2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fík 5.8.2006 9:59

Protiústavní jednání prezidenta

Za současnou zablokovanou sněmovnu může pan prezident. Po volbách neměl hrát podivné hrátky s pověřováním vyjednávání, ale podle ústavy měl nabídnout Topolánkovi sestavení nové vlády. Všchno jiné bylo mimoústavní.Jak má vypadat naše společnost, když prezident sám jedná dva měsíce protiústavně. Asi proto, že za své činy není právně odpovědny!!!

Ota First 4.8.2006 17:34

Opatrně, Lukášku, služebníčku,

vezmi si příklad ze Starce - ten také sloužil až do rozthání těla. Však on přijde čas, kdy ti papá udělá druhou díru do p@dele. ;-D

Pavel 4.8.2006 23:29

Re: Opatrně, Lukášku, služebníčku,

Je to hrozné. Ať vlezu na veb kamkoliv, všude jen Rudé právo.:-D

vládík 4.8.2006 15:58

Jak asi budou kroky Klause vypadat,

přidáme-li fakta a cíle  z článku "Zapomenutá smlouva ........."??!

Horác 4.8.2006 20:55

Re: Jak asi budou kroky Klause vypadat,

Ten vlezdo..... má pravdu, už má duce paroubek stoprvní hlas!

Xaver X.X. 4.8.2006 14:07

Ajta, to bude situace, až se Paroubek s Klausem dohodnou...

To bude horší trauma, než opoziční smlouva. Ale oni si věřící své důvody najdou, neb guru jim je sdělí...:-)

Dikobraz 4.8.2006 13:46

ad diskuse

Nechápu , kde většina účastnící se této diskuse bere právo srovnávat Jiřího Paroubka se soudruhy Stalinem a Gottwaldem.Asi to bude tím, že jste byli za dob nejtvrdšího komunismu na houbách.  Podle jakých kritérií soudíte JP? Podle jeho obtloustlé postavy, kterou v jeho věku má každý druhý Čech? Nebo podle arogance, kerou trpí 99% všech českých politiků? Podle jeho "nevymáchané huby"? Podle vašich reakcí vidím, že váš slovník je mnohem na nižší úrovni, o vtipu ani nemluvím.  

huhu 4.8.2006 14:11

Re: ad diskuse

paroubek je ve stadiu těch uvedených pánů v době kdy se drali k moci....:-/

Dáša 4.8.2006 14:50

Re: ad diskuse

Souhlasím, lépe by sedělo srovnání J. Paroubka s Musollinim a Goeringem. Gesta a projev každého prozradí, i kdyby se stokrát usmíval. A nechtějte vědět, koho mi připomíná ministr rozhazování Sobotka!

vládík 4.8.2006 16:00

Re: ad diskuse

Nebyl jsem na houbách. Vidím kult Paroubkovy osobnosti (zatím jen neoficiální, zato do očí bijící). Ten si pěstují jen potenciální diktátoři.

penzista 4.8.2006 12:18

Jelínkovým vzorem je starý bolševik Jičínský

trpící pokročilou debilitou senilis a ta se pomalu, ale jistě, přenáší i na něj.

Balnka 4.8.2006 11:08

A ještě dodatek.

Nechápu, proč Neviditelný pes přetiskuje články určené Právu. Je to i naopak?

Balnka 4.8.2006 11:01

Jsem pro předčasné volby a spravedlivé propočty mandátů.

A co se takhle zamyslet nad morálním rozměrem politiků? Je známé, že charakter člověka vyplave na povrch v mezní situaci.

A charakter Paroubka je jasný dnes každému, kdo chápe rozdíl v počtu hlasů, které daly mandáty maskované koalici ČSSD + KSČm,  a otevřené koalici ODS+KDU ČSL + SZ. Mít tak Paroubek o 200 000 hlasů víc, tak už ROH sváží na Staroměstské náměstí své lidi!

