2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kurdistan 8.9.2006 3:18

Bolsevik Jicinsky

Spolecne s trockistou Petrem Uhlem jsou nejvetsim politickym sajrajtem ktery je potreba urychlene splachnout. Smradu uz bylo dost!!!!

Hovík 7.9.2006 16:56

Kdo s agresivitou ve volvách začal

Pane Jičínský, já nejsem také nadšený ze současného se napadání politiky. Ale již na začátku předvolební kampaně, tedy ještě dávno před "Kubiceho zprávou" přišli Vaši lídři s agresívním vystupováním. Váš lídr sám prezentoval nekompromisní postoj vůči jiným stranám v předvolební kampani. Tak nevím, nevím, kdo ten vítr zasel... Vždyť z úst Vašeho nejvyššího titul "pan, pánové" není zrovna pozitívni. Byl-li bych jím takto titulován, pak mám pocit, že bych měl vznést žalobu pro urážku na cti.

Nebo demokracie je to, že jeden je arogantní a druhý má nastavovat jen svoji tvář? A jaká je demokracie v ČSSD, když je možné, že předseda strany, který urazil vlastně všechny voliče tím, že volili, jak volili, když volby přirovanl k r.1948. Takový člověk by se raději na veřejnosti neměl ukazovat. No, nedoporučoval někdo z prvních sovětských aparátčíků, že pokud volby nedopadnou jak mají, je potřeba vše začít zpochybňovat. Dobré to má váš leader učitele.

Joska 6.9.2006 23:53

Je to těžký se soudruhy

Pane Jičínský, kdyby Vy jste byl opravdu demokrat , tak připustíte, že levice prohrála a to o 200.000 hlasů. Ale protože jste soudruh, tedy nedemokrat, tak počítáte mandáty. Dále, kdybyste byl demokrat tak připustíte jen z principu " střídání stráží" tedy výměnu opoziční a vládnoucí role a to z toho důvodu, že je to pro společnost, tedy pro nás, kteří Vás živí ( i politické strany) zdravé. Kdybyste byl demokrat, tak spustíte kampaň za odstoupení mě už odporné osoby mocichtivého nedemokrata (aparátčíka)  Paroubka. Ale protože jste Vy všichni v ČSSD tupé stádo, kterým nevadí, že občan nerozeznává ČSSD od KSČ ( nikdo proti tomu nevystoupil), tak jste vlastně všichni v podstatě nebezpeční komunisti. Vlastně jste takovej "hnůj" a jsem přesvědčenej, že poslední demokrat ve vaší straně byl Špidla. Ano ten, kterej myslel hlavou. 

PEPO 7.9.2006 0:09

Re: Je to těžký se soudruhy

Pane Joska plně souhlasím i Vám rozumím. Ale těmto komunistickým darebákům a prospěchářům to nevysvětlíte. Dobrý komunista mrtvý komunista.

Dena 8.9.2006 8:33

Re: Je to těžký se soudruhy

Plně s Vámi souhlasím.Zároveň si myslím,že už bylo dost rozumů starého komunisty Jičinského a mohl by se konečně věnovat svému důchodů a neotravovat lidi senilními názory

Esmerald 6.9.2006 23:33

Pane Jičínský.

Mohl by jste mi říci, který ( s odpuštěním ) blb je autorem výroku : " ...volání po předčasných volbách je z demokratického hlediska lehkovážné ? "

Mílinka 6.9.2006 23:15

Vzkaz pro poslance pana (s.) Jičínského

Pane profesore, když už znepříjemňujete život svými "argumenty" posluchače právnické fakulty (oni to musí vydržet!), přestaňte už konečně oblažovat svými stranickými paroubkovskými výplody otravovat čtenáře. Věnujte se odpočinku po svých politických kotrmelcích a pokud musíte opravdu psát, pište si své komentáře na papír, se kterým pak něco udělejte, kromě zaslání jakékoliv redakci novin. Děkuji.

