17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROKOP BUBEN 13.10.2008 12:06

Re: Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

O mrtvých jen dobře, říkala vaše babička, což by nemuselo být vždy dobré, ovšem ještě horší je váš vyložený - HYENISMUS.....

Malý Aston 13.10.2008 12:14

Re: Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

Možná,že dobře píšete ale musíte se i naučit číst. Pan Kočka mladší mohl žít,pokud by se nekamarádil s Paroubkem.To je vše o čem píši.:-D

Poklop 13.10.2008 13:09

Re: Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

Malý Astone ,ty jsi ubožák!!!Docela bych ti přál něco podobného v tvé rodině.Co by jsi potom psal?

Malý Aston 13.10.2008 13:20

Re: Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

Já ani moji příbuzní se nekamarádíme s Paroubkem a s mafiány do hospody nechodíme.Takže nás může porazit auto,spadnout taška ze střechy nebo nás raní mrtvice,když bude vládnout Paroubek a Kočka starší.:-D

Roman 13.10.2008 13:41

Re: Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

Kdysi jsem četl zpověď kterou napsal jeden americký major po bojích s Japonci za druhé světové války.

Jako voják dle kaplana sice vyhrál boj, ale ve skutečnosti byl poražený, jelikož stále myslel na Japončíky, mluvil o nich, psal o nich, nenáviděl je.....

Nepřítel sice už dávno fyzicky neexistoval, ale stále z něho blbnul...

Poklop 13.10.2008 13:45

Re: Bude Paroubek na pohřbu mladého Kočky?

Holt jsi magor,on to nebyl první  a jistě nikoliv poslední případ,že ožrala někoho zastřelil.

LV 13.10.2008 11:05

vyvrcholení kampaně

Každá předvolební kampaň má mít jistou gradaci a před volbami vyvrcholení. Pro Vás, co jste plně nepochopili grandiosní závěr naší kampaně koncem minulého týdne tedy znovu a po lopatě:

Jsi bývalý STBák, vekslák, šizuňk, mafián, papaláš či tunelářský zbohatlík? Už se přestaň stydět a skrývat! Pojď k nám! ČSSD je strana pro Tebe! Ano, vedeme sice jakési blbé řeči o chudých, o zabránění zdražování, o "modrých strakách", o zdraví, solidaritě  a prosperitě pro všechny. Ale to je přece jen krytí! Někdy až tak dobré, že  i komunisty zbbnem, aby s námi prohlasovali to či ono. A uznej, nějak ty ničemy, loosery a příživníky (říkáme jim teď voliči) musíme dostat z krčmy k urnám...

Neváhej a vstup! Kmotr Rocco má skvělé krytí a dělá co může, aby nás (a další kamarády) dostal k lizu. Vstup, nauč se pár frází o zabránění tunelování, rozkrádání nemocnic či jiný blábol, co ti kmotr na papírku podstrčí, a skvělá budoucnost je před Tebou! Jo, a na akce party si nos vždy něco drobných, tak kolem melounu, u sebe na zapravení drobných příležitostných výdajů. Bouchačka je snad samozřejmostí.

Tino 13.10.2008 11:01

Potřebuji já objasnění zločinu?

Ve svém městě znám několik týpků, kteří čistým způsobem k majetku rozhodně nepřišli. Nemohu jim to dokázat, nemohu jim pochopitelně ani nic zakazovat. V žádném případě se nepokouším ale dostat do jejich blízkosti, ani si v hospodě nepřisednu. Spíš se vyhnu jakémukoliv možnému kontaktu.

Ne že by mi od nich něco hrozilo, ale prostě jsou mi protivní ze samé podstaty své "existence". A tak nejsem ani jejich přítel, natož známý. Být oni jakkoliv spojeni s nějakou stranou, nikdy bych tuhle stranu nevolil. A nepotřebuji k tomu žádné důkazy o páchání trestné činnosti. Stačí mi můj úzce informovaný pohled.

Já nepotřebuji, aby se dokázalo, že Paroubkova strana je v tom nevinně. Že střílející vrah a pochybná existence oběť mají dokazatelnou souvislost s Paroubkem. Jen se této straně vyhnu na hony a rozhodně jí nedám svůj hlas. Ani jinému příteli "přátel"!

Paroubek je ten, kdo potřebuje něco dokazovat! A kdo má nutnost dokazovat svou čistotu, ten by měl sám odstoupit z politiky. A padni komu padni! Čisté ruce, křišťálově upřímné záměry se prokážou v čase a ne reklamní kampaní!

Jen mám poněkud problém, koho volit.

R. J. 13.10.2008 11:37

Re: Potřebuji já objasnění zločinu?