Jsem pro předčasné volby, paktovat se s lidmi bez úrovně, bez nadhledu, vede k propadu mandátů příštích voleb, jako se to stalo po opoziční smlouvě. Možná, že i to sleduje Paroubek se svou kamarilou!

bez brýlí 4.8.2006 12:41

Re: Jsem pro předčasné volby a spravedlivé propočty mandátů.

z 200.000 hlasů navíc pat v parlamentu 100:100  udělali Klaus se Zemanen. Je třeba to voličům stále připomínat. Jejich přepočtem ztratila pouze pravá strana. Zeman byl proti Klausovi rozhodně lepší prognostik. Spolu s Paroubkem se teď smějí.

cekon 4.8.2006 10:46

apropó

vážení, všimli jste si, že Václav Klaus je největším škůdcem české pravice?

oakman 4.8.2006 9:51

Nakonec o tobě, juvenilní idiote!!

Jelínku, jsi jen další lidská hnida, která se jako Březina, Gross, Chalupa a jiní "mladí soudruzi" snaží udělat kariéru tím, že nosí kufr panu šéfovi. Tvůj šéf je pingl, takže kamkoli to dotáhneš, budeš stejně jenom pikolík!!!!

oakman 4.8.2006 9:48

O Klausovi...

Být na jeho místě, tak oznámím, že vzhledem k tomu, že se současní leadři nebyli schopni domluvit ani na předsedovi parlamentu, tento rozpouštím a vypisuji nové, předčasné volby na podzim. Pokud zde máme takové "spoluobčany", kteří pro svou válku o koryto v klidu tolerují fakt, že tato země již dva měsíce nemá - kromě presidenta a senátu - základní strukturu, která je z ústavy nutná pro její fungování. Paroubek nemá nárok z mnoha důvodů. Pomineme-li jeho "výstřik" po volbách, dostatečně demaskující bolševickou svini v oražovém kabátě, nemůžeme ignorovat, že zatímco on brání změně v aparátu státu, jeho řitolízalové v subalterních korytech stačili utratit už o necelých 100 miliard více než na co měli od parlamentu mandát.

Jana 4.8.2006 9:43

Přání

 Pane Jelínku u Vás je přání otcem myšlenky

oakman 4.8.2006 9:38

Jelínku, ty sociální parazite!!!

Jsi typickým příkladem české malé státní svinky, která se neustále snaží veřejnosti podsouvat, že ta lidská, morální a odborná žumpa jménem KSCSSD je cosi, co stojí za pozornost. Volby jste prohráli, vaše veškerá praktická činnost vede tuto zem do záhuby, viz st. dluh. Lžete kudy chodíte, vydíráte občany nesmyslně vysokými daněmi, nejste schopni postavit jedinou novou komunikaci za dlouhých 8 let, co máte licenci na zlodějinu ve státní kase, ale vždy utratíte z naší kapsy dvojnásobek než je domluveno. JDĚTE UŽ DO PRDELE!!!! Navždy...

Vlad 4.8.2006 14:56

Re: Jelínku, ty sociální parazite!!!

Jděte jim příkladem!

No... 4.8.2006 9:24

Jelene,zvláštní škola nepomohla,chtěj zpět školné

Něco tak blbého se lze dočíst leda z pera..péra...je péro..je ču..k..., no nic, z pera poněkud narcisistního a pitomoučkého mouly, ani od Jelena bych nečekal takové "klesnutí ke dnu". No nic, ještě bude hůř, ještě budou inteligentní politici jednat s pingly a neekonomy o rozpočtu a prožrané budoucnosti, bez ohledu na to, že ti neekonomové a pinglové mají být už dávno v teplácích za to, co dokázali prošustrovat. Paradoxní doba...

parb 4.8.2006 8:55

Osobnost?