ICHoCH 6.9.2006 21:20

Soudruh Tlustý je skutečně všehoschopný prý odborník. Je to gauner, za každého

režimu u koryta. Typická bezcharakterní svině bolševická, dříve rudá, dnes modrá a pořád svině.

I.M. 6.9.2006 21:38

Re: Soudruh Tlustý je skutečně všehoschopný prý odborník. Je to gauner, za každého

To už tady nedávno někde na Psu v diskusi bylo. Zatímco mezi socany má tajnou rudou minulost jenom každý druhý a veřejnou jenom každý třetí, takže vlastně téměř každý socan je tělem i duší demokrat, tak modří ptáci jsou přelakovanými komunisty kompletně. Jako příklad může posloužit soudruh Tlustý, dále soudruh Tlustý, Tlustý, a pokud by tito pánové snad někomu jako důkaz nestačili, tak ještě soudruh Tlustý.

JJ 6.9.2006 20:52

Stary poslanec by mel zustat u komunistu

ci odejit do duchodu. A ne otravovat zivot slusnym lidem.

EmillXX 6.9.2006 20:31

Pane Jičínský, mám také pocit trapnosti a dokonce obavy

z dalšího vývoje. Ale svůj podíl zodpovědnosti a to nikoliv malý má také ČSSD, Vaše schopnost vyvozovat předem dané závěry při záměrném neuvedení zásadních skutečností (např. fakt, že menšinová vláda ČSSD + KDU-ČSL by byla odkázána na hlasy komunistů) mi připomíná jistého velmi známého politika, ke kterému bych Vás přirovnávat nechtěl.

Venkovan 6.9.2006 18:44

Smutně vzdychá,smutně kouká

pod fousy internacionálu si bruoká

předevčírem,včera,dnes

bude kárat ODS

stýská se mu totiž promtně

po staré národní frontě.            S úsměvem jde všechno líp.

Mílinka 6.9.2006 23:17

Re: Smutně vzdychá,smutně kouká

Děkuji, opravdu se mi to líbí.;-)

pavlik 6.9.2006 17:23

Co by měl ten Paroubek udělat?

Ať toužíme po pravicové vládě sebevíc, co má Parobek podle Vás dělat, aby se tím zachoval čestně nebo normálně? Uznat, že nevyhrál volby?  Jak to má uznat. Tím, že topolánkovu vládu podpoří?

Zdeněk 6.9.2006 17:38

Re: Co by měl ten Paroubek udělat?

Myslím, že po jeho extempore, které předvedl po volbách, by nyní mohl udělat jediné: ukončit svou dráhu ve vysoké politice a přenechat řízení ČSSD někomu, kdo je skutečně sociálním demokratem. Jeho velký vzor Gerhard by mu mohl být příkladem.

pavlik 6.9.2006 17:45

Re: Re: Co by měl ten Paroubek udělat?

 Myslim, že ne, neúspěchu se ještě nenapil, (myslím, že mají víc lidí vparlamentu než před volbami). Není myslím namístě jen tak vykřikovat ať jde pryč. Vážně, co by měl dělat?

Ghost 6.9.2006 18:40

Re: Re: Re: Co by měl ten Paroubek udělat?

Treba rict proc cssd nechce dat duveru vlade trojkoalice.

V cem ji neduveruje?To ze ma jiny program je pochopitelne,od toho je hlasovani o zakonech aby byla moznost schodit ze stolu spatne zakony a k tomu by ted levice mela vyborne postaveni v parlamentu - 100 hlasu - takze je neni mozne prehlasovat jako to delali oni pri hlasovani o socialistickych zakonech.Ale to ze nejake vlade nedas duveru znamena ze ji neduverujes - takze otazka je proc ji neduverujou nebo v cem - to nikdy nerekli - to ze chteji sami vladnout neni z hlediska moralky o ktere se tu rozepsal komunisticky zlocinec Jicinsky zadny duvod nebo argument.

pavlik 6.9.2006 19:23

Re: Re: Re: Re: Co by měl ten Paroubek udělat?

To máte pravdu, že určitý rozdíl tady je. Ods, Kdu, Sz budou moci říct, že vládě čssd nedají důvěru, protože nechtějí pustit k moci extremisty.

