15.6.2024 | Svátek má Vít


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Brumajs 6.9.2006 8:44

predcasne volby - ale bez stavajicich kandidatu :)

... oni tak nejak vsichni zapomeli, ze politika je o spravovani veci verejnych a ne o obsazovani zidli kamarady, manzelkami, milenkami a pribuznymi... potom to vypada tak, jako ted - nikdo nechce ustoupit a pritom nema racionalni argumenty, proc tak ucinit nemuze - a volici (myslim ti ty, kteri hlasovali po podrobnem prostudovani volebnich programu a ne podle toho, jak to kdo komu v televizi natrel nebo jaky je kdo fesak) jsou z toho vseho znechuceni... stat by mel fungovat jako firma - tezko si predstavit, ze by nejaka akciovka takovouhle dobu nemela vedeni jenom proto, ze si strejdove nedokazali rozdat trafiky...

tak tedy vzhuru do predcasnych voleb - nejlepsi by bylo, kdyby se jich ale neomhl ucastnit nikdo ze stavajicich kandidatu, kteri tak nejak zklamali ;-)

Nasavrk 6.9.2006 8:42

Re: Pane Jičínský,

Ano, Ivo, příště tu větu, prosím, podtrthněte!

Hudeček 6.9.2006 8:41

Re: Už zase..........

Ano, máte pravdu svatou! Taky jsem vykřikl už zase! Už zase přetištěný článek z Rudého práva od starého vyschlého bolševika. A mám po náladě.

Zebra 6.9.2006 8:37

Re: Jičínský,

Hle, modrý matematik !

Orlicý 6.9.2006 8:36

Už zase..........

Už zase ............ si nedáte pokoj ? Znovu Vám připomínám Cromwella. Vždyť by vám v důchodu nebylo tak špatně a tak :"Proboha odejděte...."

bez brýlí 6.9.2006 8:28

Sudý počet poslanců mohl navrhnout jen diletant

Zebra 6.9.2006 8:20

Re: Smutný povzdech starého komunistického kripla

Inu, dáma se pozná na první pohled/slovo !

m 6.9.2006 8:17

Re: Soudruhu Jičínský, ta vaše pozdní lítost je stejně křivá, jako vy sám !

Naprosto souhlasím.Jsem stejné věkové kategorie jako p.Jičínský.Mám tohoto pána v paměti dlouhá léta.Dobře si pamatuji,jak nám vymýval mozky za socialismu.

Pane profesore,jděte konečně k čertu.Odejděte do důchodu,jděte si sednout na náměstí na lavičku,krmte tam holuby,povídejte si s důchodci jaké to bejvávalo za komunistů,jen proboha neotravujte nás ostatní.Jinak musím souhlasit,že "jediný kladný písemný projev vaší činnosti by bylo vaše parte..";-(

alf 6.9.2006 8:00

Zalez, ty geronte

No, zato ústava z roku 1960 byla moc fajn

dvd 6.9.2006 7:50

Minimální kůň

maximální vůl.

dvd 6.9.2006 7:49

Re: pane Jicinsky

Ale pozor: dohoda je možná, pokud by ODS byla ochotna plnit program ČSSD. A to zase, mrcha jedna zatracená, ochotná není a Jičínského melodyboys ji k tomu nějak nedokázali přemluvit.;-)

Bob 6.9.2006 7:42

Smutný povzdech voliče

Volil jsem stejně jako většina národa pravici, ale bohužel i Vámi zflikovaná ústava a volební zákon dopustily patovou situaci 100 na 100 v PS. Je mi velmi líto, že tuhle malou zemičku a i mě reprezentovali spolupracovníci a agenti STB (namátkou Kato, Roko), vláda byla řízena a propojena s různými Kočky, Jansty, Přibyly, Charouzy. Je mi velmi líto že Vaše dluhy budou platit další generace, které už ani nebudou vědět co to bylo KSČSSD. Je mi líto, že na politiku a vládu KSČSSD nejvíce doplatí právě její voliči - v oblasti sociálního, důchodového a zdravotního zabezpečení, zákoník práce, regulace nájemného. A závěrem - jsem rád, že se i voličům KSČSSD díky lidem typu Falmera, Standíka Grossovýho, Roka, Velké Kapsy, menagerů Tvrdíka a Kadlece otevírají oči. A těší mě, že bude hůře - až lidé do důsledku pocítí výsledky Vaší zrůdné vlády - regulované nájemné, zdravotnictví, deficit a zjistí, že dluhy se opravdu mají platit. Velmi Vám i Vašim soudruhům přeji předložení účtu ostatními spoluobčany, ale tentokrát už bez sametu...

