6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Socialističtí hejtmané v korupčních nesnázích

Problémy jsou prakticky ve všech krajích a téměř vždy jsou hlavním jmenovatelem peníze. Ať už to je formou předražených zakázek, tunelování či přímé korupce. Mnohé kauzy jsou sice na vodě plovoucí a obvinění pochybná, přesto však minimálně ve třech krajích se děje něco alarmujícího.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Sládeček 15.3.2013 15:48

A co kšefty Haška s lidovci?

To také vyplave na povrh.

J. Sládeček 15.3.2013 15:49

Re: A co kšefty Haška s lidovci?

Povrch.

P. Lenc 15.3.2013 9:23

To je tak,

když něco ukradne pravičák, tak to je zloděj, ovšem levičák to "sociálně" přerozděluje v zájmu "obyčejného člověka".Nakonec postavit něco megalomanského přičemž se nějaký ten milijonek ztratí přece není na závadu, vždyť přece zaměstnáme právě toho "obyčejného občana".A ten nás přece rád zvolí.Nakonec vše se dá svést na tu vládu zlodějů a antisociálů, co je u moci a kteří ožebračují toho "obyčejného člověka".

J. Slanina 15.3.2013 11:47

Re: Jojo, vše pro občana-obyčejného člověka.

http://www.podnikatel.cz/clanky/vite-on-pan-dryml-neni-zadny-svatousek/

L. Šarina 15.3.2013 9:06

U nás,

ve státě není zloděj jako zloděj i když je zloděj.

J. Mannheim 15.3.2013 8:02

pane Polanecký

když už píšete články proti něčemu (když píšete články pro něco, je to VK, to už jsme si zvykli), tak zkuste, ať titulek odpovídá poslední větě...

P. Götze 15.3.2013 8:59

Re: pane Polanecký

Jenze ty nesnaze maj opravdu socialisticti hejtmane, stejne jako vladni nesnaze maji topaaac a odeesaaaci. Ze se vam to nelibi, to je mozny, ale realita je proste takova. Samozrejme, ze je jendo, v jakym jsou dresu, problem je ovsem v tom, ze korupce a ty nesnaze se pripisuji zejmena pravici, na krajich je ukazkove videt, ze zlodej je zlodej. A ze tedy pravicak neni zlodej a levicak neni solidarni clovek, co souciti s lidmi. A je potreba na to upozornovat porad a dokola.