29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Sobotkovy maily podruhé

Světlo světa spatřily další maily, které ho spatřit neměly. Znovu musím připomenout, že jejich získání se pohybuje na hraně, ne-li přímo za hranou zákona, ale stejně, jako nikdo neřešil zákonnost či nezákonnost získání fotografií nahého Topolánka v Itálii a pouze došlo k jeho dehonestaci, měli bychom se, ač to může některé útlocitné a vysoce morální jedince odpuzovat, zajímat o obsah těchto mailů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Schlägel 21.1.2016 8:45

Re: Že se vláda s pomocí odborníků snaží manipulovat

V tom je ten vtip, není potřebné cílené řízení médií politiky nebo tajnou policií. Stačí postupně zapracovat na vyvolání vhodné atmosféry. Lid se za aktivního přispění "užitečných přizpůsobí a novináři až na výjimky rovněž. A na vyvolávání vhodné atmosféry jsou politici více než vhodní. A jde to i v demokratůře, jakou mnohde v Evropě zažíváme. Způsob práce novinářů ve Švédsku a Německu je toho důkazem.

P. Schuster 21.1.2016 8:21

Re: Je to jen o vytváření image, nikoliv o práci pro tento stát"

Částečně máte pravdu ale použiji citát Winstona Churchilla :"Liberální demokracie je ten nejhorší způsob vlády, jaký si umím představit. Až na to, že neexistuje žádný lepší."

L. Novák 20.1.2016 23:47

Re: kazdopadne je jasne

Plácá lži, polopravdy a bludy. Média to po něm opakují v titulcích. Voliči levice čtou jen titulky... :-P

L. Novák 20.1.2016 23:45

Re: Sobotka má názor: držet se koryta zuby nehty

Vlivová agentura působí na všechna média. A sobotka sám po doporučení svých poradců vydává zmatená nebo falešná prohlášení, polopravdy. Je často v médiích z titulu svých funkcí, takže má dost příležitostí své lži a polopravdy šířit skrze média, která ho citují. ČT a ČRo počínaje a soukromými i bulvárem konče. Copak to nevidíte?

J. Šimek 20.1.2016 20:42

Re: Že se vláda s pomocí odborníků snaží manipulovat

To né, podle článku vláda ovlivňuje i fotky, to není o jednotlivcích, to je o řízení médií a na to se ptám...

J. Šimek 20.1.2016 20:40

Re: Sobotka má názor: držet se koryta zuby nehty

To jste popsal jedno médium, na které může teoreticky mít vliv a dál ???

Z. Čábelka 20.1.2016 20:19

Re: Skvělé 6 min vyjádření irského spisovatele Patricka Condella

Pravdivé, logické.

Dík

K. Luboš 20.1.2016 20:16

Re: Sobotka má názor: držet se koryta zuby nehty

Jak, jednoduše! Sobotka má poradce, který se sejde s poradcem ředitele ČT. No a chlapci se dohodnou něco v tom smyslu, že když ty nebudeš dělat problémy mně, tak já nebudu dělat problémy tobě.

Takže ty nahradíš záběry nabušenejch arabských mladíků s mobilama záběry ubohých muslimských matek ještě s ubožejšími dětmi a naopak zase já - kdyby na to přišla náhodou řeč -, zase třeba nepodpořím návrh na zrušení koncesionářských poplatků. Jsme Češi, vždycky se domluvíme!

Z. Čábelka 20.1.2016 19:09

Re: Čip premiér

Váš názor respektuji, nezastávám. Opakuji, jsem rád, že se se Slováky nemusíme prát. Důvody dělení a nutné související kroky narušily dynamiku politické reformy. Ostatně dá se domýšlet, že to byl velmi dobře naplánovaný a vyprovokovaný záměr Stb + KGB, který vyhoval všemi možnými dopady. Vzniklá situace bez následků řešení neměla (Slováci ani nechtěli). Rychlé dělení částečně minimalizovalo rozsah možných škod a cílů. Bohužel, odnesla to zmíněná rychlost reforem. Obdivovatel Beneše rozhodně nejsem. Klause zas tak moc nemusím. Je co mu vyčítat. Čas vše ještě ukáže v pravém světle.