Luky Martini 6.9.2006 7:40

Divnej sen

Nebudu se vyjadřovat ke konkrétním věcem v článku. Tento článek byl pro mě totiž jednou z posledních kapek, která mě donutila k zamyšlení na téma mého vlastního duševního zdraví. Mám totiž dojem, že žiji v nějaké jiné realitě...protože když čtu tento a jemu podobné články mám pocit, jako kdyby autoři těchto článků žili někde jinde a komentovali úplně jiné události než ty, které vidím já. Samozřejmě nepředpokládám, že by autoři psali vědomě propagandistické bláboly, nepravdivé a lživé. Byť pravicově zaměřený volič snažím se vnímat realitu objektivně zleva i zprava, ale hlavně selským rozumem. A můj selský rozum vnímá tento článek jako směs výmyslů,které dokáže vyplodit můj osmiletý syn...jenže ten si alespoň uvědomuje, že breptá a je to pro něj vesměs určitý druh legrace.

Vzhledem k tomu, že mám respekt ze zkušenějších a netroufám si je označit za blázny, kteří mluví z cesty, dospěl jsem k logickému závěru, že ten co se plete, jsem já. Že ten co se zbláznil, jsem já. Protože to, co p. Jičínský a jemu podobní píší ve svých článcích , jsem neviděl, neslyšel a ani se nestalo a neděje. Všichni jsou blázni, jenom já jsem lízátko.

Iva 6.9.2006 7:08

Pane Jičínský,

odejděte už konečně do důchodu!!

Opožděný a 6.9.2006 7:03

Smutný povzdech přebytečného ústavního břídila

Dát dohromady ústavu, která následně umožní bezohledným a morálkou pohrdajícím politikům zneužití pro vlastní velikášství, to je poněkud danajský dar.Být za to ještě třicet let v parlamentu a vydělat si neskutečné peníze za takovou sfušovanou práci, to je do nebes volající. Nepřipadáte-li  si jako špatný kašpar a šašek, pak jen senilita a nedostatek soudnosti je omluvou. Omluva se nepřijímá. Vypadněte konečně ! ;-€:-/(Y)

Jackalino 6.9.2006 6:54

zločinné spolčení

Vláda postavená na hlasech komunistů a jednoho až několik bezpáteřníků(už se vůbec nebavím o čssd jako jednotný blok) je defacto zločinné spolčení a pan Jičínský jasným dokladem toho jak je bolševik nesmrtelný.Jen je škoda že jich je(bolševiků) aktivních či pasívních ještě tollik.Pole po desítkách let kálené komunistickým drilem je tak zaplevelenné,že projevy a chování p.Paroubka jsou jednohlasně schvalovány v čssd,vždyť to je jasná zpráva o demokracii v Čechách.V ODS,KDÚ a zelených jsem odlišné názory slyšel čili jsou.Příspěvky pana J.beru jako extrémistické a jen mě překvapuje že zde nezazní extrémisté zprava typu pana Sloty či Sládka(aby to bylo vyvážené.Pana J. nečtu dnes jsem se překlik a takhle to skončí.Přeji vám pěkný den.

?? 6.9.2006 6:53

Soudruhu Jičínský, ta vaše pozdní lítost je stejně křivá, jako vy sám !

rečíte tady, že mravy zhrubly, palament je na dvě věci.. atd. Přitom na tom máte lví podíl. Vzhledem k vašem věku jste mohl být dávno  v důchodu;  vy se však držíte v PS jak exkrement  košile !Nezbývá než to říct natvrdo : Jediný kladný písemný projev vaší  další činnosti by bylo vaše parte...;-O(Y)Rv !! 

strejda 6.9.2006 6:43

Smutný povzdech starého cypa

Co dodat ......(Y)

eTony 6.9.2006 6:32

Jičínský,

Lžete,lžete, lžete, lžete !!!!!! VOLBY NEDOPADLY 100 : 100 !!!! Většina voličů, i těch stran co se nedostaly do parlamentu, jednoznaznačně odmítla politiku KSČSSD !!!

