4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Majka Hák 15.12.2006 8:42

Dobrý

Oba byly dost dobrý Zdéňo

JAB 14.12.2006 21:02

Jedno opominutí.

V přísaze není obsaženo pro vůdce právo první noci !

kamil 14.12.2006 20:46

pane holásku-opravdu se nestydíte za to vaše špinění,pomluvy a agresivitu s jakou vystupujete proti čssd-so tím sledujete-vždyt jsou to samá ubohosti-tak má vypadat komentování od novináře-to at nás bůh chrání od tak ubohých lidí-tím modrým ptákům dě

JAB 14.12.2006 21:01

Re: pane holásku-opravdu se nestydíte za to vaše špinění,pomluvy a agresivitu s jakou vystupujete proti čssd-so tím sledujete-vždyt jsou to samá ubohosti-tak má vypadat komentování od novináře-to at nás bůh chrání od tak ubohých lidí-tím modrým ptáků

Nevím zač by se měl autor stydět, nezlobte se na zrcadlo máte-li křivou hubu, soudruhu.

Brmboš 14.12.2006 20:24

Přísahám a slibuji......

Přísahám věrnost myšlenkám a idejím našeho velkého kormidelníka a vůdce. Slibuji, že navždy budu uléhat a probouzet se jen s myšlenkou na něho, aby nám tu dlouho zůstal. Jsem připraven pro něho položit kytici růží k hrobu neznámého vojína. Nikdy nezradím to co jste mě naučil. Jít za svým cílem bez ohledu na všechno a na všechny. Tak přísahám a slibuji. Jó a kmotře nemohl bych řídit tu pobočku na severu.

Historik 14.12.2006 17:17

"Přísahám věrnost Adolfu Hitlerovi, jemu osobně, jakož

i všem nadřízeným, které postavil nade mne."

(přísaha SS a možná dalších složek NSDAP)

Realista 14.12.2006 17:10

Ten Holásek ...

je  naprostý Neználek a nebetyčný vůl. Bylo by dobré, aby se podíval, jak to bylo s poslaneckým mandátem například mza prbvní republiky|!

gossip 14.12.2006 17:51

Re: Ten Holásek ...

Vy pamatujete prvni republiku?A to Vam to jeste takhle mysli a ktomu jeste u compu?C,c,c,c...?

EmilXX 14.12.2006 19:53

Re: Ten Holásek ...

Za první republiky skutečně panovaly strany, resp. jejich vedení. Pokud by ta vláda nebyla částečně formální (tím že byla pořád koalice) nebyl by to dobrý systém. Nejsilnější politickou stranou byli Henleinovci a české strany vlastně byly nuceny proti nim spolupracovat.

 

JAB 14.12.2006 21:05

Re: Re: Ten Holásek ...

Henlainovici byli nejsilnější stranou až ve volbách roku 1935, financováni od sousedů nikoli celou první republiku. Měli jsme čs. soc. dem. a její šéf se jmenoval Němec a německou soc. dem, jejíž šéf se jmenoval Czech.

Realista 14.12.2006 17:06

Poslanci Melčákovi

Tak, tak - vemi levicový poslanče Melčáku, držte se a podporujte ultrapravicovou vládu ODS, podporujte prosím velmi levicový poslanče ODS-áckou modrou šanci!

Vždyť ČSSD a i Vy, jako její kandidát, jste lákali voliče tím, že nepodpoříte darebáctví proti obyčejným lidem a ve prospěch bohatých, zvaný MODRÁ ŠANCE.

Tím, že se budete držet poslaneckého mandátu, získaného v barvách ČSSD a budete podporovat Modrou šanci a vládu ODS, zcela jistě ukážete celému národu, že jste charakterní člověk, a ne zkorumpovaný darebák, že ????

buky 14.12.2006 19:06

Re: Poslanci Melčákovi

K.O.: kdo vyhrál volby vážený realisto

Volič 14.12.2006 16:17

Pane Holásku,

děkuji. Piště častěji.

