26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Slyšení na Hradě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
logik 1.2.2010 15:41

Re: No

Pen Budař toho prožil tolik, že už si nepamatuje, že ješitný venca byl gauner, vybraný pro špinvou práci.

Budař 2.2.2010 11:49

Re: No

Když máš nick logik, tak by jsi měl také logicky uvažovat a ne být tupec. Já bych řekl, že pro špinavou práci jsou tu tací idioti jako ty.

Adam Smith 1.2.2010 11:18

Z Vasich....

...prispevku je videt,ze jste absolvoval vsechny rocniky zvlastni skoly aspon dvakrat. Pocet chyb v textu tomu odpovida. Macte puer !

Jerry 1.2.2010 8:14

Pro pisálky typu Neffa měl K.H.Borovský výstižné pojmenování ... šmok.

peon11 1.2.2010 7:52

Takže takhle to teď bude.

Jste pane Neffe stejná nula a podvodník jako John. A strašně Vám vadí, že je tu muž Vašeho věku, který má většinou pravdu. Běžte s tím Vaším multikulti někam. Umřeme všichni stejně. Už brzy.

bob 1.2.2010 7:49

Astone, Astone

již jsem zde jednou psal,že jsem požádal svoji ženu, aby mě neprodleně usmrtila, pokud začnu blábolit jako Ty. Tvůj pes není neviditelný, on bohužel oslepl. Je to škoda ,budu se muset naučit chodit po ránu jinam.

yenda 1.2.2010 7:47

Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

které jsme kdy v dějinách po samostatného ČS měli. Od Neffa samozřejmě nikdo nečeká, že bude chválit politiky, ale přece jenom by se neměl při svém psaní nechat tolik ovládat svojí prchlivostí. To pak velmi snižuje jeho úrověň a zejména úroveň jeho příspěvků.

Klaus i v době svého prezidentování předvádí zdravou politiku nepředposlanosti vůči velkým státům EU, zachovává si zdravý úsudek a rozum, co se o jiných, zejména pravicových politiků bohužel nevidí. (U levicových tyto vlastnosti samozřejmě nehledáme). Pro mnohé občany je Klaus důležitý už jen proto, že dokázal včas vidět nebezpečnost například otrockého podepsání nesmyslu jménem Lisabonská smlouvy nebo se nám pokoušel otvírat oči varováním před zločineckým humbukem o globálním oteplení planety. I proto je Klaus je Klaus tím čím je a jeho role a význam se nezmenší ani po výštěcích placených novinářů.

hlava22 1.2.2010 8:01

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

Tak takové příspěvky si po registraci a hlavně po volbách určitě odpustíte. Takhle vyzdvihovat nejodpornější individuum našeho státu. Musíte si uvědomit, že Neff je zasunutý pravdě a lásce až někde u dvanácterníku a má vypsanou týdenní normu negativ na hlavu státu. Možná, že to je pravý důvod registrace, aby se mohlo posvítit na ptáčky, kteří tu správnou demokracii ještě pořád nechápou.

von 1.2.2010 9:36

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

No - zdá se, že jste "hlava 44" .

Jiří 1.2.2010 13:55

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

Díky! Zase názor pod který se vždy a rád podepíšu!!!

Okolo děj 1.2.2010 8:47

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

Vždyť  tu myšlenku o politické a ideové vyprázděnosti VYSWLOVIL JAKO PRVNÍ KLAUS! Neffovi nevadí, že touto myšlenkou svého nenaviděného opnenta v roli prezdenta.  Astonovi nevadí, že si tuto myšlenku přivlastnil od svého nenenaviděného oponenta prtezidenta Klause. UBOHOST!  O títo vyprázdněnosti Klaus hovořil na podzimním sněmu  ODS a těmito slovy zdůvodnil svůj odchod z ODS. Klaus je jediným politikem , kterénu DLOUHODOBĚ věří a podporuje ho nejvíce  občanů.   NEFF a oponenti tohle velmi neradí slyší,i to je jeden  důvod důvod navíc pro cenzuru na psu po 15. ůnorů. To se tady budou scházet prvadoláskoví pochlebnici, to bude ona  no vačka .   

von 1.2.2010 9:39

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

O vyprázděněnosti politiky a politiků jsem mluvil s okresním hejtmanem už před první světovou válkou !