PS: Odpovídal jsem jen na Váš dotaz.

K. Kovář 20.1.2016 18:51

Sobotka,

falešný lotr a čubčí syn je pro něj ještě pochvala!

K. Janyška 20.1.2016 18:44

Re: Buď jste slepí, nebo hloupí,

Nemám rád, když hloupý nadává hloupým, jako vy... Dzp.

Z. Lapil 20.1.2016 18:13

Re: Buď jste slepí, nebo hloupí,

Čtěte pořádně a nebudete si nabíhat na vidle a ztrapňovat se dogmatickými výkřiky, byť (opatrně připouštím) pravdivými. V příspěvku tvrdím, že to, co se děje ve vládě EU i ve vládách jí podřízených států nejen že je lumpárna, ale lumpárna při elementární pozornosti snadno odhalitelná. Copak jsme ve při?

M. Dvořák 20.1.2016 18:12

Re: Že se vláda s pomocí odborníků snaží manipulovat

Snadno.Jako v Německu,i když tam jsou o dost dále.Napřed se některá slova zprofanují a významově překroutí,jako třeba "xenofobie".Vysvětlí se,že s xenofobem slušný člověk nemluví.

Potom již stačí odpůrce takto označit,byť původní význam slova vůbec nenaplňuje.V Německu to stačí na vyhazov.V médiích a státní službě zaručeně.

U nás vyhazov nehrozí ale na druhou stranu - kdo by zaměstnal sprostého xenofoba,že.Ve státních médiích určitě ne.A pár nezávislých,jako třeba Reflex nebo Právo všechny rebely neuživí.

J. Šimek 20.1.2016 17:53

Re: Že se vláda s pomocí odborníků snaží manipulovat

Jak konkrétně drží vláda v hrsti většinu novinářů, aby psali a tiskli podle zadání vlády, když vámi naznačovaný vyhazov z práce rozhodnutím vlády jim nehrozí???

J. Šimek 20.1.2016 17:51

Re: Sobotka má názor: držet se koryta zuby nehty

Jak konkrétně Sobotka manipuluje médii, aby tiskla jiné fotky a psala články podle zadání vlády?

J. Šimek 20.1.2016 17:49

Re: kazdopadne je jasne

Jak třeba Sobotka manipuluje médii?

K. Janyška 20.1.2016 17:48

Re: Buď jste slepí, nebo hloupí,

Vy jste hloupý. Co je to spontánní řád lidského světa ? dzp.

P. Skokan 20.1.2016 17:47

kazdopadne je jasne

Ze namisto aby se politici snazili plnit prani volicu a hlavne danovych poplatniku - tj. lidi kteri tento stat buduju/vybudovali. Tak jim jde jen o koryta a image (PR). A manupulace s informacemi (takovy predstupen cenzury) ze strany Herzmanna ani nekomentuji.

L. Novák 20.1.2016 17:34

Ale to snad nééé!

Vy byste Sobotkovi svěřil tak odpovědnou práci? :-)

P. Čech 20.1.2016 17:30

Re: Čip premiér

Ústavní zákon č.327/1991 sb. vyžaduje ve svém čl1, odst.2 konání referenda. Cituji "O návrhu na vystoupení České republiky nebo Slovenské republiky z České a Slovenské federativní republiky lze rozhodnout jen referendem". Z toho jednoznačně vyplývá, že nejen činnost Václava Klause, Vladimíra Mečiara, Jána Čarnogurského a Jana Stráského byla protiústavní. Protiústavní bylo vše, co potom následovalo, neboť tento citovaný ústavní zákon pozbyl platnosti až 1.1.1993. Protiústavní tak bylo i vypracovávání a schvalování nových ústav. De jure tak ČSFR mikdy nepřestala existovat, protože, jak jsem již uvedl, její rozbití bylo v rozporu s ústavním pořádkem. Docela by mne zajímal názor Ústavního soudu, ikdyž v této konkrétní věci by asi byl podjatým. Podle mne ČSFR stále existuje, ČR ani SR nejsou v EU, ani členy NATO, Slovensko má neplatnou měnu atd, atd. Se Slováky jsem se z výše uvedených důvodů nikdy nerozešel a považuji je stále za spoluobčany. Naproti tomu, opět z výše uvedených důvodů, považuji Václava Klause a další jmenované za vlastizrádce, bok po boku Edvarda Beneše.

