5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Svatopluk 27.10.2009 2:44

Jak je Fiscer slušný se zeptejte paní Bohaté

Gult 28.10.2009 17:51

Re: Jak je Fiscer slušný se zeptejte paní Bohaté

Proč se ptát paní Bohaté. Historie je historie. Dnes vidím, že pan Fischer zvládá funkci dobře, ukazuje úroveň, vyvaruje se nabobských způsobů vlády ODS, jmenovitě Topolánka, jeho úšklebků, nezpůsobného chování, bavení se s Bursíkem při příspěvcích opozice atd.Jde dělat věci slušně a i u nepopulárních opatření neurážet. Co se týká paní Bohaté, měl by se její kamarád zaměřit na jinou diskuzi¨. Oznamkuji li Fischera 1-, tak Topolánka a jeho partu-Langera(pujde do lochu, jeho poznámka při volbě prezidenta) 5-.Julínka a jeho asistenta Šubrta 5. 

JaS 26.10.2009 21:48

Nepochopil jsem,

co chtěl autor vyjádřit. Vláda neni v pořádku proto, že maká, v pořádku je když je vláda politická a když politici ze sebe dělají pitomce místo aby makali? Pokud se jedná o Klausův podpis LS, tak nevím, jak by Topolánek nebo Paroubek bouchali do stolu.

Julie 26.10.2009 21:36

Fiser tu sice nepobiha s holym ptakem

Ale to na funkci nestaci. I na ceske pomery mame pravo cekat vic, nez byvaleho apartcika ve funkci loajalniho predevsim vyvolenym. Jeho miliardova rekonstrukce stat.uradu a snaha o mld. ekologicky tunel mluvi za vse.

Jančík II. 26.10.2009 21:28

Pozor

Bacha, jen se láskou a obdivem k tomu komoušovskému kariéristovi vy antikomunisti nepodělejte!

JaS 26.10.2009 22:02

Re: Pozor

Není třeba láska a obdiv. Stačí, když dělá, co má dělat, když to dělá dobře a nepindá nesmysly jako někteří diskutující ;-P

pepa 26.10.2009 21:09

pane Čermák

neslyšel jste větu, že věřím statistikám....Myslím si, že víte kdo ji vyslovil.

Jakub S. 26.10.2009 19:16

Nechci slyšet jakékoli nasazování na pana Fischera.

Je prostě radost a úleva jeho jednání (plurál) sledovat. A tečka!

Karlstein 26.10.2009 18:29

Fišera musím pochválit.

Srovnám-li někdejší úřednickou vládu pana Tošovského a dnešní vládu Fišerovu je to velký rozdíl. Fišer je o hodně aktivnější než byl Tošovský a nebojí se udělat i vážná rozhodnutí. Je stručný a věcný. Žádné zbytečné kecy a politikaření. Je vidět, že se na té politické šachovnici umí dobře orientovat.

Vodák 26.10.2009 18:07

popularita

Čest práci, soudruhu předsedo, ten farář je vůl a pozdrav Pánbu pane faráři, ten předseda je vůl. Takový lidé jsou u nás nejpopulárnější a nejoblíbenější. Vážím si pana Fišera, byl by to dobrý premiér v normálních časech, nyní v době krize potřebujeme někoho na nějž bude většina lidí nadávat. Myslím, že vláda která nedělá nepopulární opatření a pan Fišer ani nemůže, je vládou hezkou ale zbytečnou.

pteryx 26.10.2009 15:10

Má Fischer jinou možnost?

Dost o tom pochybuji.

Roy Boehm 26.10.2009 12:38

Vzhledem k tomu, že

vizí našich politiků, lhostejno z jaké partaje, je pouze nahrabat sobě, své rodině, svým přátelům, spolustraníkům a znamým a tuto realizují s naprosto ultimativní umanutostí, se kterou deformují vše, morálkou počínaje a ústavou konče, je Fischerova vláda pravým požehnáním pro tuto zemi. Škoda jen, že se nemůže zbavit politicky dosazených náměstků na ministerstvech a své plány musí korigovat podle přání termitů v obou komorách parlamentu.

gerontusinza 26.10.2009 11:36

Pane Čermáku nebude........

