1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel Čapek 7.12.2009 6:09

Hvížďalo,

obracím se v hrobě, když se podepisuješ jako novinář a spisovatel. Patříš někam do ústavu.

strejda 3.12.2009 20:46

Re: ASI DO VO HUBU - DOPOSUD ŽÁDNÉ HLÁSNÉ TROUBĚ ASTONovo ŽVANÍRNY

To jo. zatím ale jedeme podle Kalouskova rozpočtu ke schodku 220 miliard.

kurbet 3.12.2009 18:30

ojetiny

Tak se nám vyloupla zbrusu nová partajní ojetina ŤOP 09,při vyloupnutí -to bylo slávy.Zreciklování černoprdelníci úctivě se maskující za mocnou knížecí hrudi,nám nabídli "novou"cestu k lepším zítřkům.Nám obyčejným nezbývá než věřit-když mají ve svém vedení i šéfa spolku přátel žehu-že nám nabídnou alespon důstojný odchod z  tohoto českého slzavého údolí.I to je zřejmě součást jejího volebního programu. ;-D

Hogo 3.12.2009 17:21

Re: Jako

Hele, po dlouhé době Kubeš!A jak se nám panečku rozjel, chlapec jeden!

xxxKubeš 3.12.2009 17:17

Jako

obyčejně - kecy, kecy, kecy

Němek 3.12.2009 16:41

Re: Vadí jim Kalousek, vadí!

R^R^R^

Rivuška 3.12.2009 16:40

Proč si myslíte

pane Hvížďalo, že by strana TOP 09 silně ohrožovala vlivné bossy, lobbisty a podnikatele ? Vždyť někteří tuto stranu již podpořili nemalou finanční částkou - že by z altruismu?

Jan 3.12.2009 16:32

Oškrabte ze starého auťáku rez

a piřiďte na něj novou metalýzu.Nějaký řas jej budou lidé obdivovat, než ten starý rezavý základ  znovu vykvete, a začne pronikat  oním zdánlivě novým nátěrem!A opět to začne být stará rezatá ojetina, která brzy skončí na šrotovišti!Vaše investice i počáteční obdiv sousedů byly k ničemu.Nepřipomíná vám tato alegorie alespoň trochu nově založenou TOP.Rozdíl je snad pouze v tom, že tam těch rezatých ojetin je neurekom!

Klokocka Bohumil 3.12.2009 16:09

Re: ASI DO VO HUBU - DOPOSUD ŽÁDNÉ HLÁSNÉ TROUBĚ ASTONovo ŽVANÍRNY

JM: Vem si prasek woe....;-D

Klokocka Bohumil 3.12.2009 16:05

Moc kecu a v celku o hofne....

Moc kecu a vcelku o hofne pane autore. Pan Schwarzenberg se svoji osobnosti tak lisi od ceskych politickych diletantu, ze je snadne pochopit, ze lidi, kteri s jistym nadsenim ocekavaji novou cestu jdou za svym predstavitelem jednomyslne. Cas ukaze co bude dal. Jinak je to prvni naznak pohybu ve smeru k rozumnemu postoji na politicke scene. No a kdyby to zas byla blamaz? Tak nic noveho pod sluncem. Jsme prece v ceskym Svejkystanu.;-D

Pamětník I. 3.12.2009 15:44

Re: Věřit těm topákům může jenom člověk mdlé inteligence ....

Bizon je zde jeden z nejinteligentnějších, jak všichni víme z jeho příspěvků.

Pamětník I. 3.12.2009 15:42

vraťte se na začátek

Schwarzenberg a Bakala se dali do zakládání TOP 09, aby finančně prodělali, stejně jako léta prodělávají na Respektu, jen proto, aby vznikla volitelná alternativa pro středové a pravicové nevoliče ODS, kteří nemohou volit lidovce ani ze zoufalství jako posledně já a proto nevolili vůbec. K tomu ovšem TOP 09 potřebuje po dosavadních zkušenostech s našimi partajemi politickou rutinu a politického šíbra, což je v tomto okamžiku Kalousek. Dnešní zdejší diskuse vůbec neodpovídá předcházející několikadenní Psí anketě "Budete volit TOP 09?" s poměrem hlasů 45%ano a 55%ne. A protože pro ne hlasovala modro-oranžovo-černo-rudá směsice je podíl voličů TOP 09 mezi čtenáři N.Psa překvapivě vysoký. To jsou ti, kteří se do zdejších, většinou nenávistně bojovných debat nezapojují, stejně jako dnes. A tento typ voličů doufám bude ve volbách rozhodující pro to, že přeci jen vznikne středopravá vládní koalice místo KSČSSD nebo mafiánské koalice velké.

