15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

POLITIKA: Sobotkovy maily podruhé

Světlo světa spatřily další maily, které ho spatřit neměly. Znovu musím připomenout, že jejich získání se pohybuje na hraně, ne-li přímo za hranou zákona, ale stejně, jako nikdo neřešil zákonnost či nezákonnost získání fotografií nahého Topolánka v Itálii a pouze došlo k jeho dehonestaci, měli bychom se, ač to může některé útlocitné a vysoce morální jedince odpuzovat, zajímat o obsah těchto mailů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dvorská 20.1.2016 13:24

vláda

Tato vláda celá je tzv. cinklá, nejen průzkumy mínění. Proto by se měla odpakovat i s agentem a presidentem !

V. Kain 20.1.2016 13:24

Re: Je to

A co by v té výrobě dělal?Možná tak odvážel v kolečku špony od soustruhu.

Z. Lapil 20.1.2016 12:51

Buď jste slepí, nebo hloupí,

milí spolupřispěvatelé. To mi chcete namluvit, že když vláda začne říkat "My si kvóty diktovat nedáme, my si je nadiktujeme sami", tak nepoznáte, že to jsou tanečky? Když jsou televize a noviny najednou plné reportáží o něčem (ubohých maminek), co se liší od předchozích šotů ve zprávách (mladí muži cpoucí se do vlaků zdarma; mladí muži na přeplněných člunech; mladí muži cloumající hraničním plotem), že si to nedokážete porovnat? Že když vláda, pro změnu evropská, začne říkat "Toto pravidlo a tento zákon jsou příliš přísné, tak ho protentokrát vynecháme (maastrichtská kritéria státního schodku v Německu, Itálii, Portugalsku, Španělsku...; půjčky Evropské banky Řecku; ochrana Schengenské hranice a iniciativní navážení těch, kteří nerespektovali; vysloveně nepravdivé informování o situaci), tak to při jakkoliv pokrouceném výkladu může znamenat, že ta vláda dodržuje zákony? Himlelement - kdo jiný by ty zákony dodržovat měl?

A nejlepší nakonec: opravdu věříte, že když vám někdo tvrdí, že to je na vás příliš složité, takže tohle všechno musí dělat, tak je to člověk, kterého chcete ve vládě.

Článek je fajn, ale nedělejte, že se divíte. To bych se pak musel divit já :-).

P. Čech 20.1.2016 12:47

Re: Čip premiér

Štvanice, prováděné všemi stranami proti všem a za každou cenu se správně jmenují "volná soutěž" politických stran - čl.5 ústavy. Noví lidé, kteří se nebojí a nekradou v politických stranách nenajdete. Na volitelných místech jejich kandidátek již vůbec. Jak říkám, je nutno opustit systém založený na volné soutěži politických stran a nahradit jej volnou soutěží občanů - fyzických osob. A k prvnímu odstavci - nejprolhanějším hulvátem není Zeman, ale Rath a Kalousek. Nečas měl ke slušnosti dost daleko. A nebo považujete za slušné, jak platil svou milenku? A Klaus byl vůbec premiérem nejhorším. Nejenže prošustroval peníze z důchodového účtu tím, že jej přiřadil ke státnímu rozpočtu a připustil rozkradení všeho, co se dalo, ale zradil v zásadním rozporu s ústavním zákonem č.327/1991 sb. mou a i svou vlast, společný stát Čechů a Slováků, v té době ČSFR.

P. Čech 20.1.2016 12:35

Re: Je to jen o vytváření image, nikoliv o práci pro tento stát"

Je to prostě od základu špatný politický systém, který nemá s proklamovanou demokracií nic společného, kromě poněkud vyšší míry svobody. Svoboda ovšem nerovná se demokracie stejně tak jako že demokracie nerovná se absence front na banány.

V. Husák 20.1.2016 12:29

Směřujeme k velké evropské válce

a ti, kteří ji za našimi zády, ale naším jménem připravují, by neměli zůstat nepotrestáni.

http://blog.idnes.cz/admin/c/490258/preview-page.html

J. Lepka 20.1.2016 12:14

premiérem by se měl stát někdo jiný (kromě oligarchy Babiše)

A kdo, když si oligarcha tak dobře notuje s Mlhošem. A ten se již nechal slyšet, že Bureše sestavením vlády pověří.

Takže je spíš na místě klasická otázka : Cui bono, spolu se spekulací kdo byli ti hackeři , eventuelně kdo je k tomu angažoval.

L. David 20.1.2016 12:10

Skvělé 6 min vyjádření irského spisovatele Patricka Condella

http://gloria.tv/media/hnrU1osDc48

Z. Čábelka 20.1.2016 11:41

Re: Existuje vůbec pro ty vlastizrádce

Ano, kolaborant.

