26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JAP 20.1.2009 8:40

Nic mi do toho není,

kdo bude předsedou KDU-ČSL, nicméně Vaše důvody, proč paní Šojdrová, mě nemohou přesvědčit. Nahlížíte na problém pouze z vnějšku. Pamatuji si, jak pí. Šojdrová nepříčetně bojovala za omezení poplatků podrazem tuším loni.Mně se podrazy nelíbí, tedy ani paní Šojdrová.

Eva D. 21.1.2009 20:53

Re: Nic mi do toho není,

R^R^R^

palis 20.1.2009 8:15

předsedou bude Kalousek

Ačkoliv se KDU -ČSL jeví jako nevyzpytatelná strana, je obdařena neobyčejně silným pudem sebezáchovy. Na svém sjezdu odprosí Kalouska a ten se buď stane jejich předsedou a dovede je ve volbách do parlamentu (možná že v nějaké předvolební koalici s ODS) a nebo lidovci končí.

Experiment s Čunkem jim stačil, nemohou riskovat ani Březinu, ani Línka, natož nějakou hloupou a ještě k tomu ošklivou a uječenou Šojdrovou.

janík 20.1.2009 8:59

Re: předsedou bude Kalousek

Proč ne Březinu ?

pepan 20.1.2009 9:01

Re: předsedou bude Kalousek

Bude-li předsedou Kalousek, pak bude nejlepší KDU sloučit s ODS. ODS by získala větší členskou základnu a Kalousek by se nemusel ohlížet na příznivce KDU.

pra 20.1.2009 9:15

Re: předsedou bude Kalousek

Problém KDU-ČSL je asi ten, že se jedná o dvě strany s jedním vedením. Neměly by se ty strany oddělit. KDU pravicová - viz Německo. ČSL levicová - viz Národní fronta ČSSR. 

Huaskaran 20.1.2009 21:44

Re: předsedou bude Kalousek

Co se týče Kalouska (první odstavec Vašeho příspěvku), máte špatné informace. Prvních pět slov druhého odstavce - souhlas. Jinak - už dnes je jasné, že na sjezdu budou o přízeň volitelů bojovat Březina se Svobodou, možná ještě Čunek se (bez úspěchu) pokusí o návrat.

Sheldor Dobyvatel 20.1.2009 8:03

Napřed jsem myslel, že je to humor

ale autor to myslí vážně. Hysterická, ukřičená husa - to nepřeju nejen lidovcům, ale hlavně nám, prostým obyvatelům, na které by tahle jekna vyskakovala z obrazovky ještě častěji.

Eva D. 21.1.2009 20:52

Re: Napřed jsem myslel, že je to humor

Jste poněkud tvrdý, ale výstižný.

krok 20.1.2009 7:53

Šojdrová

Šojdrovou znám, i její rodiče. Nemůžu napsat, co je Šojdrová zač, protože by tento můj příspěvek byl ihned smazán pro vulgarismy.

Karel 22 20.1.2009 7:49

Jede se dál

Když nevadil "had na tři", nebude vadit ani "Jidáš v sukni". Hlasy jim to nepřidá ani neubere - tato konzervativní strana má hlasy jisté. :-D

Ale 20.1.2009 7:46

Když se kouknu na lidovce ve sněmovně

Šojdrová má za Hovorkou druhé místo v kverulaci.

Zbyňku, zdá se, že jste vaši představu o integraci ODS a KDU opustil a v tuto chvíli spíše přemýšlíte, jak lidovce zničit. Šojdrová je podle všech bilancí jejího parlamentního zmatkování něčím, mezi Olgou Zubobou a Čunkem v sukních

Karel 22 20.1.2009 7:50

Re: Když se kouknu na lidovce ve sněmovně

To jste ji trochu nedopodcenil. ;-D;-D

Pavel 20.1.2009 7:11

Jsem rád, že lidovci nejsou moje gusto.

Paní %Sojdrovou sleduji již několik let. ALe tak rptoradnou babu a větrník v názorech jsem ještě neviděl. Ano je to žena, je v politice dlouho, ale je to samé co paní Buzková. Na vše zná odpověď, vše umí ale nic nedělá.

Všimtě si jen, jak vystupovala po celou dobu, kdy byl Čunek předsedou. Jak se změnila názorově co odešel z vlády. NEbo jaká byla odbotnice na školství a přak přeřadila na zdravotnictví. JInak tato paní je proti potratům. Zeptejte se ji na to.!

Jačka 20.1.2009 7:25

Re: Jsem rád, že lidovci nejsou moje gusto.

Ty ses tak rozohnil, že děláš překlepy. Klídek, nebo tě klepne pepka:-D

Hubený 20.1.2009 7:46

Re: Jsem rád, že lidovci nejsou moje gusto.

R^:-D

dino 20.1.2009 12:25

:o)

Spíše překlepka! :-D

Eva D. 21.1.2009 20:50

Re: Jsem rád, že lidovci nejsou moje gusto.

