22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bez brýlí 4.8.2006 8:04

Ač nerad, souhlasím s Vámi

bohužel máte pravdu. Někteří diskutující se mylně domnívají, že sprostým slovníkem vůči JP na tom něco změní. :-( 

tom 4.8.2006 8:37

Re: Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

Paroubek je stejný jako Gottwald,každé jiné přirovnání je urážka slušných lidí.

Jarda 4.8.2006 8:49

Re: Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

Vážený pane, je smutné, že když se po letech objeví politik, který postupuje poctivě, sestaví čitelnou,  programově blízkou koalici, je pro Vás prázdný a hoden posměchu. A politického šíbra, pro kterého cíl posvětí jakýkoliv prostředek, ač sám pravičák obdivujete. A co teprve levičáci, ti musejí chrochtat blahem. Jinak poprvé přiznávám panu Jelínkovi malé racionální jádro, ty nekonečné neoficiální konsultace o podpoře jsou k ničemu. 3 pokusy o vládu- ODS, ČSSD, ODS- a při neúspěchu nové volby. Pravolevé dohody počesku vedou leda do pekel.

 

huhu 4.8.2006 11:50

Re: Re: Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

Paroubek je tradičním a ověřeným typem fýrera, který poskytuje jednoduchým lidem "jasnou vizi" a velkým šibalům jinak nedosažitelné zisky...kdysi se tady snažil tuhle práci dělat Sládek, ten však za sebou neměl značku čssd a ksčm....

Kotlar.V 4.8.2006 19:18

Re: Re: Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

pane J.

Přečtěte si nejdříve Ústavu,pak kritizujte pana presidenta.

Džejpí 4.8.2006 10:03

Re: Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

Vážený pane, nevím jak vám, ale mně politik "formátu" JP rozhodněl nechyběl! Byl jsem rád, když z aktivní politické scény zmizely kreatury typu Sládek, Zeman, Gebeníček. No a ona přišla ještě horší kreatura - Paroubek.

Hitler a Stalin při uzurpování absolutní moci měli mnohé společné: # byli skutečně přesvědčeni o svém "vyšším poslání" # nejvyšším motivátorem jejich okamžitých kroků bylo veřejné mínění (populismus se tomu říká učeně) # centralizovali veškeré rozhodování o stranických věcech ve svých rukou a to i do těch nejnepodstatnějších detailů # napřed ve své straně, pak v celé společnosti, tvrdě prosazovali poslušnost a oddanost své osobě # své nejbližší spolupracovníky a přátele prohlásili za zrádce ideí a zlikvidovali je (to teprve přijde...).

huhu 4.8.2006 11:51

Re: Re: Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

ta uvedená přesvědčení a podpora velkých šibalů a malých vyžírků nechybějí ani uzurpátorovi paroubkovi

Lada 4.8.2006 11:51

Re: Re: Pane Jelínku, vy fakt nikdy nezklamete.

Nevím jestli máte pravdu. Ale myslím si, že tento typ lidí v kultivované politice nemá být. A už rozhodně si nemyslím, že by ho měla mít pravicová strana.

Pravicové strany to holt v politice nemají v Evropě lehké. To, že heslo slibem nezarmoutíš vlezlo do politiky není to pravé ořechové. Škoda, že jej převzala i ODS, matematicky vzato to pomohlo, ale tak málo, že to vlastně nepomohlo. A nyní, když se spolčí ODS s ČSSD, tak to bude znamenat ztrátu 10% v příštích volbách a nesmyslné vládnutí.

Já doporučuji Topolánkovi být velkorysý a vrátit presidentovi pověření sestavit vládu. Pokud president pověří druhé vítězné sekupení sestavením vlády (Paroubka), tak jej tolerovat jeden rok za slib změny volebního systému nejlépe italský model. A připravit se na předčasné volby. Není to z okamžitého hodnocení nevýhodnější, ale je to pro ODS nejperspektivnější.

Ať si Paroubek vypije ten 180 miliardový dluh a ať  ho obhájí v převolební kampani, když teď to měl těžké, když měl za sebou 111 hlasů s komanči a ještě se mohl spolehnout na lidovce a unii. Rád se podívám, jak to zvládne s nyní se 100, možná nějakého zbloudilce sice uloví u zelených. Nemusí být pro ODS špatné nyní být v opozici.

Stachanov 4.8.2006 0:39

Paroubkův druhý pokus

byl by v nečem rozdíl? Paroubek už by se na něj třásl a torpédoval by úplně všechno stejně jako teď. Prostě nakonec se budou muset nějak dohodnout tak jako tak

huhu 4.8.2006 0:25

článek z paroubkovi zadnice...

autor, známý zaorálkův "pehe" se snaží dívaje se z paroubkovy zadnice vyzvednout paroubkova genia v porovnání s chybujícími Klausem a nýmandem Topolánkem....:-D

?? 4.8.2006 0:40

Lukáš Poraděnko se snaží jako klasický

dprdelista stát poradcem na Hradě. Jenom ukázka toho, jak je rozpolcený  ;-O(Y)(Y)Rv 

Martin 4.8.2006 1:32

Re: Lukáš Poraděnko se snaží jako klasický

ale no tak panove, nebrecte a podporte sveho viteze http://modra-sance.blogspot.com/2006/08/vitez.html prece nebudete somrovat u mafianu, pedofilu a bolseviku, mate svoji stovku :-D(Y)