Není na "výběr", nalačno k volbám, abyste se nepozvracel,ucpat nos  a volit ODS.  Také to tak dělám, již potřetí.Nic jiného zde není k"mání", bohužel.ODS jde po prachách, někteří, ale ostatní jdou po krku a po penězích až následně.Takže, vzhůru do "nevolnosti" žaludeční ,ona časem trochu přejde,nebo socialistickou nevolnost, jako zažil Kočka, toho to fakt nějak sklátilo.

vlasta 13.10.2008 11:56

Re: Potřebuji já objasnění zločinu?

Ale no tak člověk jako vy ví, že ideální politická strana neexistuje. To je jako v životě: kdyby člověk čekal na tu ideální nebo na toho ideálního, nikdy by se neoženil. Člověk při volbách volí z toho, co se nabízí, to nejpřijatelnější. Čekání na prince na bílém koni je dobré leda tak pro Táňu Fischerovou.

Ivan 13.10.2008 10:59

Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Vražda v baru určitě neprospěla Paroubkovi, potažmo ČSSD. Proto s ní taky nejspíše nemá nic společného. Zato ale tato vražda mohla prospět jeho politické konkurenci a tam je tedy třeba hledat motivy. ODS hrozí průšvih ve volbách a není proto náhoda, že se znovu objevují aktéři figurující v Kubiceho zprávě, která už jednou posloužila v předvolební agitaci a získala pro ODS upocené vítězství několika desítek hlasů emigrantů připočtených v Českobudějovickém kraji. Protože ODS používá bezskrupulozně vydírání jako prostředek svého mocenského boje, dají se předpokládat jiné scénáře. (Předpoklad, že se jednalo o náhodný efekt je jen pro ty nejhloupější.)  Například:  Měl být zavražděn buďto někdo úplně jiný (třeba zrovna Paroubek a někomu nakonec selhaly nervy a po šeptaném upozornění, jaké následky bude mít nesplnění úkolu došlo k vraždě jiné),  nebo se počítalo s tím, že vrah bezpečně uteče a zaplacení svědci vytvoří legendu o sebeobraně nebo jinou legendu a nečekanou shodou událostí scénář nevyšel. 

Takže snaha využít vraždu v předvolební propagandě ODS proti ČSSD je pak logická.

4% 13.10.2008 11:02

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Doporučuji Vám, urychleně se nechat vyšetřit v nejbližší psychiatrické léčebně. Nejspíše trpíte paranoiou ve vysoce pokročilém stadiu.

Tino 13.10.2008 11:10

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Parádní konstrukce! Jen je otázka, komu prospívá. No, když odmyslím politické strany, pak prospívá čistě vám. Hlavně si nepřipustit zklamání, které vás postihlo. Máte pro svůj volební hlas alibi. Vaše strana v tom je nevinně, protože její opozice by z předvolebních skandálů strany čistých rukou(ŠSD) mohla těžit.

Zavřete tedy oči a hoďte jim svůj hlas. Rozhodně nepochybujte, protože jen víra vás spasí. A pamatujte hlavně na černobílé vidění - oranžová je nejlepší, ikdyby byla zašpiněná k nerozeznání barvy!

Ivan 13.10.2008 14:19

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Mně nic ani neprospělo, ani neuškodilo.  Jako bytostně pravicově orientovaný ovšem nemohu ani omylem volit ODS nebo vidět cokoliv positivního na politice ODS. Pravicová orientace neznamená podporu tunelování, rozkrádání, zakrývání zločinů, zásahy do justice vedoucí ke krytí korupce, vydírání a kupování poslanců atd..

A vždy je nutno stokrát více kritizovat vládu, která má možnost věci měnit, protož vládne, než opozici. Až bude současná opozice u vlády, bude třeba kritizovat jí.  Neviditelný pes je ale takový politický bulvár ODS a tak se Bártovi nedivím, touží po nějaké politické kariéře a chce se k ní dostat přes propagandistické články na psu.

jirka.s. 13.10.2008 11:18

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

No, konečně na to někdo přišel! Ta osoba co ji zatkli a co vypadala jako Ďuriško, to byl přece DALÍK !!! ;-D;-D;-D

Kristepane, lidi, je tohle vůbec možné! To se máme smířit, že něco takového jako ivan sergejevič mezi námi volně pobíhá? Co dělá, proboha Chocholoušek? ;-(

R. J. 13.10.2008 11:46

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

To je jeden z těch ukrajinců, co Kočka schovává pod kolotočem, než je prodá dál , někam na stavbu. Maj tam i internet,pod tím kolotočem, jinak to má soudruh srovnané správně ideologicky,za vším hledej imperialistu a komu slouží dolar. Nakonec, bejvák pod kolotočem také není zdarma,musí si to kluci "odpracovat",jinak záliba těch kluků  z východu a Kočků v kožených bundách , nám také něco napoví. Spřízněni kůží, jako gestapo a stb. Nebo vekslák, jak vidíš jirko.s. je to prostě "lepší společnost".