Ale myslim, že si to může dovolit, když předpokládá, že  může vládnout.

Já teda nechápu tu rychlost, nemohli by tam hodit všechny varianty, zkusit to odhlasovat, když nevyjde ani jedna, tak ty nové volby. Podle mně by to mělo trvat asi dvě hodiny.

Vlastimil Vedral 6.9.2006 16:51

A co taklhle jít příkladem?

Od pana Jičínského bych očekával přeci jen něco jiného, než opakovat jinými slovy bláboly svého "šéfa" .

Vedral

Pet 6.9.2006 17:05

Re: A co taklhle jít příkladem?

Přesně tak ! On může a jako poslanec ČSSD musí být levicový, je to jeho názor, ale jako starý politický kmet začít papouškovat toho Prasopsa, to je teda úroveň ;-(Rv

LubosTX 6.9.2006 16:32

Znovu: Pane Neffe,

prosim o vysvetleni: on vam Jicinsky hacknul vas server a uverejnil tak svuj prispevek, nebo jste vy sam dobrovolne pripustil, aby jeho blabol uz PODRUHE v kratke dobe svinil stranky tohoto jinak intelektualniho a liberalniho media? At je odpoved jakakoliv, prosim, pane Neffe, uz nikdy vice podobne poluce toho politickeho dinosaura nezverejnujte ... at si je slinta sam pro sebe v domove duchodcu.

Zdeněk 6.9.2006 16:20

Kdo má pocit trapnosti

Pane Jičínský, kritizujete ODS za to, že nečestně vyhrála volby aférou Kubice. A co dělala ČSSD před volbami: slibovala všechno všem. A co dělá po volbách: od svých slibů ustupuje. To je fakt, který mohli sledovat voliči v přímém přenosu. Naproti tomu, aféra Kubice vůbec nemusela být na objednávku ODS. A pokud byla, není to zatím prokázáno. Váš názor je tedy poněkud nepodložený. Při pozorování chování pana Paroubka bych si dokázal představit, že si ji mohl objednat i sám. Proč? Aby tím odvedl pozornost od bezzásadovosti své politiky a vytvořil náhradní téma.

Po volbách jsme svědky neustálé snahy vašeho předsedy zůstat za každou cenu u moci. Vy a vaši spolustraníci za ním jdete jako banda lidí bez vlastního názoru.

Základní výhodou demokracie je  změna vládní garnitury v případě, že s ní voliči nejsou spokojeni. Proto považuji za nemravné, pokud se někdo po 8 letech vlády snaží za každou cenu zůstat u vesla. I za cenu velké koalice, kterou obhajujete. To by ale nebyla velká koalice, ale velká bouda na voliče. Tentokrát ODS a ČSSD získaly nejvíce hlasů v historii, protože voliči se snažili, aby došlo k rozhodnutí, kam se půjde dál. Jinak jich mohlo hromadu zůstat doma a plno hlasů mohly dostat menší strany. Voliči ale chtěli rozhodnutí. Jeden ze dvou vyhrál, měl by tedy vládnout. Druhý by mu to měl umožnit. Paroubek to ale neudělá. Proč? Buď si život bez koryta už nedokáže představit a nebo se něčeho bojí. Obojí je pro tuto zemi hodně špatná zpráva.

Mílinka 6.9.2006 23:24

Re: Kdo má pocit trapnosti

Děkuji za výstižný příspěvek. Sám bych jej tak nedokázal napsat. Jen malou připomínku k panu bývalému předsedovi vlády. Tak se zprofanoval svými politickými kotrmelci (hlavně tím vystoupením po volbách, i když se omluvil), že by udělal nejlíp, kdyby rezignoval na předsednictví ve své straně a začal se živit nějakou nepolitickou civilní činností.

horduch 6.9.2006 16:13

ve svém věku

by jste pane už neměl takt moc lhát.Jen vám připomenu poslední  hlasování soc dem  v parlamentu  a  sestavování vlády bez pověření  atd. včetně duvěryhodnosti páně Paroubka  "a co z toho budu mít já ". Pokud vím , ODS žádný protiústavní krok neudělala.

