6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tuzex 13.7.2009 20:39

Sydte se novinari

Proc ti cesti novinari tak menavidi CSSD? Ze je proti zivnostnikum, ALe byla to Topolanko-Kalouskovska koailce, ktera zvysila dane z prijmu fyzickych osbo z 12 na 23% a jeste to vydavala za snizeni. Byla to tato koalice, ktera ucinila ze socialniho a zdr. pojisteni nezdnanitelny vydaj a tedy skryte zvysila danovou zatez. Pardon, krom lidi s prijmem nad 80.000 Kc. Ze je prot zamestnancum? Ale byla to CSSD, ktera prosadila tesne pred volbami zakonik prace, ktery. byt oklestene, jeste jakestakes socviani standarty zachoval. Cesti novinari bohuzel docela jednoduse lzou. Je zajimave, jak ceskym novinarum vadi Paroubkova bradavice, ale vubec ne Topolankuv vztyceny penis. A je to i trapne. Rude pravo 1950 rovna se cesky tisk 2009. Jen v obracenem gardu. Metoda je stejna. Jenomze cesti novinari v roce 1950 proste zadne jine karikatury nez na Trumana anebo Churchilla kreslit nemohli. Anebo ze by dnes take jine karikatury nez na Paroubka a Putina kreslit nemohli? Je mi z vas zle, muzi pera.

Ladislav N 14.7.2009 1:25

Re: komunistický Tuzex IP: 85.135.91.xxx

Troubo, nepleť si zvýšení daňové sazby (bez započtení odečitatelných položek) se snížením celkové daňové a odvodové zátěže.

Ty další blbosti, co meleš, nestojí za reakci.

Landys 13.7.2009 17:35

Čermákova špatná zpráva - na Facebooku už to není ono !

;-€Příchodem socialistů má "facebooková politika" nový rozměr. Už neslouží toliko pro organizování neorganizovaných spontánních provokací správně uvažujících mládežníků na mítincích ČSSD, no a tak to už zkrátka není ono. Také není rozhodně vhodné, aby novináři klábosili s místopředsedou ČSSD. To by mohli klidně zjistit, že ti socialisti jsou normální a třeba i docela vtipní jedinci. No a novináři tady přeci mají být v první řadě od toho, aby socdemáky kritizovali kde to jen trochu jde - obzvlášť když je před důležitými volbami - tak to do teď bylo, a tak by to mělo i zůstat. Čermáka ČSSD rovněž překvapila (evidentně nemile), že z velkých stran je zatím jediná, která se do toho pustila. No a tak tady vlastně máme důvod, proč vůbec autor vyplodil tento svůj příspěvek. Je to pro něj zkrátka špatná zpráva, protože on tuto stranu nevolí. Z toho také plyne, že být na místě socdemáků odéesáci, samozřejmě nic z těch vyjmenovaných negativ by neplatilo - ba naopak. Určitě by jej také netrápilo ani to, zda novináři z těchto klábosení dostatečně profitují. No ale až se ti odéesáci také přidají, pak si vsadím na to, že vypukne další velká série strašení na všechny způsoby - Putinem počínaje, diktaturou proletariátu konče !

Netka 13.7.2009 19:05

Re: Čermákova špatná zpráva - na Facebooku už to není ono !

Ono jde spíš o to, že když ČSSD dělá něco stádně, na popud politbyra z Liháče, vždycky jde o krapet naivní ideologickou brigádu. Stejně, jako ty diskuse. Nebo dříve ovlivňování televizního hlasování při politických duelech. Pro ostatní nezúčastněné je to dost komické.

Gardnes 13.7.2009 19:11

Re: Čermákova špatná zpráva - na Facebooku už to není ono !

Člověk, který obhajuje a fandí takovému demagogovi a populistovi jako je Paroubek s jeho psychopatem nemůže být n ormální a také nemůže napsat seriozní příspěvek ke článku.  Levici chápu jako potřebné zlo, které tu je od toho, aby odpovědná pravice příliš nezpychla, či nezačala proti zaměstnancům používat asociální metody a postupy. Problém je, že nyní je v nezodpovědných reukách, které se neštítí ničeho, ani spolupráce s komunisty.

Landys 13.7.2009 20:31

Re: Čermákova špatná zpráva - na Facebooku už to není ono !

