26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Slyšení na Hradě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vladimir 1.2.2010 16:12

Re: nemělo

To spíš v AHA!. I Blesk je pro článečky této úrovně moc seriozní, moc noblesní.

la verite 1.2.2010 12:57

kdo je tady klaun?

Jednoznacne pisatel clanku :-)

Viktor čistič 1.2.2010 12:55

Pozornost

Ondřej Neff napsal: "O vyprázdněnosti naší politiky svědčí fakt, že setkání dvou v podstatě vyhaslých politických zombií vzbudilo takovou pozornost."

Podle této logiky je tedy i Ondřej Neff zodpovědný za vyprázdněnost naší politiky, neboť on sám jí věnuje přehršel pozornosti. Druhý logický zkrat autora spočívá ve vyvozeném důsledku: To, co budí zvýšenou pozornost, svědčí o vyprázděnosti naší politiky. Tedy, nebudeme-li politice věnovat žádnou pozornost, bude plnohodnotná. Ach, ta logika!

pepulda 1.2.2010 12:20

Dva přístupy k diskusi

Tak jsem si přečetl, že Neviditelný pes chce kvůli hulvátom zrušit diskuse k článkům. Myslím, že to je docela dobré rozhodnutí.

Ale co si myslet o p. Neffovi a jeho slovům v článku: Slyšení na hradě. Já si vůbec nemyslím, že některé pasáže jsou slušné. I novináři by měli provádět autocenzuru a vyjadřovat se slušně a pravdivě. Na jejich fantazie a domněnky není nikdo zvědavý. Pokudby to dělali, ubylo by hodně kritiků jejich práce.

hraběkrzan 1.2.2010 13:44

Re: Dva přístupy k diskusi

přesně můj názor! Lépe bych to asi nenapsal! Pan Neff by si měl uvědomit kdo je ON a kdo je president ČR,byť se mu to nebude ani trochu líbit. Pan Neff je ten čoklík z arabského přísloví:psi štěkají ale karavana jde dál...

zŘITelnýSERval 1.2.2010 14:14

Re:

ty hňupe pepulče

"docela dobrým rozhodnutím"  byl verdikt ve při  Larryho Flynta

ty hňupe pepulče,  jsi tady za anonyma - tak si  TADY nehrej na  Boha etiky a etikety,   O AUTOCENZUŘE VÍŠ  nasprosté houno,  jinak bys tenhle svůj  PODINTELIGENTNÍ  SLINT  (a právě v tom spočívá autocenzura, hňupe,  -   aby lidi nepouštěli do světa hňupoviny a blbostě   -   a ne ve slušnosti,  pravdivosti(co to je pravda ?  -  kromě matematických extempore)   pravdu má občas i prostitutka a řekne ti ji sprostě čili vulgárně, a to nemluvím o volbě stylu a formy sdělení)

zeman 1.2.2010 23:27

Re: Re: Pro Ř ÍŤolezce

To jsme to dopracovali, když ani prostitutka nectí haslo : Náš zákazník, náš pán. Zákazník prostitutky zcela určitě není sexuální přeborník a o to , aby slyšel opak tohoto označení jistě nestojí

občasník 1.2.2010 11:55

oba pánové jsou "bejvávalo"

takže klídek, sertkání dvou narcisů nemusí vzrušovat veřejnost, za pár let bude v čítankách: zeman?klaus?- bezvýznamní politici v éře Zlatého slavíka Karla Gotta...

Budař 2.2.2010 11:34

Re: oba pánové jsou "bejvávalo"

občasníku, zapár let se v občasnicích a v čítankách určitě bude o těchto pánech určitě psát, protože se oba svou činností zapsali do historie naší země. Zamyslel jsi se někdy nad sebou / jestli máš čím /, co jsi udělal pro tuto zemi ty, vyjma přiblblého kecání a urážení vzdělaných a přemýšlejících lidí ?  Bezvýznamná nula jsi ty, po tobě neštěkne ani pes. 

Bizon 1.2.2010 10:27

Pan Neff by tam asi nejradějji jezdil s Havlem na koloběžce .....

lucinapes 1.2.2010 10:35

Re: Pan Neff by tam asi nejradějji jezdil s Havlem na koloběžce .....

ale stejně mu to u Paroubka nepomůže, ten má dost svých vlčáků, které musí odměňovat, Neffa tak akorát milionářsky zdaní.

ASA 1.2.2010 11:47

Re: Pan Neff by tam asi nejradějji jezdil s Havlem na koloběžce .....

1000000% souhlas

Vodička-sapér 1.2.2010 9:43

Mne článnek pobavil, ale...

Mne tento článek provozovatele a majitele Nev. psa, četl jsem ho hned po úvodníku, hodně rozveselil. Ovšem , to musím připustit , že když si  přečte,ty vážně míněná slova o  dvou vyhaslých politických zoombiích, rytíř z rodu Přemyslů, který prostřednictvím veškerých státních tamtamů co má k dispozici oznámil , že už je pevně rozhodnut , podniknout vítězné tažení  na pražský Hrad, že takovéto řečíčky prestižního českého spisovatele a publicisty, tomuto pánovi , s renovovaným knírkem pod nosem,žádnou radost neudělají, naopak. 

Ken 1.2.2010 11:05

Re: Mne článnek pobavil, ale...

zombi, zombi... neříkali tak gottovi nebo žokejovi Váňovi?

Vodička-sapér 1.2.2010 13:24

Re: Mne článnek pobavil, ale...