EQUUS MINIMUS 6.9.2006 6:26

Povzdech voliče

Plně podepisuji všechny myšlenky, které jste ve svém "povzdechu" uvedl. Nenechte se otrávit nekulturními hulváty, kteří s Vámi sobě vlastním způsobem "diskutují".

Bobo 6.9.2006 5:40

Re: Re: Smutný povzdech starého komunistického kripla

A hlavně na věčné časy.

Bobo 6.9.2006 5:39

Starý bolševik pranýřuje Tlustého bolševika

Ale pánové s bolševickou hlavou, o vás bych ani kolo neopřel.

Borek@Exil 6.9.2006 4:34

s. Jičínskému: Vy KOMUNISTO! ......horší nadávky snad ani neznám.

Už na ultimo nasranej volič 6.9.2006 3:43

Politická nezpůsobilost!!!

Pane Jičínský, jsem z generace, která má k Vám už nemá tak daleko, proto proto se budu snažit být zdvořilý, abych  vás v přímé řeči neurážel. Ale ve vašem případě  mi to opravdu činí obrovské problémy. Neudělal byste lépe, kdybyste začal přemýšlet o zaslouženém  (!) odpočinku, odchodu z politické scény a (neubránil jsem se, je to silnější než já) o posledních věcech člověka? Své jste odvedl, ústavu této republiky jste za(s)neřádil dostatečně, nehynoucí vděk komunistů vám už nikdo  nevezme, tak se s tím spokojte a nás už konečně nechte dejchat, přece si to na těch pár let , co nám zbejvaj, než exnem, zasloužíme. Protože mladí už vůbec nebudou vědět, kdo byl jakej Jičínskej, tak vás nechaj i klidně spát, my brzo vymřem, v hrobě se tedy moc točit nebudete. Ale už běžte do pryč, jste jak čtvrtodenní zimnice nebo neregulovaná činže.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 6.9.2006 2:04

pane Jicinsky

Nebudu vam nadavat, jiste se najdou jini, ale nemate pravdu. Programy CSSD a ODS jsou tak diametralne odlisne, ze dohoda je mozna skutecne jen na banalitach. Uvedu hypoteticky priklad: bude se novelizovat Silnicni zakon. CSSD bude navrhovat na dalnicich rychlost snizit na 100km/h a ODS bude navrhovat zvyseni na 160km/h. Jaka je mozna dohoda v tomto konkretnim pripade? No jsou v podstate 2 moznosti. Bud se vezme stred tech navrhu a to je 130km/h a tim se vlastne nic nezmeni, nebo se protivnici slusne dohodnou, ze na nejakou zkusebni dobu prostoupi na jeden z navrhu, po case se to vyhodnoti (nehody, mrtvi, skody atd.) a pripadne se zakon zmeni podle druheho navrhu. Jenze to predpoklada, ze se slibu protivnika da verit. To ovsem v CR moc nehrozi a u pana Paroubka uz vubec ne. Ten dokaze (a dokazal pred TV kamerami) zmenit nazor 2x za den o 180 stupnu.

68 6.9.2006 1:44

Re: Smutný povzdech starého komunistického kripla

Ne. Mladý je! Každý komunista. V dobách přejících i nepřejících. Zdání klame.

janabok 6.9.2006 0:42

Smutný povzdech starého komunistického kripla

Ladislav N. 6.9.2006 0:25

Re: Jičínský: "...když jsem kritizoval úroveň jednání různých představitelů stran ve Sněmovně nebo jejich vystupování v médiích..."

Na sebe a svou vlastní roli jste asi zapomněl, není-liž pravda, pane Jičínský? Co si budeme namlouvat, ve vašem věku už to bude nejspíš fyziologický jev, ale paměti, které by měly dokumentární hodnotu, už s tímhle asi těžko napíšete. Už je pozdě. ;-)

Vanek 6.9.2006 0:03

Proc je cast ceskych volicu dobytek?

Proc je cast ceskych volicu dobytek?