16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gadžo 6.9.2006 11:12

Re: No, pane autore, ne že byste neměl v zásadě pravdu,

Trefa !!! Jičínský imponuje takovým  notvorům jako jsi TY, Psí vrah -- opravdu výstižný nick name.  Já pejsky miluji a v tom asi bude rozdíl našich životních hodnot.

František Dobrota 6.9.2006 11:10

Re: Pane Jičínský

Do lesa ať raději nechodí, jsem v lese dost často (houbařská sezóna je v plném proudu) a nerad bych se tam s tímto pánem potkal !(Y)

Mažňák 6.9.2006 11:08

já to vidím takhle:

V ČSSD pravděpodobně dostali od Paroubka stranický úkol, podle kterého všichni gramotní členové a funkcionáři musí čas od času napsat takovýto propagandistický článek, samochvalný a  co nejvíce proti ODS. Výsledky jsou opravdu tristní, s takovým materiálem ani nemá cenu polemizovat.

Jakub Vosáhlo 6.9.2006 11:07

Smutný povzdech zničeného čtenáře

Škoda, že pan Jičínský nespecifikoval, jak dlouho už se k té naší politice vyjadřuje. Kdyby napsal po pravdě, že už skoro šedesát let, bylo by vše jasné. Řeči o české malosti sedí zrovna od něj, který sám patří mezi ty nejmenší, nejotrlejší a nejvyčůranější. A žádný z jeho (většinou dost zoufalých) sněmovních projevů na tom nic nezmění. Jeho kritika premiéra Topolánka je tak postavená na hlavu, že ani nemá smysl jí komentovat. To, že kritizuje hulvátství občanských demokratů a suverénně přehlíží hulvátství svých spolustraníků (kteří se narozdíl od ODS propracovali dokonce ke sborovému syčení v prostorách Sněmovny), je další výmluvný důkaz dvojího metru, vlastního jen lidem velmi malým. Že cítí znechucení z toho, že jeho strana míří do opozice se ani nedivím- po osmi letech to musí být dost studená sprcha.

Jara London 6.9.2006 10:49

Čumile,

vy jste fakt blb.

oakman 6.9.2006 10:47

Přeložme si!!!

Pan vždybolševik Jičínský nám vlastně sděluje, jak to vidí ta chamraď, kterou zastupuje. Prohráli jsme volby, díky impotentnímu systému naše a komunistická menšina dají dohromady polovinu, pan Filip mlčí, z důvodů známých jen jemu, tak nám nic nebrání "rozšířit" naši zlodějskou bandu o partičku levicových zombie a extremistů a tvářit se, že to vlastně byla plichta. Minulé volby dopadly podobně, jen v opačném gardu a všichni si pamatujeme tu "velkou míru spolupráce levice s opozicí. Teď chcete po vítězi voleb, aby udělal přesný opak. Po osmi letech pomluv a pokusů o kriminalizaci čekáte, že s vámi někdo bude mluvit? Při představě, že se to prase, co vám velí ještě někdy stane čímkoliv, co může škodit této zemi, říkám: S ksindlem vašeho druhu se nemluví!!!! Jičínskej, buď rád, že nám Havel zakázal vás věšet. Ani močit rovně neumíte, ale věřte, rovně byste viseli - poprvé rovně za celý život!!!!  

jirka.s. 6.9.2006 10:47

Pan Antonín ....

....zveřejnil pouze link. Tak pro ty, co jsou líní.

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu - Rudé právo 1956, Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii

Karl von Bahnhof 6.9.2006 10:43

Re: škodá Z.J.

http://independentweb.wz.cz/jicinsky.htm R^

jirka.s. 6.9.2006 10:42

Re: Pane Jičínský

Proboha! To ne, vždyť bych ho mohl v tom lese potkat!

Karl von Bahnhof 6.9.2006 10:41

škodá Z.J.

