28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Prosek 16.5.2010 16:45

Re: Být na vašem místě paní hybášková

Pani Dankova buduli argumentovat za pomoci clanku v tuzemskem tisku je to na Dobrany!

Co se tyce Jany Hybaskove ... mozna ze mate pravdu JH neni politik do prostredi "fidlovacky" .... Ceska republika je sebedestruktivni prostor pod vedenim Vaclava Klause. Bohuzel.

A. Reček 15.5.2010 8:10

Je na tom dost pravdy.

Z rozhovorů se sousedy a známými (nevoliči KSČSSD) včera, jsem se utvrdil v tom, že pan Kalousek opět šlápl do lejna, ale tentokrát hustého. Naštval totiž i ty, kteří nechodívají volit pravidelně, ale tentokrát půjdou. Dokonce i lenivci od pivních stolů a nemíní hlasovat pro levici, jak někteří zde straší. A Kalouskem navržena v Topolánkové vládě ta ekologická zakázka je skutečný majstrštyk za cca 120 miliard.  Proti tomu návrh na navrácení mateřské maminám na úroveň roku předešlého vypadá jako totální břídilství. To on ruku příští týden v parlamentu, pro schválení té mateřské určitě nezvedne - přece musí se šetřit. 

O. Strýček 15.5.2010 6:36

Dobrý tah ...

Složenky nutno brát jako didaktickou pomůcku , ale stačilo je posílat voličům KSČSSD , kteří jsou z toho špatní . Však oni nic , to všechno ti nahoře .Tento typ lidí je nutno začít vychovávat již ve škole a začít tím , jaký je rozdíl mezi příjmem a výdajem ( to asi neví ani jejich guru ) , jak může špatnou volbou pokálet vlastní hnízdo a způsobit státní bankrot atd. Metoda já nic, já muzikant zde nesmí mít místo , občané v demokratické společnosti  rozhodují ve volbách !

P. Kozelský 15.5.2010 6:04

Adresát neznámý

Celý problém se složenkou tkví v tom komu má být správně doručena. A jsou to tito lidé:

Poslanci a senátoři parlamentu ČR, Vláda ČR (včetně všech od roku 1990), Starostové měst a obcí, Hejtmani,  Podnikatelé a velkopodnikatelé a další a další příživníčci na velkém bochníku státu.

Poslední kdo by měl tuto složenku dostat jsou poctivě pracující občané, kteří se dnes cítí jako občané druhé kategorie. Ale až se tito lidé zorganizují a  státu vzepřou bude to diktát mnohem větší a hroznější než byl ten komunistický.Nesprávnou volbou adresáta byl jen proces tohoto uvědomění si vlastní politické síly urychlen.

P. Boublíková 15.5.2010 7:32

Re: Adresát neznámý

Mně se složenka líbí.

Jsem pracující občan, ale ve vašem komunistickém žargonu asi nepoctivě pracující, poněvadž jako béčko se necítím.

Doufám, že vám ti poctívě pracující občané poděkují za to, že mluvíte jejich jménem, soudruhu.

P. Ryšavý 15.5.2010 1:56

Nechápu

Nechápu smysl tohoto článku, asi je lépe si něco nalhávat a žít spokojeně jako v Řecku ...

T. Pansky 15.5.2010 1:25

Zhrzeny plac pani Hybaskove. Zamerne nepresnosti ve clanku ...

... stavi pisatelku do pozice cloveka na peronu, kteremu prave ujel vlak.  Co mysli pani autorka "cynickym zamerenim" na prvovolice?  Vycita TOP uspech u mladsi generace?  Snad by se potom mela obout do CSSD, protoze ta je jednicka u duchodcu.  Dale autorka vytahla kartu o nastupu krize v roce 2008 a neschopnost pana Kalouska, coby ministra financi, toto predpovidat.  Pani Hybaskova neni tak naivni a dobre vi, ze to mozne nebylo.  Cesky ministr financi neporouci vetru a desti (v tomto pripade americkym bankam).  Potom autorka dala ukazuje pripady zalozene na "jedna pani povidala".  ... A ze mimoradne nevhodnou formou TOP desi obcany?  Ale vzdyt obcane by meli byt vydeseni, jinak prijdou na buben, coz bude daleko bolestnejsi.  top0625top@hotmail.com

S. Prosek 15.5.2010 3:05

Re: Zhrzeny plac pani Hybaskove. Zamerne nepresnosti ve clanku ...

Pane Pansky, "sikula" exministr, pred tim opet exministr pred tim Tajemnik (prvni) uz provedl takovych skopicin, ze jeden zira jako puk!

Jsou svedci (vojaci) pred kterymi mistr Kalousek (jakozto tajemnik MO) prohlasil: Tady nejde o armadu, tady jde o to jak prohnat miliony do spravnych rukou!

Rovnez zamnuti si rukama u tech nestastnych podzvukovych bitevniku kde tento fenomen ceskeho politickeho olympu rekl ... tak to bychom meli v kapse! To jsou jen ty nejmarkantnejsi "ciny" dnesniho sikuly z TOPky. TOP muze byt strana vysoce sympaticka ovsem pod taktovkou "sikuly Kalouska" nema kreditibilitu ani za "N"! Je zahadou co to pana knizete popadlo.

T. Pansky 16.5.2010 1:33

Re: Zhrzeny plac pani Hybaskove. Zamerne nepresnosti ve clanku ...

Samozrejme, kazdy clovek si udela nejaky nazor.  Ja vam rozumim a da se rici, ze se udaly veci, u kterych jsou kolem pana Kalouska nasety otazniky.  Jenze pokud se divam na jednani strany TOP jako takove, na soucasne pravici u mne maji nejvice kreditu.  ODS uz vedla moc dlouho a korupce je viditelna na vsech urovnich.  VV jsou tezko predvidatelne, ale podle jejich jednani nabyvam dojmu, ze ta strana zahrnuje extremisticke pojeti spolecnosti.  Takze stale mi tu zbyva TOP (ikdyz, jak jsem rekl, kolem pana Kalouska letaji otazniky).