Zdá se mi, že je velký zmatek v hodnocení toho, kdo je "osobnost". Být osobností - znamená to snad jen aroganci, ignoranci, schopnost bezohledně prosadit své? Nebo by to spíš mohlo znamenat také schopnost odstupu, ohledu, zhodnocení situace, i sebe sama, vnitřní kongruenci? Mně připadá, že o osobnosti by se mělo mluvit také na rovině etiky a že znamená něco jako "charakter"? U Klause ho už léta necítím a u Paroubka děsivě postrádám.

ll 4.8.2006 8:39

Urážlivý Paroubek

Sám rozhazuje urážky vidlemi a "dotkne" se ho každá prkotina. Samozřejmě ne. Jde o promyšlené chování, které nejen mi je přímo odporné.

ICH 4.8.2006 7:51

Tunelpapá Klaus musí jako předseda ODS trpět když vidí předsedu Modrých bolševiků

Shita Tupohlávka jak je neschopný, neodborný, arogantní. Inu falešný a prázdný, netušil tehdy jak hloupý.

Ježek 1 4.8.2006 7:08

Hajzl Lukáš Jelínek

Lukáši, ty jsi fakt hajzl, stejně jako tvůj chlebodárce.

eTony 4.8.2006 6:13

Jelínku,

vy jste fakt magor, vy nedokážete rozumně poradit ani tomu vašemu blábolistovi a chcete radit prezidentu rpubliky, kterému nesaháte ani po kotníky ? Vy chcete určovat co prezident má nebo nemá dělat ? Vaše rady si nechte na neobolševické teatrální rejdy Velkého Ekonoma seslaného z vyšší moci.

clay 4.8.2006 1:57

Jelínku

vz jste teda komediant;-D

Mišák 4.8.2006 1:48

Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

"Přirozený politický talent Klause spojuje s Jiřím Paroubkem." Jednak správně po česku by bylo ...spojuje Klause..., jinak je to blbost stejná, jako původní obsah věty. Přirozený politický talent pana Paroubka je totiž hoden pouze opovržení.

"Teď  tak pouze může sledovat, jak se nenápaditý Mirek Topolánek plácá v neoficiálních a mimoústavních sondážích, z nichž chce mermomocí po vzoru císaře Rudolfa II. a jeho bytosti Sirael oživit svůj vysněný éterický tříkoaliční projekt." Tvrdí pan Jelínek, zcela závislý na droze jménem Paroubek.

Současně můžeme sledovat, jak bezzásadový Paroubek jde s taktem buldozeru po absolutistické moci s mylným přesvědčením vyvoleného od vyšší bytosti a netrpělivě čeká na vysněné Marťany, se kterými by si odhlasoval, jak se všemi ostatními v ČR zatočí, že si nestačí umýt ruce, natož pozadí.

Paroubek si své pozadí umýt nemůže, přístup ke zmíněnému (i když poměrně objemnému) objektu mu blokuje pan Jelínek+zbytek ČSSD.

mojo 4.8.2006 3:41

Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

Vážený pane, velmi se pletete!

Jiří Paroubek má takový politický talent, který zde dlouhá léta nikdo neukázal! Je to hráč formátu V.Klause, M. Zemana a V.Havla. Je to čtvrtá skutečná persóna, která českou politiku ovlivní jako málokdo. A to, že se on osobně velké části občanstva VELMI nezamlouvá na tom nic nemění. U té druhé části je o to víc oblíben.

Nedejte se mást internetovými diskusemi, kde se to invektivami na adresu JP jenom hemží. Realita ČR není pouze realitou internetovou.

Trocha upřímnosti: jsem od nátury pravičák, přesto je JP mou nejoblíbenější postavou na české politické scéně. On UMÍ HRÁT SVOU HRU, HRAJE JI MISTROVSKY A TO MI IMPONUJE!!! Já levici jejího Rocca s douhym (neskutečně dlouhym!) pérem závidím!!! My pravičáci máme akorát tak důvod k hořkému pláči! Persóna jeho formátu nám ZOUFALE CHYBÍ!!!

eTony 4.8.2006 6:08

Poněkud se mýlíte,

persona by byl, to jo, ale ze čtvrté .....