Ivan 13.10.2008 14:22

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Podle podrážděné reakce je jasné, že ptát se "komu to prospělo" (to je základní otázka každého seriozního vyšetřování) se na propagandistickém psu nenosí.  To se pak těžko hledají oslí můstky na Paroubka a ČSSD.  Zkuste tedy odpovědět sám na otázku, komu ta vražda prospěla. Jsem zvědavý.

Sunny 13.10.2008 11:59

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Vy jste mě pobavil:-) Taková malá teorie spiknutí po česku...:-D:-D:-D Ta poznámečka o tom, že měl být možná zavražděn Paroubek je zajímavá, ale má drobnou vadu : proč dělat mučedníka z někoho, kdo se svou vlastní blbostí spolehlivě odrovná sám? Jen trouba plýtvá municí:-) K vaší "logice" podotýkám jen, že všeho moc škodí:-)

Hrad 13.10.2008 14:50

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Fabulujete a tak skusím také. Kdyby se někdo dotkl cti mého otce(ať již oprávněně, nebo neoprávněně), šel bych mu "vysvětlit"(třeba ručně), že udělal chybu. Kdyby se dotyčný při mém konání cítil ponížen před tou, která má být svědkem jeho "moci" ať již fyzické, nebo finanční, a vytáhl na mě pistoli a nasypal to mě, bylo by to jenom pokračování příběhu, který začal obyčejným hecem. V tom nevidím nic složitého, ani neobvyklého. To se stává na našich veřejných místech již několik století. Bezva o tom píše třeba Galuška v knize Slovácko sa sůdí. Tak běžte všichni stou hysterií do p.dele.  A to se vyjadřuji poměrně slušně(také jsem se takových událostí několikrát přímo zúčastnil).

Hrad 13.10.2008 14:56

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Opravuji skusím na zkusím, ať nedělám Yrkovi tak velkou radost.

Sunny 13.10.2008 15:00

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Sice mi uniká souvislost mezi mým příspěvkem a Vaší reakcí, ale budiž...:-)

milan007 13.10.2008 12:06

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

A proto měl Paroubek ten růžovoučký svetr, aby se mohlo lépe mířit :-)

Kajda 13.10.2008 12:32

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

No jo. Paroubek s Kočkou prý měli úplně stejné svetry. Že by se Ďuričko fakt spletl a odprásknul místo Jirky Kočku?;-)

pra 13.10.2008 13:22

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Konečně mi to došlo, střílel Topolánek převlečený za Ďurišku a záda mu kryl zatím neodhalen Klaus.  Jak prosté milý Watsone (Ivane).

T.R. 13.10.2008 14:48

Re: Vždy se ptejte, komu to prospělo!

Prosim, tohle mi znovu nedelejte. Malem jsem se z toho povlhcil. ;-D;-D;-D R^

Baumann 13.10.2008 10:57

Redakce Neviditelného psa

by už konečně měla zvážit trochu obměnu těchto tendenčních pisálků (Bárta,Rázek atp.). Neustálé výpady proti Paroubkovi a ČSSD totiž nudí a autoři nemají co nového čtenáři sdělit.Prostě postrádám také pohled z druhé strany,asi podobně,jako když se odehrál konflikt v Gruzii a všichni se vezli na módní vlně pošpinit co nejvíce Rusko.Ostatně s odstupem se ukazuje,že "zářné" demokracie v Gruzii a na Ukrajině a i v Kosovu mají a měly vážné trhliny. A ani Amerika není to pravé ořechové čím bychom se měli inspirovat.

j 13.10.2008 11:28

Re: Redakce Neviditelného psa

Já nevím jak Vy , ale já se výborně bavím

Sunny 13.10.2008 12:01

Re: Redakce Neviditelného psa

R^:-)

Roman 13.10.2008 11:30

Re: Redakce Neviditelného psa

Veškeré psaní článků tady na psu, je dělané tak pro zhruba třicet až padesát lidiček, kteří si krátí čas v práci, nebo se nudí a různě se tu střídají. Větší část vyšiluje z Paroubka, ale to je tak vše. Je to stále dokola.

Kajda 13.10.2008 12:38

Re: Redakce Neviditelného psa

Když vás články na NP tak iritují, tak proč je čtete? Proč čtete diskusi a zúčastňujete se jí? On vás někdo nutí? Zkuste novinky.cz, tam to bude podle vašeho gusta.