Kene, to ano, ale musíte číst článek pozorněji. Autor výslovně,  v dalším textu tomu přikládá stěžejní význam, mluví o politických zombiích. Není známo ,že by,  některá  ze zmiňovaných  osobností, někdy  světově vynikala, měla globální význam, ve zpěvu, či v koňských, v klusáckých, rovinných , natož v překážkových dostizích.

Budař 2.2.2010 11:40

Re: Mne článnek pobavil, ale...

sapére, příspěvek nic neříkající na úrovni žáka 5. třídy, ubohé.  

5P 1.2.2010 9:20

ach jo

Ach jo Neffe. Horujete tady pro registraci kvůli ignorantství, hulvátství a bůhví kvůli čemu ještě. Ale ten Váš článek naprosto zřetelně ukazuje, že i velmi viditelné psisko napíše telecí plky. Stejně jako když mě Doležal obviňuje z toho, že jsem povraždil všechny Němce v Postoloprtech. O registraci to opravdu, ale opravdu není.

Pavla B. 1.2.2010 8:51

Tohle už tu bylo jako úvodník

Klaus bude po voplbách jmenovat Zemana premiérem, takže proto....

lucinapes 1.2.2010 10:37

Re: Tohle už tu bylo jako úvodník

no, hlavně aby to nevyhrál Pupek, kterému Neff tak snaživě nahrává. Zajímalo by mě, co od toho očekává.

Bruno 1.2.2010 19:12

Re: Tohle už tu bylo jako úvodník

jA JSEM SLYŠEL ŽE KLAUS BUDE JMENOVANY ZEMANEM KONEČNĚ BUDE MÍT KUS RODNÉ HROUDY ALE BUDE MUSET ZAČINAT ZE SRPEM A KLDIVEM

Honza42 1.2.2010 8:46

Až zrušíte diskuze, bude to ještě horší, nebo už to je Váš intelektuální "strop." ??

A pak že jsou diskutéři vulgární. Vždyť Vy jste jak přetékající senkrovna.

hlava22 1.2.2010 8:53

Re: Až zrušíte diskuze, bude to ještě horší, nebo už to je Váš intelektuální "strop." ??

taky sem si všim

Anonym 1.2.2010 8:44

Pane Neffe,

od Vás mi to připadá spíše jako kyselé hrozny. Ať píšete co píšete, oba pánové v uplynulých dvaceti letech dokázali, že v politice něco umějí.

Nemusíte s nimi souhlasit, to po Vás nikdo nechce. Ale ani jednoho z nich nemůžete dost dobře nazvat šaškem, jestliže shodou okolností stáli každý z nich u zrodu našich dvou i v současnosti největších politických stran.

Co že jste to psal o tom šaškovi?

Štváč 1.2.2010 8:28

No

fakt je, že Klaus dělal naschvály vždy a dělat je bude. Je to v jeho zlém charakteru zakódováno a jinak to nebude. Náš hradní ekonom ani nehlesne ke krizi a jakým způsobenm by ji řešil. Za to ví, že průměrný člověk rozumí očkování a pozná teplé počasí od studeného. Teď bude na řadě Klausovo nenáviděné euro, ač nám nikdy nezdůvodnil proč. Když bylo HDP pod 3%, ovládal "své" poslance a bankéře svou hloupou socialistickou rétorikou a ti samozřejmě přijetí Eura oddalovali co mohli. Hradní žába na prameni je schopna tento stát zničit ve jménu své ješitné osoby.

hlava22 1.2.2010 8:54

Re: No

lump Klaus popíral GW tak dlouho, až mu to vyšlo a teď tu kvůli němu pomrzla spousta lidí.

lucinapes 1.2.2010 10:34

Re: No

a ze svého vítězství se raduje, až sněží - už zase.

Budař 1.2.2010 8:57

Re: No

Štváči z Lihového domu, je vidět, že jsi ekonom a politolog vysokých kvalit, ale uplatňuj svoje znalosti na mítinkách ČSSD, tady většina lidí tě má za bl.a. S tvejma pěti třídama zvláštní školy, tady neprorazíš, ani nikoho nenaštveš, štváči.

Štváč 1.2.2010 9:05

Re: No

promiň, že jsem tě naštval, volič socanů jsem nikdy nebyl  a 5  tříd mám díky bolševikovi, který usoudil, že mi to stačí. Buď zdráv inženýre Troubo bez vlastního názoru.

Budař 1.2.2010 9:21

Re: No

Štváči, já už jsem za svůj život prožil tolik, že lidé tvého typu, mne nemohou naštvat, mám na lidi svoje měřítko a vím kam tě zařadit. Bolševik usoudil dobře že ti pět tříd stačí, další by jsi " nevystudoval ", na víc jsi neměl, to se dá usoudit dle tvých příspěvků. Aspoň že tě naučili  trochu psát. Nepsal jsem že jsi voliš socanů, to by mi nenapadlo, protože pochybuji o tvé svéprávnosti a zda můžeš vůbec volit. Spíše si myslím že jsi placen Liďákem za to, že tady provokuješ a ty za to máš na lahváče.

Štváč 1.2.2010 10:03

Re: No

i když dopíjím pátej lahváč, pořád nemůžu přijít na to, co říkáš Klausovi a Zemanovi. Jestlipak víš, kdo měl vždycky v hubě větu : "...jseš placenej", nebo "kdo vás platí ?". Kdybys to nevěděl, zeptej se.