Musíme my všichni platit nánu Bobošíkovou a jejího umrněného manžela?

Alena 26.8.2007 7:25

TaBobošíková

Myslím, že byste se měla zdržet jakékoliv kritiky. Svůj morální profil jste předvedla a není to nic hezkého. Umíte jít přes mrtvoly. Téma,které jste zvolila je opravdu zajímavé pro vás,abyste se zviditelnila a pár pitomů,kteří jsou ochotni o tom diskutovat. Hlavně,že ty narozenininy soudruha Paroubka nemusíme platiti my všichni jako Nánu europoslankyni   Bobošíkovou a jejího manžela

AdVy 26.8.2007 7:20

Re: kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

R^R^R^VV

hrabě krzan 26.8.2007 7:07

Re: Re: jak to vlastně je?, není to lež a pomluva?

Nelze než souhlasit!Ten zázrak "literatury faktu- bible o Jiřím Parobkovi" si asi taky vydal vlastním nákldem.Druhý díl -Nový Jirka s sexy hlavou vyjde v den kdy vyhraje volby.

Pavel Kořenský 26.8.2007 6:50

Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

No, já se nijak nehodlám zastávat té paní. Ona je naprosto běžný živočich, kterých se dá najít dvanáct do tuctu pod každým převráceným kamenem.

Ale článek je jaksi o něčem jiném. Kdyby se autor "Marek" raději učil číst a psát, jistě by mu neušlo, že bývá vhodné diskutovat nad obsahem článku a nikoli nad osobou autora.

A obsah článku lze jen stěží popřít. Pravda, lze vynechat blábolení o landsmanšaftu či odpůrcích Temelína, ale lze jen obtížně smést ze stolu fakt, že jeden socialistický šmejd si chtěl nechat zaplatit upocenou oslavu svých narozenin od jiných socialistických šmejdů.

V této souvislosti se Paroubek ukázal jako totální hňup hned dvakrát. Jednak je naprosto křupanské nechat za sebe platit kohokoli. Za druhé, jen naprostý ubožák by uspořádal oslavu s rozpočtem 300 Kč na osobu a chlubil by se v novinách tím, že jí zaplatil ze svého.

Žulový aston 26.8.2007 6:16

Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Čeština mu nejde, ale obsah je pravdivý, bobo je poněkud lulinka....

Nedivící se 26.8.2007 5:22

Ubohá Bošíková

Nechápu, z jakého důvodu mluví o Jiřím Paroubkovi jako o soudruhovi.

Ubohý nevidelný pes:  Necjhápu, proč uveřerjňuje tento článek v době, když J.P. si svoji útratu zaplatil ze svého.

Ubožáci z ODS: Přesněji řečeno ti prominenti, hňupové typu Topolánka, Tluchoře, Nečase, Langera a podobných. Oni by klidně J.P. zvolili předsedou sněmovny, aby měl větší příjem, ale musel by podporovat tzv. reformu a další akty ODS s nimiž nesouhlasí. Prostě jsou přsvědčeni, že za úplatky všeho druhu jde všechno. To Václav Klaus byl jiný frajer: Umožnil předsedovi nejsilnější opoziční strany aby byl předsedou sněmovny, aniž by ho takto nehorázně vydíral. A tak by to mělo být!!

Pavel Kořenský 26.8.2007 3:40

Re: Mistifikátorka BOBO

No vidíte.

Kdybyste místo naštvaného hulákání před budovou libovolné TV raději četl knížky, uměl byste psát cizí slůvka i prostou češtinu a nedělal byste ze sebe na Internetu naprostého pitomce.

Marek 25.8.2007 23:35

Mistifikátorka BOBO

Než bude příště paní Bobošíková psát histerické články možná by mohla nejdřív nakouknout své doistorie a konečně už přestat klábosit nesmysli. Paranoa je zřejmě životní postoj. Histeriká snaha o to jen něco napsat a ještě aby to co nejvíc dotyčného zostudilo. Není tomu tak dávno co se paní Bobo snažila alespon trochu ovládnout Českou televizi. Ještě ted vidím jak jsem naštvaný hulákal před budovou televize. A byla to stejná paní Bobošíková která vysílala lživá zpravodajství, která se dala srovnat s těmi za dob komunismu. Lži a jen lži!

Hrad 25.8.2007 23:25

Re: Já hňup! :)

Mám spíše pocit, že kdyby vaše IQ bylo jenom o trochu vyšší, tak o něj začnete zakopávat(Y) 

Hrad 25.8.2007 23:23

Re: Tak jak, chlapče...? Proč?

To je jednoduché. Protože je to žena. Francouzký ninistr zahraničních věcí Talleyrand (žil před 200 lety), když mu jistá dáma odsekla, že může jit do p.....le, jí laskavě odvětil. "Tam pujdu madan velice rád. Je to místo, které se nachází blízko místa, po které strašně toužím". On byl ale vychovaný, a měl noblesu. To je vše, co lze k těmto splaškům dodat!!  

Kubeš 25.8.2007 22:47

Re: Re: Bobo......

SouhlasR^

ocia 25.8.2007 22:16

Re: Tak bacha!

Já slyšel,že dělá s Vondráčicí reparát, ale jinak nic proti ;-D

ocia 25.8.2007 22:14

Re: Bobo......