Jirka 3.12.2009 15:35

Re: ASI DO VO HUBU - DOPOSUD ŽÁDNÉ HLÁSNÉ TROUBĚ ASTONovo ŽVANÍRNY

Spoluúčast ve zločineckém spolčení.     Chudomyslnost.     Dědičná genetická zátěž

Tak sis tady vylil srdíčko. Nejspíš by to chtělo navštívit psychologa - rozvádíš se? nepovedly se Ti děti? přišel jsi o práci?

Chceš-li vidět komunisty v akci, stačí zhlédnout přenos z parlamentu - rudých a oranžových soudurhů je tam stovka. A na rozdíl od Tebou kritizovaných pánů z TOP 09 nás směle vedou ke státnímu bankrotu, chytráku!

Hubený 3.12.2009 14:37

Re: To je špatně nebát se a nekrást?

No,ten Váš nový místopředseda se o ten dluh velkou měrou zasloužil - léta dělal předsedu rozpočtového výboru sněmovny,dva poslední roky ministra financí ..;-D takže ta evidentní snaha něco dělat s naší/vaší nemocnou zemí se mu skutečně.ale skutečně vede ......;-D

jm 3.12.2009 14:23

Re: ASI DO VO HUBU - DOPOSUD ŽÁDNÉ HLÁSNÉ TROUBĚ ASTONovo ŽVANÍRNY

Děkuji, shoda mi je velmi milá.     Mnohem milejší než barvitý vřískot  bezradných  papoušků, pitomýrů, neználků, i-stážistek a i-volnotérů zde v diskuzi.

Bizon 3.12.2009 13:55

Věřit těm topákům může jenom člověk mdlé inteligence ....

chouan 3.12.2009 13:53

TOP 09 to dělá dobře !

Hvížďala i Jelínek jsou jí znepokojeni. ;-)

Berkowitz 3.12.2009 13:50

Re: ASI DO VO HUBU - DOPOSUD ŽÁDNÉ HLÁSNÉ TROUBĚ ASTONovo ŽVANÍRNY

Lépe bych to ani nenapsal. Všichni v TOPinkové straně jsou profláklí politici, kteří se drží va funkcích 20 lez, jen střídají partaje!

Zajímalo by mne, jak se k těm reklamám zadarmo postaví Rada pro ČT..., která má bdít na veřejnoprávnost ČT a její vyváženost. Je to výsměch demokracii !!!

yorik 3.12.2009 13:19

Re: Vadí jim Kalousek, vadí!

TOP 09 hlásá názory, které si ODS před volbami neodváží hlásat. Celkem dobrá taktika. Otázka je, zda i pro ODS. ;-)

v 3.12.2009 13:17

Re: Pan Hvížďala má ve všem pravdu,

správně. v nejhorším to bude stejné.

yorik 3.12.2009 13:08

Re: Pokud TOP 09 ohrožuje mafiány a kmotry, tak ji volme !!!

Takže není vše ztraceno. ;-)

JM 3.12.2009 13:04

ASI DO VO HUBU - DOPOSUD ŽÁDNÉ HLÁSNÉ TROUBĚ ASTONovo ŽVANÍRNY

ASI DO VO HUBU - DOPOSUD ŽÁDNÉ HLÁSNÉ TROUBĚ  ASTONovo ŽVANÍRNY     nepřipoměl "manifestačnní"  průběh ustavujícího sjezdu TOP09 procedury posledního předpřevratového sjezdu Komunistické strany Československa.  Opravdu pro nepodobnost, náhodou a nebo díky 30 stříbrným a redakčnímu zadání ASTONovo   žvanírny  mopslíků prasekracie?     KNÍŽECÍ PARTAJ S PODPOROU RYCHTÁŘŮ. Ze sjezdového odhodlání  >160  delegátů šla mrazivá hrůza.  Na vlastní náklady, s vložným 2 000,-Kč/osobu a na povel krojobaného pážátka-trubače schwarzenbergovské fanfáry z lesní rohu, nechat ze sebe udělat,  v přímém televizním přenosu úplné pitomce, předpřevratovým komunistům z oka vypadlé, 99,4 % odevzdaných hlasů pro jediného kandidáta ( dříve společného kandidáta Komunistické strany Československa a Národní fronty, dnes jen z demokracii nadějné  TOP09 a S podporou Starostů).  Servilní servis přímým přenosem ČT,  se "živými"  komentáři pobhlitologů a hlídacích mopslíků prasekracie vůbec.  O "nečekaném" výsledk sjezdových voleb dojetím slintající vyvolený předseda a do toho blekotající ožralý první místopředseda......Pro pamětníky to dohromady bylo mrazivě podobné, jako z  posledního předpřevratového sjezdu Komunistické strany Československa.     Jediným rozdílem s komunistickým sjedzedem byl hřejivý závěr  přímého televizního přenosu, bezprostředně po ukončení sjezdu, slintání ožralého prvního místopředsedy do televizních kamer, s párem culících se novinářů televize veřejné služby......     Tři artikukly sympatií s TOP09-S podporou Starostů: Spoluúčast ve zločineckém spolčení.     Chudomyslnost.     Dědičná genetická zátěž feudální poddanskou devotnosti a přichylnosti k degeneračně degradovanému panskému stavu.