;-€Pane, špatně se učíte od našich transatlantických kamarádů. Donekonečna tady budete strašit komunisty, jejichž reálná možnost  zde cokoli  zásadnějším způsobem ovlivnit, je blízká nule.  Je to obehraný song a chtělo by to něco jiného, vy snad nejste opravdu schopni vymyslet nějakého jiného strašáka (snad ještě Putina) - chtělo by to víc kreativity a flexibility, moderně řka. No a proč jsem vzpomněl naše zaoceánské bratry - ti soudruzi, Bushem počínaje a Cheneyem konče nadělali po světě pěknou řádku špinavostí nejvyššího kalibru, které teď vyplouvají na povrch - do vyšetřování v Kongresu se ale nikdo nehrne.  Obama jen dokola opakuje, že USA by měly hledět do budoucnosti a nevracet se příliš do Bushovy éry. Docela zvláštní přístup vzhledem k té celosvětové pasece, kterou Američani způsobili, obzvlášť když jiné by hned honili po mezinárodních tribunálech ! Co kdybyste pánové nedemagogové už konečně přestali strašit těmi svými obehranými evrgrýny, a zkusili třeba prezentovat svůj pravicový program. Ono to půjde sice ztuha, protože dvěma třetinám občanů nemáte co nabídnout, ale nejste demagogové, tak se toho nebojte. A ne že to bude něco podobného jako ta minulá Smlouva s občany - ta se tedy vůbec nepovedla - prakticky nula od nuly pošla  !

jeff 13.7.2009 22:47

Re: Čermákova špatná zpráva - na Facebooku už to není ono !

;-€Pane, špatně se učíte od našich transatlantických kamarádů. Donekonečna tady budete strašit komunisty, jejichž reálná možnost  zde cokoli  zásadnějším způsobem ovlivnit, je blízká nule

Nekecej, paroubkovo sdružení rudých a oranžových bolševiků se sakra snaží přijít k moci. 

Modrá volička 13.7.2009 17:27

Soudruzi, sosani zneužívají náš, vejcovržný facebook.....

Netka 13.7.2009 17:12

Sociální Sítění...

Kdo nesítí s námi, sítí proti nám. Škromach je závislák na IT :-)))))) Je to taková hra na virtuální popularitu, místo aby radši poslancoval. Nedávno ještě nebylo tak jasné, jak pracují brigády Liháče na diskusích. Teď jo. A už víte, kdy mají ty hovnomety směnu. To samý bude s FB. Takže kdo nesítí se socany, najde jinou síť. Bez problému.

mira 13.7.2009 14:15

Jak může někdo volit blba,

jehož hlavní náplní je brouzdat na friendface?

těchňik 13.7.2009 10:07

fuckbook

Co kdyby to socani zkusili tady ! ;-P

jirka.s. 13.7.2009 12:00

Re: fuckbook

Nu, já myslím, že by spíš uspěli zde: http://www.cattlemarket.cz/    ;-D 

BTW: Nemohl byste mne poučit, jak místo  onoho celého odkazu použít  Vaše "tady" ?   ;-( 

Delam Sikozy 13.7.2009 13:04

Re: fuckbook

Chybí tam jen nabídka vepřových hlav.

Práce s odkazy stručně: Napíšete pracovní název odkazu, např. Paroubkova nová busta, celý název zatrhnete (jako pro kopírování, úpravy textu atd.) kliknete na symbol linku "ležatá osmička" (nad smajlíky), otevře se okno odkazu, vložíte do něj skutečnou adresu odkazu (tu si musíte napřed zkopírovat). Zavřete, a snad to bude fungovat ;-)

těchňik 13.7.2009 14:55

Re: fuckbook

Zase Děláš Sikózy? ;-)

Chybí tam jen nabídka vepřových hlav. - třeba takový Jandák s citronem v rypáku (jak ho skvěle ztvárnil Mareš v Zeleném Raulovi). ;-D

těchňik 13.7.2009 15:05

Re: fuckbook

Jen dodávám a upřesňuji, zatrhnout text = až zmodrá - tedy označit tahem myši, eventuelně je možné také držet klávesu shift a klávesami-kurzorovými šipkami (doleva/doprava) - jejich držením - se text též označí (zmodrá od aktuální pozice nitkového kurzoru na příslušnou stranu podle mačkané klávesy-šipky) - je to o něco přesnější, než tou myší. Jinak v praxi je dobré mít otevřen poznámkový blok a tam mít nachystaný ten odkaz, ev. jiné potřebné texty. Já v něm povětšinou píši i ty příspěvky, bo už prdlačky vidím, a tam mám nastavenu velikost písma jak ze slabikáře.