Víte proč? protože bude s čím srovnávat.......... slušnost, znalosti, schopnost vyjádřit své možnosti i jejich odhad proti žvanícím "elitním politikům"...... je to rozdíl co? Takže u voleb nashle.....;-)

Vlado Z 26.10.2009 11:25

A jaký má význam

..vymezovat se za každou cenu v žabomyších válkách, které pro politiky stávají důležitější než vlastní státní agenda? Jak může Fischer Klause k něčemu donutit? Co by jemu a společnosti přineslo, kdyby se od něj ostantativně distancoval? Nebyly by sme pak na západ od našich hranic za ještě větší blbce? Pohybuje se v úzkých mantinelech daných politiky od kterých je závislý a nemá význam aby je dráždil ve viecech, které nejsou prioritní. Vymezil se u rospočtu, když jej chtěl spojit s důvěrou své vládě. Až bude další podobná příležitost, uvidíme, jak se zachová. Zatím se klidně může od všeho toho cirkusu držet stranou.

Ale vyslovil jste myšlenku, která se mi již dlouho líbí-co kdyby si politici na spravování státu raději najímali zkušené manažery a sami se věnovali pouze ideologii a zákulisním bitvám. Myslím, že tento model není tak nerealizovatelný a byl by pro mnohé zmeně(např. ČR, Itálie) funkčnější než ten dosavadní.

Dolly 26.10.2009 11:54

Re: A jaký má význam

Vůbec se nedivím, že se pan Fischer nezabývá nějakou vážnější komuniikací s nějakým podprůměrným hradním účetním. To by byl skutečně promarněný čas.

vládík 26.10.2009 11:24

Fischerova vláda tady nebude jen do května

Ta zde bude až do jmenování vlády nové.  Tedy minimálně do přelomu června a července, spíše však přežije i druhou půli prázdnin.

Libor.w 26.10.2009 10:54

Faktem zůstává!

Demokracie je soutěž politických stran proto jakákoliv úřednická vláda je z podstaty horší než vláda politická.Pro správu země není nic horšího než nečinnost, tento Fišer reprezentuje jen sebe a protože nemá mandát z voleb neudělá nic čím by popudil politiky.Čili stát místo cesty z hospodářských problémů ať nalevo nebo napravo bude ještě nejméně půl roku jen pokračovat v nicnedělání.To rozhodně není správná cesta.

Schumacher 26.10.2009 12:16

místo cesty z hospodářských problémů

které způsobily demokraticky zvolené vlády ODS a ČSSD. Ale tak to přece nemůže být, protože vzešly z demokratických voleb a proto už z principu musely být lepší než jakákoli úřednická vláda. Tak ten dnešní svrab a neštovice zavinili asi mimozemštané, nepřátelští agenti, stahé sthuktuhy a pcháteéé stahých pocháádkůů. Nebo osvědčené jao léto podzim zima ?

Svatopluk 27.10.2009 2:53

Re: mimo toho také Fišer

Ten byl u toho picnutí české ekonomiky do vazu, když za jeho obor (celní správa a zahraniční obchod) došly špatné údaje, které budily dojem, že ekonomika je přehřátá a na základě kterých byla učiněna opatření, která ekonomiku zbrzila a mj. "odstranila" pravicovou vládu. Silné podezření, že šlo o čin na zakázku, se ještě zvýšilo, když za to vyletěla doc.Bohatá a on šel na její místo (zatímco měl být vyhozen).