Souhlas,ale s Bobošíkovou také nelze nesouhlasit. Socialista Paroubek se prostě povedl (Y).

hrabě krzan 25.8.2007 20:46

Re: Tak jak, chlapče...? Proč?

pane Rudolfe,já přece nikde netvrdil že se zastávám paní Bobošíkové v nějaké konkrétní věci.Jsem jenom trochu (asi?)nad věcí a je mi jaksi proti srsti odsuzovat někoho jenom proto že s e to zejména v souvislosti s p.Bobošíkovou očekává.Vězte že v politice naší země je daleko víc jmen která mě těžce zklamala .Moje prvotní reakce se ani tak neměla týkat p.Bobošíkové jako neutěšeného stavu v médiu které je financovánno miliardami od koncesionářů a jehož vedení mi podsouvá socialismus v té nejhrubší formě.Já ovšem paměť nestratil! Takže,radši HOSPODU než např 3Opřípadů mjr. Zemana,Dovolená s Andělem Hudba z Marzu a j.!,

Rudolph 25.8.2007 19:58

Tak jak, chlapče...? Proč?

Možná nejsem sám, kdo čeká na Vaši odpověď, chlapče: Jak je možné, že slušný, zkušený a vzdělaný člověk obhajuje Bobošíkovou?

Už jen z odborného hlediska by mě to vážně zajímalo. A teď si výjimečně nedělám srandu.

Rudolph 25.8.2007 19:43

Re: Re: Já hňup! :)

Tak to jste starší, chlapče :-) To mi tedy vysvětlete, jak můžete, se svými zkušenostmi, obhajovat takovou levnou a jednoduchou stoupačku jako je Bobošíková...

hrabě krzan 25.8.2007 19:41

Re: Já hňup! :)

chlapče ,nevím jak Ty,ale já o svém IQ nemusím vykřikovat když to nelze doložit! Pokud se týká životních zkušeností,věz že jsem šel do 1.třídy obecné školy v roce 1951.Tak mi prosím nehraj na city. Já jsem si prožil poměrně dost,abych nezblaf co mi kdo předhodí.

Rudolph 25.8.2007 19:40

Arogance? Ano, prosím :)

Uznávám, poněkud arogantní jsem, moji přátelé mi to říkají i trochu jinými slovy ;-D Dále, pane hrabě, jsem také známý buzerant na češtinu, což o mě moji známí vědí také a tím pádem se naučili nedělat chyby ve shodě... Což je oboustranně příjemné, nemyslíte? Pokud tady budete paní B. spílat s chybami ve vyjmenovaných slovech, asi se vám vysměju úplně stejně, sire :-)

Argumentace moje proti madam Bobošíkové je zcela prostá: jedná se o bezskrupulózní hochštaplerku. Důkazem by mohla být ona sama: je první, kdo se v soukromí vysměje všem trumpetám co jí zvolili.

Pete Brich 25.8.2007 19:34

Tak bacha!

Nebýt AHA, nemá Krampol maturitu!!;-D;-D;-D

PB

hrabě krzan 25.8.2007 19:27

Re: Re: no kopněte

vy chudáku,počet vykřičníků opravdu o ničem nesvědčí.vaše arogance a dogmatismus je ale jasně vaší jedinou formou  "argumentace" .Doufám že jsem se někde nedopustil pravopisné chyby,to  je totiž v diskusích tohoto typu opravdu sebevražedné

Rudolph 25.8.2007 19:21

A co jako...?

...a má bejt...? Vy v tom vidíte nějaký rozdíl, pane čtenáři? Takže řadový poslanec může šméčkařit jak ho zrovna napadne a je fuj sprosté o to mluvit? Když už tedy chytáte lidi za slovíčko! :-)

Rudolph 25.8.2007 19:15

Já hňup! :)

Je krajně pravděpodobné, že mám vyšší IQ nez Vy, pane hrabě ;-D Tolik k mému hňupství. mojí českost vám rád potvrdím: ano, jsem běžný český člověk s vysokou školou a celoživotními zkušenostmi. Bohatá i chudá hrabata mě nechávají vcelku klidně spát. Co mi spát nedá, jsou různí "mazaní" chytráci, kteří se mi snaží v přímém přenosu kakat na hlavu a ještě chtějí, abych se při tom mile usmíval. Nevím, jak jste na tom s inteligencí nebo hňupstvím vy, hrabě a nebudu, narozdíl od vás, hádat. Jsem ovšem pevně přesvědčen, že ani vy nebudete hájit někoho, kdo si z vás bude veřejně dělat blázny, chlapče ;-)

hrabě krzan 25.8.2007 19:13

Re: Bzum, bzum, bzum, nejde mi to do palice. Bzum, bzum, bzum, nejde mi to na rozum.

pane vy mi mluvíte z duše!!!Soudruh Paroubek to je opravdu CHARAKTER !!!!!

Jan 25.8.2007 19:13

Re: BOBO zase KO KO dáká

Nemysli si si, že on něco snad dělá. Je tam jenom kvůli dojení EU a zvýšení životní úrovně rodinky.

Rudolph 25.8.2007 19:07

Re: no kopněte

Více než tři vykřičníky je známka duševního postižení ;-D Co dělá Janeček přesně nevím. Co vím určitě, že nelže tak nestoudně, drze a pohrdavě, jako paní Bobošíková. Das ist alles, kamerad :-)