Na tomhle gerontozmetkovi by se Lafata v lese vyřádil ;-D Jestli ho letos opět potkám na Právnické fakultě, jak šíří svůj světový názor www.independetweb.wz.cz/jicinsky.htm , tak si pokaždé před ním nahlas odplivnu.

jirka.s. 6.9.2006 10:39

Re: Názory p. J.

R^R^R^Uložil jsem si to! Jistě se to bude zase hodit! Děkuji!R^R^R^

Honza 6.9.2006 10:23

Na tohle se slušně reagovat nedá.

Nato nemám nervi. Jedné uspokokojivé vysvětlení je, že to píše právě proto, aby nás takhle vytočil.

Vašek 6.9.2006 10:21

Soudruhu Jičínský,

buďto jste tak senilně sklerotický nebo úmyslně lžete až se Vám od huby práší. Podle Vás Topolánek sestavil vládu až po třech měsících. Lež jako věž! Jak mohl sestavit vládu, když byl pověřen pouze vyjednáváním. Zkuste si vzpomenout anebo se alespoň zeptejte někoho, kdo je schopen pamatovat, kdy jej Václav Klaus pověřil sestavením vlády. To pouze Vaše modla sestavuje vládu aniž by ji tím prezident pověřil.  

jerry 6.9.2006 9:47

Pane Jičínský

jste již starý pán a mohl byste být objektivní. Už byste mohl vědět, že na světě jsme dočasně. Ten článek by nebyl špatný - ale naprosto ignorujete vinu Vaší strany a jejího předsedy. To už zastrašil i Vás? Vy, který, jak tvrdíte, že jste toho tolik zažil, chcete tvrdit , že Paroubek  rovná se slušnost, skromnost, pevnost názorů a přednost prospěchu státu před svým vlastním? A Vy k tomu mlčíte! Proč? Mlčel jste i za Grosse, za toho poživačného puberťáka./Ty vole, včera sem se setkal s Bléérem. A co říkal? Ty vole, nevím, mluvil ňákou cizí řečí./ Vy ve svém věku už byste se bát neměl. A taky čeho? Že Vás Paroublb vyhodí? No a... Choďte radši na výlety do lesa, dokud vám zdravíčko slouží. S pozdravem volič ČSSD, který už ztrácí trpělivost.

Psí vrah Čumil 6.9.2006 9:43

No, pane autore, ne že byste neměl v zásadě pravdu,

ale bohužel ji tady říkáte v kanále...

Gadžo 6.9.2006 9:41

A dost !!!

Učili mě úctě ke stáří, ale  teď vidím, ýe to byl blud, protože stáří není ekvivalentem rozumu. Netuším, jestli je Jičínský dementní blb nebo  fanatický psychopat a nebo jen štváč za úplatu. V každém případě by měl být eliminován z veřejného života (nemyslím fyzicky, škoda olova).  Jeho nebezpečí tkví v tom, že šíří bludy mezi sprostý lid a jeho šediny jsou  pouze image důvěryhodnosti.

tom 6.9.2006 9:37

Jičínský

Tento ubohý komunistický přisluhovač má tu drzost mluvit o morálce?To stále jen dokazuje,že komunistá jsou nenapravitelní zločinci,jejichž snaha je absolutně ovládat lidi a co nejvíce je zbavit svobody v myšlení,podnikání a ve všech ostatních oblastech života.Spoluautor ústavy o vedoucí úloze strany by si to rád zopakoval

Čabas 6.9.2006 9:27

Truhla mrtvého muže III.

Pane Jičínský to je strašný festival senility.

Mejla 6.9.2006 9:26

Smutný povzdech starého zločince, který má neustálé nutkání "obšťastňovat" lidi svojí politickou aktivitou.

.

jirka.s. 6.9.2006 9:25

Re: Smutný povzdech voliče

A nyní to v té PS máme ještě vylepšené o bachaře grebeníčkovského typu. Kampak to asi tak spějeme, zkuste si tipnout.

tony 6.9.2006 9:23

povolební paroubek

Vzpomeňte na povolební projev Paroubka ! Pak už není co dodat.

jirka.s. 6.9.2006 9:23

Re: predcasne volby - ale bez stavajicich kandidatu :)

Ano, souhlas, ale už jste si zkusil spočítat ty voliče, kteří šli za plentu s tím , jak vy říkáte: "Po podrobném prostudování volebních programů"?

kokespravy 6.9.2006 9:20

demence?

