19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 8.6.2006 2:02

Xakru jaky neuneseni prohry?

Vzdyt to PlnouParouBack rikal (no ... rikal ...) ve chvili kdy si myslel, ze ma 101 mandatu. Sam to tam rika. "Jen at si Klaus poveri Topolanka, ten tu vladu stejne nepostavi, protoze MY mame 101 mandatu!" To MY je celkem dulezite. A ten seznam lidi se kterymi si to hodla vyridit take.

daimonion 7.6.2006 7:58

StB

Otec Pavla Ploce též Pavel Ploc (biathlonista) byl trojnásobným agentem StB s krycím jménem "Radim" a není tudíž překvapující to, že se nynější poslanec zeplatl do desinformační estébácké kampaně s nabízeným úpatkem

StB prolezla celou ČSSD a snaží se nám vládnout ...

Bacha na StB !!!

http://www.mvcr.cz/vozidla/stb/stb_db.php?Typ=pole1&Hled=Ploc+Pavel

Venkovan 6.6.2006 19:50

Soudruhu Jelínku Máte pravdu

strašit komunistama už nikdo nebude,po faktickém spojení,které svím projevem v sobotu  oznámil soudruh Paroubek už je to oranžovorudá realita!!!!!!

pája 6.6.2006 19:17

jelínek

jelínek,jelínek,Vy jste neskutečnej vůl.není Vám divný,že maj Všichni  čtenáři na Vás stejný/myslím,že věcně správný názor.A nebo jste na hlavu spadlej Marťan!Dále je jasné,že zákon,který mě nutí platit  daně na žold takovýho vola se mi safra nelíbí.bez úcty pája

tinkturak 6.6.2006 17:29

Asociace

Tak mi nějak na mysli w rámci asociací wytanul starý otřepaný kameňák:

Potká w lese ježek jelena a jelen mu říká:"Ježku powím ti básničku. Ježku ježku, ty máš plešku!"

A ježek chwíli newěřícne zírá a potom mu řekne:"Teď ti powím básničku já. Jelene  jelene, ty jsi ale DEBIL!"

 Jen pořád přemýšlím, proč mě napadnul zrowna tento starý wtip.....:-/

lada 6.6.2006 17:06

Jelínek

Autor je poradce předsedy Poslanecké sněmovny Lubomíra Zaorálka a já dodávám MAGOR.

Dušan 6.6.2006 16:51

Je mi na zvracení,

jak odporně je tento poradce schopen omlouvat otevřené neobolševické chování a smýšlení svých šéfů. Ten neobolševický výpad byl více než hodinu předem připravován a nenašel se mezi nimi nikdo, kdo by tomu dokázal zabránit. Místop toho to tady pan poradce bude pochybně omlouvat! Hnus!!

ředitel školy 6.6.2006 15:26

Tak si představoval vládu talentů pan Paroubek

a jako ministra školství představil pana Havla. To je tedy skutečný  talent a "odborník" na školství. Proti němu i madam Buzková byla hvězda.

Ghost 6.6.2006 15:05

co maji a co potrebuji socani

Potrebuji nepritele proti kteremu se mohou vymezit - bez toho nemaji co rict.

A co maji? Naprosto nulovy smysl pro sebekritiku a sebereflexi.

Zadny slusny clovek nemuze omluvit vystoupeni predsedy "sve" partaje, jestlize v tomto vystoupeni jasne zazni, ze ma parlamentni vetsinu jeste drive nez jsou volby ukonceny a vyhlaseny vysledky.Vynechavam fakt, ze vudce zcela otevrene pocital hlasy Ksc(m) a Cssd automaticky jako sve vitezstvi.

clay 6.6.2006 14:44

lžete

"ČSSD si před volbami malovala menšinovou vládu opírající se průřezově o podporu stran zastoupených ve Sněmovně."

To je velká lež! Malovala si spolupráci jen s tou jednou

vládík 6.6.2006 14:22

Souhlas i nesouhlas

Souhlasím s tím, že by pan Klaus neměl zapomínat na sarajevské přirovnání, jeho neúměrně dlouhodobé používání a na související rodinný piknik na Václavském náměstí.

Nesouhlasím s hodnocením sobotního výlevu pana Paroubka. Čtyři dny na to, aby schladly emoce po podrazu by měla být dostatečně dlouhá doba (pro rádoby politika a státníka zvlášť). Televizní výlev (nechutný, ale bohužel premiérský) byl výlev právě Berlusconiho neschopného pochopit, že může také prohrát. Konečně škodolibost, že je plichta z Paroubka čišela i při nedělní televizní besedě.

