8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Socialisté hledají korupčníky

Socialisté brojí proti korupci, často vystupují s osočením toho či onoho z korupce, vyzývají k odstoupení ministra nebo k demisi vládu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Honců 25.11.2011 18:21

Ale no tak...

Proč ty zloděje rozlišujete podle nesmyslného pravolevého vidění světa? Zloděj je vždy zlodějem. A ty dvě partaje, co se u nás pořád přetahují o koryta jsou úplně stejné zlodějské sebranky.Nechápu, jak se někdo může jednu nebo druhou volit, nebo s ní jen sympatizovat. O zběhlých černopr... škoda mluvit. tam je to stejné.

Š. Hašek 25.11.2011 19:54

Re: Ale no tak...

To není pravolevé.

Pokud někdo vyžaduje dvakrát tolik razítek a zároveň při správně vyplněné žádosti dává "dar z eurofondů" či z peněz společných, potom tím zvyšuje možnost úplatků. A tady jsme u socialistů.

J. Urban 25.11.2011 20:17

Re: Ale no tak...

Máte pravdu jen částečně. Je nesporné, že ta oranžová pakáž krade přece jen víc, nestoudněji a drzeji, než ta pakáž modrá, která tak činí přece jen o něco sofistikovaněji a má aspoň tolik IQ a pudu sebezáchovy, že ví, že parazit nesmí zahubit svého hostitele. Socani jsou natolik debilní, že jim i tento základní pud sebezáchovy chybí.

Š. Hašek 25.11.2011 20:27

Re: Ale no tak...

Samozřejmě. Volím jen menší zlo/čerstvější housku na krámě.

Politik smí zasahovat do co nejméně věcí občanstva. V tom je náš problém. Lid chce, aby politik/stát řídil vše. Občan naopak.

Š. Hašek 25.11.2011 17:38

Socialisté přímo lákají

a vybízejí ke korupci.

Jak jinak lze rozkódovat ono socialistické, že my ten kapitalistický chaos usměrníme přes komise, granty, státní zakázky, povolení na založení vinice, počet krav,  pokyny pro stánek, kde se prodávají pouhé buřty, státní lékařskou péči "zdarma". Co zpupná komise, to žádost o úplatek. Svéprávný živnostník i jen s jedním zaměstnancem/učedníkem je pro ně kriminálník. Jako pro moji tetu a strýce v roce 1948.

Pohled na naše socialisty, jak pláčou nad korupcí je fakt k smíchu/pláči!!!!

P. Schuh 25.11.2011 9:15

Jsou to mafiáni a zlodějii

Hm, ale co s tím pane autor kromě suchého konstatování asi tak uděláte ?

J. Jonášek 25.11.2011 9:40

Re: Jsou to mafiáni a zlodějii

Nemyslím, že by se toho dalo moc dělat.

Ale jako první bod bych navrhl nakopat jim p*dele, ať už jsou oranžové, modré, rudé, zelené nebo duhové...

Ono to moc nepomůže, ale alespoň bychom si ulevili.

Další krok by měl být jít k volbám a nevolit tuhle chásku. Jenže v tom okamžiku přichází kardinální otázka, koho volit!

E. Heusinger 25.11.2011 8:44

Rudolfe,

všechny lumpárny se děly pouze za vlády socanů. Za vlády ODS bylo vše křiš´tálově čisté. Hanba socanům, sláva modráskům!

J. Slanina 25.11.2011 10:05

Re: Rudolfe,

No konečně že ti to, Šoustale, došlo.

E. Heusinger 25.11.2011 10:33

Re: Rudolfe,

A tobě Výpotku jako obvykle nedocvaklo vůbec nic.

J. Slanina 25.11.2011 11:47

Re: Rudolfe,

A jestlipak se ti, Šoustale, už doneslo, že dědicové rodiny Heusingerů z Waldeggu, už na tebe podali trestní oznámení za zneužití jejich poctivého jména?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Edmund_Heusinger

E. Heusinger 25.11.2011 12:06

Re: Rudolfe,

Což tobě Slanino nehrozí. Co Slanina to ........

Nejsi ty jistý Slanina - sportovec, který žral anabolika až mu narostly koule jak melouny takže mu je museli odříznout.? Podle kompenzace tvých komplexů jde zřejmě o jednu osobu.

R. Sedláček 26.11.2011 23:28

Re: Rudolfe,

Podvodník samozřejmě hájí podvodníky. Heusinger alias Kylchap alias lhář a podvodník.

T. Vodvářka 25.11.2011 6:56

Myslím, že Mgr.Bohuslav Sobotka je nevinen

Když poprvé nastupoval do křesla ministra financí, dle poměrně důvěryhodných zdrojů si nechal přinést model faktury, aby věděl, jak vlastně vypadá. Do té doby byl absolventem práv a o financích věděl asi tolik, kolik průměrný občan po výplatě.

Osudu hrou šalebnou se však dostal na perfektní flek, kde náhle mohl rozhodovat o stovkách miliard korun. To může i u vzdělanějších jedinců způsobit neplechu v mozkových závitech, zvláště pokud mají levicový pocit, že oni rozumějí všemu nejlépe, mnohem více, než prostý lid. Staré přísloví říká, že komu dal Pán Bůh úřad, dal mu i rozum  A tak Bohuslav začal plánovat, rozdávat a občas i mudrovat. Je jen škoda, že v té době se nenašel odvážný moderátor, jenž by posadil vedle tohoto finančního osvícence nějakou opravdovou ekonomickou veličinu a za účasti diváků z něho udělal prejt. Čestný člověk by se znalostmi Mgr.práv Sobotky do takového úřadu vůbec nenastoupil, případně by se po několika ostudách zastřelil.

Za dávnějších dob se do různých funkcí posazovali spolehliví soudruzi, kteří sice o problému nevěděli vůbec nic, ale byli prověření a naši. Měl jsem za to, že s novou dobou tato praxe zmizí, avšak existence Bohuslava Sobotky mne zneklidňuje, že se vše vrací.

Nicméně, myslím, že Mgr.Sobotka je nevinen. Jeho projevy jsou prosté, takřka simplexní. Možná, že vůbec nevěděl, co konají jeho straničtí souputníci, možná podepisoval listiny, o jejichž významu netušil zhola nic.

Popřejme mu hezké dny.

P. Hlosta 25.11.2011 7:25

Re: Myslím, že Mgr.Bohuslav Sobotka je nevinen

Já kdesi četl, že Sobotka takhle jednou kráčel kolem baráku, kde zasedala ČSSD a tam ze zvědavosti vlezl. Práci nemaje pak přijal práci v politice. Od těch časů dře pro politiku ČSSD.

No není to poutavá historka pro začínající adepty v politice? Něco jako "americký sen", kdy se z čističe bot může stát prezident USA. Přeci za předpokladu, že partaj potřebuje nevzdělaného, bez zkušeností, mladého kývala na vše, pak je přeci toto pravděpodobná historka. Stejně jako by v USA byl zapotřebí prezident na odstřel, tak by se také hodil čistič bot a třeba i bez praxe. :-)

H. Lukešová 25.11.2011 0:20

Socani a komouši kážou o solidaritě,

ale sami solidární s lidmi nejsou a i oni se chovají jako draví kapitalisté, podle marxistického slovníku...

J. Štrobl 25.11.2011 8:48

Re: Socani a komouši kážou o solidaritě,

Možná ani netušíte jakou máte pravdu. Podnikatelé s komunistickou minulostí (pár jich znám) bývají nejhorší dříči svých zaměstnanců v této republice.