22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ašek 6.9.2006 15:46

nazdar

Už někam běž.

Táhni ..... 6.9.2006 15:15

csStanley

Bída české politiky spočívá hlavně v tom, že lidé jako Jičínský nemají žádnou schopnost sebereflrxe. Nekonečný pragmatismus bez zásad. Člověk někdy změní názory, ale když už někdo dělá dělá názorové veletoče, ať aspoň přestane kecat do politiky a tím do životů jiných lidí. Takoví jako Jičínský v každé době stáli za různými Paroubky, Staliny, Hitlery a byli ochotni najít miliony morálních ospravedlnění, aby obhájili činnost svých vůdců. A to právě těmhle darebákům umožňuje udržet se u moci. Z takových lidí je mi zle a kdyby měl sebevíc titulů je to jen nekonečně ubohý hlupák.

mama 6.9.2006 15:28

Re: csStanley

Stoprocentně souhlasím. Bolševický stařík nemá v parlamentu co pohledávat.

mama 6.9.2006 15:31

Re: csStanley

Stoprocentně souhlasím. Stařík s. Jičínský nemá v parlamentu co dělat.

Petr 6.9.2006 14:50

Demokracie obecně

Pane posranče, ODS projevuje neúctu k ústavě pokud přemýšlí příliš brzy o předčasných volbách??? K čemu pak projevuje neúctu "tajné" hlasování těch něšťasných hovad zvolených za ČSSD??? Jaké články by se hodily v ústavě panu generalissimu Paroprasounovi?

Petr 6.9.2006 13:41

Pane Neffe,

proč tady proboha uveřejňujete takovéto sračkoidní bláboly senilních šibalů? 8-o

Ghost 6.9.2006 13:59

Re: Pane Neffe,

jen at to tu je - jinak by se spousta lidi nedovedela jakej lidskej odpad ridi jejich zivoty.

frk 6.9.2006 14:13

Re: Pane Neffe,

Protože jsem tušil podle autora co to bude za řitní poluci,přečetl jsem si nejdříve diskuzi a pak zběžně článek sám.Bylo to dobré řečení.Děkuji všem diskutujícím,diskuze podstatně převýšila úroveň článku.

František Dobrota 6.9.2006 14:22

Re: Pane Neffe,

Jéžišmarjá, to už je do nebe volající co se tady všechno může objevit za články !!(Y) 

CR 6.9.2006 13:36

Smutny povzdech

Nemate pane stary poslance pocit trapnost a malosti,kdyz si poslanci CSSD musi schovavat hlasovaci listky pro kontrolu?To vam vazne vubec nevadi,nebo jste na to zvykly z vasi cinnosti v KSC ?

Ghost 6.9.2006 13:34

Libi se mi

Libi se mi jak Jicinsky ignoruje ve svem vykladu moralky to, ze Paroubek pri jednani sproste lhal a podvadel - tim se stal pro jakekoliv jednani neduveryhodnym - proste mu nejde verit, ze to o cem se s nim jedna je skutecne pravda.Taky se mi libi jak vynechava ustavni pohled na situaci kdy clovek ktery nema zadne povereni zacne sestavovat vladu - pro me osobne je to pokus o puc.

Asi bych byl prekvapeny kdyby takove nazory jako prezentuje Jicinsky mel clovek moralne silny, cestny,nezavisly a objektivni, ale protoze je ma clovek politicky zkorumpovany uz od sveho mladi, tak me to nechava chladnym.

Zebra 6.9.2006 12:53

Brundibáre, broučku,

ať nemusíš pobíhat a nebolí tě nožky, krovky či jiné díly pohybového aparátu:

Lituji, ani Toníčkovo kapitálky a vykřičníky ani tvoje mládkovská záplava zkratek mě nepřiměla akceptovat tvrzení, že volby, po nichž mrtvolka trojkoalice a KSČSSD mají po volbách do dvousetčlenné sněmovny každá stejný počet mandátů nedopadly 100:100.

S počty voličů těch či oněch se můžete nechat vyfotit, foto pak doporučuji zaslat na Hrad a Vysočinu se srdečnými díky od (předpokládám) pravicového voliče.