Nesouhlasím s jednooduchou větou, že ČSSD se těšila ne menšinovou vládu s podporou napříč sněmovnou. To byl slogan této strany. Těšila se na menšinovou vládu s podporou KSČ(M). Ostatně s nepřiznanými koalicemi máme za pouhých 13 let moře zkušeností.

karel 6.6.2006 14:21

neco malo

jak se do lesa vola tak se z lesa ozyva....proto at si to pravice vyzkousi jak to umi....socani to zkouseli  dost dlouho a dost lidi je jima znechucenejch...>-

Jara 6.6.2006 13:14

Moderní socani....

Socanské vedení se skutečně projevilo jako grupa mopslíků bez vlastního názoru.Zajímavé je sledovat především Sobotky a Zaorálka,kteří se ještě nedávno tvářili jako socani moderního střihu.Dnes už jim nevadí plnohodnotná spolupráce s komunisty.Stávající SD je komunistické  béčko.

volič 6.6.2006 13:06

obrušování hran

Pane poradče, pište si co chcete, ale máte smůlu, miliony diváku v sobotu večer viděli a slyšeli své. V sobotu večer vám váš předseda Paroubek prohrál příští volby. To že ČSSD má obavu z předčasných voleb, jste v závěru svého článku sám uvedl, kdy jste případný neúspěch při předčasných volbách svedl na nervozitu v ČSSD. Ale projev p. Paroubka a chování jeho soukmenovců v okamžiku kdy si mysleli, že spolu s KSČM mají převahu 101 hlasů, vejde do historie. Špičky ČSSD v sobotu zahodili veškeré zábrany ve smyslu spojení s KSČM. A zároveň odhalili co by znamenalo vládnutí ČSSD + KSČM. Předseda KSČM Filip to ostatně v poradu ČT1 V.M. v neděli potvrdil. O vládě národního porozumění už občané ČR ví své. A o vládě odborníků bylo poprvé slyšet ze strany ČSSD.

Nyní se ve svém článku snažíte zoufale „obrousit hrany“ a hodit neúspěch na ODS, novináře, presidenta. Je zřejmé, že se nyní pokoušíte ukázat své chlebodárce v co možná nejlepším světle, já bych to viděl jako prvopočátek nové volební kampaně. Ale stále platí pořekadlo : „vyřčené slovo ani pár volů do huby nevrátí“. Vulgaritu, hrubost, neférovost zde zavedla ČSSD po nástupu p. Paroubka do čela vlády. Ono si totiž stačí přehrát jeho výstupy v TV a srovnat je s výstupy p. Topolánka. K tomu přidat výroky a chování pána Rátha, Janáka a celé to podpořit demagogickými výroky pana Zaorálka.

Dnešní vedení ČSSD vede stranu do pekel. Věřím, že to některým členům ČSSD dnes dochází.   Změna vedení by mohla situaci zachránit, ale to bude běh na dlouhou trať. Nyní ale zažijí občané ČR kličkování ČSSD, aby až bude situace zcela zablokovaná – což se poprvé projeví volbou předsedy sněmovny (neboť on mimochodem pověří při případném třetím kole někoho, kdo sestaví vládu), vystoupí ČSSD s tvrzením, že za vše může neústupnost ODS, zasahování presidenta a novináři. 

 

Doufám, že nás čekají předčasné volby, protože ty co byly 2 a 3.6, jen ukázaly pravou tvář dnešního vedení ČSSD – snahu udržet si moc za každou cenu.

Gandalf 6.6.2006 13:01

Proc mu nadavate?

Vzdyt je to jasne nemocny clovek. Bojim se, ze uz mu ani Chocholousek nepomuze. A navic - tak jako on me nebavil ani bolsevicky Dikobraz neblahe pameti.

Emil 6.6.2006 11:37

Asi jsem byl jinde

Po přečtení článku jednoho z kývalů ČSSD jsem nabyl dojmu, že jsem byl před volbami a během voleb v jiném státě. Státovorný Paroubek vedoucí naprosto slušně celou kampaň, napadaný nenávistnou ODS se vlastně jen popletl při nenávistném projevu po volbách, při kterém mu sekundovali s přiblými pohledy kývačů Škromach a Sobotka. Na druhé modré straně bylo vše zlé, záludné, nedivte se, že Bůh Paroubek podlehl takové nenávisti. Dokonce i Klaus nemá právo hovořit o urážce voleb a neunesené prohře. Tak to byl výcuc z Jelínkova článku. Takže takhle si skutečně ČSSD představuje demokracii  sprovedlnost, jistotu a čestné jednání ? Je mně z Vás zle, pane Jelínku, jestliže takoví jsou poradci člověka s jednou z nejvyšších funkcí ve státě, to je opravdu ubohé a nevědomky sám dokazujete, že změna byla třeba. 