Z. Čábelka 20.1.2016 11:39

Re: Čip premiér

Budiš dosadím za sebe.

Nejhorším premiérem byl neboštík Gross. Nejprolhanějším hulvátem Zeman. Nejodpornějším Paroubek. Největším naivkou byl a je Špidla. Nejslušnějším Nečas. Nutno uznat, že nejchytřejším a doposud nejlepším byl Klaus.

Příčinou jsou neustále štvanice prováděné všemi stranami proti všem a za každou cenu. Politická špína se vyplavuje, další špína se vymýšlí za cenu odbarvení prádla. Ta zkažená voda se nikdy z té politické pračky nevylila. Tak se nám to prádlo odbarvilo, zešedlo a stále plave v těch splaškách. Bez nové automatické funkční pračky s odvodem špíny do kanalizace a s přívodem vody čisté se čistého a voňavého prádla nedočkáme. Chce to stále nové lidi, kteří se nebojí a nekradou, slušné sekáče co se nezakecají :o)))). Věřím, že po apokalypse se mezi přezivšími ti slušní najdou.

Toť můj názor. Těším se na veřejný linč, asfalt a peří.

L. David 20.1.2016 10:51

Existuje vůbec pro ty vlastizrádce

dostatečně výstižné pojmenování?

Šmejdi? Děvky? Podrazáci? Hajzlí?

Myslím, že výstižné jméno pro ně nenajdeme, neboť rozsah toho svinstva, které vláda spolu se svými přisluhovači organizuje proti vlastním občanům je nebetyčný!

Nejlépe by bylo vozit je v klecích ulicemi měst, aby si na ně každý mohl plivnout!

J. Růžička 20.1.2016 10:44

další zbytečná reakce soudruha Lesniaka

Pánové Topolánek i Nečas byli tisíckrát přijatelnějšími politiky, než byli všichni vaši rudí ksindlové dohromady.

J. Fridrich 20.1.2016 10:43

Re: Plán orgasnizuje a platí židozednážské spiknutí

A ví už o vás docent Chocholoušek ? Ten bude z vás mít radost............

J. Růžička 20.1.2016 10:37

O tom žádná

Sobotka je tvárná plastelína, dobře roztíratelné máslo. Nelze mu však upřít, že za roky strávené v politice, naučil se všem potřebným krokům, jak se dostat a udržet u moci. Nepotřebuje k tomu (ani žádný jiný současný politik), žádné velké vize, ani hluboké myšlenky. Stačí mít kolem sebe partu schopných piáristů, kteří určí, co, kdy a jak říkat, co všeholid touží slyšet. Však Babiš také nevyhodil stovky miliónů jen tak zbůhdarma oknem, nýbrž vybral si americkou PR firmu, která mu našla místo na politickém byznysu, vypracovala image, hlavní opěrné body o nichž má mluvit a toho se drží, protože mu přináší úspěch. Nesnesitelná lehkost vládnutí...

V. Grycz 20.1.2016 10:27

Je to

jeho živobytí kolaborovat s Berlínem. Prouza tam jezdí pro noty. Chová se prostě tržně. Slávek ví, pokud nevyjde Brusel poslanecký žlab má vždy jistý. Toho ve výrobě už nikdo neuvidí.

T. Kočí 20.1.2016 10:26

Re: Čip premiér

doplnil bych "školu".

T. Kočí 20.1.2016 10:21

Re: Všechno je v podání této vlády jen naoko. Nic neudělala,

Samozřejmě souhlas.

Tato vláda podvádí svoje voliče (socany,kobliháře,30korunáře). A co teprve nás-nevoliče vládních stran?

Z. Švrček 20.1.2016 10:14

Re: Bohužel asi hnedtak nepřestane platit, ...

no právě. Této vrstvě společnosti bude zase stačit potvrzení slibu dávek a světlých zítřků doprovázené koblihou, či guláškem s pivem. Jde jen o to, zda se tihle nepřemýšliví lidičkové dostaví k urnám v hojnějším počtu a nebo zda u těch, kterým to vadí, převládne vědomí zodpovědnosti, takže žádná chata, dovolená, či nákup o volebních dnech.

Z. Švrček 20.1.2016 10:09

Re: Proč nám vláda lže a domlouvá se na ... ?