Dědoušku náš,pěkný zmatek v hlavičce máš!Rv

jirka.s. 6.9.2006 9:19

Jen co se probudí....

.... Vizek, to zas bude veselo!

jirka.s. 6.9.2006 9:17

Re: s. Jičínskému: Vy KOMUNISTO! ......horší nadávky snad ani neznám.

Horší nadávku skutečně ani já neznám. Prů*ser je v tom, že když komukoliv řeknete v hospodě vole, blbe, kteréne, tak s největší pravděpodobností dostanete přes hubu. Když řeknete soudruhovi Jičínskému "komunisto", je na to ještě hrdý a pochválí Vás.

clay 6.9.2006 9:12

leda tak

smutný povzdech starého udavače(Y)

Brundibár 6.9.2006 9:10

Re: Re: Jičínský,

Zebro,

počty hlasů (nikoliv mandátů) hovoří zcela jasně - nějaký vliv KSČM na vládu chtělo ve volbách o cca 400 000 voličů méně, než těch, kteří volili strany, které s komunisty spolupracovat nechtěly. Barva kalkulačky s tím tedy nemá co dělat, že náš volební systém je pitomý kočkopes, je dnes myslím nad slunce jasné. Pokud nevěříte, zde jsou čísla (zdroj www.volby.cz):

- strany, které před volbami deklarovaly nějaké vládní angažmá od KSČM, dostaly celkem 2 414 155 hlasů (ČSSD a KSČM)

- strany, které před volbami odmítaly spolupráci s KSČM (tj. ODS, KDU-ČSL, SZ, SNK ED, NEZ/DEM, PB a US-DEU) dostaly celkem 2 800 939 hlasů

- ostatní strany, jejichž programy mi v paměti nijak neutkvěly (NEZ, SZR, PaS, M, SRŠ, NS, Koal_ČR, KČ, BPS, 4 VIZE, ČSNS2005, HOB, H.S., FiS, ČP, LiRA a ČHNJ), dostaly 133 882 hlasů.

Buhehe chlemst 6.9.2006 9:04

Ono je to takhle:

Komunista je člověk, který prostudoval spisy Marxe, Engelse, Lenina a dalších vizionářů tohohle poněkud podivného náboženství -(a  ono to ve skutečnosti je jen náboženská záležitost, včetně proroků, svatých, mučedníků a sem tam nějakoho toho zázraku či zjevení),

Antikomunista je člověk, který ty spisky také četl a navíc i pochopil.

Do které kategorie patří pan Jičínský je z článku snad zřejmé....

A o tom to je.....(Y)

Emil 6.9.2006 8:48

opět Jičínský

Pane Jičínský, omlouvá Vás jen Váš věk. Neomlouvá Vás ale to, že i ve svém pokročilém věku vnášíte do společnosti lež, nenávist a svoje představy, které bráníte a prosazujete celý život. Jsou to Vaše komunistické myšlenky. Všichni jsou špatní, jen ČSSD je státotvorná. To je Vaše vidina. Zase Vás musím omluvit, a to Vaší stařeckou demencí. Kdo obracel jednání s ODS, kdy ODS vstřícně přijala některé požadavky ČSSD (nezapomeňte, i když ve Vašem případě je to již opravdu dost těžké si pamatovat, že volby vyhrála ODS) ? Váš milovaný a obdivovaný Puchejř Paroubek. Kdo zadlužil naši zemi do budoucna ? Puchejř Paroubek a jemu podobní řitní alpinisté, jako jste Vy. Bohužel Vám je již ve Vašem věku jedno, jak budou trpět následující generace díky státnímu zadlužení. I to je Vaše práce. Fakt by bylo lepší, kdybyste utřel svoji nenávistnou slinu a věnoval se klidné a pravidelné výměne pamprsek.