28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kopretina 26.8.2007 10:06

Je to ostuda,

že bohatý a známý Jiří Paroubek, šéf ČSSD si nechtěl zaplatit oslavu. ;-( Navíc si ČSSD hraje na stranu, která ze zastává chudých, jenže skutek utek.

Černý 26.8.2007 10:15

Re: Je to ostuda,

co to blábolíš, poslankyně. Ty taky zastupuješ někoho jinýho.

kopretina 26.8.2007 12:20

Re: Re: Je to ostuda,

Já nejsem politička ani poslankyně.8-o

Mistr Jan Hus 26.8.2007 9:38

A proč by platil, když platí jiní! Tvůj bývalý chlebodárce také nezaplatil 11 miliard a

musím to platit za něj i já. ;-€

jirka.s. 26.8.2007 9:51

Re: A proč by platil, když platí jiní! Tvůj bývalý chlebodárce také nezaplatil 11 miliard a

To bych rád věděl, z čeho a kolik jsi už zaplatil! Teď budeš muset platit maximálně 60 Kč denně za svou hospitalizaci v Bohnicích! Ale i tak nás přijdeš hodně draho!

Mistr Jan Hus 26.8.2007 21:15

Re: Re: A proč by platil, když platí jiní! Tvůj bývalý chlebodárce také nezaplatil 11 miliard a

Jelikož platím daně, tak přispívám do státního rozpočtu a tudíž se podílím na placení těch 11 miliard za toho lumpa Železného. To by jsi mohl pochopit modrý hň-pe. ;-D;-€

Sheriff 26.8.2007 9:11

účel věci

Účelem věci je:

1.aby se opět debatovalo o Paroubkovi = aby lidem nadále utkvíval

2.po čase zůstane lidem matně v paměti jen tolik, že Paroubek má dobré známé v Rakousku

Kdosi s vámi manipuluje, milí debatéři

Kolemjdoucí (J.Š.) 26.8.2007 7:52

Pane Rudolphe,

pokud Vám opravdu záleží na českém pravopise tak, jak tvrdíte, tak příště ve větě „…všem trumpetám co jí zvolili“ napište prosím za trumpetami čárku, ve slově „ji“ krátké „i“ a ve slově „zvolily“ na konci ypsilon. Děkuji.

Rudolph 26.8.2007 11:57

Děkuji :)))

Děkuji za korekturu, čekal jsem, kdy se někdo ozve :-) S těmi trumpetami co jí zvolili se budu s vámi hádat: máte pravdu podle vzoru žena. Já, když jsem to psal, meměl jsem ovšem na mysli opravdickou trumpetu (!) ale obecně řečené "Ty si přece takovej trumpeta." Myslím, že z kontextu je to jasně patrné.

Nicméně čistě theoreticky máte samozřejmě pravdu.

Kolemjdoucí (J.Š.) 26.8.2007 22:14

Re: Děkuji :)))

Taky mě napadlo, že by se to dalo vysvětlit jako třeba "ledoborci vypluli", ale nevzpomínám si, že bych to tak někdy viděl napsané. Jenže u těch ledoborců se při určování shody vychází pouze z mluvnického rodu a nikoliv ze skutečného významu, ten je v obou případech stejný. Proto myslím, že by jazykovědci u těch trumpet vyžadovali ypsilon, ale neptal jsem se na to.

Kolemjdoucí (J.Š.) 26.8.2007 22:20

Re: Re: Děkuji :)))

Ještě doplním: zřejmě by se měl použít jiný tvar - "trumpetové" - "Vy jste tomu dali, vy trumpetové!" Tam by asi bylo "i" na místě, dokonce nutné, co říkáte? 

lucina 27.8.2007 16:03

Re: Re: Děkuji :)))

ledoborce vypluly! Ledoborec jako koberec, to je stejný, oba jsou neživotný. Borci byli o spartakiádě.

Kolemjdoucí (J.Š.) 27.8.2007 20:58

Re: Re: Re: Děkuji :)))

Samozřejmě, že "ledoborce vypluly", ale "ledoborci vypluli". Tenhle příklad býval ještě celkem nedávno výslovně uveden v pravidlech č. pravopisu (se zdůvodněním, že je třeba respektovat tvar podstatného jména, nikoliv neživotný význam). Je snad nějaká změna?

Alena 26.8.2007 7:28

Ta Bobošíková

To je téma ! Bezcharakterní Bobošíková jako mravní veličina. Pokud Narozeniny pana Paroubka platili Rakušané tak je mi to jedno, ale proč Musíme my všichni platit nánu Bobošíkovou a jejího umrněného manžela?

Žulový Aston 26.8.2007 7:45

Re: Ta Bobošíková

Nenádevejme, ale voličům,k teří tam tuto modrou soudružku zvolili....

Pavel Kořenský 26.8.2007 7:50

Re: Re: Ta Bobošíková

Ehm, ona má BoBo něco společného s ODS ?

Já tyhle tupce nijak pečlivě nesleduji, ale mám dojem, že BoBo je zvolena za nějakou úplně jinou partaj.

Mistr Jan Hus 26.8.2007 9:39

Re: Re: Re: Ta Bobošíková

BoBo je vždy tam, kde je moc nebo kde předpokládá moc. Typická "Češka". :-)

Černý 26.8.2007 10:17

Re: Re: Re: Ta Bobošíková

To je docela jednoduché. Pokud šije do Paroubka, patří k těm našim. Pokud ne, je to BOBOVIZE.

Bobo 26.8.2007 11:08

Re: Re: Re: Ta Bobošíková

Pavle,. že ty seš Bobina sama, že jo...a včeras byl podnikatel? 