Budař 1.2.2010 8:50

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

Výstižný a pravdivý článek. O Neffovi jsem si dříve myslel že je celkem rozumný, ale časem to s ním jde dolů a dnes už je vidět při jeho stáří, že se mu zmenšuje mozek a zvětšuje prostata. To jsem si myslel, že když se znovu oženil, že se vzpamatuje, ale ono je to ještě horší. Je zkrátka poblázněný Jankama ze strany pravdoláskovců, z jejich filozofování o ničem a hlavně ze zášti k V. Klausovi. Kdyby článek napsal Havíř Vodka, ne Nomen, tak by mně to nepřekvapilo, ale Neff ...... 

S. Trkola 1.2.2010 16:25

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

ptám, se když je p.Klaus tak zásadový,proč podepsal??

Měl prohlásit nesouhlasím,proto odstupuji !!! Pak už ba nebyl ani v televizi !!Vzdát se jen proto aby dokázal

charakter, svého podvodně získaného postavení ???

Budař 2.2.2010 11:58

Re: Autor nelibě nese, že je Klaus jeden z nejchytřejších a nejprozíravějších ze všech politiků

Že Klaus získal podvodně postavení, to jste asi usoudili u vás na Moravě v nějaké krčmě, že ? Diagnóza s ohledem na tvůj příspěvek : insufience - nedostatečnost, mentální slabost.

... 1.2.2010 7:46

zombie a klaun

tak takhle se ode dneška bude na NP psát. Nevím jak byl zvolen Václav Klaus, ale vím, jak byl nezvolen Miloš Zeman. Byl nezvolen ihned poté, co se za něj Vladimír Špidla postavil, podle vás, jeden z těch slušných. Jak říká klasik," nejdříve se musíte za člověka postavit, abyste mu mohli vrazit kudlu do zad". Tak ať vám jde to slušné psaní od ruky.

EUGEN 1.2.2010 7:10

autor příspěvku zřejmě

není zcela duševně zdráv.

No... 1.2.2010 7:03

Zombíkem se stává i autor čláínku,prostě vývoj jde vpřed....

Sebekriticky musím připustit, že také čím dál tím hůř snáším změny a obzlášť ty, o nichž vím (na rozdíl od navrhovatelů změn), že to dopadne jedině špatně. Ale každý má právo si svobodně natlouct hubu. ˇKoda Vás autore dobrých knih a majitele slušného intelektu a invence. Asi začnu dělat sám své vlastní změny a bez ohledu na okolí. Diskutovat nebude kde, zase začne platit:když myslíš, nikam to nepiš, když to napíšeš, tak to nepodepisuj a když to podepíšeš, tak se potom NEDIV  (důsledkům) !!! Jsem přihlášen a čekám dopis a čekám důsledky ----

jonatan 1.2.2010 6:53

No jo, slušňák,

který se snaží na Psu zavést slušnou diskusi se pozná na první pohled. Proč ty invektivy, Neffe? Prezident se přece může setka s kým uzná za vhodné! Nebylo by lepší podívat se do zrcadla? Kdo má křivá ústa, ani zrcadlo mu je nesrovná!

Bruno 1.2.2010 6:06

kLAUS měl viděni?

Jak je vidno Klaus nemůže naslouchat"jeho myšlení je mimo,kdyby byl jen trochu realisticky tak by si musel přiznát že se obklopil partají nedouku a karieristy.Příklad včerejší otázky kdy si Šnajdr stěžoval že ho Rath uráží že je Bc ministrině že je zdravotní sestra k tomu připočteme Jakla a máme obráz konzervativní polityky mezí slepymi jednooky král.

