29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Žulový Aston 26.8.2007 7:36

Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Pokud přimeme Váš předpoklad, že staré prostitutky mají určovat normy mravnosti, pak máte pravdu....Jinak samozřejmě ta stará pí....z ÚV SSM, přechdoně slepě podporující klaus, pak Vovu Izákoviče železného - anio bych se nedivil, kdyby za rok byla .v ČSSD......

Žulový Aston 26.8.2007 7:37

Re: Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Omlouvám se opravuji: přijmeme,...ča, Klause, Železného, ani..tak jsem se polepšil

Pavel Kořenský 26.8.2007 7:46

Re: Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

No, já nepsal o tom, kdo nebo jak by měl určovat nějaké normy. Psal jsem o tom. že by bylo vhodné diskutovat na téma článku a nikoli na téma autora článku.

I kdyby ten článek napsal Jack Rozparovač, nic to nemění na věci, že nechat si za sebe zacvaknout oslavu narozenin od někoho cizího je mírně řečeno debilní.

A rozpočítat oslavu narozenin na 300 za osobu je ještě debilnější.

Žulový Aston 26.8.2007 7:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

No, jo, máte pravdu - co je jeho oslava narozenin ve srovnání s 10 miliardami, které jsme museli zaplatit za Vovu Izákoviče a Bobinu...ale Vás prostě vzrušuje Paroubek...takže příjemný orgasmus Vám přeje ŽA.

Pavel Kořenský 26.8.2007 7:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Nejsem si jistý, jestli se tohle dá srovnávat.

Na jedné straně si jeden zasmrádlý politik nechal zaplatit oslavu narozenin (nebo nenechal, třeba ty prachy poslal na charitu a tím ušetříl svoje prachy, které by jinak na tu charitu poslat musel) a na druhé straně se porvali dva obchodníci a oba na tom vydělali na účet Kocourovských bulíků.

Jakkoli neschvaluji počínání jedné či druhé strany, musím uznat, že činnost Železného a Laudera je mně asi tak 1000x příjemnější.

Už proto, že mně osobně nijak neomezují (na rozdíl od bolševiků z ČSSDKSČ) a celkem mně obveselují svou schopností vydojit z Kocourkovských křupanů celkem solidní škváru. To hned tak někdo neumí a je nutné si toho vážit a tohle umění pěstovat.

Bobo 26.8.2007 11:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Pavle, děkuju Ti, moc hezky si napsal a děkuji za soudružskou pomoc. Tvoje Bobina

Rudolph 26.8.2007 12:07

Nezáleží tolik na tom

Vy nevíte, že tolik nezáleží na tom CO říká, jako spíš na tom KDO říká? Asi tady lezu lidem na nervy svým poučováním... když ono mi to nedá: Trocha teorie nikoho nezabije :-) Kdyby to psal Jack the Ripper, vypovídalo by to v první řadě o něm. A vy sám byste se nedivil, kdyby tu všichni propírali jeho zvláštní noční záliby.

hrabě krzan 25.8.2007 19:05

no kopněte

pane RUDOLFE vy jste normální HŇUP!!! Vy jste naprosto ideální vzorek českého člověka :sám jseh hov..(exrement) tak všem dáváte návod jak si přivodit těžkou formu závisti a mindrákú!

Rudolph 25.8.2007 19:15

Já hňup! :)

Je krajně pravděpodobné, že mám vyšší IQ nez Vy, pane hrabě ;-D Tolik k mému hňupství. mojí českost vám rád potvrdím: ano, jsem běžný český člověk s vysokou školou a celoživotními zkušenostmi. Bohatá i chudá hrabata mě nechávají vcelku klidně spát. Co mi spát nedá, jsou různí "mazaní" chytráci, kteří se mi snaží v přímém přenosu kakat na hlavu a ještě chtějí, abych se při tom mile usmíval. Nevím, jak jste na tom s inteligencí nebo hňupstvím vy, hrabě a nebudu, narozdíl od vás, hádat. Jsem ovšem pevně přesvědčen, že ani vy nebudete hájit někoho, kdo si z vás bude veřejně dělat blázny, chlapče ;-)

hrabě krzan 25.8.2007 19:41

Re: Já hňup! :)

chlapče ,nevím jak Ty,ale já o svém IQ nemusím vykřikovat když to nelze doložit! Pokud se týká životních zkušeností,věz že jsem šel do 1.třídy obecné školy v roce 1951.Tak mi prosím nehraj na city. Já jsem si prožil poměrně dost,abych nezblaf co mi kdo předhodí.

