23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

POLITIKA: Slovo k Janu Lipavskému

„Češi se tváří, že jsou nejlepšími přáteli Izraele a Izraelci se tváří, že jim to věří.“ Zčásti nadsázka, zčásti pravda. Kdybychom totiž byli takovými přáteli Izraele, za jaké se považujeme, staly by se dvě věci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Tulejová 5.7.2022 6:55

Vážený, co si to dovolujete? Co má znamenat vaše poslední věta? Zřejmě jste velký macho, postižený na duchu.

J. Vlček 5.7.2022 8:08

Není to máčo, je to vůl. :-)

F. Kusák 5.7.2022 9:10

Silně osobnosti mohou být jak pozitivní tak negativní. Zde mohu připomenout třeba Karla IV. Ty negativní nebudu zmiňovat. Je demagogické šermovat takovými argumenty. A pan Petr Fiala je všechno možné jen ne silná politická osobnost. Že ale běhá v něčím tričku, o tom nepochybuji.

J. Jurax 5.7.2022 13:12

Ale kuš ... říkají Vám něco jména jako třeba Winston Churchill, Konrád Adenauer, generál de Gaulle, Golda Meierová, Margaret Thatcherová nebo Ronald Reagan?

Mimoto Váš útok na paní Zuckerovou je nechutný a nehodný gentlemana, jímž zjevně nejste.

L. Kuča 5.7.2022 13:02

No, aby premiér byl neprůhledný, to by se mi zrovna ne úplně líbilo, ba lze říct, že to bylo to, co mi vadilo na Babišovi. Mně na Fialovi spíš vadí jeho značná 'tvarovatelnost' i sebemenším tlakem Bruselu. A bruselská politika, jak víme, si s racionalitou opravdu netyká. Pokud se chce prezentovat jako pravicový, měl by mít jasné ideové ukotvení, program který dává smysl po stránce ekonomické, etické a technologické. Vpodstatě by musel jít s Bruselem do otevřeného konfliktu. Jelikož se tak ani omylem neděje, mohu jen oprášit starý slogan z grossovského období: Stydím se za svého premiéra!

L. David 5.7.2022 0:19

Jde o naprostou nehoráznost, kdy se jednomu zpupnému cucákovi podařilo přes podivnou stranu vydrápat do křesla ministra zahraničních věcí.

A on se teď domnívá, že mu svět leží u nohou, a tak může svévolně proti vůli národa i většiny politiků poškozovat naše doposud výborné vztahy s Izraelem.

Na vykopnutí toho cucáka z jeho postu bylo včera posdě!!!!

J. Pankovic 5.7.2022 3:16

Faktická poznámka:

že je Lipavský "ducha mdlého", s tím souhlasím, ale

před dvěmi léty jiný neschopný cucák na postu zamina, jakýsi Petříček, spolu s bývalými zamini Knížepánem a Zaorálkem taky pěkně podrazili Izrael

skoro to vypadá, že se to na našem (?) Ministerstvu zahraničí antisemity jenom hemží ;-)

V. Mokrý 5.7.2022 4:52

Cucáka dosadila 5kolka !