Pete Brich 26.8.2007 13:39

Co chcete od Žulového Astona, kterému v hlavě místo mozku

rachotí štěrk.;-D;-D;-DPB

Vl 26.8.2007 10:54

Re: Ta Bobošíková

Pokud narozeniny předsedy největší opoziční strany platili příslušníci nepřátelského státu, což o Rakušanech platí, měl by být příjemce peněz vyšetřován pro podezření z vlastizrady.

Eva D. 26.8.2007 18:42

Re: Ta Bobošíková

Musíme bohužel platit nejenom ji, ale i spoustu dalších, které nám voliči zvolili. Já bych taky radši přispívala jen na své favority, ale jaksi to nejde.

Ovšem to nemá zase tak moc společného s tématem článku. A pokud by narozeniny pana Paroubka platili Rakušané, je to trapné a podivné. Stejně, jako když Schroder kopal jako kancléř ve prospěch ruské firmy, u níž se pak nechal zaměstnat.

Hrad 26.8.2007 20:39

Re: Re: Ta Bobošíková

Madam, vy už platíte svým favoritům?To musíte dost pamatovat. Měla jste předvídat a v době když to šlo, schovávat si od skautíků prémie - skautské nožíky. Tenkrát, jak říkají pamětníci, byli skautíci ještě vděční. O co lépe a snadněji by se vám dnes dýchalo, kdyby jste jich měla zásobu a mohla s nimi platit zase vy!   

Alena 26.8.2007 7:25

TaBobošíková

Myslím, že byste se měla zdržet jakékoliv kritiky. Svůj morální profil jste předvedla a není to nic hezkého. Umíte jít přes mrtvoly. Téma,které jste zvolila je opravdu zajímavé pro vás,abyste se zviditelnila a pár pitomů,kteří jsou ochotni o tom diskutovat. Hlavně,že ty narozenininy soudruha Paroubka nemusíme platiti my všichni jako Nánu europoslankyni   Bobošíkovou a jejího manžela

Nedivící se 26.8.2007 5:22

Ubohá Bošíková

Nechápu, z jakého důvodu mluví o Jiřím Paroubkovi jako o soudruhovi.

Ubohý nevidelný pes:  Necjhápu, proč uveřerjňuje tento článek v době, když J.P. si svoji útratu zaplatil ze svého.

Ubožáci z ODS: Přesněji řečeno ti prominenti, hňupové typu Topolánka, Tluchoře, Nečase, Langera a podobných. Oni by klidně J.P. zvolili předsedou sněmovny, aby měl větší příjem, ale musel by podporovat tzv. reformu a další akty ODS s nimiž nesouhlasí. Prostě jsou přsvědčeni, že za úplatky všeho druhu jde všechno. To Václav Klaus byl jiný frajer: Umožnil předsedovi nejsilnější opoziční strany aby byl předsedou sněmovny, aniž by ho takto nehorázně vydíral. A tak by to mělo být!!

Vl 26.8.2007 11:04

Re: Ubohá Bošíková

SOUDRUH je tradičním oslovením příslušníků sociálně demokratické strany. Pouze v posledních letech ukradli nám včelařům oslovení PŘÍTEL. Ostatně jako soudruzi "genosse" se označovali jak příslušníci NSDAP tak východoněmecké SED.

Marek 25.8.2007 23:35

Mistifikátorka BOBO

Než bude příště paní Bobošíková psát histerické články možná by mohla nejdřív nakouknout své doistorie a konečně už přestat klábosit nesmysli. Paranoa je zřejmě životní postoj. Histeriká snaha o to jen něco napsat a ještě aby to co nejvíc dotyčného zostudilo. Není tomu tak dávno co se paní Bobo snažila alespon trochu ovládnout Českou televizi. Ještě ted vidím jak jsem naštvaný hulákal před budovou televize. A byla to stejná paní Bobošíková která vysílala lživá zpravodajství, která se dala srovnat s těmi za dob komunismu. Lži a jen lži!

Pavel Kořenský 26.8.2007 3:40

Re: Mistifikátorka BOBO

No vidíte.

Kdybyste místo naštvaného hulákání před budovou libovolné TV raději četl knížky, uměl byste psát cizí slůvka i prostou češtinu a nedělal byste ze sebe na Internetu naprostého pitomce.

Žulový aston 26.8.2007 6:16

Re: Re: Mistifikátorka BOBO

Čeština mu nejde, ale obsah je pravdivý, bobo je poněkud lulinka....

Pavel Kořenský 26.8.2007 6:50

Re: Re: Re: Mistifikátorka BOBO

No, já se nijak nehodlám zastávat té paní. Ona je naprosto běžný živočich, kterých se dá najít dvanáct do tuctu pod každým převráceným kamenem.

Ale článek je jaksi o něčem jiném. Kdyby se autor "Marek" raději učil číst a psát, jistě by mu neušlo, že bývá vhodné diskutovat nad obsahem článku a nikoli nad osobou autora.

A obsah článku lze jen stěží popřít. Pravda, lze vynechat blábolení o landsmanšaftu či odpůrcích Temelína, ale lze jen obtížně smést ze stolu fakt, že jeden socialistický šmejd si chtěl nechat zaplatit upocenou oslavu svých narozenin od jiných socialistických šmejdů.

V této souvislosti se Paroubek ukázal jako totální hňup hned dvakrát. Jednak je naprosto křupanské nechat za sebe platit kohokoli. Za druhé, jen naprostý ubožák by uspořádal oslavu s rozpočtem 300 Kč na osobu a chlubil by se v novinách tím, že jí zaplatil ze svého.