Lidovci nejsou mojí stranou, i když některé z jejich představitelů bych dokázala volit a s některými mám dobré zkušenosti z komunální politiky. Ovšem paní Šojdrová je mi upřímně protivná právě tím, co zmiňujete. Tak si dost pamatuji, jak byla jedna ruka s ministryní Buzkovou, jak všemu rozumí nejlíp, jak se musí za každou cenu předvést v médiích, jak špatně nesla, když z ní neudělali ministryni. Nepřipadá mi inteligentní, ale mazaná a nedůvěryhodná a to v míře větší než malé. Přiznám se, že když mluví, radši tlumím zvuk, to, co dělá hlasem, mě irituje, po těch zkušenostech. Nová tvář to rozhodně není, spíš nasazuje nové masky a nové účesy. ;-D

honzak 20.1.2009 6:37

lidovci se

nezmění, ani kdyby jim předsedal sám Ježíš. Je to banda pokryteckých podrazáků. Doufám, že se udrží jen na regionální úrovni a to pouze v tradičních krajích.

Ke cti jim budiž řečeno, že po odchodu kalouska z MO už viditelně nerozkrádají státní rozpočet. Ta Šojdrová opravdu umí vystupovat a není blbá. Ale to na předsedu nestačí. Předsedou bývá ten, který ví nejvíc na ty ostatní.

Franta 20.1.2009 6:05

Nejmenuje se níhodou Šejdrová?

To by odpovídalo. Světová politička, náboženská fanatička, s pověstnou jiskrou v oku, která všem bezvěrcům v České republice ukáže, co je to víra. Ovšem ta její, silně připomínající Komunistický manifest, tedy ochranu chudých, líných a debilních před bohatými, pracovitými a inteligentními. Ať žije Šejdrová, nová světice České republiky!

Tis 20.1.2009 4:41

Začal jsem si výážit českého národa.

Přes zuřivou,  nenávistnou a lživou kampaň, kterou proti Čunkovi vedou media a pokleslí politici, v nedělní Partii na Primě 62% diváků hlasovalo pro setrvání Čunka ve vládě. Už Kristus předpověděl, že budou křesťany nenávidět, pronásledovat je a lživě jim připisovat všchny špatnosti.

Tomas Pansky 20.1.2009 5:22

Re: Začal jsem si výážit českého národa.

Priteli, paklize se divam na ceskou historii, tak jsem take hrdy.  Stale doufam, ze soucasnost je splatkou za nasi kom-istickou minulost.  S cim nesouhlasim je nazor, ze "Cunkova" strana by se mela chapat jako strana pouze pro krestany.  KDU-CSL je normalni parlamentni strana zahrnujici i lidi, ktere nerad vidim v politice.  Co je ovsem pro mne podstatne: je to konzervativni strana stavici na krestanskych zakladech naseho statu.  top0625top@hotmail.com  

ranbow 20.1.2009 6:05

nějak se nemůžu zbavit dojmu

Nějak se nemohu zbavit dojmu, že křesťanské základy se neslučují s tím že předsedou KDU-ČSL byl pan Čuněk, a že jeho vedoucí úloha byla potvrzena i potom co jeho hříchy byly zveřejněny. A že zkrátka KDU-ČSL je dneska moderní parlamentní partaj schopná strávit všechno, jen aby si udržela křesla v parlamentu a skoro vždy i ve vládě. A že skutečný křesťan se radši pomodlí, aby s tím Babylonem už Stvořitel něco udělal, než aby šel k volbám a měl s tou smečkou něco společnýho...

Tis 20.1.2009 10:14

Re: nějak se nemůžu zbavit dojmu

Po jedenapůlletém vyšetřování se ukázalo, že Čunek nic špatného neudělal. Obvinění z korupce bylo nesmyslné a ostatní aféry vymyslili, nebo banální záležitosti nafoukli novináři. Velká část spolešnosti to sežrala, ale jak se zdá většina ne. Někteří lidé si stále myslí, že stokrát opakovaná lež se stane pravdou.

KDU je křesťanská strana, protože vychází ze zásad hlásaných v Novém Zákoně. S těmi musí souhlasit všichni slušní lidé i když nejsou křesťané. Křesťané hlásají, že pravda není relativní a lze ji zjistit pomocí rozumu, že některé skutky, jako je vražda, jsou vždy špatné i ty dělané z politických cílů, že člověk má svobodnou vůli a je za svoje činy odpovědný a nemůže vše svalovat na prostření, ve kterém žije jak to dělají liberálové, že je třeba podporovat střední vrstvy, protože byly vždy nositely poroku a pod. Politici jsou jen lidé; z těch v KDU také nejsem nadšený.

František 20.1.2009 16:14

Re: nějak se nemůžu zbavit dojmu

Líbí se mi Váš názor. A já nejsem také nadšen z KALOUSKA, i když je mistrem světa ve financích.

vlasta 20.1.2009 1:31

Lidovci se určitě zase rozhodnou správně.

vrata 20.1.2009 3:56

Re: Lidovci se určitě zase rozhodnou správně.

Ono to je celkem jedno, kdo  bude předsedat. Stejně se jim tam objeví novodobý Josef Plojhar.

Stachanov 20.1.2009 1:00

lidoveckou kupčící mrtvolu nezachrání nic

;-D

Neo007 20.1.2009 0:39

Me spis pripada

jako megapica.