3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Sobotka zkouší být silným lídrem

Není divu, že z dlouhého dopisu Bohuslava Sobotky sociálnědemokratickým spolustraníkům na sebe největší pozornost připoutal čtyřřádkový předposlední odstavec, v němž je avizována obměna vládního týmu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Doušek 11.11.2016 9:03

Mobilizaci už jsme tady měli,

k pobavení mnoha socanů.

Te ́d to postihlo je samé před pádem na dno.

Dobře vám tak.

J. Fridrich 9.11.2016 16:31

Bohoušek - a silným lídrem ? Jako vtip

Bohoušek - a silným lídrem ? Jako vtip dobrý..

Chceš měnit podepsanou koaliční dohodu, Bohoušku - tím, že by jsi zkusil odvolávat jiné ministry než ty své ?? Pokud koalici rozbiješ, tak odejdeš do " zapomenutí " a ani pejsánek po tobě neštěkne - svrhou tě tvoji vlastní straníci.. Je tedy pravda, že pracovat - myslím tím smysluplně pracovat - ty nikdy nebudeš..

Tak asi tak k Bohouškovi..

P. Lucký 9.11.2016 14:09

jak to bude dál?

Pan Sobotka a celá ČSSD stojí na hliněných nohou.Kdyby se držel práce a svých slibů pro voliče, bylo by jim lépe.Pan Kalousek rozdává polibky smrti, cítí svůj konec.A pan Gazdík to ještě od pana Kalouska schytá,ten uvidí co je pan Kalousek zač.

F. Navrátil 9.11.2016 13:56

Skutečný šéf by Hermana vykopl

Sobotka je technik a úředník moci a není schopen překročit svůj stín a stát se skutečným politickým vůdcem. Stále ještě má možnost vyrazit z vlády ministra Hermana, který porušil linii zahraniční politiky vlády. Pokud by s ním odešli i lidovci, tím lépe. Alespoň by Jurečka nedevastoval české zemědělství a Bělobrádek neuplácel dotacemi vybrané vysoké školy, které mu politicky jdou na ruku. S Andrejem by se nějak srovnal, a to tím spíše, že Zeman by demisi vlády nepodepsal a nechal by ji stejně vládnout do řádných voleb!

K. Vyšata 9.11.2016 12:42

Re: Stavět na hodnotách

Díky za pochopení, máte pravdu, je příliš mnoho parazitů v našem chudém státě.

V. Kain 9.11.2016 11:45

Re: Stavět na hodnotách

To je fakt. Babiš co slíbí to splní.Slíbil si,že zlikviduje parazitské živnostníky a už začal plnit.

Š. Hašek 9.11.2016 10:56

Re: I kdyby teď Sobotka naoko vyhrál, tak nakonec

Souhlas.

A doufám, že politika korektnosti začíná malinko drhnout.

K. Vyšata 9.11.2016 10:54

Stavět na hodnotách

a propracovaném programu je sice taková politologická mantra, ale co potom? Plnit programy a vytvářet hodnoty? Po volbách? Tak to jste pane Jelínku dost naivní.

Na takové pohádky o návalu čestných, obětavých a lidu sloužících politiků nenaláká voliče už nikdo. Slíbit a plnit, Babiš to předvádí a proto je úspěšný....

D. Polanský 9.11.2016 10:11

I kdyby teď Sobotka naoko vyhrál, tak nakonec

prohraje. Končí politika naoko slušné korektnosti. Věci je potřeba začít nazývat pravými jmény, a to bohužel Sobotka neumí.

A. Alda 9.11.2016 10:06

Nejsem socdemák a socdem volím jedině kroužkováním

ve volbách komunálních, kde jednotlivé kandidáty osobně znám.

Ale i přesto si troufám tvrdit, že Sobotka je nejlepší šéf ČSSD od konce První republiky.

Je to slušný člověk. Je pracovitý. Smířlivý a nemstivý. Chová se vstřícně ke všem. Dává najevo, že chápe, že jiní občané tohoto státu mohou mít jiné názory a nepovažuje je kvůli tomu za zločince.

Sobotka je člověk, kterého si dnes vážím (dokud byl členem vlád jiných premiérů, neměl jsem ho rád). Doufám, že jako premiér ještě chvíli vydrží. A kdyby kandidoval na presidenta, pak ač nejsem socdemák, byl by pro mne velmi horkým kandidátem.

Pana Sobotky si vážím. Naprosto upřímně.

Š. Hašek 9.11.2016 9:01

Opravdu jen "studentsky zkouší".

Pane Jelínku, jste geniální v tom, že naprostou nemohoucnost dokážete "phylosoficky" popsat na celé stránce. To dneska snad dokáží jen polit-logici. Vy jste na špici.

Pište dál. Typický dřívevolič ČSSD ale na Vaše "rady" moc nemá čas. Já si Vás přečtu, protože jsem nikdy ČSSD nevolil a bavím se, když Vy bojácně upozorňujete na chybky socialistů, Vy, sám socialista fest nalevo. A všechno pojímáte tak, že "nad sociaalismus není". Dělejte jim agitátora, to bude autentičtější.