emil 26.10.2009 10:13

Tak docela nesouhlasím

Kdyby v tuto chvíli měli v rukou vládu politici typu Paroubka a Topolánka, už by se o žádném státním rozpočtu moc nedebatovalo, byl by 250 miliard schodek minimálně (ať si budoucí poradí, hlavně že já mám koryto). Kdyby alespoň v tomto uspěli, klobouk dolů .Takže šmahem vše so souvisí s Fischerovou vládou brát jako špatné, to tedy rozhodně ne. Ještě si autor trochu plete slušnost s bezmocí. V rámci současné politické kultury by politická vláda ze známých a profláklých politiků nadávala, urážela, ale výsledek by byl úplně stejný, jaký má Fischerova vláda. Jen by holt pisálkové měli o čem psát.

5P 26.10.2009 12:40

Re: Tak docela nesouhlasím

Problém je v tom, že vládne Topolánek s Paroubkem.

luboš 26.10.2009 10:04

Vláda Jana Fischera

mi svým přístupem připomíná starou vojenskou pravdu: Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kdo nic nezkazí je pochválen. Kdo je chválen, bude povýšen a kdo je povýšen nic nedělá....;-D

Kem Azbrna 26.10.2009 9:52

Myslím, že opak je pravdou

Úřednické vládnutí nám velice prospívá. Máme čas se vzpamatovat z denních politických skandálů, jsme ušetřeni blábolů neschopných politiků a nikdo se do naši běžnéí činnosti moc nenaváží. Ve skutečnosti je to hudba budoucnosti - v EU vládnou úředníci, kteří mají parlament jen jako operetu. Ne rozdíl od naši současné vlády to ale mandarini EU mají pod palcem na velmi dlouhou dobu a zakrátko budou vládnout i nám.

promirul 26.10.2009 9:37

Mě se nelíbí.....

Pane Čermák,za koho mluvíte?Jestli se pan Fischer líbí vám,neznamená to že se líbí všem.Jenom uměle zvyšujete jeho popularitu,přesto že to je směšná figurka,která jen poskakuje,podle toho jak levice a pravice píská.Všichni se chtěli zbavit odpovědnosti za krach ekonomiky,proto si tám pozvali chytráka,který špinavou práci udělá za ně.

Niky 26.10.2009 10:03

Re: Mě se nelíbí.....

Hlavně poskakuje,jak píská Brusel,inu soudruh jako soudruh!;-)

Henk 26.10.2009 10:03

Pan Čermák mluví za sebe....

vy doufám také. To je podstata svobodné diskuze. Vaše výpady proti Čermákovi jsou zbytečně agresivní. Stačí napsat: nesouhlasím. Zvládnete to příště ?

Habakuk 26.10.2009 11:51

Re: Pan Čermák mluví za sebe....

Hlavně by to měl zvládnout Váš milovaný pan Čermák!

Henk 26.10.2009 12:17

Ach bože

mně je po nějakém Čermákovi hovno. Ani s ním moc nesouhlasím. Mně jenom vadí ta slovní agrese, se kterou se vytasí každý frustrát.

messenger 26.10.2009 12:58

Re: Ach bože

R^ presne. kazdej co by v hospode jen tise cucal pivko a poslouchal je na netu najednou plnej zasadovejch postoju nejlepe vyjadrenych obvinenim kohokoliv z naproste imbecility, jedno jestli se jedna o zasadni filozoficky nazor nebo prostou gramatickou hrubku. Vitejte ve virtualnim svete.

F. Čech 26.10.2009 9:32

Pan Fischer je nejlepším premiérem, jakoho kdy Česko mělo a přitom pracuje v nejtěžším období v němž se Česko za dobu své existence ocitlo.

Můžeme to zpchybňovat, můžeme o tom pochybovat, můžeme proti tomu protestovat, ale to je tak asi všechno co proti tomu  můžeme udělat. Po řádných volbách příští rok můžeme dostat jedině podstatně horšího premiéra, ať už vyhraje kdokoliv. Stačí se rozhlédnout po možných kandidátech na tuto funkci.