L. Novák 20.1.2016 17:29

Sobotka má názor: držet se koryta zuby nehty

Nic víc od něj očekávat nelze. Je zřejmé, že s pomocí mediálních a vlivových agentur udělá všechno pro to, aby se z každého průšvihu vykroutil a získal další čas. Při složení a schopnostech voličstva, které mu potenciálně odevzdává hlas u voleb, vlastně ani nic jiného dělat nemůže... :-P

I. Schlägel 20.1.2016 16:50

Že se vláda s pomocí odborníků snaží manipulovat

veřejné mínění, to celkem chápu, je to součást politického řemesla. Že se k tomu propůjčí většina novinářů, je na pováženou. Buď neumějí dělat svou práci, nebo jsou pod tlakem a hledí si hlavně udržet svoji práci. Tak v tomto oboru (cenzura, autocenzura) máme na co navázat, tradice tu jsou.

Z. Čábelka 20.1.2016 16:50

Re: Čip premiér

Pane Čechu, děkuji Vám za Váš názor. Co se týče volné soutěže stran,tak hrubé a dodnes nikým neprokázané dehonestující kauzy do slušné soutěže nepočítám. Zde vidím a doplňuji vinu nefungujícího soudního systému a deformovaného právního řádu vč. Ústavy ČR. = Zemana považuji za zakladatele porevoluční špinavé, pomlouvačné politické sprostoty od samého jeho začátku působení v politice. = Nečasovo zblbnutí milenkou neomlouvám ale o jeho politickém pokleslém chování nic jiného neznám. Stále čekám a těším se na výsledek trestních žalob Ištvánovy kauzy. Důvodů k politickému puči tohoto druhu by mohlo být mnohem víc i dříve jen to neprasklo nebo jen málo (viz příklad jedné tlumočnice / netlumočnice ). = Rozpad ČSFR v době jeho gradace jako negativní jsem již neviděl. Co mne mrzelo, že tento rozpad zpomalil ba i zastavil Klasovo úsilí na rekonstrukci státu (viz privatizace "rodinného stříbra" a bank jinými šíbry). Důchodový účet by byl rozpuštěn asi podobně. Bohužel, během dvaceti let se křiklouni tohoto tématu k nápravě a k řešení nijak k tomu nepostavili, protože nechtějí. PS: Jsem rád, že jsme se se Slováky rozešli v míru.

Z. Čábelka 20.1.2016 15:54

Re: Čip premiér

S omluvou Lynč

J. Kanioková 20.1.2016 14:51

Brrr..

Nějak pořád nemůžu pochopit, že lidi nerozeznají faleš, pokrytectví, lež.

V. Husák 20.1.2016 14:50

Směřujeme k velké evropské válce

a ti, kteří ji za našimi zády, ale naším jménem připravují, by neměli zůstat nepotrestáni.

Změněný odkaz !!!

http://vaclavhusak.blog.idnes.cz/c/490258/jak-potrestat-vlastizradce-a-kolaboranty.html

J. Kanioková 20.1.2016 14:26

Re:

Proč mě váš odkaz vyhazuje na registraci, když u článků na iDnes normálně v diskuzích píšu ?

J. Šimek 20.1.2016 13:59

Re: Plán orgasnizuje a platí židozednážské spiknutí

Ještě ne. A vy máte představu, kdo a jak celoplošně cenzuruje a upravuje zprávy médií?

K. Luboš 20.1.2016 13:33

Říkám vám,...

...že to dopadne stejně jako ve Vosumatřicátým. To taky vláda nejdříve ukazovala svaly, cenila zuby a mobilizovala, ale pak sklapla kufry a udělala vše, co se po ní žádalo.

P. Vaňura 20.1.2016 13:29

Pověsit za nohy na benzinovou pumpu

Jedna věrchuška takto 29.4.1945 skutečně skončila...