ZK 1.2.2010 1:11

Ono je nějaké pravidlo,

koho smí nebo nesmí pozvat prezident na kus řeči? Nevzpomínám si, že by se někdo podivoval nad tím, že předchozí kandidát na monarchu si na Hrad zval kdejakou rockovou či popovou hvězdu, aby se zviditelnil či bůhví proč. Tento prezident si Madonnu na Hrad nepozval, asi měl, to by se obecnstvu zamlouval asi víc :-)

Vladimir 1.2.2010 0:52

Opravdu trefné !

Tohle povídání od Neffa je opravdu hodné jeho pověsti na NP. Trubka každým coulem.

Neffa vůbec nezajímá nějaká idea strany, on dle hesla -každý cikán hádá podle sebe- hádá, že Zemanovi jde o pomstu, Klausovi jde o šaškárnu, aby se zviditelnil a Zeman mu na to skáče jak myšák na špek ...

Ubohost našeho veřejného mediálního prostoru je je jasná už tím, že takovéto slabomyslné kecy lze zveřejňovat na médiu pro čtenáře. Za mých mladých let by takovou blbost nemohl napsat ani na plot, který byl zdarma.

Vodička-sapér 1.2.2010 10:12

Re: Opravdu trefné !

Hezká vzpomínka! Když jsem já  býval  kluk, byla, všude po Praze,  spousta plotů a ohrad. Byly  černé, skoro takové jako školní tabule a my, kluci- darebáci,  jsme na nich vášnivě "publikovali" a kreslili různé "mravné" obrázky 

V. Skalová 1.2.2010 0:35

Hnusný plivanec

Platí vám za to Bakala dobře?

Alfa 1.2.2010 0:33

Zarážející!

Je zajímavé,že vy víte kdy co kde pletichaří s kým i když u toho nejste.Z prezidenta máte osobní komplex již dlouho a tak si vymýšlíte stejné infantilní dedukce jako pan Doležal.

Budař 1.2.2010 9:08

Re: Zarážející!

Neff je šašek, který má koplex z toho, že je hloupý, že není schopen věnovat se literatuře jako jeho otec, na to nemá, tak se dere do politiky a šlape do hov.n. 

logik 1.2.2010 16:07

Re: Zarážející!

Kdo platí Budaře?

. 1.2.2010 20:25

Re: Zarážející!

Na Budare mi,prosim,nesahejte. Kdyby byli vsichni jako pan Budar,svet by byl mnohem dal. Chytry,pracivity,s velkym prehledem a znalostmi,slusny,nezistny,neuplatny. Jednim slovem

spravny chlap.Budme radi,ze jsou takovi lide. Pane Budari, je mi lito,ze od 15.unora se s Vami nesetkame. Verim,ze se budete registrovatat a dale bojovat proti zloradum sveta a prosazovat komunistickou myslenku. 

ou 1.2.2010 23:44

Re: Zarážející!

Co dosadit za tu jednu tečku, žádné jméno se tam nevejde, ale možná by se hodil ten kosočtverec

Budař 2.2.2010 12:15

Re: Zarážející!

Adame Smithe, nebo " . ", nevím kolik máš ještě nicků, ale je zřejmé, že vzpomínáš na staré dobré časy a hraješ si tady zase na tajného agenta. Proto je půvabné, že o mne píšeš, něco o komunistické myšlence. To je přece tvoje myšlenka a tvojí rodiny, ta s váma půjde až do hrobu. Registrovat se určitě nebudu, protože nemám zapotřebí, aby po napsání nějakého příspěvku, mi pronásledovali tví bývalí spolupracovníci. Také budu rád, že se budu věnovat užitečnějším věcem, než tlachání s magorama, jako jseš ty.