PeZa 6.6.2006 12:24

Re: Asi jsem byl jinde

Měl jsem úplně stejný pocit, že snad nežijeme s panem poradcem ve stejném státě. Pan poradce žije asi přeci v jiném virtuálním světě kde za vše špatné může ODS a jediná správná demokracie je demokracie jeho jasnosti "Musolini" Paroubka, který nebude na "vládní úrovni" spolupracovat s komunisty, ale ohání se 101 křesly sjednocené  KSČSSD.

tom 6.6.2006 11:32

Paroubek

Já mám z toho článku dojem,že by měl Parobek zůstat se svou vládou u moci a ODS,za to ,že vyhrála volby by ho směla podporovat .Jinak si to vyložit neumím protože Paroubek prohlásil,že vládu těch tří stran vžádném případě nepodpoří!

Senior 6.6.2006 12:40

Re: Paroubek

Jenom nevím, jak by mohl vládu nepodpořit, když má jenom 74 poslanců? A nebo už vytvořil s KSČM rudou koalici a nám o tom dosud nic neřekl? Co tomu řekne soudruh Filip?

Jirka 6.6.2006 11:26

Že je autor komunista napovídá mnohému - jeho článek to jen potvrzuje...

Bubik 6.6.2006 10:53

jo Lukáši, to je průser správně ideologicky podat sobotní řeč pantáty, co?

:-D:-D:-D

Xenie Turjanská 6.6.2006 8:47

Bolševický řezník

Hádejte koho tím myslím - pupek má z přežírání, oči vyvaléné od chlastu, soustavně na někoho nadává jako ožrala po opici a zapomíná, že se ožral svou mocí sám a z hospody ho vyhodili. Tak prská a prská, chvástá se a chvástá. Kdo pak to asi je ?

Pítr 6.6.2006 8:38

Vláda odborníků

Nevím co zaznělo z ODS, ale vím, že je to návrh ČSSD (takže pozor co píšete)

VLK 6.6.2006 11:29

Re: Vláda odborníků

Ale to on jen potrebuje vyvolat zdani, ze uz tam nekde dole v ODS nasli nekoho, komu povoluji nervy. Obycejna politicka hra. Blafoval bych taky tak.

Pítr 6.6.2006 15:32

Re: Re: Vláda odborníků

To já vím, já si chtěl jen slušně rýpnout

JE 6.6.2006 8:15

debílku jelínku,

Paroubek z role nevypadl, byl to projev diktátora, jistého si svým 101-čkovým vítězstvím a vyjmenovávajícího škůdce, které bude zapotřebí zlikvidovat. Utři si pleš a umej si brejle.

BuBu 6.6.2006 6:37

K článkům tohoto Trola . . .

. . . se už snad ani není třeba vyjadřovat !

Naštěstí už zemi neohrožuje bolševicko-socanská stojedenáctka - a tak už tyto projevy novodobých bolševiků beru s úsměvem na tváři . . . jako výron zcela ujetých jedinců, kteří uprchli z Rudého skanzenu !:-D 

Jestli se soc-demáci nezbaví takových pro-bolševických, kejvavých,  Trolů jako např. Paroubek, Sobotka, Škromach . . . . . a nezvolí si do čela své strany takové, jako byl třeba Rusnok - mohou si nechat o ČSSD pouze zdát ! S těmito stávajícími Troly to bude pořád jen KSČSSD ! Paroubkovy projevy a jeho chování i těm největším pitomcům dokázalo, že to se sloučením ČSSD-KSČM myslí opravdu upřímně ! Dnes už neexistuje mezi těmito dvěma stranami žádná hranice, která by je rozdělovala ! Ano, to je výsledek roční "práce" Duceho Paroubka !

 

pkremla 6.6.2006 9:57

Re: K článkům tohoto Trola . . .

To není trol, to je...

VLK 6.6.2006 11:26

Re: Re: K článkům tohoto Trola . . .

... ano, to je poradce.

Ivo Vašíček 6.6.2006 10:42

mýlíte se

Davy frustrovaných hloupých a nešikovných obdivují spíše vulgární aroganci. Zaorálek a možná i tento autor patří k těm slušným, kterým se ta sprostota asi příčí. Mají však zřejmě smůlu, protože demokratickou levici nebude volit skoro nikdo a Paroubek je ve své straně nenechá pokud se nestanou také bolševiky.