Obávám se, že to sice je pravda, ale navíc že platí i Polaneckého obava, že se jedná o součást většího plánu, který má mít za následek trvalou vládu těch dnešních špiček, či spíše jejich loutkovodičů a tudíž se nemá konat už žádné odcházení ze světel ramp. On se jim ten pocit, že jsou pány Evropy začal setsakra líbit a aby si jej zachovali, dělají tenhle hrozný pokus na vlastních občanech. Je jim jedno, zda budou vládnout křesťanům, či muslimům, za tuhle ideu jsou ochotni položit i naše životy. Jen zjevně podceňují nebezpečí, že se to může zvrhnout v čistou vládu islámu a tam nebude místo ani pro ně. A nebezpečí je to značné, když v nich má islám tady v EU tak rozbujelou pátou kolonu.

J. Šimek 20.1.2016 10:01

Plán orgasnizuje a platí židozednážské spiknutí

vrahů z Volstrýtu, proč své nadhozené otázky autor řádně nedopoví? Jen oni za peníze z ideodiverzních centrál mohou svými pařáty cenzury zasáhnout do všech médií a prosadit tam zveřejňování podvržených a zinscenovaných článků a fotografií, to snad dá rozum, ne?

K. Janyška 20.1.2016 9:54

Všechno je v podání této vlády jen naoko. Nic neudělala,

jen rozdává z růstu, který je dílem náhodný a dílem výsledkem dobré práce Nečasovy vlády... Dzp.

T. Vůjta 20.1.2016 9:49

Proč nám vláda lže a domlouvá se na ... ?

Mám dojem, že se vysoce postavené osoby potřebují zalíbit v Bruselu. Potřebují trafiku, až neuspějí v příštích volbách. Nějaké ideje, vize, zájem občanů, ... to je jim ukradené. Mají svou kariéru a tu budují. Teď je to fajn, reflektory hřejí, blesky blikají, limuzíny přijíždějí a sluhové otevírají dveře (a když prší, tak i deštníky). To však nebude trvat věčně, je potřeba postarat se o vlastní existenci v budoucích časech. Lumpové, kteří tuhle napadnou Emailové schránky, jindy někde něco odposlechnou sice jednají nedůstojně, ale výsledky jejich práce nám dávají významné informace.

P. Klouda 20.1.2016 9:46

Bohužel asi hnedtak nepřestane platit, ...

... že čím pravdivější je článek, tím je současně smutnější. Kdy člověka nemůže zahřát ani taková "berlička", jakou by jindy mohla být věta: »To JÁ sem je nevolil!« O to je vše ještě horší ~ nejde jen o problém s vládou, ale i se spoluobčany, kteří takovéto naše zastupitele opakovaně volí, a nebo svou neúčastí jejich zvolení podpoří.

M. Malovec 20.1.2016 9:40

Budete-li číst

Aktuality na prohlížeči Centrum zjistíte, že silná manipulace se dostala i na internet.

P. Schuster 20.1.2016 9:15

Re: Je to jen o vytváření image, nikoliv o práci pro tento stát"

Máte pravdu a pokud se koalici nepodaří vyhandlovat ještě je tu "úřednická" vláda jmenovaná prezidentem.

J. Myslivec 20.1.2016 9:14

Re: Další zbytečný a dlouhý článek.

Ale i tak to je dobrý článek! Podepisují vše a doufám, že konečně procitneme. Sv. Václav už otevírá dveře v Blaníku! Snad vyjedou...

F. Lesniak 20.1.2016 8:23

Další zbytečný a dlouhý článek.

Stačilo napsat, že Sobotka je loutka a šmejd. Něco jako zastupující říšský protektor. Máme na ty premiéry smůlu. Topolánek, Tolja a teď tohle.

P. Lenc 20.1.2016 8:23

Problém je,

že tato trapná, ale nebezpečná figurka bude i se svou stranou znovu volena.Poté, co se jim podařilo takřka zlikvidovat ODS, tak mimo Babiše nemají vážnou politickou konkurenci.Minimálně polovina voličů k volbám nepůjde, takže to zase rozdají milovníci koblih, půl milionu st. zaměstnanců a profesionální natahovači ručiček.A Sobotka to dobře ví.

P. Čech 20.1.2016 8:04

Re: Čip premiér

Po něm nemůžeme chtít nic, je pouze výplodem systému. Chtít ale můžeme obecnou změnu politického systému tak, aby k podobným věcem nemohlo docházet. Ono totiž nejde jen o pana Sobotku. Takových jako on bylo a je více (Gross, Benda a další). Tou změnou je jedině opuštění systému, založeného na volné soutěži politických stran a hnutí v jejich boji o moc nad občany země. To je to jediné racionální řešení.

P. Čech 20.1.2016 7:53

Re: Čip premiér

Nic proti pravdě, kterou zde píšete. Mám jen jeden dotaz. Jste schopen jmenovat jednoho jediného politika v ČR, který je jiný, natož lepší? Já ne. A znovu se ptám, kde je příčina tohoto stavu? Dosaďte si sám.