Rudolph 25.8.2007 19:43

Re: Re: Já hňup! :)

Tak to jste starší, chlapče :-) To mi tedy vysvětlete, jak můžete, se svými zkušenostmi, obhajovat takovou levnou a jednoduchou stoupačku jako je Bobošíková...

Rudolph 25.8.2007 19:58

Tak jak, chlapče...? Proč?

Možná nejsem sám, kdo čeká na Vaši odpověď, chlapče: Jak je možné, že slušný, zkušený a vzdělaný člověk obhajuje Bobošíkovou?

Už jen z odborného hlediska by mě to vážně zajímalo. A teď si výjimečně nedělám srandu.

hrabě krzan 25.8.2007 20:46

Re: Tak jak, chlapče...? Proč?

pane Rudolfe,já přece nikde netvrdil že se zastávám paní Bobošíkové v nějaké konkrétní věci.Jsem jenom trochu (asi?)nad věcí a je mi jaksi proti srsti odsuzovat někoho jenom proto že s e to zejména v souvislosti s p.Bobošíkovou očekává.Vězte že v politice naší země je daleko víc jmen která mě těžce zklamala .Moje prvotní reakce se ani tak neměla týkat p.Bobošíkové jako neutěšeného stavu v médiu které je financovánno miliardami od koncesionářů a jehož vedení mi podsouvá socialismus v té nejhrubší formě.Já ovšem paměť nestratil! Takže,radši HOSPODU než např 3Opřípadů mjr. Zemana,Dovolená s Andělem Hudba z Marzu a j.!,

Hrad 25.8.2007 23:23

Re: Tak jak, chlapče...? Proč?

To je jednoduché. Protože je to žena. Francouzký ninistr zahraničních věcí Talleyrand (žil před 200 lety), když mu jistá dáma odsekla, že může jit do p.....le, jí laskavě odvětil. "Tam pujdu madan velice rád. Je to místo, které se nachází blízko místa, po které strašně toužím". On byl ale vychovaný, a měl noblesu. To je vše, co lze k těmto splaškům dodat!!  

Hrad 25.8.2007 23:25

Re: Já hňup! :)

Mám spíše pocit, že kdyby vaše IQ bylo jenom o trochu vyšší, tak o něj začnete zakopávat(Y) 

Martin 25.8.2007 19:02

Bobo......

Bobošíková,vy nikoho nekritizujte,vy jste takovej hamoun,že jste si do EU parlamentu pro peníze natáhla skoro celou rodinu.

ocia 25.8.2007 22:14

Re: Bobo......

Souhlas,ale s Bobošíkovou také nelze nesouhlasit. Socialista Paroubek se prostě povedl (Y).

Kubeš 25.8.2007 22:47

Re: Re: Bobo......

SouhlasR^

hrabě krzan 25.8.2007 18:52

no kopněte

si do p.Bobošíkové ale s odstupem ;radši bych dnes "TV BOBO než současnou ,soudruha Janečka socialistickou televizi.Když přepnu na TV (údajně veřejnoprávní TV )nevím v kterém roce jsem se ocitl. Možná by měl někdo fundovaný zveřejnit  nejlépe v Blesku nebo v AHA (J. Krampol by jistě rád přispěl se svým vzděláním)kolik každý den posíláme panu  Janečkovi na ten hnůj co nám každý den podsouvá a ještě nám vnucuje představu o nějakkých hodnotách!!!!