LV 14.12.2006 16:01

proč ne veřejně

tak, jak kdysi na náměstích - křik "tak přísaháme" v semknutém šiku. Jo, přísaha Vůdci, to už tu kdysi bylo.

Stále čekám, kdy už to bude na alespoň průměrně slušné lidi (a takových přece alespoň pár i v této partaji musí být) konečně dost!! Kdy si vzpomenou na vlastní mozek, na to, že jsou něčím povinni především voličům, pak státu a pak teprve snad, možná, trochu, ale ne moc i předsedovi strany. A vykašlou se na Duceho, který je stáhl do jedné žumpy s protisystémovou KSČM. Ať hlasují podle svého svědomí, a nechají toho agresivního ničemu s nejvěrnějšími šašky (Rathem, Tvrdíkem a Sobotkou) na posměch slušným lidem!

BuBu 14.12.2006 14:07

Právě teď je ta nejvhodnější chvíle . . .

. . . aby se těch pár slušných lidí, kteří zbyli v KSČSSD "pochlapilo" . . . a přidalo se k Melčákovi . . . a hodilo diktátora J.V.Paroubka do žumpy (tedy tam, kam už cca 25 let patří) . . . a začalo přebudovávat KSČSSD na ČSSD - tedy na moderní levicovou stranu, západního typu !  To k čemu zavazuje své poslance - vazaly Velký Duce Paroubek, to je v naprostém rozporu s přísahou, kterou musel složit každý nový poslanec parlamentu ČR - tedy s Ústavou ČR ! 

P.S. Těmi nejslušnějšími samozřejmě nemyslím Sobotku, Zaorálka, Haška, Škromacha a . . . všechny ty prolézače Duceho řitního otvoru !

pertinax 14.12.2006 15:42

Re: Právě teď je ta nejvhodnější chvíle . . .

Spíše než Duce je to jen Kmotr.  Ale konečně - Taliján jako ITaliján......Jenže Italové stejně ty své Vůdce nikdy nebrali moc vážně a tím jsou mi sympatičtí.

cipísek 14.12.2006 13:58

Už jsem to tady sice včera napsal

Ale neuškodí znovu : J.Heller-Hlava XXII . Jirka nevymyslal nic nového (jenomže v té knížce to bylo podáno jako sranda a on to zřejmě myslí vážně).

oakman 14.12.2006 9:59

TAK Přísaháme!!!

Lidičky, pohlédněte do filmových archívů, uvidíte záplavu tváří těch "nejlepších" z národa, jak v 35 hajlují Benešovi, o šest let později Hitlerovi, posuneme-li se na časové přímce, v roce 53 titíž oplakávají smrt Stalina, aby v lednu 68 přísahali Dubčekovi - vydrželo to rok a už se zase přísahalo na Poučení z krizového vývoje. Ty Havlovy rolničky, to už byl jen Pavlovův psí reflex - už se zase přísahá, Máňo jdeme nebo zas bude problém! Holt našinec je morální pilíř. Nakonec si vzpomeňte, co z těch přísah zbylo - v prvním možném okamžiku našinec na přísahu zapomíná, zpětně si zásadně nepamatuje, co kde říkal, práskal, podepsal. Takže je to jedno - Paroubek bude mít přísahu, ovšem zítra ti stejní budou za koryto přísahat proti němu. Nojo, Češi.

Malý Aston 14.12.2006 13:04

Re: TAK Přísaháme!!!

Já s Vámi nemohu souhlasit.Pokud každý člen ČSSD projde náročnými testy jak zdravotními,tak i sportovními,bude přísahat a podepíše směnku na 10mil.Kč. bude pořádek.Jednak se odstraní staří socani a staří komoušové,kteří nalezli do ČSSD například Jičínský neuběhne 100 m za požadovaný limit,jednak zůstane jen zocelená pěst socáků například Rath,Sobotka a Tvrdík.Nevím zda limit stihne Škromach,elektrikář bojovník proti JZD,kdy popravit několik kraviček,když přehodil nulák s fází,přeci jen ten jeho pupek se nevyjímá dobře,když hájí ty chudé občany.Takže tato ocelová pěst vydrží ale jen do nových voleb.Pak se roztaví do jiných politických stran,kde zase budou škodit a škodit.

třetí 14.12.2006 13:44

Re: TAK Přísaháme!!!