jirka.s. 13.7.2009 16:38

Re: fuckbook

Pánové, vám oběma nehynoucí díky!!!!  R^ ;-) R^ Při nejbližší příležitosti vyzkouším!!!

těchňik 13.7.2009 20:36

Re: fuckbook

Rádo se scalo. ;-)  Jen ještě, že ten odkaz je vhodné vložit přesně tak, jak je uveden v adresovém řádku prohlížeče (samozřejmě nejlepší je ho zkopírovat). Tedy ho nijak nezkracovat a uvádět i s tím 'otravným' http://

takto ano:

http://www.cokoliv.cz

takto radši ne (i když fungovat to většinou bude, ale negarantovaně):

www.cokoliv.cz

jirka.s. 13.7.2009 22:17

Re: fuckbook

Ještě jednou děkuji, na tuto vaši poslední připomínku jsem už přišel vlastní zkušeností! Jinak to funguje, děkuji ještě jednou!! R^

Ludva 13.7.2009 9:48

ODS zaspala na internetu,

to chtěl autor říci ?

Tisifoné 13.7.2009 9:26

zvláštní svět

"Novinové redakce jsou zvláštní svět, který by měl zůstat za zavřenými dveřmi."

Ale, ale - copak tak najednou tolik "elitářství"? Co kdybychom se těm redakcím trochu podívali na zoubky?  Co kdybychom zveřejnili jejich cynické telefonické hovory? Co kdybychom se začli podivovat nad touto sociálně nezkorumpovatelnou skupinou, odkud se bere jejich úžasná morální úroveň? Co kdybychom se vydali se skrytými kamerami na schůzi redakční rady? Co kdybychom se podívali na jejich daňová přiznání? Cožpak nejsou tito podaření, elitní, nedotknutelní, nedovzdělaní, nafoukaní zaprodanci vlastního svědomí také veřejně sledovanými osobami, které ovlivňují veřejné mínění - tu služku, která si hraje na paní domu?

GRUNTORÁD 13.7.2009 12:22

Re: zvláštní svět sociálně nezkorumpovatelnÉ skupINA,HA HA

NO DOBŘE, TAK JIM NĚCO ZVEŘEJNĚTE, VONO NĚCO JE!!V

Milan 13.7.2009 8:40

No ještě že na facebooku nejsem.

Představa že se mi přes internet vtírá nějaká Paroubek nebo Zaorálek mne přímo děsí.

jj 13.7.2009 7:47

Čermáku,

když pominu gramatické chyby ve Vašem článku, tak jak to je?  Můžou nebo nemůžou být politici jedné strany na Facebooku? Váš článek je ještě trapnější než Vaše vystoupení  u Suchánka a Genzera a to už je co říct.  8-o8-o 

sokol 13.7.2009 12:03

Re: Čermáku,

mně se ten článek libí a plně s jeho obsahem souhlasím. A jestli je něco trapného, tak jste to vy.

Kopec 13.7.2009 13:27

Re: Čermáku,

cozpak clanek,ale ten sloh! Uvadim jeden priklad:" Ta byla spontánně organizovaná mladými lidmi právě na Facebooku."  Je to protimluv.Budto byla zivelna ,samovolna, nebo byla vedome podrizena nejakemu cili, ale rozhodne nemohla byt oboji. Tyto dva pojmy stoji prikre proti sobe, jsou to protipoly