Miloš Zfrantišku 6.9.2006 12:36

Váš průzračně

jednostranný pohled je při Vašem stáří zcela nepochopitelný.

michalj 6.9.2006 12:27

pan profesor mě zase nepřekvapil...........

....aneb Vaše články jsou pořád dokola,jenom ODS je špatná,za všechno může a na jejích bedrech je nesene krize ČR. Ba naopak socdemáci,to jsou hodní beránci,kteří za nic nemůžou a dělají vše dobře.Hlavně spojení dříve demokratické strany s KSČ(M)

.......to je Váš ,,obrovský úspěch´´, máte být na co hrdý(í)

RR 6.9.2006 12:24

Tvurce soc. ústavy

>-

Věnujte se prosím už vnoučatum s. Jičínský...Velká chyba byla, že jste spolu s ostatními soudruhy nevisel na sloupu...a to byla velká chyba ..už Vám otrnulo..Teď mluvíte o demokracii, kterou jste 40 let porušovali...

penzista 6.9.2006 12:08

Další projev grafomanie a debility senilis šibala Jičínského

nic jiného k tomu nelze dodat.

Novák 6.9.2006 12:01

způsobilost politika

Pane profesore,

píšete :" horší než moralizování je politická nezpůsobilost. A tu, jak se mi zdá, prokazují ve vrchovaté míře představitelé ODS svou arogancí a přístupem k povolebním jednáním, v němž dávají najevo i pohrdavý vztah vůči veřejnosti. A to je opravdu smutné svědectví o stavu současné české politiky" . Domnívám se, že pan Paroubek -jako představitel ČSSD - je na tom s politickou kulturou jaště hůře než jakýkoliv představitel ODS. Jeho nehorázná arogance, hrubost a jasně deklarovaná touha po moci, nemá na naší politické scéně konkurenta. Jeho důvěryhodnost jako partnera pro jednání je nulová.

František Dobrota 6.9.2006 11:25

Reakce na článek soudruha Jičínského

Jéšišmarjá, to už je do nebe volající co se tady všechno může objevit za články !!(Y) 

pamětník 6.9.2006 11:25

Hlavní vinu za současný

stav vidím v tom, že ta tzv. revoluce v roce 1989 byla sametová. Měla být smirkpapírová. Já osobně bych vzal tak 30-tku papír a šel bych  Vám osobně poděkovat, za to že jsem měl "určité" problémy, protože jsem "nedevedl" pochopit zákon o vedoucí úloze KSČ. Tento zákon BYL VAŠE DÍLO. A Vy místo toho abyste se styděl a zalezl někam hodně hluboko si dovolíte kritizoval nás normální lidi(myšleno lidi, kteří nidky nebyli poznamenaní členstvím v nějakém komunistickém a obdobném spolku). Co Vy musíte mít za žaludek je obdivuhodný!!!!

 

Jan Sommer 6.9.2006 11:15

kupredu prava

Narodil jsem se a dlouhá léta prožil za stara. Volil jsem (od roku 1990) doprava, zčásti proto, že jsem si přál dohodu levých (k. nepočítám vůbec, ale vlastně je to strkání hlavy - ne jen té mé - do písku, protože je mi z nich na zvracení) a pravých (třeba proto, že absolutně nesouhlasím - nenapadá mě s čím vším honem, třeba s tím, aby někdo, kdo celý život ukázněně platil stanovené zdravotní pojištění, byl teď sankcionován nějakými selektivními příplatky za onemocnění specificky pokutované nějakou komisí, že si nemyslím, že jediným dokladem fungování ekonomiky je to, že tato roste - mnoho tisíc let lidé přežili bez růstu HDP). Tak to ostatně stanovily i aktuální výsledky voleb. Příslovečný pat nebyl způsoben voliči (jak říká pan p.), ale čachráři ve vedení dominujících partají. Věcný základ jednáním zcela chybí - ale to se mi snad jen zdá z důvodů mé nedostatečnosti... Tak se vlastně omlouvám za ztracený čas těm nešťastníkům, kteří dočetli až sem.