I pan Havel přísahal. Třikrát. 1.Na svou čest a svědomí věrnost Československé socialistické republice.2. Na svou čest a svědomí věrnost České a Slovenské federativní republice. . Na svou čest a svědomí věrnost České republice......Z toho je vidět, že se dá všechno rychle dohnat. I věrolomnost.  

oakman 14.12.2006 15:36

Re: Re: TAK Přísaháme!!!

Nojo, pane, to byla Ústava, tam to jinak nejde. Některé zákony platí ve všech režimech, bohudíky...

JAB 14.12.2006 21:07

Re: TAK Přísaháme!!!

Kdopak roku 1935 heiloval Benešovi ?

DS 14.12.2006 9:42

konec

To že skončilo jednání s ČSSD je nejlepší zpráva za posledních půl roku.ČSSD ovládá nejdůležitější výbory v parlamentu,chtěla by předsedu parlamentu a podmínku,že ODS nebude mít většinu ve vládě.Na tyto podmínky by mohl přistoupit jen blázen.Za vše by nesla zodpovědnost ODS ale skutečnou moc by měla KSČSSD.A to ještě nemluvím o Zaorálkovi jako ministru zahraničí a Havlovi jako ministru pro místní rozvoj.Spolupracovat s ČSSD nelze.To nejsou solidní partneři a

Jura Jurax 14.12.2006 9:52

Re: konec

Souhlas!

pavluska 14.12.2006 12:11

Re: Re: konec

SOUHLAS!!!!!

vládík 14.12.2006 11:35

Re: konec

R^:-D:-D:-D:-D

Antonín Hrbek 14.12.2006 9:08

Pan Holásek si asi již nic nepamatuje

Za první republiky bylo zcela obvyklé, že poslanec podepsal reverz, že v případě odchodu ze strany ztrácí poslanecký mandát a že může být i poslaneckého mandátu zbaven. Tuto praxi obnovil v českém  parlamentu Sládek. Od té doby všechny strany více či méně zavazují své poslance k jednotnému hlasování ve věcech, které jsou pro ně důležité. A dokonce při hlasování pověřený poslanec strany občas ukáže jak mají ostatní straníci hlasovat.

Nihil novi sub sole by řekl pan Macek

Na zlepšení paměti se prodávají četné přípravky.

Lojza Kohos 14.12.2006 12:18

Re: Pan Holásek si asi již nic nepamatuje

Ano. Sice to není nic nového pod sluncem, ale nové není ani to, že poslanec je zodpovědný především svým voličům, nikoliv sekretariátu nebo šéfovi strany, která mu nabídla kandidaturu. To jen u nás se to zvrhlo tak, že namísto všeobecně ctěných a uznávaných osobností, které by kandidátky stran skutečně zdobily, se u nás nabízí kandidatura naopak nemyslícím loajálním trubcům, kteří za poslušnost straně a vůdci dostávají dočasně a podmínečněmístečko u koryta. Tahle příživnická praxe pijavic moci a veřejných rozpočtů nás přivede do všeobecného opovržení mezi kulturními národy Evropy a zbavuje nás za podobné volby "svéprávnosti".

Antonín Hrbek 14.12.2006 12:42

Re: Re: Pan Holásek si asi již nic nepamatuje

V ústavě není o zodpovědnosti poslance voličům zmínka. Jeho slib zní:

Slibuji věrnost české republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Jenže co je to čest poslance?

Malý Aston 14.12.2006 13:22

Re: Re: Re: Pan Holásek si asi již nic nepamatuje

Hlasovat proti diktátorovi je povinností všech poslanců a ne jen některých.