Jura Jurax 6.9.2006 16:03

No

autor kope za socany, takže co od něj čekat ... ovšem podařilo se mu zestárnout, aniž by zmoudřel ... a pokrytecký povzdech nad činem plukovníka Kubiceho Nemůže být přece ani ve volební kampani všechno dovoleno, nemá-li být ohrožena demokracie nejen v parlamentu, ale v celé zemi je od člena strany, jejíž předseda kontroluje hlasovací lístky svých poslanců, jestli si nedovolili neposlechnout vrchnostenské nařízení, to je opravdu síla.

Ovšem tohle autorovi asi nepřijde jako ohrožení demokracie nejen v parlamentu, ale v celé zemi, neboť je tomu ze své komunistické minulosti uvyklý. A že je někde v ústavě psáno, že poslanec se řídí toliko svým svědomím - to nejspíš považuje autor - znalec ústavního práva - nejspíš jen za takový žvást, jakože papír snese všechno (ostatně je pravdou, že tomu - totiž že poslanec se řídí toliko svým svědomím - věří tak akorát opozdilejší předpubescenti).

A jestli si starý poslanec myslí, že cestou z volebního patu nejsou předčasné volby, ale pozvánka pro socany (a s nimi komunisty) k moci - inu, o pár příspěvků níže uvedený citát z Rudého práva neblahé paměti mnohé vysvětluje; co se v mládí soudruh Jičínský naučil, to evidentně nezapomněl. A teď se bojí o osud demokracie - člověk, který napsal, byť před půlstoletím, že  Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii ... škoda, že jsme my sameťáci neaplikovali na poražené bolševické elementy přístup podle toho socialistického práva - autor by napřed šel dělat ke kravám na státní statek v pohraničí, aby se přimkl k pracující třídě, a pak by mu byl vyměřen důchod 130 Kčs jako mé babičce ... čert ho vem, ale brzo!!

Mílinka 6.9.2006 23:29

Re: No

Doporučuji tenti článek k přečtení panu pisateli Jičínskému. Pane Neff, buďte tak laskav, dejte mu ho přečíst. Děkuji.

neuropan 6.9.2006 15:50

Demokrati kontra demograti

V jedné straně sociálně-demokratické opravdu nemohly existovat současně tak různorodé světy, jako je svět pana Jičínského a svět pana Rudolfa Battěka, opravdového sociálního demokrata. Proto taky prof.Jičínský může na stránkách Práva, potažmo NP, blábolit své senilní bláboly, kdežto názory pana Battěka si živě dovedu představit i bez jejich publikování. S jeho socdem bych se do velké koalice hrnul všemi deseti. Se sockom party soudruhů Paroubků, Přitroublíků, Jičínských, Sobotků, Škromachů ... to opravdu nejde. Co jméno, to myšlenkový gigant.

mama 6.9.2006 15:49

Strach z důchodu

S. Jičínský má strach z předčasných voleb, protože by se určitě nedostal do parlamentu a musel by žít z důchodu. Proto vypouští jedovaté sliny.

tatina 6.9.2006 15:47

Můžu s klidným svědomím prohlásit,

že kdybych se jakoukoliv činností jen trošičkou podílel na tom,že i ta kapka,kterou jsem přišel do mlýnu,by měla na svědomí jediný lidský život,tak by mně nikdo nepřinutil,abych se podílel nějakým způsobem na politickém dění v naší zemi.Soudruhu Jičínský,Vy ale svědomí asi nemáte,a stále si melete jen tu svou.Snad i Vám to jednou ten nahoře pořádně spočítá.Běžte si už konečně užívat důchodu a veřejné věci nechte na mladší lidi.Takový pan Pýka,či paní Horáková(a mnoho dalších)se toho důchodu nedožili.Vy víte proč,že?

Jura Jurax 6.9.2006 16:05

Re: Můžu s klidným svědomím prohlásit,

Souhlas, akorát Píka, Heliodor