Mažňák 6.9.2006 11:08

já to vidím takhle:

V ČSSD pravděpodobně dostali od Paroubka stranický úkol, podle kterého všichni gramotní členové a funkcionáři musí čas od času napsat takovýto propagandistický článek, samochvalný a  co nejvíce proti ODS. Výsledky jsou opravdu tristní, s takovým materiálem ani nemá cenu polemizovat.

Jakub Vosáhlo 6.9.2006 11:07

Smutný povzdech zničeného čtenáře

Škoda, že pan Jičínský nespecifikoval, jak dlouho už se k té naší politice vyjadřuje. Kdyby napsal po pravdě, že už skoro šedesát let, bylo by vše jasné. Řeči o české malosti sedí zrovna od něj, který sám patří mezi ty nejmenší, nejotrlejší a nejvyčůranější. A žádný z jeho (většinou dost zoufalých) sněmovních projevů na tom nic nezmění. Jeho kritika premiéra Topolánka je tak postavená na hlavu, že ani nemá smysl jí komentovat. To, že kritizuje hulvátství občanských demokratů a suverénně přehlíží hulvátství svých spolustraníků (kteří se narozdíl od ODS propracovali dokonce ke sborovému syčení v prostorách Sněmovny), je další výmluvný důkaz dvojího metru, vlastního jen lidem velmi malým. Že cítí znechucení z toho, že jeho strana míří do opozice se ani nedivím- po osmi letech to musí být dost studená sprcha.

Jara London 6.9.2006 10:49

Čumile,

vy jste fakt blb.

oakman 6.9.2006 10:47

Přeložme si!!!

Pan vždybolševik Jičínský nám vlastně sděluje, jak to vidí ta chamraď, kterou zastupuje. Prohráli jsme volby, díky impotentnímu systému naše a komunistická menšina dají dohromady polovinu, pan Filip mlčí, z důvodů známých jen jemu, tak nám nic nebrání "rozšířit" naši zlodějskou bandu o partičku levicových zombie a extremistů a tvářit se, že to vlastně byla plichta. Minulé volby dopadly podobně, jen v opačném gardu a všichni si pamatujeme tu "velkou míru spolupráce levice s opozicí. Teď chcete po vítězi voleb, aby udělal přesný opak. Po osmi letech pomluv a pokusů o kriminalizaci čekáte, že s vámi někdo bude mluvit? Při představě, že se to prase, co vám velí ještě někdy stane čímkoliv, co může škodit této zemi, říkám: S ksindlem vašeho druhu se nemluví!!!! Jičínskej, buď rád, že nám Havel zakázal vás věšet. Ani močit rovně neumíte, ale věřte, rovně byste viseli - poprvé rovně za celý život!!!!  

jirka.s. 6.9.2006 10:47

Pan Antonín ....

....zveřejnil pouze link. Tak pro ty, co jsou líní.

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu - Rudé právo 1956, Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii

Honza 6.9.2006 13:02

Re: Pan Antonín ....

Tak co soudruhu Jičínský,není čas odchodu? Ohlédněte se za sebe jak dlouho jste v politice,jak jste sloužil zločincům z KSČ,nyní mafianům s.Paroubka.To je životopis.

Karl von Bahnhof 6.9.2006 10:41

škodá Z.J.

Na tomhle gerontozmetkovi by se Lafata v lese vyřádil ;-D Jestli ho letos opět potkám na Právnické fakultě, jak šíří svůj světový názor www.independetweb.wz.cz/jicinsky.htm , tak si pokaždé před ním nahlas odplivnu.

Karl von Bahnhof 6.9.2006 10:43

Re: škodá Z.J.

http://independentweb.wz.cz/jicinsky.htm R^

Honza 6.9.2006 10:23

Na tohle se slušně reagovat nedá.

Nato nemám nervi. Jedné uspokokojivé vysvětlení je, že to píše právě proto, aby nás takhle vytočil.

frk 6.9.2006 14:25

Re: Na tohle se slušně reagovat nedá.

Zůstaňte v klidu,ale zachovávejte bdělost.Podle přiznání doc.Mudr.Ladislava Vobtáhlíka je Paroubek  nepodařený klon Jičínského,který byl omylem vylit do WC.Správně měl být zničen.