Rudolph 25.8.2007 19:07

Re: no kopněte

Více než tři vykřičníky je známka duševního postižení ;-D Co dělá Janeček přesně nevím. Co vím určitě, že nelže tak nestoudně, drze a pohrdavě, jako paní Bobošíková. Das ist alles, kamerad :-)

hrabě krzan 25.8.2007 19:27

Re: Re: no kopněte

vy chudáku,počet vykřičníků opravdu o ničem nesvědčí.vaše arogance a dogmatismus je ale jasně vaší jedinou formou  "argumentace" .Doufám že jsem se někde nedopustil pravopisné chyby,to  je totiž v diskusích tohoto typu opravdu sebevražedné

Rudolph 25.8.2007 19:40

Arogance? Ano, prosím :)

Uznávám, poněkud arogantní jsem, moji přátelé mi to říkají i trochu jinými slovy ;-D Dále, pane hrabě, jsem také známý buzerant na češtinu, což o mě moji známí vědí také a tím pádem se naučili nedělat chyby ve shodě... Což je oboustranně příjemné, nemyslíte? Pokud tady budete paní B. spílat s chybami ve vyjmenovaných slovech, asi se vám vysměju úplně stejně, sire :-)

Argumentace moje proti madam Bobošíkové je zcela prostá: jedná se o bezskrupulózní hochštaplerku. Důkazem by mohla být ona sama: je první, kdo se v soukromí vysměje všem trumpetám co jí zvolili.

Eva D. 26.8.2007 18:26

Re: Re: no kopněte

Nelže? Jen neříká pravdu, že ano ! 8-o;-D;-D;-D

Pete Brich 25.8.2007 19:34

Tak bacha!

Nebýt AHA, nemá Krampol maturitu!!;-D;-D;-D

PB

ocia 25.8.2007 22:16

Re: Tak bacha!

Já slyšel,že dělá s Vondráčicí reparát, ale jinak nic proti ;-D

JJ 25.8.2007 18:03

No, zaplatit mesicni prijem za oslavu narozenin,

k tomu platit manzelku a milenku plus ucty za syna, to je panecku frajerina.

Žulový Aston 25.8.2007 18:39

Re: No, zaplatit mesicni prijem za oslavu narozenin,

...no je to obdobně inteligentní, jak ten blábol od Bobiny....

podnikatel 25.8.2007 17:40

kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

je tragické pro národ a jeho inteliginci, že se chytí na nějakou pitomou lež nebo vhodně dezinterpretovanou a na hlavu postevanou blbinu a už se vášní. Ať už jsou to výmysly o Paroubkovi nebo Bobošíkové. Hodili jsme národu hru, a on už dá pokoj.... a dá se pak snadno manipulovat. A nikdo už nekouká co takový politik skutečně udělá, zařídí a jaký to má dopad pro lidi.

Nevím kdo má zájem na šíření lži, že Bobošíková s manželem žijou v Bruselu z peněz daňových poplatníků. Pokud vím, tak Bobošík jezdil do Bruselu i do parlamentu dřív než byla ČR  v EU - za různé organizace a teď dělá byznys ve střední a východní Evropě a "svazákuje" v různých světových spolcích, takže se asi na boj s těmito pomluvami může vykašlat a nechat nás se nadále opájet takovými výmysli.

Ale štve mi, že se necháváme opájet podobnými výmysly o našich soudruzích politicích, ať už jsou to paroubkovci nebo topolánkovci, místo toho, aby jsme je kopali do zadku za jejich výkon státní správy a za legislativní amatérštinu v parlamentu a jejich tupou neschopnost zapojit naší zemi do mezinárodních procesů, tak, aby se v ČR dobře žilo, vytvářela "dobrá společnost" a bylo i na ty důchody a sociální dávky. Místo toho se vášníme nad blbinami (i když někdy symptomatickými) ale hlavně nad předkládanýma kupama hnoje a lží k pobavení národa a zapomenutí na podstatu!!!!!!!  >-

Žulový Aston 25.8.2007 17:56

Re: kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

R^

Žulový Aston 25.8.2007 18:11

Re: Re: kdo má zájem na šíření pomluv a lží???

resp. R^R^ platí pro topolánkovce, paroubkovce a bobošíkovce stejná verbež