Pamětník 2 3.12.2009 13:01

Re: Vadí jim Kalousek, vadí!

Malý Astone,vždy mne potěší s jak ověřenými zprávami přicházíte.Už jenom to jak jste si jistý,že si vše museli zaplatit.A pokud si myslíte,že kvalitu strany lze zhodnotit podle toho,jaké má preference voličů, i když na to máte,nárok.Jenom se divím,když tak pozorně sledujete politické dění,že Vám pořád nedochází,že politici jsou čím dál víc obratnější,aby neopakovali chyby ve slibech voličům.A čas běží a běží.Nezbude opravdu než čekat na volby.Ale co dál?Pokud nedojde k zásadnímu řešení problémů politiky všech stran,žádných výsledků se nedočkáme.Provedl se návrh na úsporná opatření a už je tolik vyjímek,že výsledek bude nulový.Zatím asi jediným nediskutovaným problémem je zmrazení důchodů.Všichni ostatní pracovníci státního sektoru,nechtějí o žádných ůsporných opatřeních slyšet.A státe sterej se.Jak to řešit?Soukromník,když nemá,nedá,případně nedá i když má.Jste si jist,ž TOP 9 odolá,tlaku státních zaměstnanců,zemědělců,požadavkům na sociální péči,či sníží důchody,aby bylo víc peněz na likvidaci dluhů?Nebo přijde někdo se spásným nápadem pracovat až do smrti?Ale pracovat a ne rozšiřovat řady úředníků,kteří budou zpracovávat haldy nesmyslných pokynů lidí,kteří musí pořád něco vymýčlet,aby někdo nepřišel s názorem,že tam nejsou k ničemu.Pokud se tyto problémy budou oddalovat,můžeme zakládat nové strany pořád a stejně tak čekat na volby,že zvítězí někdo osvícený. tomu nám pomáhej Bůh,jinak to nevidím.

Marat 3.12.2009 13:00

Re: Pokud TOP 09 ohrožuje mafiány a kmotry, tak ji volme !!!

Jen v beletrií yonku. Ve skutečném životě si podřezávají krky s třílí se.

bebe 3.12.2009 12:30

Ha ha, vždyť největší kmotři jsou Schw... + Kalousek !

Stačí si vzpomenout na Schw..  privatizaci Becherovky  a působení Kalouska na mini. obrany.  Pan Hvížďala  dovede pobavit>->->-

lary 3.12.2009 11:53

Re: no. menší doplněk / rovná daň v EU ???

Do kolika debat, ty kašpare z Lidového domu v Hybernské ulici ještě ten svůj blábol napíšeš ?

REX 3.12.2009 11:33

Vedle pane Hvížďalo.

Když někdo něco vymyslí, uskuteční a ono to zdá se funguje, tak já příjdu, přihlásím se, řeknu jsem lepší a budu tomu šéfovat. To by musel být pěkný blb.

A k té povolební spořivé koalici. ODS +TOP + lidovci (eventuelně SZ - Liška není hlupák) - takové scifi to tedy zas není. Kromě toho oni budou muset i když nebudou chtít. Předpokladem je ovšem, že to ODS zase nezvoře.

Plch 3.12.2009 11:14

Pan Hvížďala má ve všem pravdu,

proto také nebudu volit TOP jen tak, nýbrž z čirého zoufalství.

PROKOP BUBEN 3.12.2009 11:11

NO ANO

Vývěsní štít HOP - TOP, Kníže pán slíbil POT a slzy s krví vynechal, takže zatím dobrý ne......Líbilo se mi, jak jednu chvíli už to nemohl Kalousek vydržet, odstavil předsedu partaje a spustil....Začalo jít o koryta a kdo ví, zdali ODS se svým plánem 2 - nepohoří.... 

yorik 3.12.2009 11:04

Re: Pokud TOP 09 ohrožuje mafiány a kmotry, tak ji volme !!!

Z literatury je známo, že mafiáni i kmotři nakonec vždy uzavřou smír. Ať už jsou z jakékoliv rodiny. ;-)