Kolombo 13.7.2009 6:45

levičáci

jsou individua opravdu zvláštního ražení, vlezlejší než štěnice.  Kde je levičák tam končí mír a začíná boj o život.  Já osobně bych si dokázal představit život vedle levičáků, ale ne s nimi. Je mi fuk, jestli budou levičáci žít v bídě nebo naopak v bohatství, nelituju je ani jim nezávidím. A chci po nich jediné - aby mne nechali taky napokoji. Netoužím po socialistickém zdravotnictví ani sociálním "zabezpečení", socan mi nakonec žádné zabezpečení poskytnout nemůže. Naopak jistotu bych cítil, pokud bych byl od levičáka oddělen. S takovou "Kačkou" povinně ve stejné "společnosti" se cítím asi tak dobře "zajištěn" jako mít za poručníka strýce - pijana a karbaníka. Co vám, Kačko, vlastně brání nechat se zaměstnat kamarádem soukmenovcem "ROKO" Škromachem nebo začít sama podnikat a zaměstnat jiné "kamarády"? Vždyť se můžete na kapitalisty a vydřiduchy vykašlat, vas mnógo a jste přece jak  pracovití tak i schopní. Tak jen do toho, hej-rup, a na mne se vys...te! Proč mne furt chcete zdaňovat,  zapojovat... já se nikterak  necítím být členem vaší "solidární komunity", mám s vámi společného míň než s Dajáky z Bornea. Tak proč se vtíráte a nestaráte se o sebe? Kdybyste  umožnili neúčast na vašem zdravotním a sociálním "zabezpečení" , pak bych se vám mohl vykašlat i na ty volby. Úplně bych si vystačil s tržními vztahy - něco za něco. Žádnou "solidaritu" jsem vám nikdy neslíbil a z vaší strany bych se jí beztak nikdy nedočkal. Proč si nebudujete socialismus pro sebe? Nic a nikdo vám v tom nebrání, leda snad vrozená hamižnost a nedostatek píle  a schopností  ve srovnání s přehnanými nároky . Howgh.

dulcibelka 13.7.2009 8:03

Re: levičáci

Inu to víte - ten socialismus jim musí někdo zaplatit, a solidaritu taky. Nejlépe vy...

těchňik 13.7.2009 9:21

Re: levičáci

Přeji si to samé co Vy. Dokonce máme vytvořen teoreticky hrubý obrys státu rozděleného na dvě virtuální části - když už to nejde rozdělit přímo fyzicky. K jedné části by patřili ti, co chtějí minimální zásahy státu a kde občan je přednější než stát, v druhé by byly sosani apod. banda, co potřebuje aby se o ně stále někdo staral, protože jsou nějak tak méně svéprávní. Některé věci by byly nutně společné, ale solidaritu by si řešila každá část po svém. Takže by striktně platilo: „Ano soudruzi, ale za svoje a na svém!"

Landys 13.7.2009 14:48

Re: levičáci

;-€No nevím jak to bude v té vaší pravicové části fungovat, když se budou vykořisťovatelé vykořisťovat navzájem. Vy tam totiž nutně budete potřebovat ty blby socialisty, kteří se nechají vykořisťovat - to vám nedošlo ? Takže pokud by některé věci měly být společné a některé zvlášť, tak máte asi na mysli, že ty zisky by zůstávali v té pravicové virtuální části - a to virtuální téměř nic by dostali ty socky ? To už tady ale známe, to by nebylo nic nového. Nebo jakou konkrétnější představu máte - soudruzi kapitalisti by byli taky za své na svém ? A ještě nám prozraďte, čím se ti virtuální pravičáci budou živit, to by mohla být zajímavá informace. A chtěl bych také vidět, jak by tam fungovala ta solidarita, když jen to slovo je pro pravičáky něco nechutně odporného!

těchňik 13.7.2009 15:22

Re: levičáci

Příslušná vize nevylučuje vzájemné obchodní a jinou směnu. Ale zásadně jen za zcela svobodně dohodnutých podmínek - tedy bez Falbrů apod. socanovin.

Společné by byly jen společně užívané statky jako je třeba infrastruktura (silnice, apod.). Jinak nám nevadí se navzájem vykořisťovat - my tomu totiž neříkáme vykořisťování, ale směna hodnot atp.

Solidarita je dobrovolný akt. Je-li nějak direktivní, již to solidarita být přestává. To slovo není nechutně odporné, nechutně odporné se stává teprve ve chvíli, kdy nějaký socanský závistivý demagog začne prosazovat coby solidaritu progresivní daň. Jako by procentuálně stejná sazba (tedy když vydělám 10x víc, zaplatím 10 víc na dani, a to se nebere v úvahu, že nižší pásma daň vlivem odpočtu neplatí vůbec) nebyla dostatečně solidární.